Ayrıca burada Beşiktaş'a karşı bi tavır göstermiş gibi algılanmış. Twitter sayfasını yöneten yönetim kurulu vs değil ki. Adam da o twitter adminine sitem etmiş. Direkt kulübe rest çekmiş gibi alınmış herkes.. Doğrusu Babel'in videosunun 30 sn'lik bir özetini paylaşıp altta da adamın youtube kanalına referans linki koymaktı. Tamam Babel'e 6-7 aydır kıl olmaya başladık ama burada tepki göstermek haksızlık.
bizim bütün hesaplarımız resmi admin yönetmiyor Başında genel müdür olan bir ekip tarafından yönetiliyor. ve sayfaya yazılacak her yazı paylaşılan her şey yönetim kararıyla oluyor. Ne sanıyorsunuz
verdiler hesabı bir gencin eline oda istediğini yazıyor paylaşıyormu sanıyorsunuz. sosyal medya yönetim departmanı var departmanın başındada yönetici var. izinsiz hiç bir şey yapamazlar orda bir tane gülen yüz resmi koymaları bile izne bağlı
Bülent Kuzucanlı - Beşiktaş JK Dijital Mecralar Genel Yayın Yönetmeni işin başında değişmediyse bu vatandaş var. eskiden metin bakıyordu yönetici olarak şimdi kimin baktığını bilmiyorum ama kimse kendi başına hareket etmiyor. birde işine gayet hakim biri orda sabah akşam sosyal medyada çıkan herşeyi
takip ediyorlar. kulüp resmi hesaplarımız konusunda çok hassas kesinlikle başı boş bırakmıyor ve çok sıkı disipline ediyorlar. Gerçekten herşeyin kara düzen falanmı yapıldığını sanıyorsunuz.