Antep'de bas bas bağırdı al beni Başkan diye. Hem de kanlı bıçaklı olduğu bir klüp vardı karşımızda.
Talisca alınmaz anlarım , tercihdir. Baya kötü bir tercih! fakat Hem parası hazır diyecek Başkan hem de
sezon sonu samimiyetsiz ve saygısını azaltan bir şekilde eli ile sakal yapacak , para yok diyecek.
Pardon Talisca dürüstlük mü gördü bizden yana ? Negredo'nun 4.3 aldığı ortamda Talisca keyfiniz için
sigorta + maaş mı oynayacaktı ? Talisca'nın performansının dalgalanma sebebi açık. Takımın boyu.
Talisca sahayı gezen , arayan bir oyuncu değil ama doğru taktik düzende Defans yapmaz , yaptırır sözünün arkasındayım.
Şenol Güneş ve bazı oyunculardan kaynaklı problemli yılda bile takımının lideri oldu. Talisca tek başına Şampiyon yapamaz ama
İyi bir Fw + Talisca maça çıkmadan rakibe havlu attırır. Bunlar geçen sezonun görüşleri , bir de bu sezon 4 4 2 deneniyor.
İnsan üzülüyor o sebeble.
bunları söyleyince birden taliscayı Beşiktaşın üstüne koymuş oluyoruz senin elinde
maç değil şampiyonluk kazandıracak bir oyuncu var tek yapman onu doğru kullanmak
bunu yapma ondan olmayacağı bir şeyi iste sonrada yem et taraftara ben uzun zamandır ilk defa takımın en
skorer olmuş oyuncusunu kaldıki
bir sezon öncede takımı şampiyon yapan baş rol oyuncularından birinin bu kadar gömüldüğüne şahit oluyorum
gol atarsan maç kazanırsın bu adamda gol atıyor. Ben diyorum kesinlikle iyi niyet yok biraz işi bilsen
tüm oyunculara ceza sahası civarında topu taliscayla buluşturun dersin bu her şeyi taliscanın üzerine kurmak değildir
bunun adı taliscayı verimli kullanmaktır. Bunu demeyi bir kenara bıraktım raket gibi ayağa serbest vuruşları attırmayan bir hoca vardı kenarda isteyen istediğini söyler söylediğimizde şaka sanılıyor resmen Şenol hoca quaresmaya teslim olmuş bunun bir başka açıklaması yok talisca sadece quaresma izin verirse serbest vuruş kullanabiliyordu.
hadi oyunu sistemi geçtim herkes kendi görüşünü savunur haklıdır haksızdır ama bana hiç kimse talisca sahadayken
bir başkasının serbest vuruş kullanmasını ve hocanın kenarda bunu izlemesini açıklayamaz işde hocanın bütün bakış açısı o serbest vuruşlarda deşifre oluyordu. Taliscayı hiç bir şekilde kullanmadı kullanamadı bedelinide şampiyonluğu vererek ödedik. ilk yarı boyunca taliscaya top atılmıyordu. Senin elinde bir oyuncu var ve bu oyuncu rakip tanımadan gol atıyor
ister karşısında avrupanın a klas takımı olsun ister ligin vasat takımı olsun hiç farketmiyor. böyler bir oyuncuyu kullanamamak Bizim ayıbımız. Sadece kendi bireysel yeteneğiyle hiç bir destek görmeden 7-8 maç kazandırdı
bunun ötesi yok.