Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
02 Mayıs 2018, 01:08:13 »Oyuna dair küçük ama temel bir ek yapayım. Futbolda ikili-üçlü oyunlar ve bittabi ikili-üçlü oyuncular önemli. Mesela, yıllardır Benzema'nın Ronaldo'nun performansını yükseltmesi gibi. Ya da bu sezon birbirlerini yükselten Firmino-Salah ikilisi gibi. Bugün bu dört takım arasında Milner, Marcelo, Kimmich, Dzeko gibi hücum setlerinde aktif rol oynayan isimleri de not etmek lazım. Bayern, Real proaktif orta sahalardan reaktif; L'pool, Roma reaktif orta sahalardan proaktif oyunlar üreten takımlar. Oyuncu takımı Real; direkt, transition, yerleşerek gibi her türlü oyundan sonuç alabiliyor. Çünkü artısı bir gün Isco, Asensio, Carvajal, Kroos, Marcelo veya duran topta geriden koşarak gelen bir Ramos kafasıyla sonuç alabilmeleri. Önlem alınması gereken çok oyuncusu var.
Beşiktaş'ın dinamizm sorunu var. Beşiktaş'ın ikili oyun sorunu var. Sosa-Gomez; Talisca-Aboubakar; Oğuzhan-Aboubakar; Oğuzhan-Cenk; Oğuzhan-Olcay; Sosa-Töre; Sosa-Demba; Töre-Demba. Quaresma-Cenk. Quaresma-Gomez. Her periyot birden fazla ikili oyun bulan oyuncular vardı. İş Quaresma-Talisca, Quaresma-Babel ile kaldı.
Geldi geldi ❤️https://twitter.com/besiktas/status/1033413728006545408?s=21
OMG! beğendim videoyu vizyon
Elbette. Sürekli ikili oyun vurguluyorum. @mrred Bu oyuncuyu geç. Takımda geçen sezon ikili oyun oynayan kaç oyuncu vardı? Burada yazıyor. Buyurun katılmadığınız yere ek yapın. İkili oyunlar yaratamayan bir takımın kolektif oyundan uzaklaşması kaçınılmaz. Sonra bireysel yetenekleriniz şapkadan tavşan çıkarsın diye beklersiniz. Tek oyuncu iki sezonda kırk tane atmış o şapkadan daha büyük tavşan çıkmaz. Ya oyun özgürlükleri içerisinde yeni şapkalar yada bireysel oyundan uzaklaşmak lazım.
Haydaaaa !!!! Yine ne yaptı bizim şaşkın Admin
Bizim Kapak resmi yine değişti. Farklı bir transfer mi geliyor yoksa Karius'un gelişi için mi Hazır mısınız diyorlar?
Yeni bölüm diyor. O zaman yeni bir transfer olmalı
hazırmısınız diyor abi Karius geliyor demekte olabilir bu sefer
Beşiktaş tarihinde iki şampiyonluk ve Avrupa'daki başarılarda bu kadar katkı verip-bu kadar yerden yere vurulan başka oyuncu görmedim. Bir diğeri de Cenk. O iyi ki 20 küsura gitti de *yerden yere vuranların gözünde badem gözlü oldu. Bu kulüpte efsane ilan edilenlerin birçoğunun bu oyuncunun çeyreği kadar katkı sunmuşluğu yok. Belki de hiç yazmayacak iken bu oyuncuya dair bu kadar şey yazıp bir nevi savunma pozisyonuna geçmemin sebebi de bu olabilir. @sozkul
Beşiktaş'ın yeni transferi Loris Karius bu akşam saat 22:00'de Atatürk Havalimanı'na iniş yapacak. (BeIN Sports)
Sil Gülhan sil. Trollmüş . Allahın cezaları
TCVSR uçuş numarası flightradar dan takip edebilirsiniz
aslında gönderme yaptım abi bizim aldığımız genç oyuncular için forumda o kadar iyi olmuş olsa büyük takımlar alırdı diye mesajlar görüyoruz Bu seferde ben yapayım dedim
abi twitterden video neden silindi