Karius hayırlı olsun. 2 yıllık kiralık 2.5 milyon euro deniliyordu. Bu seviye bir kalecinin alınabileceği en uygun koşullar denilebilir. Kaleciler ilk dönemlerinde bir parça uyum sıkıntısı gösterebiliyorlar. Kariusda da geçen seneden kalan bir parça özgüven sıkıntısıyla birlikte bir parça sıkıntı yaşayabiliriz. İlk haftalar yapabileceği potansiyel hatalarda sıkı sıkıya arkasında durmak gerekiyor. Uyum sağladıktan sonra ligin açık ara en iyi kalecisi olacaktır. Fabri'yi aratmaz hatta daha fazlasını vaat ettiğini düşünüyorum.
10 numara işinde de ses bekliyoruz artık. Adam Lallana denmiş. Bu oyuncu aslında estetik orta saha oyuncusu seven çok sayıda taraftarımızı tatmin etmez ama oldukça faydalı bir oyuncudur. Geçen sene bir maçta premier lig tarihinin en çok koşan oyuncusu olmuştu sanırsam. Yalnız yıllık ücreti fazladır ve hala Liverpool'un rotasyonunda yeri olan bir oyuncu, biraz zor transfer gibi geliyor. Kagawa görünüşte daha kolaydı. Dortmund gözden çıkartmış görünüyor ama oyuncu istemiyor pek sanırım. Ben istediğim oyuncu tipinde olmasa da Fabian'a da okey noktaya geldim zaten. Orta saha almamalarından korkuyorum keza.
Bir de bedava medava bir sağ bek düşürseydik son hafta iyi olacaktı. Gökhan Gönül daha sezonun bu haftasında yorulmuş gibi görünmeye başladı gözüme. Halledilir gibi görünen ama aslında oldukça önemli bir sıkıntı yaşayacağız o bölgede sezonun devamında. Adriano sol bekten ayrılmamalı. Zaten geriden zor top çıkarıyoruz. Adriano'nun orada özel bir rolü var. Sağ tarafta sıradanlaşıyor ve geriden oyun kurmakta daha da zorlanıyoruz. Alternatif denen diğer oyuncuların da (Necip, Medel, Atiba falan) o bölgede oldukça sırıttığını defalarca deneyimledik. Bir senelik kiralık opsiyonsuz bir genç oyuncu bile soruna belli ölçüde derman olur.