2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 82 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4638423 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Güzel taraftar çekmeye başladık :D

Çevrimdışı İsmail Özyurt

On numara İtalya dan gelecek diyor badem
Yalnız çok net konuşmuş. Avrupa kıtasından gelecek de diyebilirdi.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı worns

On numara İtalya dan gelecek diyor badem

İsmi geçenler Adem Llajic ve Joao Mario.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu ne içmiş aynısından istiyorum. Bu adamın duyumunu paylaşmışlardı burda bide.

[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2018, 03:35:43 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bu ne içmiş aynısından istiyorum. Bu adamın duyumunu paylaşmışlardı burda bide.

hahha Pepe de lisk maçın da ileri alındı son dk larda Negredo ya 10 numaravari pas verdi belki adamlar da öyle kullanacak Alex etkisi yapacak bir stoper  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

Araplar tahtayi kapatti mi?
Yahu biz de sataydik adamlara
Secip begenip alsalardi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

• Pektemek
• Love
Hala duruyor bu istenmeyen ikili , Nerden bulmuşsunuz ki bu adamları doğru düzgün talipleri bile yok millet istediği halde bulamıyor böyle işe yaramaz oyuncuları
Bu sene elimizi kolumuzu bağladılar Negredo da dahil.

bu transfer dönemini bizlere zehir ettiler ne yazıkki yönetimin sayesinde
İnsanları transfer dönemi bi an önce bitsin artık raddesine getirdiler

Fakat başkan yine seçilecekse bu transfer komitesiyle yola devam etmesi sonucu yapılan transferlerin verimsiz olmasındaki her fatura başkana kesileceği gibi koltuğunu riske atacaktır
Karius a plus bir hamle uzun lig maratonunda ihtiyacımız olan bölgelere transferler hala yapılabilmiş değil.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2018, 08:33:19 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dün akşam Turgay Demir love, negredo ve pektemek illaki gidecek dedi. Gerekirse maaşlarının bir kısmı karşılanacak ama gideceklermiş. Umarım dediği gibi olur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Dün akşam Turgay Demir love, negredo ve pektemek illaki gidecek dedi. Gerekirse maaşlarının bir kısmı karşılanacak ama gideceklermiş. Umarım dediği gibi olur

6 gün kaldı abi. Kim nasıl alacak bunları?
Hadi aldılar var mı bizim birkaç adayımız forvet için?
Son anda alacagımız için adamlar fazla isteyecek zaten eli mahkum diyerek.
Love -Göztepe dısında olacagını sanmıyorum.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

6 gün kaldı abi. Kim nasıl alacak bunları?
Hadi aldılar var mı bizim birkaç adayımız forvet için?
Son anda alacagımız için adamlar fazla isteyecek zaten eli mahkum diyerek.
Love -Göztepe dısında olacagını sanmıyorum.
Bana kalırsa paraya kıyacaklar artık. 6  gün epey uzun süre  :) rakipler boş durmuyor, boş duracak Başkan erken seçime gitmez bence
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Mis gibi arapları elden kaçırdık.
Hazırlık - dostluk maçları ayarlamak lazım bol bol

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada yanlış anlaşılmak istemem ama ffp yokken, kasada 15 m. varken, rakipler bu sıkışıklıkta transfer yaparken, eğer forvet ve oos alınmazsa her ne kadar Başkan ı çok sevsem de oy verecek olsam elim gitmez sanırım. Herkes biliyor ki forvet ve oos ile ligi domine ederiz. Bu kadar risk alınsın artık diyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı alimm

Şu modeste tam superligi sirtlayacakmis havası veriyor... Negredo ile yolları ayirsak veya sözleşmesini 2.5m€*2 yıl şeklinde güncelleyerek modeste yi alsak çok ii olmaz m....

Bu arada modeste buralara düşer mi ¿¿
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Chadli bu akşam açıklanır diyolar biri gelsinde artık
Kagawa işi kesin yatmış maliyetinden dolayı başkan vazgeçmiş.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2018, 09:49:38 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı underworld

Şu modeste tam superligi sirtlayacakmis havası veriyor... Negredo ile yolları ayirsak veya sözleşmesini 2.5m€*2 yıl şeklinde güncelleyerek modeste yi alsak çok ii olmaz m....

Bu arada modeste buralara düşer mi ¿¿
Modeste nin Oluru var mı?

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaş Kulis

Bu maliyetlerle Kagawa işi olmaz. Yönetim çok uğraşıyor ama 4 M € maaşı veremeyiz. Ki üstüne bonus talepleri de var

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Modeste nin Oluru var mı?
Daha yeni 29 milyona çin e transfer olmuş. Yanlış anlamadıysam
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Daha yeni 29 milyona çin e transfer olmuş. Yanlış anlamadıysam
Sözleşmesini feshedip serbest kaldı, kallavi bir imza parası verecek bir takım arıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Allah için o Joao Mario Gereksizini alıp da dünya para vermesinler

O geleceğine Chadli gelsin veya Oğuzhan ile devam edelim daha ii o derece kötü bir adam
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sözleşmesini feshedip serbest kaldı, kallavi bir imza parası verecek bir takım arıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben eski tayfa olarak anlamıyorum pek. Neden transfermarkt da 29 milyon yazıyor. Sence ne kadar olur bu imza parası, bilgin, tahminin var mı?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Egos

Bu arada yanlış anlaşılmak istemem ama ffp yokken, kasada 15 m. varken, rakipler bu sıkışıklıkta transfer yaparken, eğer forvet ve oos alınmazsa her ne kadar Başkan ı çok sevsem de oy verecek olsam elim gitmez sanırım. Herkes biliyor ki forvet ve oos ile ligi domine ederiz. Bu kadar risk alınsın artık diyorum

transfer sezonu olumlu geçmedi. verilen sürenin sonuna kadar kullanılması kadar doğal bir şey yok, yine de takımın kilit bölgelerine yapılacak transferlerde son günleri beklemeyi taraftarın anlayışla karşılaması imkânsız. bir oyuncu için belki bu taktik kullanılır, hatta bu kilit oyunculardan biri de olabilir; yalnız omurga, transferin son haftasında kurulmaz. beş gün içinde hazırlık maçları hariç yeni oyuncuları takıma monte edebileceğimiz 10. karşılaşma oynanacak ve ortada gelişime açık tek defans oyuncusundan başka şey yok. milli takım arasından medet umuyoruz ki o süre verimli geçilsin ve sonrasında malatya maçıyla yeni gelenler az buçuk takıma alışsın, en azından fenerbahçe deplasmanına içimize sinen bir kadro ile çıkalım diye.

yönetim, dışarıya isim sızdırmamakta çok başarılı, durum bir şehir efsanesine dönmeye başlasa da, istikrarlarını sürdürdükleri tek konu bu. fikret orman'ın benim gözümde bir dönemlik daha kredisi mevcuttu, son zamanlardaki hareketleri bunu tek bir sezona indirdi. sezon sonundaki seçimde karşısındaki rakibin değil, fikret orman'dan sonra kalacak boş koltuğun oyları giderek artıyor. kendisine inanıyorum, kendisinden umutluyum, daha önce üstesinden geldiği zorlukları görünce bunu da kolayca halledebileceğini düşünüyorum; ama çalışma isteğinin yeterli olduğunu kanıtlaması için verebileceğim maksimum süre bir sezon. denizi geçerken kendisine ihtiyacımız vardı, fakat derenin şartları başka, umarım beşiktaş'ı getirdiği iyi konuma adapte olur ve programını ona göre hazırlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Hasan abi o iş öyle kolayda değil ayrıca. Kulup ile sözleşme fesetti ama bakalım hukuki olarak bunun bir yaptırımı olacak mı?

Bu durum yeni transfer olacağı kulübü ne kadar bağlar?

Bu adam bence tamamen soru işareti. (Finansal olarak)

O yüzden boşta görünsede kolay bir transfer değil.

Neden serbest kaldı sorgulanması gerekiyor..

Balotelliye denk olur maliyet.

5 imza 5 de maaş istese 3 yıllık maliyet 15-20 milyon arası olur.. En iyi şartlarda oda..

Misal geçen sene biz larin için ne kadar para ödedik..
Ben eski tayfa olarak anlamıyorum pek. Neden transfermarkt da 29 milyon yazıyor. Sence ne kadar olur bu imza parası, bilgin, tahminin var mı?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

transfer sezonu olumlu geçmedi. verilen sürenin sonuna kadar kullanılması kadar doğal bir şey yok, yine de takımın kilit bölgelerine yapılacak transferlerde son günleri beklemeyi taraftarın anlayışla karşılaması imkânsız. bir oyuncu için belki bu taktik kullanılır, hatta bu kilit oyunculardan biri de olabilir; yalnız omurga, transferin son haftasında kurulmaz. beş gün içinde hazırlık maçları hariç yeni oyuncuları takıma monte edebileceğimiz 10. karşılaşma oynanacak ve ortada gelişime açık tek defans oyuncusundan başka şey yok. milli takım arasından medet umuyoruz ki o süre verimli geçilsin ve sonrasında malatya maçıyla yeni gelenler az buçuk takıma alışsın, en azından fenerbahçe deplasmanına içimize sinen bir kadro ile çıkalım diye.

yönetim, dışarıya isim sızdırmamakta çok başarılı, durum bir şehir efsanesine dönmeye başlasa da, istikrarlarını sürdürdükleri tek konu bu. fikret orman'ın benim gözümde bir dönemlik daha kredisi mevcuttu, son zamanlardaki hareketleri bunu tek bir sezona indirdi. sezon sonundaki seçimde karşısındaki rakibin değil, fikret orman'dan sonra kalacak boş koltuğun oyları giderek artıyor. kendisine inanıyorum, kendisinden umutluyum, daha önce üstesinden geldiği zorlukları görünce bunu da kolayca halledebileceğini düşünüyorum; ama çalışma isteğinin yeterli olduğunu kanıtlaması için verebileceğim maksimum süre bir sezon. denizi geçerken kendisine ihtiyacımız vardı, fakat derenin şartları başka, umarım beşiktaş'ı getirdiği iyi konuma adapte olur ve programını ona göre hazırlar.
+ 1903
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hasan abi o iş öyle kolayda değil ayrıca. Kulup ile sözleşme fesetti ama bakalım hukuki olarak bunun bir yaptırımı olacak mı?

Bu durum yeni transfer olacağı kulübü ne kadar bağlar?

Bu adam bence tamamen soru işareti. (Finansal olarak)

O yüzden boşta görünsede kolay bir transfer değil.

Neden serbest kaldı sorgulanması gerekiyor..

Balotelliye denk olur maliyet.

5 imza 5 de maaş istese 3 yıllık maliyet 15-20 milyon arası olur.. En iyi şartlarda oda..

Misal geçen sene biz larin için ne kadar para ödedik..
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı abdusta

Onu bunu alalılım dahada borçlanalım felsefesinden ziyade.

Beni heyecanlandıran

elimizdeki futbolcuların verimliliğin,formunun atması
takıma daha çok katkı sağlamaları en iyi transferlerimiz olacak.

Geçen seneki gollere bakıyorum Q7 ve Babel Taliscayı çok güzel beslemişler ve golleri çakmış.
Aynı şekilde bu ikili Negrodaya çalışırsa Negroda hayatının futbolunu oynar..

Partizan macındakini golumuze bakın Karizma nasıl Tolgayın çerceveye gelmesini bekliyor ve kafasına konduruyor.tekrar tekrar izleyin
Ben dedimki maçtan sonra o gol Tolgayın olamaz,Q7 1 asist 1 golle maçı tamamladı.

Sonuç olarak Negrodya yakın oynayacak ileride pres ve pas dagıtan 10-9.5-8.5 neyse genç ve dinamik bir akıl daha transfer edilip,
yolumuza devam edecegiz.

Kasım ayının  sonunda verimli geçip geçmediğini degerlendiririz

Saygılar

[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2018, 11:15:34 abdusta ]

Etiketler: