2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4629329 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Besiktas istihbaratin Tek hesabı Facebookda ki hesabı Tweeterde ki hesaplar Onlara ait değil :busted_cop:

Beşiktaş Transfer İstihbaratı diye bir sayfa varmış..
Tanımıyorum..
Herhangi bir bağlantım yok..
İsim benzerliği..
Keşke sayfaya başka bir isim koysalardı..
Twitter daki Beşiktaş istihbarat bizim hesabımız değil.
Twitter hesabımız yok.
Adımızı kullanan arkadaşlar buradaki haberleri orada paylaşıyorlar..
Dün kagawa tamam demişler galiba..Burada bize sordular..
Burada öyle bir şey yazmadık..
Oradaki Arkadaşları da tanımıyoruz..
Burası dışında hiç bir hesabımız yok..
İnstagramda da herhangi bir hesabımız yok..
Tek hesabımız burada..
Herhangi bir sayfadan da tanıdığımız kimse yok..
Transfer dönemi bitince çok aktif de olmuyoruz..
Sayfayı arttırmak yada başkalarıyla rekabet etme gibi bir düşüncemiz de yok.Hiç bir zamanda olmadı..
Bu konularla alakalı çok soru geldiği için bir kez daha açıklama gereği duyduk..
Saygılar...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

neden bana göre sekize ihtiyaç on a olan ihtiyaçtan fazla bir takımı on olmadan kurabilirsin ama sekiz olmadan kuramazsın
bizde sekiz yok tolgayda ozide sekiz değil ve hiç bir şekilde sekiz oynayamadıkları için orta sahada çöküyoruz.
kagawa neden olur sekiz ile on arası oynayabildiği için fabrigas neden olur oda aynı yapıda oynayabildiği için
ozi neden olmuyor ne savunma anlayışında sekiz nede hücum anlayışında sekiz tolgay bir tık önünde çünkü onun savunma anlamında sekiz olma özelliği var
ama 6,5 daha doğru bir tanım. sekiz takımı hücuma kaldıran ve savunmanın ilk duvarı olan mevkidir.
O zaman oos denmesin bende direk İspanyol olmasından veto edeyim

Gomis i gönderip modeste yi aldılarsa iyi iş yapmışlar.Ancak gomis zaten 29 gol attı..Yerine gelenin 50 tane atacak hali yok.En verimli haliyle 30 atsın..Burada kriter yerini doldurmuş olmasıdır..
Fabri den sonra karius transferiyle kağıt üzerinde yerini doldurduk.
Tosic ten sonra Roco değil de geçen sene süre alamayan dünya kupası finalisti vida yı monte edip Fatih ve roco ile oraya alternatif oluşturduk..
Talisca nın yeri hala dolmadı ?
Santrafor konusu hala belirsizliğini koruyor ?
Eğer santrafor alınamayacaksa eldekinden maksimum verim alabileceğin bir oyun yapısını belirlemen gerekiyor..
Orkan - dorukhan - Fatih - Utku gibi isimlerin bu sene fazla süre alabileceğini düşünmüyorum..
Sağ bek alınacaktı...Gökhan geçen seneye göre daha iyi başladı..
Caner formda..
Adriano tam bir profesyonel..
Gerekirse orada oynar mı ? Oynar.
Atiba kaldı..Orada oynamışlığı var mı ? Var..
O zaman olmazsa olmazımız 10 numara..
Riske atılmayacak kadar önemli..
Bilincindeler..
Santrafor gitmeden oraya oyuncu koyamazsın..
Umut - güven - Mustafa - love zaten fazlalık şu an için..
Çünkü 4-2-3-1 oynuyorsun sen..
5 kişiyi orada oturtamazsın..1 sağ bek var 6 santrafor var..
Kadro gereksiz kalabalık.
Son güne kadar hala yolları ayıramamak büyük plansızlık.
Son gün gelecek santrafor soru işareti olacaksa Negredo ya umut bağlanmalı..
Ayrılacaksa da hazır bir oyuncu getirilmeli..

Özetlersek

Net bir 10
Negredo giderse net bir santrafor..

Kenarlar zaten dolu..
Orta saha kalabalık..
Defans ve kale yeterli..
O zaman yine en iddialı biz oluruz..
gs şampiyonlar liginde çok hırpalanacak..
fb de yepyeni bir takım kurdu ve 3 kulvarda mücadele edecek..
Başak ta final yapma sıkıntısı yaşıyor..
1 hafta içindeki hamleler kaderimizi tayin edecek...

Beşiktaş istihbarat

Çevrimdışı mylife1903

Haha kesin ondan gelmiştir canım :evillol: Çok çekiciyizdir hepimiz çok çektik :D
Biz fevzi gormus taraftariyiz yahu ikarus ney

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Geçen yıl bir şekilde Aboubakar'ı alıp üzerine şamp. olamasak bile CL'ye gitseydik diğerleri ile makas ciddi anlamda acılacaktı.
Fırsat hala önümüzde var ufak işlerle yine yaparız bişeyler ama yönetim ısrarla yapmıyor-yapmıyor-yapmıyor.  :s20:

Çevrimdışı mrred

neden bana göre sekize ihtiyaç on a olan ihtiyaçtan fazla bir takımı on olmadan kurabilirsin ama sekiz olmadan kuramazsın
bizde sekiz yok tolgayda ozide sekiz değil ve hiç bir şekilde sekiz oynayamadıkları için orta sahada çöküyoruz.
kagawa neden olur sekiz ile on arası oynayabildiği için fabrigas neden olur oda aynı yapıda oynayabildiği için
ozi neden olmuyor ne savunma anlayışında sekiz nede hücum anlayışında sekiz tolgay bir tık önünde çünkü onun savunma anlamında sekiz olma özelliği var
ama 6,5 daha doğru bir tanım. sekiz takımı hücuma kaldıran ve savunmanın ilk duvarı olan mevkidir.
Yanlışın var abi ozzy 8 oynadığı maçlarda sahanın en çok koşan ilk 3 oyuncusundan biri ayrıca en çok kapan 3 oyuncusundan biri oluyor . Savunma yapmak dıgıdık dıgıdık koşturmak demek değildir. Alanı iyi kapatmayı bilicen bu oğuzhanda var. Nerde durcağını biliyor. Ben demiyorum istatistik söylüyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

O zaman oos denmesin bende direk İspanyol olmasından veto edeyim
İspanyol olmasın olayı Serdar Ali Çelikler denen sözde yorumcunun safsataları . Hiçbir bilgisi yok tam bir kahveci fakat Türkiye'nin ortalamasını göstermesi açısından ibretlik! kaba saba ne dediğini bilmeyen bir uslübu var ve çok cahil . Hayatında bir kere bile futbol ile ilgili kitap okuduğunu sanmıyorum. Avrupa'ya en çok futbolcu yetiştiren 3 ülkeden biri ispanya daha ne olsun. Guti de ispanyoldu ne oldu ?
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2018, 14:00:52 mrred ]
The great gig in the sky

İkiside aynı parayı kazandırıp gitti, ikiside takımlarında şampiyonluk yaşayıp gitti. ama iki fotoğraf arasında dağlar kadar fark var. Bizde imzalar kalbe atılır derken boşuna demiyorduk... @fabricioagostoramirez #Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Alisson; Serie A %79, CL %80, DK %84. Ederson; CL %86, EPL %85. Bu isabet oranları rakamsal olarak tek başına bir şey ifade etmez. Fakat oyunla beraber seyrettiğinizde hem kalecilerin ayak tekniğinin ve karar kalitesinin hem de bu takımlardaki teknik direktörlerin topu oyuna sokma, çıkış paslarındaki oyun tercihleri ve geriden oyun kurma konusundaki metodik bakışını görebilirsiniz. Bu iş takımca; saha parselizasyonu, build-up, oyuncu tiplemeleri ve bilumum detay meselesi. Bölgeler arasını topsuz geçmek, bunların üzerine pek düşmemek de bir tercihtir. Fakat üzerine düşen 40 da verir, 75 de.
Goalkeeper transition ve Pep & City build-up play.

Serie A pozisyon oyunlarının EPL'ye göre daha doğru oynandığı bir lig. Keza topun daha fazla oyunda kaldığı bir lig. Fakat EPL'de Pochettino, Klopp, Pep, Sarri gibi pozisyon oyunlarını üst seviyede doğru oynatan ekipler ile EPL de pozisyon oyununu çok fazla güçlendirdi. Artı yüksek tempoda düzenli geçiş hücumu üzerinden oynandığı için seyir zevki açısından ortalama futbol severler için bir numara. Build-up ve ayak tekniği konusunda destekleyici bir materyal sunuyorum. Üç yıl önce Internacional'da forma giyerken sadece kaleci tekniği açısından önermemiştim. İlaveten tek başına bir şey ifade etmez lakin L'pool'da iki maçta %92 ortalama tutturmuş.

Çevrimdışı mrred

Chadli'yi ben de istiyorum dünya kupasinda begenmistim. Japon da iyi topcu ama tifil biraz. Chadli biraz daha Olcay tarzi sanki.
Topsuz oyunu nasıl bilmiyorum izlemedim olcayın topsuz oyunu iyidi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Serie A pozisyon oyunlarının EPL'ye göre daha doğru oynandığı bir lig. Keza topun daha fazla oyunda kaldığı bir lig. Fakat EPL'de Pochettino, Klopp, Pep, Sarri gibi pozisyon oyunlarını üst seviyede doğru oynatan ekipler ile EPL de pozisyon oyununu çok fazla güçlendirdi. Artı yüksek tempoda düzenli geçiş hücumu üzerinden oynandığı için seyir zevki açısından ortalama futbol severler için bir numara. Build-up ve ayak tekniği konusunda destekleyici bir materyal sunuyorum. Üç yıl önce Internacional'da forma giyerken sadece kaleci tekniği açısından önermemiştim. İlaveten tek başına bir şey ifade etmez lakin L'pool'da iki maçta %92 ortalama tutturmuş.
Atalay hoşgeldin.
The great gig in the sky

Çevrimdışı underworld

İspanyol olmasın olayı Serdar Ali Çelikler denen sözde yorumcunun safsataları . Hiçbir bilgisi yok tam bir kahveci fakat Türkiye'nin ortalamasını göstermesi açısından ibretlik! kaba saba ne dediğini bilmeyen bir uslübu var ve çok cahil . Hayatında bir kere bile futbol ile ilgili kitap okuduğunu sanmıyorum. Avrupa'ya en çok futbolcu yetiştiren 3 ülkeden biri ispanya daha ne olsun. Guti de ispanyoldu ne oldu ?
S. A. Ç. Yi bilmem bu topraklarda İspanyol zor

Çevrimdışı abdusta

Bu sene dikkat ettinizmi?
hiçbir spor yazarı Beşiktaşın transfer leri hakkında
düşüncelerinden öte içeriden bilgi getiremiyorlar.
Buna sağda solda dolaşan sosyal medya hesaplarıda dahil.
ve Bizler hala o düşünceler kesin bilgiymiş gibi hareket ediyoruz.

örneğin KAGAWA olayı geldi geliyor olayı.
aslında Alman gazeteleri günler öncesinden net bir şekilde yazdı
Takımı bonservis istiyor,Kendiside takımdan ayrılmak istemiyor.

Sonuç olarak 1 kişi daha alınacak Taliscanın oyun bölgesine ve gelecek kişi de kagawa veya benzeri stildeki oyuncu degil

saygılar

Çevrimiçi Necmi

Yanlışın var abi ozzy 8 oynadığı maçlarda sahanın en çok koşan ilk 3 oyuncusundan biri ayrıca en çok kapan 3 oyuncusundan biri oluyor . Savunma yapmak dıgıdık dıgıdık koşturmak demek değildir. Alanı iyi kapatmayı bilicen bu oğuzhanda var. Nerde durcağını biliyor. Ben demiyorum istatistik söylüyor.
ne koşmasından bahsediyorsun koşamadığını zaten sahada görüyoruz
bir maç koşunca 34 maça etki etmiyor.

Çevrimdışı mrred

@tangaz tespiti doğru gibi. Transferi belli bir kurguya göre mi yapıyoruz yoksa menajerlerin oyuncu havuzundan seç beğen hangisi iyi topçuysa onu alalım şeklinde mi yapıyoruz ciddi şüphelerim olmaya başladı. Kagawa, chadli, fabregas bunlar birbirlerinin muadili oyuncular mıdır ? @atalay
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

https://tr.whoscored.com/Teams/133/Archive/T%C3%BCrkiye-Besiktas
Burdan bakabilirsin
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Topu gary medelden bile daha çok çalmış daha çok kesmiş daha çok uzaklaştırmış. Ki 2017-2018 istatistikleri en berbat olduğu sene.
The great gig in the sky

Çevrimdışı atalay

Bilmediğini bilmemek, bilmemekten daha kötü bir durum. Sahayı enine kullanır, durağan bir şekilde pas metrajlarını ve oyun mesafelerini uzun tutarsanız; transit bir oyun seçersiniz. Birinci bölgeden üçüncü bölgeye topsuz geçilen bir oyunda orta alanda istasyona ihtiyacınız olmaz. Üstüne her maç bölgeleri topsuz geçerek aksiyon bölgesine geriden 40 top, kenardan box'ın içine 40 tane de yüksek orta gönderirseniz; bunların 60-70 tanesinin oyun içinde kaldığını düşündüğümüz bir senaryoda 60-70 tane ribaund topu yani ikinci-üçüncü top kazanma ihtiyacı duyarsınız. Zira bazen topu geri kazanmak için 60-70 metre geriye koşmanız gerekiyor. Böylelikle orta alanda ihtiyaç duyduğunuz oyuncu profili değişir. Pas açısı oluşturacak-opsiyonları arttıracak isimlerden sekeni-düşeni kazanacak, büyük mesafeleri enerjisi ile kapatabilecek isimlere evrilirsiniz. Bu takım Atiba-Oğuzhan-Talisca ile kazandı. Bunların hiçbiri ekseriyetin kafasında düşlediği agresyonu yüksek, çata çat savunmacı değil. Zaten savunma böyle bir şey değil. Buradan Atiba-Medel'e şimdilerde Necip-Medel'e evrilmek build-up meselesi. Oyunu anlamadan oyuncu anlatılmaz. Yoksa Florya'da unutulan Donk, Atiba-Medel'e üstünlük kurdu. Sen ise her şeyini Atiba-Oğuzhan ile kazandın. Tolgay-Oğuzhan FB maçında Topal-Josef'i tokatladı. Fizik kalite veya yetersizlik 3-0'lık GS maçında neredeydi? Modric-Kovacic, Fabinho-Moutinho ile oynarken neredeydi? Geçen sezon CL'deki ekipler üzerinden proaktif ve reaktif orta sahalardan bahsettik. Fakat gelinen nokta: Necip-Medel. O zaman Erzurum'dan 45 dakika baskı yeyip, 30 dakikada üçlük olmadığın için şükredersin. Tekrar ediyorum. Bu iş profil meselesi de değil. Durağan-tembel bir oyun varken oyuncuları sürekli ıskartaya çıkarırsınız. Geçen sezondan beri yaptığınız bu.   
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2018, 15:08:37 atalay ]

Çevrimdışı cursedofdragon

madem bu modestenin bonservisi elinde bizde araya girip işi bozalım.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı mrred

https://tr.whoscored.com/Teams/133/Archive/T%C3%BCrkiye-Besiktas
Burdan bakabilirsin
Özellikle şampiyonlar ligini aldım çünkü bizim kendimizi sınayacağımız yer orası.
https://tr.whoscored.com/Teams/133/Archive/T%C3%BCrkiye-Besiktas?stageId=15334
Bu da ligdeki top kapmaları top çalmaları ve top kesmeleri
Adam koşuyor ama forvet arkası oynayamıyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

kulübün aslında transfer aklının olmadığı, olan aklın ahmet bulut ve avanesinden ibaret olduğu, yönetimin tek stratejisinin vida giderse x,y,z alınır goygoyundan ibaret olduğu net olarak gözler önüne serilmiştir.

iyi tatiller...
Abim gelmiş hoşgelmiş.özledik

Çevrimdışı atalay

+Oyun konusunda ayrı fikirler olabilir. -Ki bazı konularda olamaz- En subjektif olan konu oyun iştahı ve seyir zevki. Fakat en ayrı fikrin olmaması gereken konu bence bu.

Çevrimdışı worns

Menajersiz iş yapamazsın abi Futbol piyasisi menajerlerin elinde maalesef..

Ama bütün transfer hadiseni Ahmet Bulut yürütmek zorunda değil, mecbur da değilsin Karius'u alabiliyorsun Ahmet Bulutla aran bozukken mesela. Belki iyi olsa alamayacaktın, Jose Sa, Casilla falan iber yarımadasından birini almıştık bile çoktan.

Sorun Ahmet Bulutla çalışmak değil. Belli danışman grubu ve ağlarına gömülüp dünyada bunun dışında oyuncu yokmuş gibi davranmak. Sadece bizde değil Türkiyede genel sorun bu. Scout bağlantıları falan bunları zaten geçelim.

Etiketler: