2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4179968 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Via Beşiktaş istihbarat  (Dün akşam)

Kagawa ve Dortmund kulübüne son bir teklif sunulmuş ve Pazartesi’ye kadar süre verilmiş..Gelecek cevaba göre oyuncunun durumu belli olacak..
Lima için de opsiyonlu kiralama için verilen bir teklif var.Cevap bekleniyor..
Fabian ile anlaşma sağlandı..Ancak sözlü bir anlaşma..Yönetim açıkçası bu oyuncuyu düşünmüyor.
Chadli ve kulübü ile de anlaşıldı..Ancak bu oyuncu da öncelik değil..
Lallana ismini yaklaşık 10 gün önce burada sizlere sordum:)nasıl olur diye..
Gündemde olan bir isim..
Mata denenmişti.Vida satılmadı.Zaten teklifimiz de kabul görmedi..
Real Madrid den bir kaç oyuncunun durumu soruldu..devamı bizde yok..
Almanya dan asıl Götze istenmişti Sonra kagawa ya döndü.
Ljajic için teklifimiz kabul görmedi..
İkinci bir teklif daha verildi..Henüz geri dönüş olmadı..
İngiltere ve ispanya da görüşülen oyuncular var diye duyuyoruz..
Ancak sürpriz deniliyor 3 haftadır..
Gelebilecek isimlerde belli..Ancak yinede bilmediğimiz bir noktada ateşli şeyler gönderip vaziyet verme merakımız yok.Bağışlayın.
Gelen bilgi olduğunda zaten kemiksiz çat çat yazıyoruz.
Gignac - falcao için bizimkilerin de bir ilgisi varmış..Ama Negredo için sadece ispanya opsiyonu kaldı..Ahmet Bulut ile ara biraz bozuk..Sebebini başka bir zaman anlatırız..Şu an gündem yalnızca transfer..Kulüpte ciddi bir hareketlilik var..
Son haftaya girildi..
Bilgi vermesekte Bilgi almasakta zaten son düzlüğe girdik..
Gerekirse son dakika olsun.Ancak yapılacak transferler Beşiktaş’ın kaderini belirleyecek..Bu unutulmasın..
Başkana güveniyoruz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Lima Beşiktaş’a gelmeyi kabul etti..Kulübü kiralama teklifini reddetti..15 m bonservis istiyorlar..Son durum bu..

Via BEŞİKTAŞ istihbarat

Via BEŞİKTAŞ istihbarat :busted_cop:

Kagawa yıllık 4.5 istemiyor..
İlk görüşmelerde 3 m isteği vardı..bonuslarla 3.5 m yi buluyordu zaten..
Ancak süreç ilerledikçe başka talipleri de olduğundan oyalamaya geçtiler.Ne evet ne de hayır diyorlar..
Dortmund da diğer teklifler olduğu için tok satıcıyı oynuyor..
Sevilla senelik 2.5 - 3 m den fazla ödemez..%40 lık vergi de var buna ek olarak..Bir kısmını sevilla karşılasa bile eline kalacağı en kabadayı senelik 2 m olur..
Her futbolcu paraya gitmez..
Japon’lar pek paragöz değildir..
Eğer ispanya yada Fransa tercihi varsa oraya gider..Türkiye’yi istemezse Dortmund da kalır rotasyon oyuncusu olur..
Oyuncu isterse alırız..
Ancak herhangi bir anlaşma kesinlikle yok..
Haber bekleniyor..
2 gün süre var..
Bu transfer olacaksa 2 gün içinde belli olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Lima Beşiktaş’a gelmeyi kabul etti..Kulübü kiralama teklifini reddetti..15 m bonservis istiyorlar..Son durum bu..

Via BEŞİKTAŞ istihbarat
15 milyonu bırak 2 milyon verilmez.

Ahmet Bulutla alakalı sıkinti varmış :busted_cop:

Via Beşiktaş istihbarat

Ahmet Bulut kulübe 4 oyuncu önerdi..İkisine tamam denildi..Sonra vazgeçildi..Sonra Ahmet Bulut a başka bir oyuncu için yetki verildi..Gitti ve son aşamaya getirdi..Yönetim yine vazgeçti..O da geçmişten kalan alacağını talep etti..Ödeme kendisine yapıldı..Ancak bu olaylar yaşanınca Arabistan a kesin gidecekken Negredo işine taş koyup transferi iptal ettirdi..
O zaman da söyledik Al nasr değil Al Hilal diye..
4.5 m ye Negredo yu alacaklardı..6 m verip gomis i aldılar...
Son olarak 4.5 m bonservisten de kendisine 1.5 m istedi..
İpler bu yüzden kopma noktasına geldi..
Tamamen koparmak mümkün değil..Adamın bağlantıları ve etrafındaki menejer dostları piyasanın %20 sine hakim..O yüzden arkadan bile dönülse adamla pişti oluyorsun..
Maalesef yeni futbol ekonomisinde ve transfer akarında menejerle iş yapma zorunluluğun var..Tüm dünya kulüplerinde buna rastlarsınız..
Ahmet Bulut la sıkıntı bu..Daha da detayı var..Ancak bu kadarı yeterli..Her bildiğimizi de anlatamayız tabiki:)

Fabian 9 ayda 5 maç oynamamış..Kötü bir oyuncu değil.Benim çok da beğendiğim bir oyuncu..Ancak bel sakatlığı nüksetmeye çok müsait ve performansını inanılmaz etkiler.Ligimizde temasa dayalı ve fiziği de lig için pek uygun değil.Bu sebepten dolayı gelmesini kesinlikle istemem..

Beşiktaş istihbarat.

Karius için hazırlanan videonun , oyuncunun İstanbul’a gelmeden resmî hesaptan yayınlanması planlanıyor..
Video için çok iyi diyorlar..
Bu sefer bizde izlemedik..
Merakla bekliyoruz...

Beşiktaş istihbarat

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir iş ancak bu kadar becerilemeyebilirdi.

Tebrikler transfer sihirbazları :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

kulübün aslında transfer aklının olmadığı, olan aklın ahmet bulut ve avanesinden ibaret olduğu, yönetimin tek stratejisinin vida giderse x,y,z alınır goygoyundan ibaret olduğu net olarak gözler önüne serilmiştir.

iyi tatiller...
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2018, 13:12:23 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

kulübün aslında transfer aklının olmadığı, olan aklın ahmet bulut ve avanesinden ibaret olduğu, yönetimin tek stratejisinin vida giderse x,y,x alınır goygoyundan ibaret olduğu net olarak gözler önüne serilmiştir.

iyi tatiller...
Menajersiz iş yapamazsın abi Futbol piyasisi menajerlerin elinde maalesef..

Çevrimdışı Necmi

Ona bana değil şef sukat ve transfer ekibine sorun
bir cevabın yoksa eleştirinde olamaz neye göre olmaz diyorsun
eleştiri ile boş konuşma arasındaki fark sebep sonuç ilişkisini kurabilmekten geçer
ben bilmem scout bilir diyorsan insanlarda bilmediğin konularda fikir yürütme o zaman deme hakkını verirsin

İngiliz basını, Liverpool’un kalecisi Karius’un neden Beşiktaş’a gitmek istediğini ele aldı. Liverpool’un bir haber sitesi  dünyanın bir numarası olan İngiltere Premier Ligi’nden Karius’un Beşiktaş’a gitmesini şöyle açıkladı: Karius, Beşiktaş’ın teklifini kabul etti. Çünkü sosyal medya hesaplarına gelen 231 binden fazla yorumda Beşiktaş’ın çekiciliği reddedilmez düzeydeydi. Bu nedenle bayramdan sonra Türkiye’ye hareketi tamamlanacak.

Çevrimdışı mrred

Umarım nacer chadli olur adam tam bir joker nereye koysan oynuyor.
The great gig in the sky

Bu arada kararını değiştirip ikna edilemezse Ahmet Nur Çebi yeni yönetimde olmamayı düşünüyor...

Via BEŞİKTAŞ istihbarat

Serkan Reçber in istifa kararı almasının nedeni Umut Güner..16 eylül seçim sonrası bu konuyu detaylı olarak konuşuruz..

Beşiktaş istihbarat

Çevrimdışı underworld

Mubarekler, 8 ve İspanyoldur diye olmasın diyorum ya!

Bunun dışında kagawa dediler olmaz mı dedik?
Lahiç dediler olmasın mı dedik?

bir cevabın yoksa eleştirinde olamaz neye göre olmaz diyorsun
eleştiri ile boş konuşma arasındaki fark sebep sonuç ilişkisini kurabilmekten geçer
ben bilmem scout bilir diyorsan insanlarda bilmediğin konularda fikir yürütme o zaman deme hakkını verirsin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İngiliz basını, Liverpool’un kalecisi Karius’un neden Beşiktaş’a gitmek istediğini ele aldı. Liverpool’un bir haber sitesi  dünyanın bir numarası olan İngiltere Premier Ligi’nden Karius’un Beşiktaş’a gitmesini şöyle açıkladı: Karius, Beşiktaş’ın teklifini kabul etti. Çünkü sosyal medya hesaplarına gelen 231 binden fazla yorumda Beşiktaş’ın çekiciliği reddedilmez düzeydeydi. Bu nedenle bayramdan sonra Türkiye’ye hareketi tamamlanacak.

Haha kesin ondan gelmiştir canım :evillol: Çok çekiciyizdir hepimiz çok çektik :D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Başkanın geçen gün mykonos ta olma nedeni biraz da yeni yönetim listesi ile alakalı..Mansimov un yeni yönetime dahil edilme düşüncesi var..Eğer kendisi dahil edilmese de onu temsilen bir ismin yönetime dahil edilmesi düşünülüyor.Altınsay , Adalı gibi isimlerle de görüşüleceği söyleniyor..

Beşiktaş istihbarat

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Biz o kadar diyoruz bu transfer komitesiyle olmaz Modeste büyük kayıp bu saatten sonrada çok iyi oyuncu alacaklarını düşünmüyorum fabian gibi kronik bel sakatlığı nükseden işe yaramaz adamları alırlar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Umut ve Metin yönetimde olduğu sürece - ki bence bu seçimde sadece göz boyayacaklar ya da birilerini günah keçisi ilan edecekler ama bu ikisi kalacak - benim başkanla ilgili tek bir olumlu düşüncem yoktur, aksine Beşiktaş'a zarar verdiği için nefret dağıtır taraftara.

Beşiktaş'ın iyiliği için ya o şaibeli adamları yanından ayıracak ya da taraftar zamanı geldiğinde hepsini hakettikleri şekilde yolcu edecek.

Göz göre göre milyonluk camianın taraftarının zekasıyla bu kadar da oynanmaz.

Çevrimiçi levitate

Anthony Modeste elimizden kaçtı Gs'ye gidecek büyük ihtimal. Gomis'ten çok çok daha iyisini aldılar.
fazla bi olayının olduğunu düşünmüyorum

bu abimiz sanki tatil derdinde gibi
bipbipbupbup

Tatil değil tıpkı Gomis ve Talisca gibi PARA peşinde

Çok çok daha iyi yerlere gelebilirdi ama Çine gitmeyi tercih etti

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Umarım nacer chadli olur adam tam bir joker nereye koysan oynuyor.

Chadli'yi ben de istiyorum dünya kupasinda begenmistim. Japon da iyi topcu ama tifil biraz. Chadli biraz daha Olcay tarzi sanki.

Çevrimiçi Samet Ç

Tatil derdinde olsa Çin'de kalırdı. Para derdinde de olsa Çin'de kalırdı. Adam sözleşmesini tek taraflı olarak fesih etti Avrupa'ya döndü. Gomis gibi orta düzey bir golcünün yıldız vazgeçilemez oyuncu olduğu takımda Modeste kral olur.

Çevrimdışı Necmi

Mubarekler, 8 ve İspanyoldur diye olmasın diyorum ya!

Bunun dışında kagawa dediler olmaz mı dedik?
Lahiç dediler olmasın mı dedik?

neden bana göre sekize ihtiyaç on a olan ihtiyaçtan fazla bir takımı on olmadan kurabilirsin ama sekiz olmadan kuramazsın
bizde sekiz yok tolgayda ozide sekiz değil ve hiç bir şekilde sekiz oynayamadıkları için orta sahada çöküyoruz.
kagawa neden olur sekiz ile on arası oynayabildiği için fabrigas neden olur oda aynı yapıda oynayabildiği için
ozi neden olmuyor ne savunma anlayışında sekiz nede hücum anlayışında sekiz tolgay bir tık önünde çünkü onun savunma anlamında sekiz olma özelliği var
ama 6,5 daha doğru bir tanım. sekiz takımı hücuma kaldıran ve savunmanın ilk duvarı olan mevkidir.

Etiketler: