2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 93 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4638234 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Elbette. Sürekli ikili oyun vurguluyorum. @mrred Bu oyuncuyu geç. Takımda geçen sezon ikili oyun oynayan kaç oyuncu vardı? Burada yazıyor. Buyurun katılmadığınız yere ek yapın.

Alıntı yapılan: atalay
02 Mayıs 2018, 01:08:13 »
Oyuna dair küçük ama temel bir ek yapayım. Futbolda ikili-üçlü oyunlar ve bittabi ikili-üçlü oyuncular önemli. Mesela, yıllardır Benzema'nın Ronaldo'nun performansını yükseltmesi gibi. Ya da bu sezon birbirlerini yükselten Firmino-Salah ikilisi gibi. Bugün bu dört takım arasında Milner, Marcelo, Kimmich, Dzeko gibi hücum setlerinde aktif rol oynayan isimleri de not etmek lazım. Bayern, Real proaktif orta sahalardan reaktif; L'pool, Roma reaktif orta sahalardan proaktif oyunlar üreten takımlar. Oyuncu takımı Real; direkt, transition, yerleşerek gibi her türlü oyundan sonuç alabiliyor. Çünkü artısı bir gün Isco, Asensio, Carvajal, Kroos, Marcelo veya duran topta geriden koşarak gelen bir Ramos kafasıyla sonuç alabilmeleri. Önlem alınması gereken çok oyuncusu var.
Beşiktaş'ın dinamizm sorunu var. Beşiktaş'ın ikili oyun sorunu var. Sosa-Gomez; Talisca-Aboubakar; Oğuzhan-Aboubakar; Oğuzhan-Cenk; Oğuzhan-Olcay; Sosa-Töre; Sosa-Demba; Töre-Demba. Quaresma-Cenk. Quaresma-Gomez. Her periyot birden fazla ikili oyun bulan oyuncular vardı. İş Quaresma-Talisca, Quaresma-Babel ile kaldı.

İkili oyunlar yaratamayan bir takımın kolektif oyundan uzaklaşması kaçınılmaz. Sonra bireysel yetenekleriniz şapkadan tavşan çıkarsın diye beklersiniz. Tek oyuncu iki sezonda kırk tane atmış o şapkadan daha büyük tavşan çıkmaz. Ya oyun özgürlükleri içerisinde yeni şapkalar yada bireysel oyundan uzaklaşmak lazım.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

OMG! beğendim videoyu :D

vizyon  :bandit:

Fark yaratmak böyle bisey işte
Karius görünce kesin gaza gelir

Çevrimdışı mrred

Şu videoda bile legend olarak oğuzhan yok
The great gig in the sky

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bizim Kapak resmi yine değişti.
Farklı bir transfer mi geliyor yoksa Karius'un gelişi için mi Hazır mısınız diyorlar?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mrred

Elbette. Sürekli ikili oyun vurguluyorum. @mrred Bu oyuncuyu geç. Takımda geçen sezon ikili oyun oynayan kaç oyuncu vardı? Burada yazıyor. Buyurun katılmadığınız yere ek yapın.

İkili oyunlar yaratamayan bir takımın kolektif oyundan uzaklaşması kaçınılmaz. Sonra bireysel yetenekleriniz şapkadan tavşan çıkarsın diye beklersiniz. Tek oyuncu iki sezonda kırk tane atmış o şapkadan daha büyük tavşan çıkmaz. Ya oyun özgürlükleri içerisinde yeni şapkalar yada bireysel oyundan uzaklaşmak lazım.
Kesinlikle katılıyorum ama caner ve q7 varken bu oyun konusunda karamsarım. Rolü hoca oğuzhana vermicek aslında hak ediyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Haydaaaa !!!!

Yine ne yaptı bizim şaşkın Admin

Haydaaaa !!!!

Yine ne yaptı bizim şaşkın Admin

videoda yanlış birşey mi vardı facebook'taki video duruyor :D

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Videonun paylasimi  kalkti twitterdan? ne  sacmalik bu ya?
Yorgo

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bizim Kapak resmi yine değişti.
Farklı bir transfer mi geliyor yoksa Karius'un gelişi için mi Hazır mısınız diyorlar?

Yeni bölüm diyor. O zaman yeni bir transfer olmalı
Tek Büyük Beşiktaş

Yeni bölüm diyor. O zaman yeni bir transfer olmalı

hazırmısınız diyor abi :D

Karius geliyor demekte olabilir bu sefer :D

Çevrimdışı mrred

Kalecimizin şu an psikolojisi baya bozuk yerine gelen transferinde psikolojisi bozuk umarım rehabilite edebiliriz. Takım revire döndü herkesi rehabilite ediyoruz . Gomez et, taliscayı et, fabriyi et kariusu et
The great gig in the sky

facebookta video duruyor twitterda yok ilginç  :alala:

twitter kapak fotusu ready yazıyor ?

instagramda hiç birşey yok.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

hazırmısınız diyor abi :D

Karius geliyor demekte olabilir bu sefer :D
Karius'un videosu yayınlandı. Yeni bölüm için hazırmısınız diyor  :photo
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı caner.eryigit

Beşiktaş tarihinde iki şampiyonluk ve Avrupa'daki başarılarda bu kadar katkı verip-bu kadar yerden yere vurulan başka oyuncu görmedim. Bir diğeri de Cenk. O iyi ki 20 küsura gitti de *yerden yere vuranların gözünde badem gözlü oldu. Bu kulüpte efsane ilan edilenlerin birçoğunun bu oyuncunun çeyreği kadar katkı sunmuşluğu yok. Belki de hiç yazmayacak iken bu oyuncuya dair bu kadar şey yazıp bir nevi savunma pozisyonuna geçmemin sebebi de bu olabilir. @sozkul
+1903 hislerime tercüman oldun eyvallah

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş'ın yeni transferi Loris Karius bu akşam saat 22:00'de Atatürk Havalimanı'na iniş yapacak. (BeIN Sports)
TCVSR  uçuş numarası flightradar dan takip edebilirsiniz

Sil Gülhan sil. Trollmüş . Allahın cezaları

sildim :D

başka bi naneler dönüyor bence :D

bi tane daha transfer mi acıklıcaz ki ready filan oldu arka plan :D

Imdb : 8.5
Tür : Gerilim

Böyle takip ediyoruz olayları :D

TCVSR  uçuş numarası flightradar dan takip edebilirsiniz

abi twitterden video neden silindi :D

Çevrimdışı sozkul

aslında gönderme yaptım abi :)

bizim aldığımız genç oyuncular için forumda o kadar iyi olmuş olsa büyük takımlar alırdı diye mesajlar görüyoruz :)

Bu seferde ben yapayım dedim :)

İnsan yaşlandıkça ince göremez hale geliyor galiba...  :)

böyle bir açıklama var şimdi.

"Videoda teknik sorun olmuş, tekrar yüklenecekmiş"

Çevrimdışı MUSTAFA_

abi twitterden video neden silindi :D
Şimdi Murat Özen paylaştı. Teknik hatadan dolayı silmişler. Tekrar yükleyeceklermiş.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Etiketler: