2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4675163 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

yasaklı elma'da atmış 10 milyon € oğuzhan haberini.

Oğuzhan roma'ya gitsin 10 milyon €.
Tolgay'ı bir yere satalım 3-5'e.

Akıyor maşallah :D  :evillol:
Hemen o bölgeye Orkun Kökçü + ciğersiz bir 8 numara attık mı tamam işte  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

10 verdiyseler 15 e biter o iş.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 milyon € + sonraki satıştan %10 pay kafi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sağ bek arayışlarını sürdüren siyah beyazlılarda öne çıkan isim belli oldu. Yasaklının edindiği bilgiye göre Beşiktaş'ın Sampdoria'dan Bartosz Bereszynski'nin kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve önümüzdeki günlerde transferin netlik kazanacağı belirtildi. 26 yaşındaki Polonyalı sağ bekin İtalyan ekibiyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (YasaklıSİte)            

Beşiktaş Tarihi
★★★

Hemen o bölgeye Orkun Kökçü + ciğersiz bir 8 numara attık mı tamam işte  :D

daha yetmez :D

1 sağ bek 1 sol kanat lazım daha takıma :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

AS Roma, Oğuzhan Özyakup için Beşiktaş’a €10M teklif etti. (Il Romanista)
5 dır o 10 olsa duramazsin :D

Ki ben 5 milyona fazlasıyla raziyim yeterki kurtulalım artık ondan :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

5 milyon bile etmezler bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ bek arayışlarını sürdüren siyah beyazlılarda öne çıkan isim belli oldu. Yasaklının edindiği bilgiye göre Beşiktaş'ın Sampdoria'dan Bartosz Bereszynski'nin kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve önümüzdeki günlerde transferin netlik kazanacağı belirtildi. 26 yaşındaki Polonyalı sağ bekin İtalyan ekibiyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (YasaklıSİte)

iyi olur gelirse akıyor maşallah :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

daha yetmez :D

1 sağ bek 1 sol kanat lazım daha takıma :D
Orta sahaya yapılacak yeniliğe daha çok ihtiyacımız var bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oğuzhan için bahsedilen rakam da resmi bir teklif gelmemiş. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

5 dır o 10 olsa duramazsin :D

Ki ben 5 milyona fazlasıyla raziyim yeterki kurtulalım artık ondan :busted_cop:

şenol hoca satılmasını istemez muhtemelen.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben göremedim sayfalarında bu haberi.

Çevrimdışı mylife1903

Oooo polonyali sever senol gunes

Oğuzhan için bahsedilen rakam da resmi bir teklif gelmemiş. (via. Murat Özen)

şenol hoca istemez zaten muhtemelen.

Burak ile nasıl anlaşacak oğuzhan ben merak ediyorum milli takımda iyi anlaşıyordu bi de burakla denemek lazım aslında.Karakterini kişiliğini bir kenara bırakırsak Burak iyi santrafor araya kaçıyor savunma arkasına kaçıyor duvar oluyor takım arkadaşlarına nerede durması gerektiğini iyi biliyor topu içeri iyi tıklıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben göremedim sayfalarında bu haberi.

Yasaklı site 17 Aralık da Mirin 23 Aralık da da bu adamı yazmış. Murat Özen hatırlatma olarak tekrar paylaştı twitterda  :tabe: Haber eski ama aksiyon var anlaşılan şu an  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Burak ile nasıl anlaşacak oğuzhan ben merak ediyorum milli takımda iyi anlaşıyordu bi de burakla denemek lazım aslında.Karakterini kişiliğini bir kenara bırakırsak Burak iyi santrafor araya kaçıyor savunma arkasına kaçıyor duvar oluyor takım arkadaşlarına nerede durması gerektiğini iyi biliyor topu içeri iyi tıklıyor.
Duvar oluyor deme lutfen deme

Çevrimdışı solar

5 milyon bile etmezler bence.

Haberin orjinalini ve çevirisini paylaştım bir önceki sayfada, teklif edildiği yazmıyor zaten, De Rossi'nin durumuna göre olabilecek bir isim diye bahsediliyor, maliyeti de 10 milyonu geçmez diyor.
Hatta ne ilginç ki ben Türkçe çevirisini paylaştıktan kısa süre sonra yasaklı site haberi girdi.

şener gelirse bereznski hayal olur.

Çevrimdışı yoruk

Hiç uğraşmasak da direkt satsalar ya. Benim anlamadığım araplar da illa bir Türk kulübü mü alalım diyor. Alacak olsalar zaten alırlar kim engel olacak. Ben arap olsam ve bir kulüp alacak olsam niye Türkiyeden alayımki.
Aslında neler yazılmaz kı ama işte konu dağılır hem de sınırlenmemek lazım

Çevrimdışı tangaz

lütfen gerçek olsun  :pray:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

lütfen gerçek olsun  :pray:
Teklif o kadar yüksek değilmiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kesinlikle

Ne kadar istemesekte ne kadar karaktersiz olsada artık yapacak bisey yok

Adam tam bir striker Santrafor topu ceza sahasına sokarsak santra yaptırır bu konuda hemfikirim birde savunma arkasına çok koşu atar oradan da ekmek yeriz tabii yarısı ofsayt olur orası da ayrı konu :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Akil Emre

Şimdilik şener de yeter üste 2.5 alıp, tolgayın yıllık ücretinden de kurtulacağız, bnce başarılı

Çevrimdışı tuncaboylu

O Polonyalı hayal zaten, 12 milyon Euro değeri var ve her maç oynamış. Nasıl alacağız, anlamadım.

Fenerbahçe'nin teklifi yeterli, verelim gitsin.

murat ozen tik tak tik tak yazıp paylaşmış biri daha geliyor herhalde :D

Etiketler: