2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4633953 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Enzo roco ismini hicbir sayfa onceden soylemedi hic bir gazetede haberi cikmadi. Demek mi yonetim isterse kimse duymaz transfer yaparken.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı yoruk

Sert bir stoper görüntüsünde.Mücadelelerden geri kalmıyor.Bunlar artı.Ama sanırım ayakları iyi değilmiş.Zaman zaman pozisyon hataları yapabiliyormuş bu yönden dengesizmiş.

Temiz ,net bir adam değil yani.Ben diğer stoper transferine çevirdim gözlerimi  :D Bu vatandaşın da Tosic gibi kendini geliştirmesini bekleyeceğiz sanırım  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Hadi onlar geçmişteki mesajlar dün hemen hemen herkes gömerken Umut Nayır için yazdıklarına bakmak yeterli. İsmail Beşiktaş'a sürekli gol yedirirken onu burada savunanlar büyük Beşiktaşlı olurken onu gömenler de ödül olarak moderasyon alıp Beşiktaş aleyhine çalışan renkli ajanlar oluyordu. İsmail gitti Fener'e. Onun böyle bir şey yapacağını öngörenler renkli olurken İsmail'i savunanlar da yüce Beşiktaşlı. Beşiktaş için ölüp bittiği sanılan Beşiktaş değeri ilan edilen Negredo, Pektemek gibiler de gidecek bunların da İsmail gibi yaptıkları ortaya serilecek bir gün elbet.
Asıl siz İsmail'in Fenerbahçe'ye gideceğini ön görmediniz, hatta "kimse 500 bin bile vermez" diye 1 ay boyunca yazılar yazdınız.
Herif 1.750'ye gitti imza attı sonra.

Biz burada @Necmi ile "İsmail boşa çıksın, dier renkliler imza attırır" diyorduk.

Umut transferinde de eleştirilecek bir şey yok. Ya tutarsa diye alınmış, sudan ucuz bir oyuncu. Ne var bu kadar tepki konacak?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Asıl siz İsmail'in Fenerbahçe'ye gideceğini ön görmediniz, hatta "kimse 500 bin bile vermez" diye 1 ay boyunca yazılar yazdınız.

Biz burada @Necmi ile "İsmail boşa çıksın, dier renkliler imza attırır" diyorduk.

Umut transferinde de eleştirilecek bir şey yok. Ya tutarsa diye alınmış, sudan ucuz bir oyuncu. Ne var bu kadar tepki konacak?

Aziz Başkan büyük adam. Kurtardı bizi İsmail'den yoksa siz büyük Beşiktaşlılar'a kalsak biz sol bekte Adriano'yu değil  halen İsmail'i izler olurduk. Sürekli arkasında durduğunuz, savunduğunuz Beşiktaş'ın değeri dediğiniz adam para için Fener'e gitti. Olan biten bu.

Çevrimdışı mylife1903

Sert bir stoper görüntüsünde.Mücadelelerden geri kalmıyor.Bunlar artı.Ama sanırım ayakları iyi değilmiş.Zaman zaman pozisyon hataları yapabiliyormuş bu yönden dengesizmiş.

Temiz ,net bir adam değil yani.Ben diğer stoper transferine çevirdim gözlerimi  :D Bu vatandaşın da Tosic gibi kendini geliştirmesini bekleyeceğiz sanırım  :D
30 mac altina dusmemis herhalde ispanyada aksam bakariz sayilara
Sonucta stoper bu fazla beklentiye girmemek lazim
Stoperle sampiyon olunmaz ya da sampiyonluk kaybedilmez
Bu takim gomezle ismaele ve dolar kuru gibi degisen stoperlere ragmen sampiyon oldu
Kalede fabri defansta adri gg pepe vida tosic falan ile de sampiyon olamadi

Çevrimdışı mylife1903

Ayaklari iyi dengeli tecrubeli pozisyon hatasi yapmayan zaten pepe oluyor godin ramos oluyor
Azicik arizasi olacak

Çevrimdışı levitate

ismail'i fener aldı ama iyi futbolcu diye mi aldı abi? goku ve caner bize geldi diye çekemeyip kendilerince cevap vermeye çalıştılar ama kendi taraftarı bile dalga geçti

menajeride gördü bunu soktular hayvan gibi sözleşmeyi

bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Umut nayira, nayir nolamaz demeyen tek benim yahu

Çevrimdışı mylife1903

ismail'i fener aldı ama iyi futbolcu diye mi aldı abi? goku ve caner bize geldi diye çekemeyip kendilerince cevap vermeye çalıştılar ama kendi taraftarı bile dalga geçti

menajeride gördü bunu soktular hayvan gibi sözleşmeyi
Sampiyon takimdan sampuan oyuncu aldilar

Çevrimdışı Egos

Aziz Başkan büyük adam. Kurtardı bizi İsmail'den yoksa siz büyük Beşiktaşlılar'a kalsak biz sol bekte Adriano'yu değil  halen İsmail'i izler olurduk. Sürekli arkasında durduğunuz, savunduğunuz Beşiktaş'ın değeri dediğiniz adam para için Fener'e gitti. Olan biten bu.

sözleşmeliyken beşiktaş değeri ağabey, sözleşmesi bitince ne olacağına kendi karar verir.

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı yoruk

Benzer düşünüyorum.Zaten bu yüzden hep dedim ya kaleci alınmasın defans da alınmasın Pepe-Ersan-Medel-Fatih-Necip olsun yeter ama şu ileriyi iyi dizelim diye.
 Kaleye Mrmiç'in tavsiye ettiği Livakovic , Ersan sağ bek orta alan ve forvet ile bu dönemi kapatalım artık ya.Pektemek-Love(Negredo) da gidiciler zaten.Hatta Medel -Roco defans ikilisi bile olabilir bazı maçlarda bu yüzden orta alana 2 adam alalım.

Çevrimdışı levitate

Sampiyon takimdan sampuan oyuncu aldilar
çoook doru

şu forumda sağ ayaklı herhangi biri sol bekte iso'dan daha iyi oynar

sağ bekte iyiydi ama :d
bipbipbupbup

Çevrimdışı yoruk

Isvec'le bu yil oynanan hazirlik macindan, Enzo Roco: 

http://www.skysports.com/football/sweden-vs-chile/teams/386104

Şili milli takımının oyununa da bakmak lazım bence.Büyük takımın defans oyuncusu olmak başka sürekli atak yiyen kontra arayan takımların oyuncusu olmak başka oluyor malum..

Neyse göreceğiz 2 hafta sonra.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Umut nayira, nayir nolamaz demeyen tek benim yahu

Pektemekgiller kadrosunu boş bırakmayalım.

Çevrimdışı mylife1903

çoook doru

şu forumda sağ ayaklı herhangi biri sol bekte iso'dan daha iyi oynar

sağ bekte iyiydi ama :d
Kiz takiminin sagbeki oynasin ismaelden daha iyi oynar en azindan futbolcu olur mevkide

Onur Küçük

• Ziyaretçi

sözleşmeliyken beşiktaş değeri ağabey, sözleşmesi bitince ne olacağına kendi karar verir.
Beşiktaş'ta forma giyen her futbolcu değer değildir. 7 sezon boyunca rahat rahat takılan sezon sonu sözleşmesi bitecek olan piyasasını artırmak için sürekli ileriye bindirme yapıp savunmada boşluklar yaratan savunmadaki oyuncular o boşlukları kapatmaya çalışırken o sebep olduğu boşlukları da ileride eli belinde izleyen İsmail bir değer değildi. Fener'e gitmeden önce de aynıydı. Her futbolcuya özellikle de İsmail gibilerine değer demek Beşiktaş'ın gerçek değerlerine hakaret.

Çevrimdışı mylife1903

Pektemekgiller kadrosunu boş bırakmayalım.
Yoh bu cocuk pektoyu donunda sallar
Bir suru gol atmis akilli da bi cocuk
Ustelik duzgun turkce cumle kurabiliyor
Ceza sahasinda iyi takip yapan gol sansi olan oyuncu deve gibi de boyu var
Oynasin hele cok seveceksiniz sans bulursa

Simdi yapilmasi gereken ilk etapta negro ve pektodan kurtulmak sonra lens babel quaresmayi sutlamak
Arkadan veli aras ve love

Fikret orman benzemayi alabilir o butceye benzema larin umut oynariz

Çevrimdışı yoruk

Bence Roco arkadaş Pepe'nin yedeği olarak alındı Medel-Roco olarak da kullanırız düşüncesiyle alındı.Adam sağ ayaklıymış, mutlaka sol stoper alınır bence.

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı Egos

Beşiktaş'ta forma giyen her futbolcu değer değildir. 7 sezon boyunca rahat rahat takılan sezon sonu sözleşmesi bitecek olan piyasasını artırmak için sürekli ileriye bindirme yapıp savunmada boşluklar yaratan savunmadaki oyuncular o boşlukları kapatmaya çalışırken o sebep olduğu boşlukları da ileride eli belinde izleyen İsmail bir değer değildi. Fener'e gitmeden önce de aynıydı. Her futbolcuya özellikle de İsmail gibilerine değer demek Beşiktaş'ın gerçek değerlerine hakaret.

sezon ortasında ismail'in protesto edilmesi, aşağılanması bize daha kolay bir şampiyonluk mu getirirdi? ismail'i kötülemek fenerbahçe'ye gitmesini engellemekten başka ne işe yarardı? artık istediğinizi söyleyebilirsiniz. ben ismail'in kötü olduğunu fark etmenin, kötü olmasına rağmen beşiktaş oyuncusu olduğu için sahip çıkılmasından daha zor olduğunu sanmıyorum.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

And now you know who is the patron here..

El patron Enzo Roco..
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2018, 13:07:14 Ahmet Kömürcüler ]
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hugo Vetlesen, kimdir nedir necidir?

U19 şampiyonasında bunu beğenmişiz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu an İngiltereye karşı oynuyor, var mı izleyebilen?

Etiketler: