2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264205 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Kaleci de lazım sağ bek de stoper de 10 numara da golcü de  :D ama döviz malum o yüzden hepsi aynı anda olmaz gibi laf olsun diye değil nokta atışı yapmak lazım birine adam akıllı alınıp birinde risk alınabilir. Şimdi Talisca terbiyesizi yine atmış bugün en skorer maç alan oyuncumuz yamuk yaptı gitti.Kağıt üstünde Talisca ile bile şampiyon olamadık bu sene daha da zor olur mantıken o sebeple gol sorunumuzu çözmemiz için hücumdaki 2 mevki de ucuza kaçmak olmaz bam bam net oyuncu almak lazım.

Atıyorum 10 numara ya kagawa golcüye de falcao-gomez-huntelaar gibi leblebici aldın o zaman sağ bek i almasak da olur dorukhan necip atiba medel adriano bir şekilde kapatırız. Vida gider stopere eksiği gider alırsın risk bonservissiz Badstuber i koyarsın pepe ile taş gibi tandem kaleye gelince de ilerisi sağlam olunca bir şekilde oluyorsun şampiyon masrafa değsin git getir Handanovic i mesela olur ama yama yapılacaksa ben alınmasına karşıyım kızma ama mesela Boyko gibi bir yamaya kesin karşıyım  :D
Iki tane duzgun adam alsinlar ile
Tolga kaptan bize yeter
Ha kisir oyuncu alacaklarsa parayi ekonomik kullanip kaleci sagbek ve ortasahaya da adam alsinlar

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fabri veda etmeye gelmiş. Ağladı çocuk. Pırlanta ya
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

bizim maça bakmadım ki abi ilki  içeride mi dışarı da mı diye  :D muhtemel rakipler için dedim turun değil kupanın favorilerindeniz de bu sene zor biraz sağlam takımlar olacak gibi cl den de gelenlere bağlı olmakla birlikte minimum yine yarı final görmek lazım gelir.
yarı finali görürsek finalide görürüz :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Iki tane duzgun adam alsinlar ile
Tolga kaptan bize yeter
Ha kisir oyuncu alacaklarsa parayi ekonomik kullanip kaleci sagbek ve ortasahaya da adam alsinlar

ileriye kısır alacaklarsa kaleye oblak- stopere godin- sağ beke kimmich de gelse de kurtarmaz 17 galibiyet 17 beraberlik biter lig 1-0 içerde 0-0 dışarıda gider. hiç almasınlar hatta fazlalıkları satıp bıraksınlar daha iyi  :D

bu sene mühim parayı bol keseden harcamadan alınabilecek en iyileri önce en elzem bölgelere alıp sonra fırsat transferleri kollamak lazım şu sarışınların pimini çekelim yoksa biz de yanlarına katılırız şampiyonluk şart.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

yarı finali görürsek finalide görürüz :D

haha doğru devre arasını geçiyor o maçlar Tolga olmaz kalede  :D

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Adını  Quaresma koydum.henüz 4 aylık erkek smokin cinsi
özellikleri çok zeki,kıvrak,tutkulu ve korumacı

saygılar

Abu kusura bakma ama ne smokini? Bildigin sokagin kedisi Pirtik bu yahu!  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Abu kusura bakma ama ne smokini? Bildigin sokagin kedisi Pirtik bu yahu!  :lol:
:evillol:
Aklima geldi yillardan 2005 falan herhalde hanima bisiler alacaz tukana girdik yarim yamalak rusca konusan bir dalaylama muridi var pazarlik ediyoz. O ara boyke bi tokezledim alkolden herhalde biseye carptim omzumla, arap firladi aman abi aman dikkat dedi, dedim noluyo
Abi aman kafesi devirme dedi icinde kanarya var
Ukan bu kanarya dedi iyice sinirlendim bi dondum manzara ilginc
Boyke janjanli bi kafes pahali bisi herhalde dekoratif
Icinde serce heyvani oturuyir tio tip bana bakiyi korkmus halde
Beni gulme tuttu tabi
Dedim hanima yuru yuru baska magazaya burdan bisi alinmaz
Aklima geldi simdi
Kertenkeleye yavrusu timsah gozukur der yahudiler

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Ganso'yla ilgilendigimizi sanmiyorum, ama Kagawa ile kiyas bile kabul etmez. Beni dusunduren niye Chadli ile ilgileniyoruz, Quaresma ya da Babel'den biri ya da ikisi kesin gidiyor mu?

Çevrimdışı mylife1903

Ganso'yla ilgilendigimizi sanmiyorum, ama Kagawa ile kiyas bile kabul etmez. Beni dusunduren niye Chadli ile ilgileniyoruz, Quaresma ya da Babel'den biri ya da ikisi kesin gidiyor mu?
Cok dile geldi o cocugun ismi yuksek ihtimal almayiz tsye falan cakar onu menejefler

Çevrimiçi mayguntr

Son 5 sezonun sampiyonlarinin gol sayilari. 73(bjk),75(bjk),60(gs),74(fb),66(gs). Ortalamaya bakarsak min 70 gol atmamiz lazim yine sampiyon olmak icin. Elimizde oyunculardan olusacak 11 kariyerlerinde max gol sayisina ulassa bile yeterli sayiya ulasamiyoruz.

larin-17
babel-13
q7- bakmadim ama 5 i gececegini zannetmiyorum.
ozi-9
medel-6
tolgay-1
defans toplam-10

60-65 golu gecemez bu kadro o da herkes kariyer rekorunu kirarsa. 13 gol-13 asist barajini gececek bi 10 numaraya ihtiyacimiz var acilen.

Çevrimdışı Karabay

Cok dile geldi o cocugun ismi yuksek ihtimal almayiz tsye falan cakar onu menejefler
abi menecerler ts'ye iki tane iranlıyı kakaladılar. Bize de bir kaleci itelemeye çalışıyorlar. Dikkat etmek lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Son 5 sezonun sampiyonlarinin gol sayilari. 73(bjk),75(bjk),60(gs),74(fb),66(gs). Ortalamaya bakarsak min 70 gol atmamiz lazim yine sampiyon olmak icin. Elimizde oyunculardan olusacak 11 kariyerlerinde max gol sayisina ulassa bile yeterli sayiya ulasamiyoruz.

larin-17
babel-13
ozi-9
medel-6
tolgay-1
defans toplam-10

60-65 golu gecemez bu kadro o da herkes kariyer rekorunu kirarsa. 13 gol-13 asist barajini gececek bi 10 numaraya ihtiyacimiz var acilen.
Yedek santrafor falan hiç gol atmayacak mı?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı BJKTÜRK23

larin-17
babel-13
ozi-9
medel-6
tolgay-1
defans toplam-10

1 sezon atlamışsın  :)

17/18 gs 75 gol
16/17 BEŞİKTAŞ 73 gol
15/16 BEŞİKTAŞ 75 gol
14/15 gs 60 gol
13/14 fb 74 gol

70-75 gol ligin durumuna rakiplerine bağlı 75 -80 şampiyon olur garanti olması için hedef  80 + olmalı 3-4 tane takım var zorlanacağın gerisine en azından bir maç 3-4-5 yapabilmeli Beşiktaş. Golcü veya 10 numaranın Gomez in yaptığı gibi 15 maça 1-0 önde başlatması mühim. geçen sene çok değil berabere kaldığımız 3 maçta 1 er fazla gol atsak şampiyonduk. Tolga ile 35 yemişiz fabri ile 30  bu sene gerekene + 5 gol daha lazım üstelik

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

FABRİ GÖZYAŞLARIYLA VEDA ETTİ...
⚫⚪🔴
Fabri Fulham'a transferi sonrası bugün Nevzat Demir Tesislerinde basin toplantısı düzenledi.
Fabri'nin yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Nereye gidersem gideyim, Beşiktaş bir taraftar kazandı. Beşiktaş her zaman kalbimde olacak. Buradan ayrılmak zor ama iki taraf için de iyi bir ayrılık olarak değerlendirebiliriz. Beşiktaş'ı takip etmeye devam edeceğim. Kariyerim için önemli bir tecrübe oldu.

Taraftarların içi rahat olsun. Beşiktaş'ın 3 tane iyi kalecisi var. Tolga'nın ne kadar büyük kaleci olduğunu herkes biliyor. Ersin ve Utku da gelecek vadeden kaleciler.

Cenk Tosun iyi bir arkadaşım. Ondan gol yemek istemiyorum. Başka kalecilere gol atsın, bana gol atmasın."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Fabri:

"Bu kulübün bana verdiklerini hiçbir zaman geri ödeyemeyeceğim. Bana yaşattıklarınız için teşekkür ediyorum. Beşiktaş, bir taraftar kazandı. Nereye gidersem gideyim, her zaman kalbimde olacak."
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2018, 20:00:01 Yunus Emre Dökmeci ]

Fabri diyor ki her hafta her maç Beşiktaşı takip edeceğim Beşiktaş bir taraftar kazandı..

Ulan bir şu Pektemeke , Veliye bakıyorsun bir de Fabriye , Rhodolfo ve Marceloya bakıyorsun..

İkisi Brezilyalı diğeri İspanyol

Karakter ve adamlık çok başka bir şey gerçekten..

Biz bu adamları nasıl sevmeyelim , nasıl unutalım ??
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2018, 19:59:27 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Fabri:

"Bu kulübün bana verdiklerini hiçbir zaman geri ödeyemeyeceğim. Bana yaşattıklarınız için teşekkür ediyorum. Beşiktaş, bir taraftar kazandı. Nereye gidersem gideyim, her zaman kalbimde olacak."
Fabrinin dedigi  bu..Diger tarafta da kendini efsane addeden Nihat avukatalri araciligiyla  Besiktasa haciz getirdi... Efsnae kim olur kim olamaz sorusuna en iyi cevap bu saniyorum.. 
Yorgo

:bawling: :bawling:

Fulham’a transfer olan Fabricio Ramirez , BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Futbol Takımımızla vedalaştı.
#Beşiktaş

Çevrimdışı worns

Beşiktaş, Linz’i elerse playoff turunda şu 4 eşleşmeden birinin galibiyle karşılaşacak.

Nordsjaelland (Danimarka) - Partizan (Sırbistan)
Sigma Olomouc (Çekya) - Kairat (Kazakistan)
Sarpsborg (Norveç) - Rijeka (Hırvatistan)
Mariupol (Ukrayna) - Bordeaux (Fransa)

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk

B36 maçlarında takımın oyun tarzının gelişimiyle ilgili kaygılar duysak da fiziksel hazırlık düzeyimizi ve uefa turlarını ciddiye alacağımızı göstermemizi beğendim.

Gelecek takviyelerden bağımsız Bordo dahil bunların hepsini çiğ çiğ yeriz diyorum. Sigma, Rijeka, Partizan filan bir maçta biraz direnir savunma yapar. Vodafonda haşat olurlar. Bordo zaten sert bir takım değil, korkulacak bir durumu yok. :)

Çevrimdışı worns

larin-17
babel-13
ozi-9
medel-6
tolgay-1
defans toplam-10

Hiç kulübe katkısı koymamışsın tuncaboylunun dediği gibi. Yedek kanat ve forvetlerden de en az 10 gollük bir katkı alabilen takımız, daha fazlasını gördüğümüz de oldu.

Artı medel-tolgay-ozi orta sahasıyla çıkmaz şenol hoca. ozi medelin yanına tolgay kulübeye gider. orta sahadan her türlü daha fazla gol katkısı alırız.

Larin 17 babel 13 ozi 9 atacaksa sorun yok yani :) bunlar riskli daha çok.

Çevrimdışı mehmetthedum

Beşiktaş'ta kaleci transferi Ocak ayına kadar askıya alındı. Devre arasına kadar kale Tolga Zengin'e emanet. (Akşam)
Aman ha.

Demek ki başkan devre arasına bonservissiz bir kaleci ayarladı :money: :money:   kontratı devre arasında veya 2019 sonu biten kalecilere bakmak lazım..

İlk yarı ligde ve avrupa ligi gruplarında tolga fazlasıyla yeterli.. onun defoları ikinci turda çıkıyor :bandit:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı mehmetthedum

:bawling: :bawling:

Fulham’a transfer olan Fabricio Ramirez , BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Futbol Takımımızla vedalaştı.
#Beşiktaş

Sondan bir önceki resimde larin'in bakışı bakış değil.. resmen kıskanarak bakıyor.. arkadaşın gözü epl'de bell ki..

Hedefi olan oyuncuları severim.. eyşanlık yapmadan, başkanı üzmeden, önce şampiyon yapsın,sonra bonservisini getirip gidebilir..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı worns

Championship savunmacısı Ben Gibson 15 milyon pounda Burnley'e transfer olmuş. EPL iyice coştu. 25 yaşına kadar doğru düzgün üst lig görmemiş stopere 15 milyon veriliyor.

Şu Vida'yı en azından bu paraya göndermemiz lazım. 17 m euro gibi bir para yapar.

Etiketler: