Bu kararı biliyorum abi ama işte beni rahatsız edende bu.Senelerce Aziz Yıldırım yaptıktan sonra biz yapmaya başladık bunu.Yanlış hatırlamıyorsam 5 milyon $ altı oyuncuların bedelini bildirmek zorunda değilsin.Ben her konuda şeffaflık bekliyorum.Uçak biletlerinden,ev kiralarına kadar açıklanmasını talep ediyorum.Her şey açıklanıp şeffaf olsalar,bu borcun nasıl bitireleceği yol haritasını taraftara anlatsalar,"alt yapı ile sahaya çıksalar"razıyım.Yol haritası ve şeffaflık fazla bir şey istemiyorum.Geleceğimiz için tüm taraftarımızın dahada bilinçlenmesini ve talep etmesini istiyorum.Borcu uygulanabilir yol haritasıyla maximum 10 senede temizleyip yaşlılıkta artık klübün muhasebe işleriyle ilgilenmek istemiyorum 
Fener'in gittiği istikametin ters yönünde gidiyoruz sanki bu konuda, Aziz yıllarca açıklamadı, hala niye açıklamadı bilmiyoruz ama bir işe yaramadağı çok açık. Hatta bir türlü emin olamamıştık stat isim hakkı 10 yıllık nedir diye, 90 milyon TL mi yoksa 90 milyon dolar mı diye. Ali Koç açıkladı, 397 milyon TL yi 10 yıl için peşin alıp o yıl kullanmışlar. Hatta Aziz ertesi gün dolaylı açıklama yaptı bunu nasıl borç hanesine yazarlar diye. Ali koç aynen bizim loca işinde yaptığımız gibi hizmeti verilmeyen bölümü borç hanesine yazmış. Sakladıkları Fernandao bonservis gelirini şak diye söyledi. Sanki onlar bizim daha önceki halimiz gibi daha şeffaf, bizde ters yönde gidiyor gibiyiz.
Başka bir açıdan bakarsak çalıp çırpacak adam bunu Umut Nayır transferi ile yapmaz, Pepe transferinin menejer ücretini artırıp onu kırışır. Yönetim giderlerinin içinde birşeyler yapar, çünkü miktar büyük. Yani küçük rakamları açıklamamanın faydasını göremiyorum.
Kötü düşündüğümde de göremiyorum, iyi düşündüğümde de göremiyorum.