2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 94 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4270083 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Liquidator

Babel ozür dilemis

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cenk bu sene de iyi bir performans gösterirse çok büyük bir transfer yapar.

Helal sana harbi Beşiktaşlı !

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Türk insanı insan harcamayı hobi olarak gören bir kitle ne yazıkki. Babel gibi bir oyuncuyu harcamayın bare babel bu sene en çok ihtiyaç duyacağımız oyunculardan biri etinden sütünden faydalanacağız böyle değerli bir oyuncunun kıymeti bilinmeli.

Çevrimdışı underworld

Türk insanı insan harcamayı hobi olarak gören bir kitle ne yazıkki. Babel gibi bir oyuncuyu harcamayın bare babel bu sene en çok ihtiyaç duyacağımız oyunculardan biri etinden sütünden faydalanacağız böyle değerli bir oyuncunun kıymeti bilinmeli.

Böyle büyük bir kulübün ve taraftarında kıymeti bilinmeli.
Karşılıklı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

2 sene öncesine kadar "Orta sahada Atiba var en az 3 sene oynar" diyenlere çevre kontrolü yeterli değil mutlaka yanına oyuncu alınmalı, dediğimizde tefe koyuyorlardı.

Şimdi de Atiba ile nasıl sözleşme imzalanır diye yaygara koparıyorlar.

Futbolunu bir kenara koyuyorum, adamın sahadda gösterdiği profesyonellik en azından bu kadar vefa göstermemizi gerektiriyordu.
Açıkçası kaldığı için sevindim ve profesyonelliği bu kadar düzgün yaşayan bir adamı, ileri dönemde de mutlaka yararlanacağımız bir pozisyon için mutlaka hazırlamalıyız.

Çevrimdışı tuncaboylu

Medel'in yaninda Tolgay ve Oguzhan'in yetecegi dusuncesi var. Ikisinden birinin gitmesi gerektigini israrla soyluyorum. Ikisi birde gonderilse de karsi cikmam. Cok daha ucuza cok daha kaliteli adamlar var futbol dunyasinda. Victor Guzman tam o mevkinin adami, arada oyuncu buluyorum. Daha once Rodrigo Dourado ve Claudio Baeza'yi onermistim. Ancak ikisi de defans yonleri one cikan adamlar. Victor Guzman (Pacheco'da oynuyor) oyunun her iki yonunu da oynayabiliyor. Her iki ayagini da kullanabildigi gibi, hucum gucu de ust duzeyde. Muhtemelen bir iki seneye Meksika Milli Takimi'nin bankosu olur ve Avrupa'ya gider.

Sen güzel güzel oyuncular gönderip getiriyorsun da, gördüğüm kadarıyla hiç yabancı sınırlamasına takılmıyorsun.

Sınırsız yabancı bug'ı buldun herhalde.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yoruk

Atiba-Q7-Adriano bu adamların yaşları başları sorun yaratmaz.Yeter ki doğru kullanılsın.Atiba yaw Atiba ! Daha geçen yıl değil önceki yıl Kanada 'da maçlara çıkıp o kadar yol gelip 90 dk 2 maç üst üste çıkarmış bir adam bu Atiba !

Geçen sene kadro dengesizliğinden ötürü katkısı sınırlı kaldı birazda.Bu sene düzelirse kadro yapısı "şu ana kadar daha kötü durumdayız " yine Atiba bildiğimiz gibi olacaktır.Zaten rotasyonda da kullanırsak çok daha sağlam olur. 36 yaşındaki adamın üst seviye 50 maç boyu orta alan komple tek başına kontrol etmesini beklemek zaten mantıklı değil.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Sen güzel güzel oyuncular gönderip getiriyorsun da, gördüğüm kadarıyla hiç yabancı sınırlamasına takılmıyorsun.

Sınırsız yabancı bug'ı buldun herhalde.

Kadroda 13 yabanci var, Vida gidici. Negredo ya da Love'dan en az biri, tercihen ikisi gonderilmeli. Aras gonderilecek. Quaresma'nin da gonderilmesi gerek. Demek ki 5 yabanci ile yollari ayirabiliyoruz. Ben olsam Lens'i de bir sekilde gonderirim, icabinda gonder Ispanya'da kiralik oynasin bir sene. Takimin butun eksik mevkilerine transfer yapabilecek kadar kontenjan acilabilir. Acikcasi Pepe, Quaresma, biraz para paketiyle Aboubakar'i alabilme durumu olsa harika transfer olurdu, hem de fazladan kontenjan acilir.

Çevrimdışı underworld

Kadroda 13 yabanci var, Vida gidici. Negredo ya da Love'dan en az biri, tercihen ikisi gonderilmeli. Aras gonderilecek. Quaresma'nin da gonderilmesi gerek. Demek ki 5 yabanci ile yollari ayirabiliyoruz. Ben olsam Lens'i de bir sekilde gonderirim, icabinda gonder Ispanya'da kiralik oynasin bir sene. Takimin butun eksik mevkilerine transfer yapabilecek kadar kontenjan acilabilir. Acikcasi Pepe, Quaresma, biraz para paketiyle Aboubakar'i alabilme durumu olsa harika transfer olurdu, hem de fazladan kontenjan acilir.
Gönderilmeli demekle olsaydı bu iş şimdiye kadar benim ajandadaki elemanları yığardık kadroya.
+ gelecekler (çadli,kagawa, sağ bek, golcü de var)

Gidecekler içinde umut ışığım vida ve q7... Diğerleri gitmez, biraz daha uzarsa üstteki ikili de elde kaldı diyebiliriz.

Atiba-Q7-Adriano bu adamların yaşları başları sorun yaratmaz.Yeter ki doğru kullanılsın.Atiba yaw Atiba ! Daha geçen yıl değil önceki yıl Kanada 'da maçlara çıkıp o kadar yol gelip 90 dk 2 maç üst üste çıkarmış bir adam bu Atiba !

Geçen sene kadro dengesizliğinden ötürü katkısı sınırlı kaldı birazda.Bu sene düzelirse kadro yapısı "şu ana kadar daha kötü durumdayız " yine Atiba bildiğimiz gibi olacaktır.Zaten rotasyonda da kullanırsak çok daha sağlam olur. 36 yaşındaki adamın üst seviye 50 maç boyu orta alan komple tek başına kontrol etmesini beklemek zaten mantıklı değil.

Tam tersine Atiba 60'tan sonra tukeniyordu gecen sene. Quaresma da bu sene en fazla 55-60 dakika kaldirir tempolu oynarsak. Adriano daha akilli oynadigindan idare eder bir sene daha, ama onun da sakatlik sorunu olabilir. Yani hic birini net 11 olarak planlamamiz lazim. Ozellikle Atiba ve Quaresma icin gecerli bu.

Çevrimiçi Necmi

Burada Babel haklı bence.. Kendine bi marka yaratmış, arada çekiliş yapıyor, youtube kanalını büyütmeye çalışıyor, tüm gün elinde kamerayla geziyor, montaj ve marka ekibine para veriyor, sosyal medyadan reklamını yapıyor vs vs.. Kibarca direkt koymasaydınız arkadaşlar youtube kanalıma yönlendirseydiniz demiş..
Babel haklı falan değil marka olan Beşiktaşdır oda Beşiktaşın markasından faydalanıyor
Beşiktaşın oyuncusunu antrenmen sahasını çekim yaptığı hiç bir yeri Beşiktaşdan izin almadan çekemez
almışmı izin madem bu kadar hassas o zaman o markayı bedava yaratmayacak Beşiktaşada ödeme yapacak
Beşiktaş bundan ekmek yiyor  kim olursa olsun Beşiktaş adını kullandığı anda bunun bedelini öder. başkası yapsa deme hakkına sahip ama Beşiktaşa değil kendi bile çekse o videolar Beşiktaşa aittir.

Gönderilmeli demekle olsaydı bu iş şimdiye kadar benim ajandadaki elemanları yığardık kadroya.

Gidecekler içinde umut ışığım vida ve q7... Diğerleri gitmez, biraz daha uzarsa üstteki ikili de elde kaldı diyebiliriz.

Aras kiralanamazsa sozlesmesi fesih edilecek. Love takasta kullanilabilir. Negredo da zarar kabul edilerek kiralanmali en kotu yari maasini biz vermek kosuluyla. Bu adamla bir sene daha uzatmak istemedigimize gore satilamiyorsa kiralanmasi en dogru hamle olur. Cunku 25 mac oynatamayiz, sozlesmesi uzuyor. Yani tutsak da oynatamayacagiz Negredo'yu, bari kiralarsak en azindan 1.5-2 milyonu cikabilir maasinin.

Çevrimiçi Necmi

Babel hakli, millet niye sinirleniyor anlamadim. Ters birsey de yazmamis, bir dahaki sefere benim youtube kanalina yonlendirin demis sadece. Adam kendi sosyal medya hesabinda ugrasiyor paylasiyor. Hayir video icin bir de bunun profesyonel editorleri vs var, para da veriyordur o elemanlara. Simdi videoyu ceken Babel, parayi verip editing islerini hallettiren yine Babel ama sen klup olarak butun kaynaklarin bjktv, sosyal medya yonetimi vs olmasina ragmen boyle videolar cekme sonra da git zart adamin videosunu klup hesabina koy. Ufak bir kesit koyup, buradan izleyin demek cok da zor olmasa gerek. Klubun sosyal medya elemani kimse isguzarlik/tembellik edip videoyu oldugu gibi atmis.
hayır haklı falan değil o videonun her saniyesi Beşiktaşa ait onun babele ait olması için
babelin Beşiktaşa telif hakkı ödemesi lazım bein yayınını yayınlayamaz Beşiktaş çünkü onun hakkını satmış
ama çektiği videoyu çekebilmek için biri profesyonel yapmak istese Beşiktaşa ne öder sence. Beşiktaş gelirini böyle kazanıyor zaten

Çevrimdışı tuncaboylu

Öncelikle 21 kişilik kadroya 12 yabancı alabiliyorsun.

O yüzden yabancı sınırını 14 değil, 12 olarak düşünmekte fayda var. Yoksa her hafta iki yabancı kadro dışı kalacak. Yabancıların hepsi yüksek profilli olursa, bu sıkıntı yaratan bir durum oluyor.

İlaveten gerçekten gidici iki yabancı var, Aras ve Negredo. Vida da gidebilir, ama görmek lazım. Diğerleri için çok ihtimal yok gibi.

11 yabancı kalacak ve almamız gerekenler kaleci, ofansif orta saha ve santrafor.

Başta dediğim gibi, 14 yabancı zaten sıkıntı. O yüzden Oğuzhan ve Tolgay'ı satıp yerine yabancı alacak lüks hiç yok.

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Necmi

Yahu o video icin Babel'in bir kismi kendisi bir kismi profesyoneller tarafindan harcadigi emegi niye 0'a indirgiyor insanlar. Youtuber'lik bana kalsa yalan bir is, ama iyi bir video icin en azindan bir gunluk editing vs gerekiyor, o isler icin de ayrica para veriyor millete. Klubun televizyon kanali, sosyal medya uzmanlari iki dakika yardim etmis mi video icin de sanki klubun cektirdigi bir videoymus gibi davraniyorlar? Burada ben sucu tamamen sosyal medya sorumlusunun tembelligine veriyorum. Dogru olan, 45 saniyelik bir kesit koyup, gidin buradan izleyin demekti. Yarin adam oturup kitap yazsa onu da mi paylasacaklar boyle aciktan?
madem bu kadar basit alalım elimize bir kamera bizde sürekli gidip çekim yapalım
kulüp para harcamayacak herşeyi karşılarız kulübün bir hakkı yok o zaman öylemi Beşiktaş izin vermezse her hangi bir yerde Beşiktaşın adını bile kullanamazsın sadece habercilerin belli kıstaslarda haber yapma hakkı vardır telife girmez ama biliyormusun şu forumda bile Beşiktaşın armasını kullanamayız isterse bizi anında dava eder kulüp. hayır babel para harcamıyor aslında teknik olarak kulüpten çalıyor. Gitsin basından biri reale oyuncularla röportaj yapsın bak real ne kadar para istiyor bunun için babel bir oyuncuya kamera doğrulttuğu anda bunun bedelini öder elinde böyle bir izin yoksa gitsin kulübü dava etsin bakalım mahkeme ona söyler o videonun kimin olduğunu
bu arada bjktv kafasına göre çekim yapabiliyormu sanıyorsun basına izin yoksa bjktv yede olmuyor basına kapalı antrenmanlardan foto atıyormu. bjktv bile çekim yapmak için izin almak zorunda

Öncelikle 21 kişilik kadroya 12 yabancı alabiliyorsun.

O yüzden yabancı sınırını 14 değil, 12 olarak düşünmekte fayda var. Yoksa her hafta iki yabancı kadro dışı kalacak. Yabancıların hepsi yüksek profilli olursa, bu sıkıntı yaratan bir durum oluyor.

İlaveten gerçekten gidici iki yabancı var, Aras ve Negredo. Vida da gidebilir, ama görmek lazım. Diğerleri için çok ihtimal yok gibi.

11 yabancı kalacak ve almamız gerekenler kaleci, ofansif orta saha ve santrafor.

Başta dediğim gibi, 14 yabancı zaten sıkıntı. O yüzden Oğuzhan ve Tolgay'ı satıp yerine yabancı alacak lüks hiç yok.

Iste o iki yabanci icin gelecek vaad eden adamlar alacaksin. Onerdigim yabancilarin hic birisi yuksek profilli degil, ya da degillerdi onerdigim sirada. Mesela Lovro Majer'i onerdim 10 numaraya simdi Zagreb aldi, Pedro Guilherme'yi forvete onerdim, su an 17 macta 10 golu var Bordo ve Sevilla ilgileniyor, Percy Tau'yu onerdim Mamelodi Sundowns'taydi bir iki hafta once Brighton aldi 2-3 milyona. Digerleri de ust duzey transferler yaparlar yakinda.

Kaleye sacma sapan adamlarin isimleri geciyor, Predrag Rajkovic cok iyi transfer olur. Bizim boyle adamlari Avrupalilar almadan alip, 1-2 sene parlatip satmamiz lazim. Guzel bir imaj olusmaya basladi son 2-3 senedir Besiktas'tan giden oyuncular icin. Gidip kadroyu 30-35'lik adamlarla sisirip bu firsati elden kacirmanin geregi yok. Her sene Cenk gibi 2-3 satis yaparsak hem borcumuz kapanir hem kadromuz guclenir. Onumuzdeki 5 yilin stratejisi bu olmali.

Çevrimiçi Necmi

Bıraksalardıda önce Beşiktaş cevap atabilseydi , belki hiç bunları yaşamazdık.

Işınlanıyor herkes anında. Başka ülkede yaşanmaz bu.

ytub'dan para mı kırıyorsun diye kızanlar bile mevcut  :kop:   Aynen bizden önce ytub ile oturmuş masaya  :lol:  :yerlerde:
kulübün topa girmemesi taraftarın hesap sorması daha doğru.
Beşiktaşın atacağı cevap iki türlüde yanlış olurdu özür dileseki dilememesi lazım taraftar kulübe
püskürür Babeli terslese babelle ilişkiler bozulur burda babel bir hata yaptı bu hatanın tepkisi
taraftar tarafından verilirse kıstırır kuyruğunu oturur yerine kulüp tarafından verilirse sıkıntı büyür
birde oyuncuların bir tarafları kalkmaya başladı taraftarın bu tip tepkisi iyidir diğerlerinede
ders olur. bu arada youtuberlik de iyi para var en etkili alanlardan biri büyük takipçisi olanlara
para verip video çektiriyorsun yanlış hatırlamıyorsam böyle büyük takipçisi olan birini yurt dışından
kulüp davet etmişdi video çeksin diye öyle birşey hatırlıyorum stad yeni açıldığında olmuşdu sanırım

Çevrimdışı tuncaboylu

Iste o iki yabanci icin gelecek vaad eden adamlar alacaksin. Onerdigim yabancilarin hic birisi yuksek profilli degil, ya da degillerdi onerdigim sirada. Mesela Lovro Majer'i onerdim 10 numaraya simdi Zagreb aldi, Pedro Guilherme'yi forvete onerdim, su an 17 macta 10 golu var Bordo ve Sevilla ilgileniyor, Percy Tau'yu onerdim Mamelodi Sundowns'taydi bir iki hafta once Brighton aldi 2-3 milyona. Digerleri de ust duzey transferler yaparlar yakinda.

Kaleye sacma sapan adamlarin isimleri geciyor, Predrag Rajkovic cok iyi transfer olur. Bizim boyle adamlari Avrupalilar almadan alip, 1-2 sene parlatip satmamiz lazim. Guzel bir imaj olusmaya basladi son 2-3 senedir Besiktas'tan giden oyuncular icin. Gidip kadroyu 30-35'lik adamlarla sisirip bu firsati elden kacirmanin geregi yok. Her sene Cenk gibi 2-3 satis yaparsak hem borcumuz kapanir hem kadromuz guclenir. Onumuzdeki 5 yilin stratejisi bu olmali.

Tamam da, sen öyle bir planlama yapıyorsun ki 8 numara pozisyonunda oynayan iki yerliyi gönderip aldığın adama direkt 11'de yer açıyorsun. Onu oynatsan, bu sefer başka birileri 21 dışında kalacak.

Şu anda yerli/gurbetçi oyunculara yatırım yapmak lazım.

Fenerbahçe de o yola girdi, ama bence aldığı genç adamlara çok para verdi.

Tamam da, sen öyle bir planlama yapıyorsun ki 8 numara pozisyonunda oynayan iki yerliyi gönderip aldığın adama direkt 11'de yer açıyorsun. Onu oynatsan, bu sefer başka birileri 21 dışında kalacak.

Şu anda yerli/gurbetçi oyunculara yatırım yapmak lazım.

Fenerbahçe de o yola girdi, ama bence aldığı genç adamlara çok para verdi.

Cunku 8 numarada oynayan iki yerli maasallah Dunya Kupasi kazanmis gibi maaslar aliyorlar. Ikisinin toplamda 0 golu var yahu. Boyle iki adama 5 milyon kusur maas vermenin adi rezalettir. Yoksa almalari gereken rakamlari alsalar ikisini de gonderin demeyiz, ama su haliyle bunlar yuzunden orta sahaya adam dusunulmuyor ve verdikleri performans gecen sene vasatin altindaydi. Yani, Necip oynasa tum sezon gene en kotu 4. olacaktik o zaman neyin heyecani bu 2.5-3 milyonlara kontrat yapiyoruz bunlarla? Soyle 700-800'e oynayacak bir Claudio Baeza, Victor Guzman yedek olarak alinsin ki, gelip 2-3 aya hem Oguzhan hem Tolgay'i kesip taraftari uyandirsin istiyorum.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Olayı uzatmaya gerek yok, zaten hatasını anladı özürünü diledi; öpüyorum, öpüyoruz, öperler...
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2018, 11:31:23 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bir Avrupa devinin 10 Numara oyuncusunu (düşüşte olan  ve cüzi bir miktarda ) bize kiralamak istediği söyleniyor. Talisca ve Aboubakar'da ki başarımız referans niteliğindeymiş. Kimi Renato diyor kimi Barkley
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2018, 00:05:41 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Bir Avrupa devinin 10 Numara oyuncusunu (düşüşte olan  ve cüzi bir miktarda ) bize kiralamak istediği söyleniyor. Talisca ve Aboubakar'da ki başarımız referans niteliğindeymiş. Kimi Renato diyor kimi Barkley

Talisca ve Aboubakar'daki hangi basarimiz? Oyuncularin degerini katlayip avucumuzu yalamamiz mi? Fantastik opsiyonlarla adam kiralanmasin kardesim istemiyorum. Satin alma opsiyonu yuksek ya da Besiktas'ta kalmaya niyeti olmayan adam kiralanmasin. Bunu yapacagimiza adi sani az bilinen adam alalim ama mal bizim olsun daha iyidir. Ya da Kagawa, Nagatomo gibi kalmaya gonlu olacak adamlar bulup kiralansin. Istemiyorum Besiktas rehabilitasyon merkezi sanmaya basladilar kulubu.

Etiketler: