2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4653263 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı yoruk

Love Pektemek gidiyorlar belki ama paralarını yine biz ödeyeceğiz ? Ne anlamı kaldı ?

Tesislerdeki oda masrafı yemek su elektrik masraflarından mı kurtulmaya çalışıyor yönetim  :lol:

Çevrimdışı Akil Emre

Love Pektemek gidiyorlar belki ama paralarını yine biz ödeyeceğiz ? Ne anlamı kaldı ?

Tesislerdeki oda masrafı yemek su elektrik masraflarından mı kurtulmaya çalışıyor yönetim  :lol:
Maç başı ücreti, yılların cenabetliği işallah bidaha dönmemek üzere gider şu adam.

Çevrimdışı federo

Tamamını ödemeyiz en azından yüzde 50 sini gittiği kulüpler öder.

Çevrimdışı cursedofdragon

love'un maaşının tamamını ödemek var yarısını ödemek var ?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Abi pardonda Antalya maçındaki yendiğimiz 3 golde orta saha kaynaklı nasıl sistemle alakası yok adamlar elini kolunu sallaya sallaya geçiyorlar orta sahanı. Hele ki 3. Golde Antalyalıya 3 kişi basıp alamıyor orta sahada madem kapamıyorsun indir adamı senin orta saha oyuncunun en azından bunu öngörebilmesi lazım bunun için çok iyi futbolcu olmana hele yeni transfer olmasına ihtiyacın yok.

Transfer bitmezle başlayan cümlene harfi harfine katılıyorum inanılmaz can sıkıcı ve bizi salak yerine koyan bir söylem ancak sistemin kusurlarını da görmezden gelmeyelim
Elimizdeki futbolcular ben orada oynamam şurada oynarım, ben böyle oynamam böyle oynarım, anlamam rekabet, performans ben yedek durmam ilk 11 oynarım kafasında. En basitinden Tolgay herkese inat halen feyk atıp, gereksiz çalımlara girip, topu ayağında uzun tutup zarar veriyor takıma. Küçük çocuğa anlatsan tembihlesen yapma desen bu kadar basit bir şeyi yapmaz ama 27 yaşındaki Tolgay yapar. Başka Hoca gelse yine yapacak benzer  şeyleri. Böyle futbolcularla sistem kuracakmışız. Elimizdeki oyuncuların hepsi Adriano,Pepe, Atiba gibi profesyonel sanki özellikle de o egoları şişik, şımarık Türk futbolcular. Pektemek bile egosuyla, talepleriyle çıldırtıyordur teknik ekibi, yönetimi.

Çevrimdışı Orhan_

Hücumda gol, asist, asist öncesi pas gibi istatistikleri Beşiktaş ve öncesinde malum olan, çeşitlilik sunamayan, katkı sağlamayı geçtim topu ayağında alıp eveleyip geveleyen rakip takımın savunmaya yerleşmesine olanak sağlayan çok tehlikeli olacak pozisyonları başlamadan öldüren vediği yana, geriye paslarla da rakiplerin savunmaya yerleşmesine son noktayı koyup  kanatlardan oynamamıza neden olan, savunmada feyk atıp, 4 kişinin arasına topla dalıp, çalım atma sevdasıyla top kaybına neden olup pozisyon yediren, halen duracağı yeri yapacağı işi bilmeyen Tolgay , 6 senedir aynı fizikle oynayan muhtemelen 6 sene önce yaptığı antrenmanlardakine benzer performans gösteren, bir tekmeyle sinip stoperlerinin yanına kaçan , sadece oyundan kendini kaybettirdiğinde takım arkadaşları koşup ona alan, pas kanalı açtığında işlev gösterebilen Oğuzhan, ömründe 1 sezon 20'li gol sayısını görmüş yaşadığı omuz sakatlığından sonra sürekli geriye gitmiş sezonda 5 gol ortalamayla oynayan çift santraforlu düzenin oyuncusu 1. santrafor olamayacak özelliklere haiz Negredo UEFA sıralamasında ilk 20'ye oynayan Beşiktaş'ta ilk 11 oynayamaz ama Antalya'da oynar. Beşiktaş'ta maaşları bol kepçe ile yatan , doymuş, egoları kaprisleriyle çıldırtan bu oyuncular Antalya'da alacakları üç kuruş maaş ile kendilerini göstermek için yırtınırdı.

Oğuzhan konusunda katılmıyorum. Tolgay konusunda da katılmıyorum. Negredo içinde... Zaten tartışmanın yönü de bu değil. Sistem ve felsefe diyorduk. Senin dediğin gibi önce oyuncu sonra sistem değil. Bunun tersini 3 senedir dalga geçer gibi yapan örnekte var. Bu kafayla güçlü bir yapılanmayı geç 1m yol almamız bile mucize olur.

Çevrimdışı ferdi1903

Seçimler bir an önce gelsin şu yönetim gitsin artık Değişiklik lazım kimsede istek yok herkes canından bezmiş gibi biz böyle değildik 2015 de ne iyidik sonra bir anda çöküşe geçtik moraller bozuk transfer yok transfer olmadığı için şampiyonluğa inanç yok

Aynen katiliyorum. Baskan ve yöbetimin tutumu kabul edilemez sekikde. Takimin zafiyetleri ortadayken dogru düzgün takviye yapmamak intihardir

bu fener gıcıklığına neden 11:30 koydu imza törenini onların yüzünden bizim ki başlıyamıyor.

Çevrimdışı black kartal

Alıntı
bu fener gıcıklığına neden 11:30 koydu imza törenini onların yüzünden bizim ki başlıyamıyor.
aynen
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı ekrembaser

Fener diyorsun gıcık diyorsun ne bekliyordun?😁

Çevrimdışı Orhan_

Elimizdeki futbolcular ben orada oynamam şurada oynarım, ben böyle oynamam böyle oynarım, anlamam rekabet, performans ben yedek durmam ilk 11 oynarım kafasında. En basitinden Tolgay herkese inat halen feyk atıp, gereksiz çalımlara girip, topu ayağında uzun tutup zarar veriyor takıma. Küçük çocuğa anlatsan tembihlesen yapma desen bu kadar basit bir şeyi yapmaz ama 27 yaşındaki Tolgay yapar. Başka Hoca gelse yine yapacak benzer  şeyleri. Böyle futbolcularla sistem kuracakmışız. Elimizdeki oyuncuların hepsi Adriano,Pepe, Atiba gibi profesyonel sanki özellikle de o egoları şişik, şımarık Türk futbolcular. Pektemek bile egosuyla, talepleriyle çıldırtıyordur teknik ekibi, yönetimi.

Elinde bir sistem, "ikna edici" bir yapı olmazsa oyuncunun ağzına bakarsın, nerede oynayıp oynamayacağını söyler o da sana. Türk oyuncularının egoları şişik olabilir. Şımarık da olabilirler. Hala problemi tarif eden şeyler değil bu. Çünkü dediğinin aksini kanıtlar maçlar, maç içi bölümler var. Problemi bu kadar sığlaştırmak, oyuncu özelinde problem aramak, işin en kolayı.

Hadi Türk oyuncular şımarık, egolu. Geçen sene itibari ile Fabri'ye her topu şişir diyen Tolgay mıydı? Yoksa Caner mi? Kaleci ile +1 yapacakken -1'e düşüren şımarık ve egolu Gökhan mıydı? Bu kadar geniş alanda oynamayı Fatih mi istiyor? Mükemmel pres ve baskıları aşma organizasyonunu saha içinde Tolga mı bozuyor? Bloklar arasındaki devasa boşlukları Oğuzhan koşmadığı için mi kapatamıyoruz? Orta açalım gol atalım kolaycılığını Necip mi talep ediyor? 

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Oğuzhan konusunda katılmıyorum. Tolgay konusunda da katılmıyorum. Negredo içinde... Zaten tartışmanın yönü de bu değil. Sistem ve felsefe diyorduk. Senin dediğin gibi önce oyuncu sonra sistem değil. Bunun tersini 3 senedir dalga geçer gibi yapan örnekte var. Bu kafayla güçlü bir yapılanmayı geç 1m yol almamız bile mucize olur.
Önce sistem sonra oyuncu diye bir şey yok. Bir sistem oynatmak istiyorsan önce elinde o sistemi oynayabilecek bir oyuncu grubunun olması lazım. Sistemi, oyun felsefesi olan kulüpler de bu şekilde hareket ediyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Elinde bir sistem, "ikna edici" bir yapı olmazsa oyuncunun ağzına bakarsın, nerede oynayıp oynamayacağını söyler o da sana. Türk oyuncularının egoları şişik olabilir. Şımarık da olabilirler. Hala problemi tarif eden şeyler değil bu. Çünkü dediğinin aksini kanıtlar maçlar, maç içi bölümler var. Problemi bu kadar sığlaştırmak, oyuncu özelinde problem aramak, işin en kolayı.

Hadi Türk oyuncular şımarık, egolu. Geçen sene itibari ile Fabri'ye her topu şişir diyen Tolgay mıydı? Yoksa Caner mi? Kaleci ile +1 yapacakken -1'e düşüren şımarık ve egolu Gökhan mıydı? Bu kadar geniş alanda oynamayı Fatih mi istiyor? Mükemmel pres ve baskıları aşma organizasyonunu saha içinde Tolga mı bozuyor? Bloklar arasındaki devasa boşlukları Oğuzhan koşmadığı için mi kapatamıyoruz? Orta açalım gol atalım kolaycılığını Necip mi talep ediyor?
Fabri topu şişirdiği için mi Tolgay feyk atayım derken topu kaptırıp takımına golü yediriyor,  kaleci oyuna yeteri katılmadığı -1 yaptığı için mi Gökhan sürekli sakat ve sağ bekte Adriano oynuyor,  tekmeyi yediğinde sinen kendini kaybettirdiğinde ortaya çıkabilen 6 senedir fiziği aynı olan Oğuzhan ile mi enine değil dikine oynayacaksın, mükemmel pres ve baskıları duracağı yeri bilmeyen yapacağı işi bilmeyen Tolgay gibi futbolcular ile mi aşacaksın, bloklar arası boşlukları koşamayan, kora kor mücadeleye giremeyen, gölge pres, sezgisi, futbol aklı ancak top kazanabilen, çabuk geçilen orta sahayı elek haline getiren Oğuzhan ile mi dolduracaksın? Topu Oğuzhan'a verelim de sorumluk alsın orta açmayalım.

Kısaca Hocanın da kusurları var ama ben Hocanın kusurlarını inkar etmezken sen oyuncuların kusurlarını görmezden geliyor musun, sistem kuracağım da bu kusurlar kapanır diyecek kadar da romantik mi bakıyorsun bunu düşünmelisin.

Çevrimdışı yoruk

love'un maaşının tamamını ödemek var yarısını ödemek var ?
yarısını ödeyeceklerini bilmiyordum ki ?

Çevrimdışı Orhan_

Fabri topu şişirdiği için mi Tolgay feyk atayım derken topu kaptırıp takımına golü yediriyor,  kaleci oyuna yeteri katılmadığı -1 yaptığı için mi Gökhan sürekli sakat ve sağ bekte Adriano oynuyor,  tekmeyi yediğinde sinen kendini kaybettirdiğinde ortaya çıkabilen 6 senedir fiziği aynı olan Oğuzhan ile mi enine değil dikine oynayacaksın, mükemmel pres ve baskıları duracağı yeri bilmeyen yapacağı işi bilmeyen Tolgay gibi futbolcular ile mi aşacaksın, bloklar arası boşlukları koşamayan, kora kor mücadeleye giremeyen, gölge pres, sezgisi, futbol aklı ancak top kazanabilen, çabuk geçilen orta sahayı elek haline getiren Oğuzhan ile mi dolduracaksın? Topu Oğuzhan'a verelim de sorumluk alsın orta açmayalım.

Kısaca Hocanın da kusurları var ama ben Hocanın kusurlarını inkar etmezken sen oyuncuların kusurlarını görmezden geliyor musun, sistem kuracağım da bu kusurlar kapanır diyecek kadar da romantik mi bakıyorsun bunu düşünmelisin.

Aksine siz oyuncu eksiklerini oyuncunun bütünüymüş gibi tanımlıyorsunuz. Ozi'nin eksikleri var. Ama durumu öyle bir hale sokuyorsunuz ki sanki oyuncu sadece bundan ibaret. Hayır diyorum, bu iddiaları boşa çıkaran onlarca veri var. Onca maç var.

Oğuzhan'ın fiziği 6 senedir aynı demek için ciddi gözlem eksikliği olması lazım. Aynı değil. Gelişti. Sadece soktuğunuz kalıp içinde değil. Siz kalıpları hazırlıyorsunuz uyarsa gelişti uymazsa gelişmedi diyorsunuz. Oğuzhan ne bir Yaya Toure, ne de Barcelona seviyesinde bir oyuncu.

1 oyuncuyla orta sahan elek haline geliyorsa o zaman oyuncu mu problem? Takımın kurgulanmış bir pres anlayışı yok. "Oyuncu yapamadı" diyebileceğimiz bir anlayıştan bahsediyorum. Sen önce bir kurgula sonra yeterliliği tartışırız. Olmayan şeyler üzerinden oyuncu gömersen, dediğim gibi 1 m yol alamazsın. Takım oyuncu inisiyatiflerinin eline kaldıysa daha niye "takım" "oyun" gibi kelimeler sarfediyoruz ki?

Çevrimdışı Orhan_

Buradan bir yapılanma eleştirisi çıkarmak çok normal ve katılıyorum. Ancak hocanın mesuliyetini oyuncu üzerinden iptal etmek hiç doğru değil! Aksini kanıtlar işler mevcut!.

yarısını ödeyeceklerini bilmiyordum ki ?

bilmediğin şey hakkında neden yorum yapıyorsun o zaman @yoruk ?

Çevrimdışı underworld

Başkan mikonostsysa konum atın şu işi bitireyim.
Son günler kör - topala razı olacak kıvama geldik.

Çevrimdışı ekrembaser

Kimse transferle ilgili soru sormadı mı başkana?

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çevrimdışı mylife1903

Izleyemiyorum ofisten satirbaslarini yazin yahu

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Yine yaprak kımıldamıyor.. Yok mu Ljajic'in yancılarının kartal emojili yeni resimleri? Koyun da umutlanalım biraz daha  :lol:

Etiketler: