2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4663377 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ampul gibi parlıyor dimi kırmızı formalar :D

Vallaha ben o formayı alıp da giymem açık konuşayım çok enteresan bir renk kırmızı desen değil turuncu desen değil pembe desen oda degil :alala:

Bayan taraftarlar için ideal ama :tabe:
müthiş güzel duruyor son dönem de çıkan formalar içinde en iyilerden biri

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Gs cok istiyorsa tolgayi gomisi versin yanina maryanoyu biz de tolgay negredo ve pektoyu verelim aras ile veli fbye giderken ozan tufan bize gelsin fbden isla ile de ismail gsye gitsin
Nba usulu
İlgilendiğimiz ya da bizim futbolculara sulanıp sulanıp piyasayı şişiriyorlar. Bu yaptıklarının bedeli öyle ucuz olmamalı. Bunlar madem piyasayı yükseltecek kadar zengin bir kulüp  Gomis'in yanında +10 milyon avro da vermeliler. 

Çevrimiçi Necmi

Konserden para gelmiyor fazla diye duymuştum  :alala: Sanki Vodafone sponsorluğunun şartlarından biri gibi kalmış aklımda..
Konser biteli 20-15 gün oldu düzelmemiş mi hala bu çimenler yahu
vodafone un düzenlediği konserlerde maliyet çıktıktan sonra bütün geliri Beşiktaşa bırakıyor
anlaşma böyleydi ben böyle biliyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Veli'ye 750-800 bin Euro ödeyeceğimiz yazıyor.

Dün 1 milyonu kabul etmemişti hani?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

Tribünlerde karışıklığa sebep veriyor siyah beyaz hakim bir bakıyorsun arada kırmızılar. Kırmızı formaya statta giymemek kaydıyla evet.

Çevrimdışı f_madida

Tolgay yerine Sinan gümüşü versinler olabilirligi var diğer çöpler olmaz yasin tolga falan çöp oyuncular takas olacaksa denk olmalı as yedek Tolgay as yedek Sinan.

Sinan'i vermezler zaten de, verseler bile istemem. gsye yardimi dokunacaksa Cristiano'yu verseler almam, yeter ki onlara bir faydasi olmasin. Rekabete gelince her turlu cirkefligi yaparlar, islerine geldi mi simdi oyuncu takasi, yok turk klubu bilmem ne. Cehennemin dibine kadar yollari var.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Veli'ye 750-800 bin Euro ödeyeceğimiz yazıyor.

Dün 1 milyonu kabul etmemişti hani?

Anlasmislardir bir sekilde, zaten neredeyse 2 senedir oynamadan maas aldi.

Çevrimdışı kyiv

Sinan'i vermezler zaten de, verseler bile istemem. gsye yardimi dokunacaksa Cristiano'yu verseler almam, yeter ki onlara bir faydasi olmasin. Rekabete gelince her turlu cirkefligi yaparlar, islerine geldi mi simdi oyuncu takasi, yok turk klubu bilmem ne. Cehennemin dibine kadar yollari var.

:ok: Genelde Fenerbahçeyi sevmez taraftarımız lakin belli bir yaşın üzerindekilerin en nefret ettiği kesinlikle tartışmasız Galatasaraydır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kaynak : BTP

Tolgay Arslan’a Stuttgart’dan 2 farklı teklif geldi.

1-6.5milyon€ nakit
2- Mario Gomez+ 4milyon€

Biz teklife sıcak baksak da Tolgay gitmek istemiyor. İlerleyen günlerde neler olacak hep birlikte göreceğiz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı celiker1

Tek taraflı derken anlaşmadan olmuş olmuyor mu?Veli şimdi mahkemeye mi gidecek?
Hayatta Beşiktaş

Tolgay yerine Sinan gümüşü versinler olabilirligi var diğer çöpler olmaz yasin tolga falan çöp oyuncular takas olacaksa denk olmalı as yedek Tolgay as yedek Sinan.
Cristiano Yasin Göztepeye gitti onun olma ihtimali yok artik :D

Çevrimdışı onurturan

Emre akbabayı medya çoktan gs'ye transfer etti bile. Bide "adam galatasaraylı, bırakın gitsin tuttuğu takımda oynasın, öbür türlü başarılı olamıyor, bakın örneği mehmet topuz" diyerek bizi de ototmatik devreden çıkarıyorlar. Fenerin istese bile müşteri olamayacağını biliyorlar. Dertleri biziz. Böyle tipleri görünce bas parayı al hepsini diyor şeytan.
Azizi in laneti o ağabey subhanallah.

:nerd: :o_o: :o_o:

Çevrimiçi Necmi

abi maçı izleyemedim ama sosyal medyadan okuduğum kadarıyla standart kalıplaşmış küfürler işte.
biraz abartılmış mesela ben bursaya ankaragücüne edildiğini bile duymadım bize kadar gelmedi
fenere toplu edildi bırakın o kadar edilsin bir ara maçta uyuyacaktım hayatımda izlediğim en sıkıcı maçlardan biriydi
rakibede yüklenemiyorsun yazık çocuklara topu orta sahaya bile getiremediler.
stoperlerimiz rakip yayda savunma yaptı :D bir ara topu alıp orta sahaya doğru yönlendiler içimden destek vermek geldi.
kedi dolu odaya bir tane fare bırakmışsın hissiyatı vardı. :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Anlasmislardir bir sekilde, zaten neredeyse 2 senedir oynamadan maas aldi.
Yasaklı sitede de tek taraflı feshettiğimiz yazıyor.

O zaman kalan 1 senelik alacağını ödememiz gerekir.

Bu şartlarda olduysa, ben feshetmek yerine sene sonuna kadar her gün U-21'le 3 antrenmana çıkarırdım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tek taraflı derken anlaşmadan olmuş olmuyor mu?Veli şimdi mahkemeye mi gidecek?
Sözleşmesi bitene kadar ki maaşını verip def etmişler işte.

Artık Beşiktaş'ın oyuncusu olmadığına göre, 2 senedir kulübe sülük gibi yapıştığını yazabiliriz herhalde.

Çevrimdışı tuncaboylu

biraz abartılmış mesela ben bursaya ankaragücüne edildiğini bile duymadım bize kadar gelmedi
fenere toplu edildi bırakın o kadar edilsin bir ara maçta uyuyacaktım hayatımda izlediğim en sıkıcı maçlardan biriydi
rakibede yüklenemiyorsun yazık çocuklara topu orta sahaya bile getiremediler.
stoperlerimiz rakip yayda savunma yaptı :D bir ara topu alıp orta sahaya doğru yönlendiler içimden destek vermek geldi.
kedi dolu odaya bir tane fare bırakmışsın hissiyatı vardı. :bandit:
Kuralar çekildiğinde burada küçümsememek lazım, terslik çıkarabilirler yazanlar vardı.

Avrupa kupalarının en gariban takımlarından biri. 6 tane yeter, çok da rencide etmemek lazım.

Çevrimdışı onurturan

Mükemmel forma giyenin üstünde kalıyor..
Gidince ben bunu beğenmedim denemeyeyim demesin kimse bi giyip baksın ..

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı onurturan

vodafone un düzenlediği konserlerde maliyet çıktıktan sonra bütün geliri Beşiktaşa bırakıyor
anlaşma böyleydi ben böyle biliyorum.
O nasıl anlaşma vodafone olsan üşenmez misin ağabey o kadar organizasyon falan..

Çevrimdışı Koa_lAA

benim gibi renk körü arkadaşlar almaz abi  :evillol: :evillol: heryer siyah beyaz bana...

Çevrimdışı tuncaboylu

Sırada Pektemek var şimdi.

Onun da maaşının bir kısmını verip feshedilelim, Umut Nayır transferi anlam kazansın.

Çevrimdışı f_madida

:ok: Genelde Fenerbahçeyi sevmez taraftarımız lakin belli bir yaşın üzerindekilerin en nefret ettiği kesinlikle tartışmasız Galatasaraydır.

fener'i de sevmem ama fener gsnin yaninda delikanli kalir. cirkefligini hatta sikesini bile gostererek, ahmakca da olsa gozune sokarak yapar fenerliler, cunku gizlemeyi o balon egolarina yediremezler. gs oyle degil, sinsi mi sinsi, hep bir yerlerden imtiyaz kopartma pesinde, icten pazarlikli ama tarafsiz ayagina yatip fanatik bir sekilde kendi takimlarini ittiren tam nefretlik tipler bunlarin yoneticileri de taraftari da. stadini devlete yaptirir, ustune devlet sirketinden 120 milyon dolar sponsorluk alir sanki lutfetmis gibi araziyi verdik der, ust kullanim hakkini tapudan sayar, tam laf ebesidir. arada izin aldigi otel arazisiyle ilgili veya devletin 600 milyon tl harcayip bedavaya verdigi stad icin tek laf etmez. bos araziyi verir toki'den gelen 500 milyonu nakit alir onu da yine devlet bankasina kirdirir, o parayla transfer yapar ama tek kurus vergi vermez. daha feto iliskileriyle kirli baglantilariyla seneler boyunca kazandirilan kupalari saymioyrum bile. o yuzden bu adamlara faydasi dokunacaksa Besiktas'a ronaldo dahi gelse istemem, yeter ki bunlara bir faydasi olmasin. 

Çevrimiçi sozkul

Ampul gibi parlıyor dimi kırmızı formalar :D

Vallaha ben o formayı alıp da giymem açık konuşayım çok enteresan bir renk kırmızı desen değil turuncu desen değil pembe desen oda degil :alala:

Bayan taraftarlar için ideal ama :tabe:

Haklısın @Yunus Emre Dökmeci , formaları stadda taraftarın üzerinde inceledim.  Bu yıl formalarımız zayıf maalesef.
Tarfatarımızda yazın biraz kilo almış galiba onların estetiğindende olumsuz etkilenmiş olabilirim.
Birde mankenin üzerinde görmem lazım.
B36 nın formasıda fena değildi dün.

Etiketler: