2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4644364 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2 gun kaldi.. Haberlerden gordugumuz bir tek chadli kaldi. Umarim ljajic ya da kagawa gelir ya da herkesin icine sinecek bir on numara. Cok gec kaldik cok..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ljajic torinoda kalmak istiyorum demis. Hey yavrum hey. Kaldi 2 gun bakalim napicaz.

Kim dedi? Adam zaten gitmek istediğini, sürekli oynamak istediği bir takıma gitmek istediği çoğu kez söyledi.

Çevrimiçi Akil Emre

2 gun kaldi.. Haberlerden gordugumuz bir tek chadli kaldi. Umarim ljajic ya da kagawa gelir ya da herkesin icine sinecek bir on numara. Cok gec kaldik cok..
Koca sezonu heba etmek üzereyiz, madem biz yandık pektemek, love da yansın sözleşmeler bitene kadar paftan çıkarmayalım , özellikle pektemeği adam yılların cenabeti , cenk gönen veli sezer bide pektemek , şu adamı da şutlarsak şans bize gülecek.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Kim dedi? Adam zaten gitmek istediğini, sürekli oynamak istediği bir takıma gitmek istediği çoğu kez söyledi.

Yasaklida soyluyor. Dun antreman sonrasi aciklama yapmis.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

çok geç kaldık die basite indirgenemeyecek kadar rezalet bir noktada transfer çalışmaları 8 aydır 10 numara yok 8 gün öncesine kadar gündemde olmayan biri için debeleniyoruz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ömer Kaan

Yasaklida soyluyor. Dun antreman sonrasi aciklama yapmis.
Antrenman çıkışı torinolu bir taraftar ademin arabasına sokulup nolur gitme demiş. Adem bunun üstüne, ben gitmek istemiyorum ama bana bağlı değil demiş.

Çevrimdışı İhsan

Adem llajic + mario gomez alam
Love pektemek şutlayam
Orkan larin utku kiralayam

Larin mutlaka kalsin
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Ömer Kaan

Biz de arabasına sokulup nolur gel desek ya :bawling:

Çevrimdışı onurturan

Biz de arabasına sokulup nolur gel desek ya :bawling:
Ben gelmek istiyorum ama bana bağlı değil diyecek ...
Tam 10 numara alalım bu çocuğu..

Çevrimdışı underworld

Gene gelmedi mi bu adem Lahiç denen şahsiyet?

Çevrimdışı Ömer Kaan

Gene gelmedi mi bu adem Lahiç denen şahsiyet?
Gelmeme ihtimali her dakika yükseliyor, dil altı haplarını hazırda tutalım.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ben gelmek istiyorum ama bana bağlı değil diyecek ...
Tam 10 numara alalım bu çocuğu..
Oyunu iki yönlü oynayan topçuları severiz :D

Çevrimdışı underworld

Yılmaz Vural hocamın effa ya saldırması gibi dalar, çatışma çıkartırım.

Çevrimdışı mylife1903

Yılmaz Vural hocamın effa ya saldırması gibi dalar, çatışma çıkartırım.
Layic baya antremanli guzel savusturuyor yumruklari

Çevrimiçi yaço58

şu transfer dönemi bitsede kurtulsak on numara yok sağ bek alternatif yok forvetler soru işareti lylicdede sorun var gibi bi umutsuzluk kaplıyor insanı kaldı 2 gün

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Dil altı hapı kalp çarpıntısı, krizi vs için.. Bizim sorunumuz sinirlerle ilgili :D Xanax, Prozac veya Cipram öneriyorum arkadaşlara..

Çevrimdışı underworld

Layic baya antremanli guzel savusturuyor yumruklari

Yılmaz hocamla bir tanıştıralım bakalım

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Modeste ile ilgilenmeye başlamışız.
Gs'nin almak istemediği riski alıp bitirmeye calısacakmısız.
Tabi son 48 saatte.  :s20:

Çevrimdışı caner.eryigit

Başkan bugün basın toplantısında söyler fırsat transferi olacak yoksa yapmayacağız kadromuz geniş der.
Ya abiler hakikaten töre nin çıkıp 11 oynayacağını nsl düşünüyorsunuz?adamın 2 senedir maçı Yok.çok beklenti içine girmeyin derim

Çevrimiçi Akil Emre

Modeste ile ilgilenmeye başlamışız.
Gs'nin almak istemediği riski alıp bitirmeye calısacakmısız.
Tabi son 48 saatte.  :s20:
Sanırım başkan son dk ya kadar bekliyecek , en son tam oldu derken saat farkıyla evraklar yetişmeyecek sonra bizde transfer bitmez denilip devre arası işaret edilecek, puan kaybı çok olunca devre arası transferleri gelecek sezonun transferleri gibi lanse edilecek ve kapanış

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı mylife1903

Dil altı hapı kalp çarpıntısı, krizi vs için.. Bizim sorunumuz sinirlerle ilgili :D Xanax, Prozac veya Cipram öneriyorum arkadaşlara..
Futbolcularin genc olanlarina androforte lazim yasini basini almis olanlara da viyagra

Çevrimdışı mylife1903

Yılmaz hocamla bir tanıştıralım bakalım
Tarator sos ekleyem oraya azicik

Gol atinca senol hocam layice boyle dalacah

Çevrimdışı federo

Adem oğlu Lahiç gel artık.
10 no alınmasına tavım bu saatten sonra. Forvete kimse gelmese bile love ve pektemek giderse çok sevineceğim.
Forvette Negredo Ların Umut Güven olarak devam ederiz..

Çevrimdışı mylife1903

Sanırım başkan son dk ya kadar bekliyecek , en son tam oldu derken saat farkıyla evraklar yetişmeyecek sonra bizde transfer bitmez denilip devre arası işaret edilecek, puan kaybı çok olunca devre arası transferleri gelecek sezonun transferleri gibi lanse edilecek ve kapanış

Basin toplantasi konulari belli

Besiktasta tiransfer bitmez
Tiransfer cok kolay seydir
Kur farki
Dis mihraklar
Sitat yaptik
Tesis yaptik
Taraftar elinin biletiyle karismasin
Ben yaptim ben aldim ben talimatladim
Yedi yetim hakki
Vatsapa eklemeyin
Dedikoducu namertler var