2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4663220 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

biraz abartılmış mesela ben bursaya ankaragücüne edildiğini bile duymadım bize kadar gelmedi
fenere toplu edildi bırakın o kadar edilsin bir ara maçta uyuyacaktım hayatımda izlediğim en sıkıcı maçlardan biriydi
rakibede yüklenemiyorsun yazık çocuklara topu orta sahaya bile getiremediler.
stoperlerimiz rakip yayda savunma yaptı :D bir ara topu alıp orta sahaya doğru yönlendiler içimden destek vermek geldi.
kedi dolu odaya bir tane fare bırakmışsın hissiyatı vardı. :bandit:
abi sen zaten statta hiç küfür duymuyorsun ama çatır çatır yiyoruz cezaları.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mükemmel forma giyenin üstünde kalıyor..
Gidince ben bunu beğenmedim denemeyeyim demesin kimse bi giyip baksın ..
Vallaha arkadaşım almış hiç beğenmedim rengi çok acayip bizi bozar

Dediğim gibi kırmızı desen değil , turuncu desen oda değil pembe hiç değil çözemedim

Muhtemelen siyah yada beyaz alacagim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Adamların orta sıra takımının harcadığı Paraya bakin , tam 95 milyon € harcayıp böyle bir kadro kuruyorlar

Ondan sonra gelde bunlarla yarış !!

Paranın gözü kör olsun be :bawling:

Çevrimdışı mylife1903

Sözleşmesi bitene kadar ki maaşını verip def etmişler işte.

Artık Beşiktaş'ın oyuncusu olmadığına göre, 2 senedir kulübe sülük gibi yapıştığını yazabiliriz herhalde.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iste hep yazdigima ornekler
Bunlar besiktasli falan degil, besiktasli gecinip besiktastan gecinen parazitler

Efendi mefendi dinlemem yeter da, bi sene aldin iki sene aldin yeter yeter ayip lan

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamların orta sıra takımının harcadığı Paraya bakin , tam 95 milyon € harcayıp böyle bir kadro kuruyorlar

Balbuena diye futbolcu mu varmış sahiden?

Haklısın @Yunus Emre Dökmeci , formaları stadda taraftarın üzerinde inceledim.  Bu yıl formalarımız zayıf maalesef.
Tarfatarımızda yazın biraz kilo almış galiba onların estetiğindende olumsuz etkilenmiş olabilirim.
Birde mankenin üzerinde görmem lazım.
B36 nın formasıda fena değildi dün.
Onların da renkleri siyah beyaz abi ondandır :D

Siyah beyaz olan her forma güzeldir :bandit:

abi sen zaten statta hiç küfür duymuyorsun ama çatır çatır yiyoruz cezaları.
Bu çok iyiydi :kop: :kop: :kop:

fener'i de sevmem ama fener gsnin yaninda delikanli kalir. cirkefligini hatta sikesini bile gostererek, ahmakca da olsa gozune sokarak yapar fenerliler, cunku gizlemeyi o balon egolarina yediremezler. gs oyle degil, sinsi mi sinsi, hep bir yerlerden imtiyaz kopartma pesinde, icten pazarlikli ama tarafsiz ayagina yatip fanatik bir sekilde kendi takimlarini ittiren tam nefretlik tipler bunlarin yoneticileri de taraftari da. stadini devlete yaptirir, ustune devlet sirketinden 120 milyon dolar sponsorluk alir sanki lutfetmis gibi araziyi verdik der, ust kullanim hakkini tapudan sayar, tam laf ebesidir. arada izin aldigi otel arazisiyle ilgili veya devletin 600 milyon tl harcayip bedavaya verdigi stad icin tek laf etmez. bos araziyi verir toki'den gelen 500 milyonu nakit alir onu da yine devlet bankasina kirdirir, o parayla transfer yapar ama tek kurus vergi vermez. daha feto iliskileriyle kirli baglantilariyla seneler boyunca kazandirilan kupalari saymioyrum bile. o yuzden bu adamlara faydasi dokunacaksa Besiktas'a ronaldo dahi gelse istemem, yeter ki bunlara bir faydasi olmasin.
+1903 :claps: :claps:

Çevrimdışı mylife1903

Haklısın @Yunus Emre Dökmeci , formaları stadda taraftarın üzerinde inceledim.  Bu yıl formalarımız zayıf maalesef.
Tarfatarımızda yazın biraz kilo almış galiba onların estetiğindende olumsuz etkilenmiş olabilirim.
Birde mankenin üzerinde görmem lazım.
B36 nın formasıda fena değildi dün.
Buyur abi manken uzerinde forma

Çevrimdışı tuncaboylu

Iste hep yazdigima ornekler
Bunlar besiktasli falan degil, besiktasli gecinip besiktastan gecinen parazitler

Efendi mefendi dinlemem yeter da, bi sene aldin iki sene aldin yeter yeter ayip lan
3 senede tek maç oynamadı abi.

Hadi ilk senesi sakatlık, kalan 2 sene nedir? Bir de bu seneyi say, tam 4 sene. Tüm sözleşmesi boyunca hiç maça çıkmamış olacak.

Hayır, bari alt ligde oynayabileceğin takima git. Hem kulübe 100-150 bin Euro az yük olurdun, hem de ayağına top değerdi.

İnsanda biraz utanma olur, "ben çok aldım, yeter" der.

Neyse. Bir Besiktaş'lı bunu yolda görüp suratına tükürür, belki o zaman utanır.

Çevrimdışı onurturan

Vallaha arkadaşım almış hiç beğenmedim rengi çok acayip bizi bozar

Dediğim gibi kırmızı desen değil , turuncu desen oda değil pembe hiç değil çözemedim

Muhtemelen siyah yada beyaz alacagim
Sen yine de bi üstünde gör.
Benim görüşüm;
Beyazı atletsiz giyemezsin göğüs kıllarını direk belli ediyor..
Siyah desen hiç formam olmasa ilk olacak olsa alırım gibi..
Ama bu kırmızı çok güzel olmuş ..
Arkaya numara isim yazdırınca tadından yenmez ..

Çevrimdışı underworld

Marega ne ayak?

Çevrimdışı mylife1903

Sacma sapan kadro
Ordan kalin boyun arnavutu versinler baska bisi istemem acayip hastasiyim onun. Babel gidince yerine olsa sevincten ziplarim

Çevrimiçi Necmi

Başka kim 6 attı ki? Östersund ve Vardarı yenemeyenler kime 6 atmış olabilir?  :alala:
gs ve ts nin var 6-0 galibiyeti şimdi bizimde var 7 yapsaydık bizde olacaktı
artık yapacak birşey yok lask da kırarız rekoru :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Buyur abi manken uzerinde forma

bunun altı da vardı buna da mı sansür geldi :D

Çevrimdışı mylife1903

Balbuena diye futbolcu mu varmış sahiden?

Ona da malbuyana dersek mod alacaz mi?
Yahu hayvandaoyu anlatana kadar moda girecektik herifin adi da fernandao falan degil ha

Çevrimdışı underworld

Sözleşmesi bitene kadar ki maaşını verip def etmişler işte.

Artık Beşiktaş'ın oyuncusu olmadığına göre, 2 senedir kulübe sülük gibi yapıştığını yazabiliriz herhalde.

Bizim oyuncumuz olduğunda karala bir şeyler reyis...
Problem olmaz, ben denedim bir şey olmuyor.

Çevrimdışı mylife1903

3 senede tek maç oynamadı abi.

Hadi ilk senesi sakatlık, kalan 2 sene nedir? Bir de bu seneyi say, tam 4 sene. Tüm sözleşmesi boyunca hiç maça çıkmamış olacak.

Hayır, bari alt ligde oynayabileceğin takima git. Hem kulübe 100-150 bin Euro az yük olurdun, hem de ayağına top değerdi.

İnsanda biraz utanma olur, "ben çok aldım, yeter" der.

Neyse. Bir Besiktaş'lı bunu yolda görüp suratına tükürür, belki o zaman utanır.

Istenmedigi yerde duran korkak karaktersiz yetersiz₁ bir adamdir adam da denmez bir canlimsidir

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mylife1903

bunun altı da vardı buna da mı sansür geldi :D
Alt taraf fena sansurleyene kadar kalp krizi gecirdim hastaneden yaziyim, cok fena cok fena, 40 yas ustu bakmasin, gencler de ekipmanlari hazirlayip oyle baksin

Çevrimdışı mylife1903

Alt taraf fena sansurleyene kadar kalp krizi gecirdim hastaneden yaziyim, cok fena cok fena, 40 yas ustu bakmasin, gencler de ekipmanlari hazirlayip oyle baksin

+ergenler de bakmasın :D  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Konserde kurulan cadirlar zarar vermis olabilir
hava şartları ve konserinde etkisiyle sararmışdır alttan kökler yeşertir gene sıkıntı olmaz
istanbulun yazı çimler için çok kötü deniyordu ama bu olay hava ile alakalı değil konser diye bas bas bağırıyor
platform kurulan yerdeki çimler sararmış canlanır tekrar. sahanın diğer taraflarıda pek iç açıcı değildi

Etiketler: