2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4677308 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Fenerde 1.7 milyon € alıyor diye biliyorum abi

29 yaşına giriyor o kadar veremeyiz biz eğer gelirse.

Çevrimdışı tangaz

şenere maksimum 1 vermeliyiz fazla etmez
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

2 ayağını da kullanabiliyor farketmez sağ sol onun için naz etmesin oynasın işte sağ'da :D

Vida sol da daha iyi :D

bence vida sağda dha iyi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

Fenerde 1.7 milyon € alıyor diye biliyorum abi

Öyleyse onuda ekle hesaba, madem Tolgay'ın maaşı düşüyorsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bence vida sağda dha iyi
Bende aynı şekilde düşünüyorum Vida , Pepe sağ stoper oynadığı için sol stoper oynadı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

bence vida sağda dha iyi

sol'da oynayan genelde süpürücü oluyor tosic süpürücüydü vida süpürücü oyun kuranlar genelde sağda oynuyor :D

Vida sol da daha iyi güzel süpürüyor :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Öyleyse onuda ekle hesaba, madem Tolgay'ın maaşı düşüyorsun.
2.5 maaşlı üstelik Oynamayacak adam gönderip yerine daha düşük maasli ama oynayacak adam alıyorsun neresinden bakarsan bak KÂR ediyoruz

Tabii biz bu parayı veremeyiz diyip maaşı düşürüp 3 senelik sözleşme verirsek güzel olur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Rasim

kendi topcunuzu gömmeyi ne kadar seviyorsunuz :akuma:

5 dır o 10 olsa duramazsin :D

Ki ben 5 milyona fazlasıyla raziyim yeterki kurtulalım artık ondan :busted_cop:
5 milyon bile etmezler bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş!

Çevrimdışı worns

Gündeme gelen oyunculardan yola çıkarak yönetimi eleştirdim ama Isimat-Mirin doğru transfer. Hem maliyet hem profil olarak yönelmemiz gereken oyuncu tipini de anlatıyor. Uzun süre istikrarlı olarak forma giydi. 3-4 maç izlemiştim şimdi de biraz maç içi videolarına baktım. Hem topla çıkışları hem atletik kapasitesi bizim için yeterli. Bu sene yedek kalmasının yeni gelen hocayla ilgili bir sıkıntı olduğu da okumuştum. Çok dert etmemek gerekir. Marcelo da gelirken çok formda değildi. Vida kalacak mı bilmiyorum ama kalırsa demotive Pepe'ye göre daha iyi bir partner olur ona.

Çevrimdışı worns

+Vida, Mirin, Roco, Necip, Fatih yetersiz bir stoper rotasyonu değil. Hatta bu koşullarda, rakipler vs göz önünde bulundurulduğunda gayet iyi kağıt üzerinde. Peki defansif zaafiyetler giderilebilecek mi? Mevcut oyun tarzı ve aslında hiç bir mantığa sahip olmayan saha içi yerleşimi muhafaza edilirse mümkün değil. Sorunun kaynağı başka yerdeydi keza.

Ha yine de dünya kadar yıllık ücreti olan, demotive ve fiziksel devamlılığı da kaybolmuş Pepe'yle yer değiştirmesini pozitif görüyorum.

Çevrimdışı Liquidator

Tam yerine tam zamaninda koydum gibi valla hemen aklima geldi rasim abinin yazdigini okuyunca
Yazik su kitaplari anadilinde okuyamayanlara, sirf bir dostoyevsiki okumak icin bile rusca ogrenilir yani
Haklisin abi, Dostoyevski bir derya deniz.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı sozkul

29 yaşına giriyor o kadar veremeyiz biz eğer gelirse.

1.2 iyidir.

Çevrimdışı mylife1903

10 olmadı da 7-8 oldu oda olumlu ben 5 e de raziyim orası ayrı konu :bandit:
noluyooo on dakikada 3 sayfa atlamis gelen mi var

Çevrimdışı worns

+Sol bekte Caner'in olduğu her geri 4'lüde stoperle sorun yaşamaya mahkum. Sorun sadece sol stopere fazla yük binmesi değil oyun içi mecburi kaymalarla zaten saha içi şekli bozuk olan takımın geri hattının da tümden bozulması. Orta sahadaki yerleşim probleminin yanında bu defans pozisyonu arızası rakiplerin savunma arkasına sarkmasını inanılmaz kolaylaştırıyor. Az pozisyon verilen maçlarda bile net, gole dönüşme olasılığı yüksek pozisyonlar veriliyor.

Adriano 17 maç oynayacak kafa ve fiziğe kavuşacak mı bilmiyorum. Ben olsam onun da kontratından çıkar, 1-1.5 milyona oynayacak Avrupa orta seviye takımlarında istikrarlı biçimde forma giymiş bir oyuncu bakardım.

İlla Caner kullanılmak isteniyorsa ise 3'lü bir geri kurguyla oynamak ve Caner'i kanatta çift yönlü kullanmaya çalışmak gerekirdi.

noluyooo on dakikada 3 sayfa atlamis gelen mi var

her şey var.

Çevrimdışı sozkul

2.5 maaşlı üstelik Oynamayacak adam gönderip yerine daha düşük maasli ama oynayacak adam alıyorsun neresinden bakarsan bak KÂR ediyoruz

Tabii biz bu parayı veremeyiz diyip maaşı düşürüp 3 senelik sözleşme verirsek güzel olur

Gitmez ise kesinlikle affedilir, ihtiyaca göre  ya yedek olur ya da sahada oynar.
Oğuzhan satılırsa hemen affedilir mesela..  :icool:

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Stoper sag bek forvet ihtiyacimiz var(vardi) evet ama asil onemli olan kanat oyuncusu. Su haliyle kanat oyuncularimiz cok yetersiz ve istikrarsiz katki anlaminda. Ozellikle babele guvenip yola cikilmaz duygusal olarak stabilitesi yok.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

ben 2-3e bile yollarım ki
2 milyona verelim ama isoyi 17 mac oynatma garantisi versinler sener de kalsin
Iso oynasin kafi
Bisi deneyecem

Çevrimdışı sozkul

+Vida, Mirin, Roco, Necip, Fatih yetersiz bir stoper rotasyonu değil. Hatta bu koşullarda, rakipler vs göz önünde bulundurulduğunda gayet iyi kağıt üzerinde. Peki defansif zaafiyetler giderilebilecek mi? Mevcut oyun tarzı ve aslında hiç bir mantığa sahip olmayan saha içi yerleşimi muhafaza edilirse mümkün değil. Sorunun kaynağı başka yerdeydi keza.

Ha yine de dünya kadar yıllık ücreti olan, demotive ve fiziksel devamlılığı da kaybolmuş Pepe'yle yer değiştirmesini pozitif görüyorum.

Vida'yı satacaklar bence.

Çevrimdışı worns

https://www.transfermarkt.com.tr/daniel-brosinski/profil/spieler/43984

sağ bek için böyle bir oyuncuya yönelmek gerekiyor. hatta tüm defansif takviyeler için oyuncunun futbol dünyasındaki yeri anlamında değerlendirirsek böyle oyunculara ihtiyacımız var. 1 küsür bir yıllık ücretle gelmek isteyecektir. Orada en fazla 500-600 bin net alabilen oyuncular bunlar.

Stoper sag bek forvet ihtiyacimiz var(vardi) evet ama asil onemli olan kanat oyuncusu. Su haliyle kanat oyuncularimiz cok yetersiz ve istikrarsiz katki anlaminda. Ozellikle babele guvenip yola cikilmaz duygusal olarak stabilitesi yok.

katılıyorum kanatta lazım kanat yok takımda.

Quaresma halen kendine oynamaya devam edicek babel oynamıcak.

Tek lens var sol kanatsız olmaz.ç

Tolga love larin tolgay tore. Bu 5 oyuncu giderse 8-9m maas butcesinden kurtuluyoruz. Cok iyi degil mi? Tez vakitte klup bulurlar elden cikarabiliriz umarim. Tore ve tolgay icin avrupada cok iyi yerlere gelir diyordum ama kismet. Ozellikle tore bizim takimdaki kanatlari ust uste koyarda olmadi adamdan bi turlu. 26 yasinda futbolu birakti.

-Mustafa Kemal Atatürk

Mevcut kadro ;

Karius
                       Utku
                       Ersin

Gökhan       Vida         Mirin        Adriano
Yok             Roco        Fatih        Caner

Dorukhan   Medel
               Oğuzhan    Atiba
                                Necip

Quaresma          Ljajic                 Babel 
Lens                  Yok                    Yok

Burak
                       Larin
                       Güven
                       Pektemek

Kadro dışılar : Tolga,Tolgay,Töre,Love

Tolga love larin tolgay tore. Bu 5 oyuncu giderse 8-9m maas butcesinden kurtuluyoruz. Cok iyi degil mi? Tez vakitte klup bulurlar elden cikarabiliriz umarim. Tore ve tolgay icin avrupada cok iyi yerlere gelir diyordum ama kismet. Ozellikle tore bizim takimdaki kanatlari ust uste koyarda olmadi adamdan bi turlu. 26 yasinda futbolu birakti.

+Pektemek.

-Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: