Anlatmak istediğim çalıp-çalmamaları değil abi.Taraftarın bilinçlenip,şeffaflık talep etmesi ve yönetiminde bu istekler karşısında çaresiz kalıp şeffaf yönetim sergilemesidir.Milyonlarca taraftarın kaderini bir başkanın iyi mi,kötü mü,hırsız mı,değil mi diye olduğu belirlememesi lazım.Bana yıllık uçak biletlerinden,personel giderlerine,banka borç ve faizlerinden tüm giderlere kadar yıllık maksimum gideri,sözleşmeli tüm gelirleri kalem kalem Ali Koç'un açıkladığından daha detaylı açıkla.Misal yıllık gelirim 800 milyon.Faiz ödemesi dağil tüm giderim 350 milyon Bu sene borçtan 100 milyon düşeceğim.Ben bu sene 350 milyon bütçeli takım kuracağım ve 10 yılda borçları sıfırlayacağım de herkes seni alkışlar,kimsede sesini çıkarmaz.Çok zor mu ki bu?
Turkun kulturunde yok bu. Yaptim oldu var. boyle koydum beyensen de koydum beyenmesen de koydum var
Devlet boyle yonetiliyor
Bu seffafligin mucadelesini veriyorum ben herkes muhalif saniyor yonetimi elestiriyorum saniyor
Hadi fikret orman zengin adam calip cirpmaz ama bana ne yahu
Baskasi gelince belki calip cirpacak.
Rakamlar buyuk komisyonlar yuksek bu islerde titiz olmak lazim. Boyle buyuk rakamlarin dondugu yerde gerzek biri olmadikca zaten rusvetin falan belgesini bulamazsin, ispatta edemezsin
Ingiltere basbakani zirhli araba istemisti blair galiba herife senin araban asfalti bozar, benzini cok yakar demislerdi. Bu seviyeye ulke olarak gelemeyiz bi 500 sene falan ama kulup olarak iki gunde geliriz.
Bunun icinde sorgulamak sart, sorgusuz kabul edersen kimse de seffaflasmaz