Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beşiktaş'ın yarın akşamki muhtemel 11 şöyle:Tolga Zengin - Gökhan Gönül, Pepe(Roco), Vida, Adriano, Medel, Necip, Quaresma, Tolgay, Babel, Negredo.Haber Kaynağı: DHA
ne kagava nede lallana nın olabileceğine inanmıyorum ama bir umut gelir diye bekliyorum.
umarım lens sakatlığı yüzünden 11 değildir
Fabregas 8 ve İspanyoldur, istemezük
Benim icin istisns fabregaz cuk oturur. Bu sene iki istisna yapabilirdim bi rafinya bi fabregaz ama gelmez bence. Iki sene once ruyaya yatip bunun ismini cikartmistim
Gelirse takımın yakışıklılık oranı zirve yapar.. SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelmesi ozzi ve tolgayi taca atar gazhane tarafi tiribunun ustundenCok dusunmek lazimBu cocuklara yatirim yaptik sonucta
gelirde hoca kazayla sekiz oynatırsa o anda kel görünür. Bir dahada ozi ve tolgay bu takımda forma giyemezpat diye takımdaki sorunun ne olduğu ortaya çıkıverir.
Kagawada sorun maaş mı bonservis mi yoksa kiralıcak mıyız ?
Mata vereyım abime Lükse bak Fabregasa istemezuk diyenler var
benim öğrendiğim anlaşılmış ama sonra kagawa sorun çıkartmışdortmundla alakalı değil oyuncu sorun çıkartmış. Dün akşam ikna edilmeye uğraşılıyor diye bilgi aldım ne derece doğru bilmiyorum sorun ne onuda bilmiyorum maaşmı Türkiyeye gelmek istemiyormu başka birşeymi hiç bilmiyorum
İspanyol gelmesin.Ayağımızda don yok gömleğin üstüne kravat arıyoruz
Maliyeti düşük kimler var alınabilecek? Herşeye muhalefetsin çok merak ediyorum cevabını?SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi