2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4626488 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Fatoş, büyük takımlar birbirlerinden transfer yapsınlar diyor.o takımda tutmayan diğerinde tutabilir diye ekliyor.
Elinde golcü yokmuş bize mş yazıyor ne ediyor
banada öyle geldi sankim love a göz dikmişler gibi :D
aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş bizden oyuncu alacak paralarımı var.

Çevrimdışı kyiv

Zerre inanmıyorum. Böyle gereksiz transfer yapmazlar, yapamazlar! Güven Yalçının da ne olacağını bilmiyoruz lakin üzerine hayal kurabiliyoruz yaşı bu hayali kurduruyor. Umut nayırın üzerine ne hayali Allah aşkına?

Çevrimdışı cursedofdragon

Mustafa Pektemek gitti demek Umut ile anlaştıysak. Ben böyle yorumluyorum bu transferi

yine gereksiz güven yalçın ne olucak  :alala:

Acaba çift sanrafor mu oynatıcak şenol hoca ondan mı 4 tane santrafor istiyor  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Lens gelirken boyle tepki gostermediniz, nayir nolamaz cocuga neden yukleniyorsunuz.
Duzgun bir cocuk, amator futbolcu ve ogrenci bu arkadas.
Sozlesmesine ogrenci indirimi de yapmisiz, bedelliyi yakaliyorsa da askere gonderelim.

Bu cocuk cok gol atacak oynarsa yasina takilmayin, turklerin ergenligi gec biter, gol aliskanligi da var
Iyi transfer

Ha tutmaz elde patlarsa hukuk departimanina koyariz, orda spor hukukunda baslar geberene kadar kulupte calisir. Mastera falan gondeririz.

Sifo mehmet de ikinci ligden gelmisti, sans bulamadiysa belkide diger kuluplerin komisyoncu yoneticileri suclu, zenci bi forvet slsan adida azicik duyulmus ohh sana komisyon verir bu menejerler boyle cocuklar da sans bulamaz.

Allahtan bizde boyle komisyon alan falan yoneticiler yok da boyle turk genclerine sans verebiliyoruz.

Baskan ciksin para ile borclari odeyecez forvetimiz de umuttur desin, nayir nolamaz demem.

Ama once verimsizler gitsin, param yok diyorsun, pektoyu lensi negredoyu veliyi arasi besliyorsun hala

Çevrimiçi Necmi

Parayı derneğe hibe ediyor. Dernek bu parayı sermaye artırımı için kullanacak ve hisse oranı aynı kalacak.Halka açık olan %33'lük hisse senedi sahiplerine sermaye artırımı sonucu çıkarılan yeni hisse senetlerini almaları için süre tanınacak. Alım hakkı kullanılmayan hisseler borsada halka arz edilecek. Şirkete 350 milyon civarı para girişi olacak(235'i dernek 115'i diğer hissedar ve halka arzdan)
ama şöyle bir sorun var duymuşdum ama tekrar baktım dernekler yasasına derneklere yapılan yardımlar izne tabi ve yardımın hangi amaçla kullanılacağı bildirilmek zorunda sadecede kamu yararına bir işde kullanabilirsin deniyor. vardır herhalde bir yolu. yoksada yeni bir yol inşaa ederler artık.

Çevrimdışı caner.eryigit

Lens gelirken boyle tepki gostermediniz, nayir nolamaz cocuga neden yukleniyorsunuz.
Sozlesmesine ogrenci indirimi de yapmisiz, bedelliyi yakaliyorsa da askere gonderelim.

Bu cocuk cok gol atacak oynarsa yasina takilmayin, turklerin ergenligi gec biter, gol aliskanligi da var
Iyi transfer

Ha tutmaz elde patlarsa hukuk departimanina koyariz, orda spor hukukunda baslar geberene kadar kulupte calisir. Mastera falan gondeririz.

Sifo mehmet de ikinci ligden gelmisti, sans bulamadiysa belkide diger kuluplerin komisyoncu yoneticileri suclu, zenci bi forvet slsan adida azicik duyulmus ohh sana komisyon verir bu menejerler boyle cocuklar da sans bulamaz.

Allahtan bizde boyle komisyon alan falan yoneticiler yok da boyle turk genclerine sans verebiliyoruz.

Baskan ciksin para ile borclari odeyecez forvetimiz de umuttur desin, nayir nolamaz demem.

Ama once verimsizler gitsin, param yok diyorsun, pektoyu lensi negredoyu veliyi arasi besliyorsun hala
Yok abi çocuğa birşey demiyorum hoca ısrarla baba forvet istiyor şuan umutla 6 forvet oldu bir Tane daha gelecek nasıl olacak onu çözemiyoruz.he negredo love pekto giderse ok ama gitmiyorlar gitmekte olanlar ona ayarız

Çevrimdışı Karabay

Mustafa Pektemek gitti demek Umut ile anlaştıysak. Ben böyle yorumluyorum bu transferi
hayır. Biz prensip olarak satmadan almıyoruz. Nayiri almak için pektemeği satmamız gerekmiyormuş demekki. Bak mesela vidayı henüz satmadık diye anlaştığımız abubakarı açıklayamıyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

satışları yaptık mitro ve fabriyle 9.5 m girdi tosici saymadım bile buna rağmen hala taraftarı ateşleyici transfer olmaması şaşırtıcı ve ligin başlamasına az kaldı şenol hocanın tavrı belli Allah yardımcımız olsun şimdi  mesela forvet ve kaleci gelse 3-4. haftada formayı anca alırlar bakalım görcez artık tek güvencem başkanımız ona güvenimiz tam
Baklavali gelmezse senol hocam baklavalar gozukene kadar oynatmiyor
3-4 hafta diye bir sure yok
Baklavadan once ve baklavadan donrasi var senol gunes icin

Çevrimdışı kyiv

Iyi transfer

Kapalı savunmalar iterek çekerek bu çocuğu top diye oynarlar. Allah rızası için yedekten bu çocuk girse maçı alabileceğimize inanırmıısn? Abi santrafor dediğin alacak verecek yeri gelecek duvar olacak(negredo kadar abartmayacak tabi) biraz rakibi ekarte etme özelliği olacak. Bu çocuk 40 bin kişiyi bir arada görse maça çıkmadan eli ayağına dolaşır. Yol yakınken avukatlık stajına başlasın.Biz de başarılı olma ihtimali SIFIR

Çevrimdışı mylife1903

hayır. Biz prensip olarak satmadan almıyoruz. Nayiri almak için pektemeği satmamız gerekmiyormuş demekki. Bak mesela vidayı henüz satmadık diye anlaştığımız abubakarı açıklayamıyoruz.
Cok muhalif gordum seni son zamanlarda abi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bu umut nayir işi ne güzel kapanmış gibiydi yazık günah vallahi böyle sokağa atılan paralara. inş bu badem yine sallıyordur hemen gaza gelmemek lazım da  almışsın işte güven i ona laf edilmez ama bu kadar eksik yer varken bu 25 yaşındaki adama ya tutarsa transferi yapmak bile bile ladestir.

Şenol hocanın basın toplantısını ararken ali koç un konuşmasına denk geldim keyifle izleyeyim dedim orada da fenerium sitesine online forma satış sayacı koymuşlar bizde yapsak iyi olur teşvik olur diye yazacaktım da transfer dedikodusunu gördüm moralim bozuldu hevesim kaçtı biz koymayalım her forma da bizim taraftar aha pektemek aha negredo lens nayir e gitti formalar diye daha çok dert sahibi olur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

Kapalı savunmalar iterek çekerek bu çocuğu top diye oynarlar. Allah rızası için yedekten bu çocuk girse maçı alabileceğimize inanırmıısn? Abi santrafor dediğin alacak verecek yeri gelecek duvar olacak(negredo kadar abartmayacak tabi) biraz rakibi ekarte etme özelliği olacak. Bu çocuk 40 bin kişiyi bir arada görse maça çıkmadan eli ayağına dolaşır. Yol yakınken avukatlık stajına başlasın.Biz de başarılı olma ihtimali SIFIR
4.35 alan negredodan daha iyi oynayacagina eminim, keske gecen sezon alsaydik, negredodan iyi oynamadi diyelim, pektodan iyi oynar yani

Çevrimdışı mylife1903

Cok merak ediyorum acaba şu an almak icim temas halinde oldugumuz futbolcular var mı?
Besiktasta transfer bitmez, kasadaki sozlesmeler haftaya aciklanir, azicik sabret, haftaya netlesecek

Çevrimdışı Karabay

Cok muhalif gordum seni son zamanlarda abi
acil izne çıkmam lazım 🙈

Çevrimdışı mylife1903

Kizilacak 59bin tane sey var, tepki verdiginiz olaya bakin.

Yonetici cikiyor hepimize ezik diyir, renkli hayrani diyir, bir kelime etmiyorsunuz.
Temiz yuzlu, egitimli bir cocuk aliniyor, futbolculugundan bagimsiz karakter olarak, terbiye olarak besiktasa yakisacak bir cocuk, bir suru tepki veriyorsunuz.

Yeteneksizler krali lens
Vurdumduymazlar krali pektemek
Futbolcugu bitirip pidecilik yapan tore
Parali asker negredo
Adamin dibi tolga reyiz
Tek omuz veli
Kafkasyali pele aras

Bunlari kimseden tepki yok, en iyi besiktaslilardan olcay isliklandi. Negredonun esi agladi diye burda tepki verdiniz. Bizim anamizi aglatti kocasi, tek tepki yok

Ayiptir bu cocuga verilen tepkiye. Azicik umutlu olun nayir nolamaz demeyin

Çevrimdışı kyiv

4.35 alan negredodan daha iyi oynayacagina eminim, keske gecen sezon alsaydik, negredodan iyi oynamadi diyelim, pektodan iyi oynar yani

Pektemek hiçbir yere gitmez o kadar parayı ona kimse vermez.Yarısı bile az değil kazandığının. Şimdi varsayımlar üzerinden konuşalım: Eğer yedek olarak Umut Nayır düşünüldüyse Güven Yalçın niye alındı? 2 sinin birden şans alma ihtimali yok. O zaman Güven kesin kiralanır.

Çevrimdışı balkan-kartal

umut nayir kulupsuzken nasil bonvervis vermis olabiliriz ?
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı cursedofdragon

Umut Nayır..
Bonservis 250 bin euro..
Anlaşma 4 yıllık..
Yıllık maaşı 1.75m TL..
Cumartesi itibariyle antrenmanda..

badem'e bak bilerek tl olarak yazıyor ki parasını çok gözüksün.

Çevrimdışı bjk_mabet

Vidaaaaaa Monaco da 30 milyon avro. ytd
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı mylife1903

Umut Nayır..
Bonservis 250 bin euro..
Anlaşma 4 yıllık..
Yıllık maaşı 1.75m TL..
Cumartesi itibariyle antrenmanda..

badem'e bak bilerek tl olarak yazıyor ki parasını çok gözüksün.
Yoh belki tl vermisizdir cocuga.
Bilemiyoruz.

Bu yonetimi her konuda elestiririm ama her konuda. 50 dogru is yapsa 50 tane de sacma sapan is yapan insanlar var bu yonetimde, birbirinden habersiz yoneticiler var.
ama  su fabri konusunda tosic konusunda ve bu nayir nolamaz cocuk konusunda elestiremem.

Çevrimdışı kyiv

Negredo da gece gece sinir etti şimdi beni. Kalsın kalsın opsiyonu seneye alır...Rüyasında....

Çevrimdışı mylife1903

Cok guzel yer monako, insallah iyi maas alir

Çevrimdışı kyiv

esah mı? asparagas mı?

Çevrimiçi Necmi

sendemi duyumculuğa soyundun.  :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Etiketler: