Kaleci alinmazsa ben Yavuz Sultan Selim köprüsüne çıkmayı düşünüyorum malum orası yeni hemen haber olurum 
Atan - Tutan kurali 
Ersan gelsin yarın başlasın
Kaleci de lazım sağ bek de stoper de 10 numara da golcü de

ama döviz malum o yüzden hepsi aynı anda olmaz gibi laf olsun diye değil nokta atışı yapmak lazım birine adam akıllı alınıp birinde risk alınabilir. Şimdi Talisca terbiyesizi yine atmış bugün en skorer maç alan oyuncumuz yamuk yaptı gitti.Kağıt üstünde Talisca ile bile şampiyon olamadık bu sene daha da zor olur mantıken o sebeple gol sorunumuzu çözmemiz için hücumdaki 2 mevki de ucuza kaçmak olmaz bam bam net oyuncu almak lazım.
Atıyorum 10 numara ya kagawa golcüye de falcao-gomez-huntelaar gibi leblebici aldın o zaman sağ bek i almasak da olur dorukhan necip atiba medel adriano bir şekilde kapatırız. Vida gider stopere eksiği gider alırsın risk bonservissiz Badstuber i koyarsın pepe ile taş gibi tandem kaleye gelince de ilerisi sağlam olunca bir şekilde oluyorsun şampiyon masrafa değsin git getir Handanovic i mesela olur ama yama yapılacaksa ben alınmasına karşıyım kızma ama mesela Boyko gibi bir yamaya kesin karşıyım