2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4626856 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Nasıl yok ? Nerede bizim kaleci havuzumuz ? Demiştim , fiyasko bir kaleci durumunda ''Transfer bitmez'' felsefesinin içini oyacağım  :icool:
Beckin satildigi gun sagbek aramaya baslamislar, iki uc gozlemeci afrikada kaybolmus, uj bej tanesi ukraynaya gitmis, donmemis damizlik olarak iltica etmis

Çevrimdışı mylife1903

bunaldım ! artık düşünmeyecem.

Cenkten gelen onlara zaten gitti diye yazıldı
Vidadan gelcek parada onlara gidecek diye yazıldı.
şimdi Fabriden gelen parada mı onlara gidecek?

Böyle hesap yapmak hangi mantığa dayanıyor anlamıyorum?

Hiç oyuncu satmasak onlara para ödenmeyecek mi?
Adamlara oyle bi maas vermisler abi, sat sat odeyemiyorsun iste

Çevrimdışı mylife1903

abi bende sizden bunaldım. Biz geçen sene cenkten gelen parayı bunlara verdik gitti kabul. Peki bu adamlar bir senelik mi maaş alıyor. Yani negredo geçen seneki yıllığını aldınca bu sene daha istemem mi diyor. Sizin bu hesabınız hangi mantığa sığıyor. Peki diyelimki cenkin parası ömür billah yetti bu adamlara. O zaman neden tranafer yapılmıyor. Bu fakir edebiyatı niye. Ha siz şimdi dersiniz ki borç kapatıyoruz. Bende bunu demenizden bıktım bunaldım işte.
Kulube giren para uj asagi bej yukari belli son 5 senede buyuk maliyet stat var cl gelirleri falan bi aritmetik yapmak lazim sonra belli olur

Çevrimdışı 'TaNeR'

Adamlara oyle bi maas vermisler abi, sat sat odeyemiyorsun iste

ya da öde öde satamıyon  :biggrinking:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Şefim

Üzerine alınma. Ben senden bunalmadım. Burada her olumlu hareketten sonra herşeyin ne kadar kötü olduğu yazılardan bunaldım.

Cenkin parası geçen sene gelmedi. Üstelik Tamamın geldiğinide düşünmüyorum.

Her kulübün / müessesenin / şirketin gelir gider tablosu var. Giderler belli ise gelirin artırılması gerekir. Biz bunu yapıyoruz. Fabri, Cenk, Tosiç, Vida fos çıksaydı bedavaya gönderilseydi eski günlerdeki gibi kalanların maaşı konuşulmazdı. Şimdi iyi satış yapıyoruz neden hep kötü tarafından bakıyoruz?

Cenk gitti yerine transfer yapılmadı mı? hatta iki transfer yapılmadımı ?

Trasnfer dönemi bittimi? herhalde birşeyler yapılır. Yavaş davranmanın tabiki bir nedeni var. Şu anda kulüpler ve oyuncular fazla talep ediyor. Transfer dönemin sonuna doğru fiyatlar düşecektir. Fazla ödendi eleştirisi olmaması için aceleci davranmamak doğru strateji
Kotu tarafindan bakmiyoruz ihsan abi olani degerlendiriyoruz. Sen para eden herseyi satiyon sonra bi butce yapiyon yerine para etmeyenleri koyuyon.
Cenki satiyon negredo lens love aliyon cenkten gelenin hepsi gitmese de bi kismi bunlara gidince elindeki aktifler eriyor.
Babel quaresma pepe adriyano disinda bir tane daha adam satamazsin kalanlardan.
Yeniden negredo lens alirsan bu sene nolur, seneye elinde bir suru verimsiz adam ile 9. Olmus hocasiz bir takim kalir.

Cenkten gelen iyi kullanildi hayirli oldu diyen varsa fikrine saygi duyarim tabi.

Oyuncularini boyle patir patir satan kulupler uce ayriliyor. Ya alttan hemen daha iyisini cikartip maddi olarak guclenerek yoluna devam ediyor ya hemen izledigi genc oyunculardan iki tsnesine imza attirip bonservisi yatirim olarak kullaniyor ya da ikisini birden yapiyor.
Biz alttan oyuncu yetistirmiyoruz
Transfer gurusu bir izleme komitesi de yok

Boyle satislari daha kontrollu hazirlarak ve bi plan program cercevesinden yapmak lazim.
Ha bu isleri yaparkende kulup tivisidnen camiayi bilgilendirmek lazim, nedendir bu kabullenmislik cozemiyorum, bilemiyorum

Daha seffaf olmali kulup ozellikle mali konularda, para bizim paramiz ha fikret orman kendi cebinden verecekse negredoyu lensi falan itiraz etmem aciklama yapmasina gerek yok.
Sene baslayacak cikip hedeflerini aciklarsin, sunlar yapilacak bunlar olacak, biz de sene sonunda degerlendiririz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2018, 01:53:25 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Fener başlıgına çevirmek istemem ama bizi de ilgilendiren bir nokta: Ffp'ye uyamamışlar... açıktan söylüyor ; seneye avrupaya gidemeyebiliriz diyor ali koç..
Aziz baaasgan kalmaliydi bunlar isi bilmiyor. Mis gibi yonetmis adam, kimse nankorlik yapmasin, adamin da parasini verin, el kadsr bebegi, gencecik karisi var, ayiptir ayiptir, ordan atesle bi 80milyon dolar aziz basganima

Bu temlik olayini da bi turlu anlamiyorum adamlarin stad geliri temlikli stad gecen sene bombostu 1-2 sene uzamismidir o temlik simdi ffp gibi

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız adam kulüp rahatlasın diye 50 Milyon Euro hibe etmiş.

Yok ki şöyle Beşiktaş'lı bir iş adamı .  :D
Hibe degildir o
Faizsiz kredi gibidir alir parasini sonra, yuro verir bu, bizim yd gibi tl birakmaz, bu artisla ydnin parasini da bi futbolcu satip veririz yakinda. Yuro 3-4 seneye 100lira falan olursa tak diye oder kapariz ydnin hesabi

Çevrimdışı mylife1903

ne 5 senesi birileri el atmazsa sittin sene kendine gelemez
bir sene içinde 2.2 m ödemeleri varmış bu ne krediyle ödenir ne gelirleki sıfır gelirleri var
hepsi temlikliymiş hiç bir banka yapı kredi dahil bunlara kredi veremez.
tek seçenekleri iflas :D adam gibi çalışsa spk bunları ayaklarından asması lazım
Abi spk dedinde yarin sabah bunlarin hisse acayip cakilir, dibi gorur, vidayi satip fb hissesi mi alsak 25 milyon yuroluk, sonra kapatiriz bunlari, turk futbolu kurtulur

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abinin dedigi hersey tek tek cikiyor hatta yillar önce stad kapasitesi konusu bile dogru cikti gecekondu stadinin kapasitesi 48.030 mus yillaca 52.000 diye atip tutuyorlardi :evillol: :evillol: :evillol:
Ilk acildiginda 55binlik diye algi yapiyorlardi, 15sene once bi yazi yazmistim forzada o gecekondu tipindeki bok kokulu stadinizda hic birzaman 55bin fbli olamayacak diye

Algi hep bunlar
Turk milleti sorgulayan bir millet degildir boyle algi ile deposunu doldurur agzina kekinincayini verirsen ohh mis

Tividen izlerken bile bakin stadlari bos 7-8binnadam var bizim stadtan cok ses geliyor tvye, milleti kurguluyorlar boyle boyle

Bizim yonetimin de bu mikrofon yerleri ile ilgilenmesi lazim ayrica stadtan iyi ses ciksrtan yerlere kucuk mikrofonlar koyuop sesi alip canli olsrak yerlestirilen hoporlorlerden tekrar vereceksin ki rakibi iyice hirpala, bizden cikani tekrsr toplsyip yeniden rakibe sokacaksin yani

Çevrimdışı mylife1903

fb'yi tarihin sayfalarına gömen jenerasyon olmaktan mutluluk duyuyorum! 15/16 sezonu o yüreği yemeyeceklerdi.
Fb batarsa mario gomezin heykelini dikelimmbi parks, turk futbolunu kurtaran adam diye

Çevrimdışı mylife1903

şimdi anlayalım 48 mi 40400 mü kaç herkes başka bir şey söylüyor doğrusunu söyleyinde fenerlileri kızdıracağım mort olmayayım.
Stad basliginda @FARUK saymamis miydi, bi amme hizmeti yapsin biz de yardim edelim sayalim verelim bilgiyi fblilere

Çevrimdışı mylife1903

Wernbloom Bedava is gormezmi?
@mylife1903  abi ne diyorsun ?hic izledinmi?
50 yasindadir o ya yillarin oyuncusu, atiba kalaydi onun yerine
Maksimovic var valensiyada astanadan belese almislardi onu kiralik falan deneyebilsek iyi olur tik diye gelir tak diye oynar

Çevrimiçi Necmi

Kotu tarafindan bakmiyoruz ihsan abi olani degerlendiriyoruz. Sen para eden herseyi satiyon sonra bi butce yapiyon yerine para etmeyenleri koyuyon.
Cenki satiyon negredo lens love aliyon cenkten gelenin hepsi gitmese de bi kismi bunlara gidince elindeki aktifler eriyor.
Babel quaresma pepe adriyano disinda bir tane daha adam satamazsin kalanlardan.
Yeniden negredo lens alirsan bu sene nolur, seneye elinde bir suru verimsiz adam ile 9. Olmus hocasiz bir takim kalir.

Cenkten gelen iyi kullanildi hayirli oldu diyen varsa fikrine saygi duyarim tabi.

Oyuncularini boyle patir patir satan kulupler uce ayriliyor. Ya alttan hemen daha iyisini cikartip maddi olarak guclenerek yoluna devam ediyor ya hemen izledigi genc oyunculardan iki tsnesine imza attirip bonservisi yatirim olarak kullaniyor ya da ikisini birden yapiyor.
Biz alttan oyuncu yetistirmiyoruz
Transfer gurusu bir izleme komitesi de yok

Boyle satislari daha kontrollu hazirlarak ve bi plan program cercevesinden yapmak lazim.
Ha bu isleri yaparkende kulup tivisidnen camiayi bilgilendirmek lazim, nedendir bu kabullenmislik cozemiyorum, bilemiyorum

Daha seffaf olmali kulup ozellikle mali konularda, para bizim paramiz ha fikret orman kendi cebinden verecekse negredoyu lensi falan itiraz etmem aciklama yapmasina gerek yok.
Sene baslayacak cikip hedeflerini aciklarsin, sunlar yapilacak bunlar olacak, biz de sene sonunda degerlendiririz.
olmayan transfer komitesiyle iyi götürüyoruz kabul et en son cenk satışıda söylenmişdi elde para edecek son oyuncuyu sattık şimdi ne yapacağız diye ne oldu minimum 50 M euro ile kapatacağız gibi görünüyor. Yarın ola hayrola
hiç ummadığımız isimler satılıyor yarın kimin satılacağı belli olmaz transfer komitemiz kötüymüş
ben kendi adıma bu kötülere razıyım millet bizi hayranlıkla ve kıskançlıkla izliyor.
bir kendimiz beğenmiyoruz belki haklı nedenlerimiz var ama birde diğerlerine bak yanlarında
mükemmel duruyoruz. Türkiye şartlarında kabul edin büyük işler yapılıyor
Bir konuda haklsınız Beşiktaş gibi bir kulüp çok daha iyilerini yapmalı ama bu
yapılanların kötü olduğunu göstermezsizlerin kötü iyi ölçüsü var iyi daha iyi çlçüsü olmalı bence
iyiyiz ama çok daha iyi olmalıyız biz kendimizi o kadar eleştiriyoruzki bu yüzden renkli basına sürekli
malzeme veriyoruz az tatmin olmayı öğrenmemiz lazım biraz önce a sporda koç patlamasından
sonra ağzını bükerek istemeyerek Beşiktaşın durumu diğerleri kadar kötü değil diyebildi
Renkli başkan bile gidişatımızı imrenerek itiraf edebiliyor ama bir bizim taraftarlar
ikna olabilmiş değil. rahat olun bu kulüp iyi ve her geçen gün daha iyi olacak biz 5 yıldır
her sene bir öncekinin üstüne koyarak yürüyoruz Durakladığımız hiç olmadı hep daha iyiye gittik.
evet çok daha iyi olmak zorundayız.ama zaman ve sabır lazım birazda huzur. yönetime biraz
huzur vermek lazımki işlerini daha iyi yapabilsinler yaptıkları hataların çoğunu taraftar baskısı yüzünden yaptılar.panikle haraket etmelerine biz sebep oluyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Stad basliginda @FARUK saymamis miydi, bi amme hizmeti yapsin biz de yardim edelim sayalim verelim bilgiyi fblilere
gerek yok başkanları saymış işde en fazla 40400 bilet satabiliyorlarmış
bu güne kadarki bütün söylenenler sallamaymış bunu sağlamak içinde kucak kucağa oturuyorlar
zaten bizim gibi koltuk yerleştirseler kapasite 38 bin gibi oluyor birde sahayı görmeyen koltukları var :D

Çevrimdışı 'TaNeR'

Marco Fabian (89 doğumlu) bizde 10 numara olarak iş görmez mi? Tecrübeli, seri, dayanıklı ayağı sert bir oyuncu. Frankfurt'da on numara pozisyonunda oynan 3 oyuncudan sözleşmeşi henüz uzatılmadı...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Hibe degildir o
Faizsiz kredi gibidir alir parasini sonra, yuro verir bu, bizim yd gibi tl birakmaz, bu artisla ydnin parasini da bi futbolcu satip veririz yakinda. Yuro 3-4 seneye 100lira falan olursa tak diye oder kapariz ydnin hesabi

hibe reis geri alınmamk üzere die açıklaması var babasının buna bir dur demesi lazım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

olmayan transfer komitesiyle iyi götürüyoruz kabul et en son cenk satışıda söylenmişdi elde para edecek son oyuncuyu sattık şimdi ne yapacağız diye ne oldu minimum 50 M euro ile kapatacağız gibi görünüyor. Yarın ola hayrola
hiç ummadığımız isimler satılıyor yarın kimin satılacağı belli olmaz transfer komitemiz kötüymüş
ben kendi adıma bu kötülere razıyım millet bizi hayranlıkla ve kıskançlıkla izliyor.
bir kendimiz beğenmiyoruz belki haklı nedenlerimiz var ama birde diğerlerine bak yanlarında
mükemmel duruyoruz. Türkiye şartlarında kabul edin büyük işler yapılıyor
Bir konuda haklsınız Beşiktaş gibi bir kulüp çok daha iyilerini yapmalı ama bu
yapılanların kötü olduğunu göstermezsizlerin kötü iyi ölçüsü var iyi daha iyi çlçüsü olmalı bence
iyiyiz ama çok daha iyi olmalıyız biz kendimizi o kadar eleştiriyoruzki bu yüzden renkli basına sürekli
malzeme veriyoruz az tatmin olmayı öğrenmemiz lazım biraz önce a sporda koç patlamasından
sonra ağzını bükerek istemeyerek Beşiktaşın durumu diğerleri kadar kötü değil diyebildi
Renkli başkan bile gidişatımızı imrenerek itiraf edebiliyor ama bir bizim taraftarlar
ikna olabilmiş değil.
rahat olun bu kulüp iyi ve her geçen gün daha iyi olacak biz 5 yıldır
her sene bir öncekinin üstüne koyarak yürüyoruz Durakladığımız hiç olmadı hep daha iyiye gittik.
evet çok daha iyi olmak zorundayız.ama zaman ve sabır lazım birazda huzur. yönetime biraz
huzur vermek lazımki işlerini daha iyi yapabilsinler yaptıkları hataların çoğunu taraftar baskısı yüzünden yaptılar.panikle haraket etmelerine biz sebep oluyoruz.

taraftar memnuniyetsiz değil sadece daha iyisini bekliyoruz zira bunu yapabilecek olanak vardı geçen sene başında ve ortasında. özellikle geçen senebaşı bir güç zehirlenmesi yaşandı ve bu hata yaptırdı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bizim borç 1642 açıklandıgında kur ne kadardı acaba, muhtemelen bizim borçlarında bir kısmı dövizdir ve bu 1642 bir miktar artmış olabilir.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Beşiktaş'ın toplam borcu
1 milyar 912 milyon TL

Galatasaray'ın toplam borcu
2 milyar 551 milyon TL

Fenerbahçe'nin toplam borcu
3 milyar 542 milyon TL
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Ilk acildiginda 55binlik diye algi yapiyorlardi, 15sene once bi yazi yazmistim forzada o gecekondu tipindeki bok kokulu stadinizda hic birzaman 55bin fbli olamayacak diye

Algi hep bunlar
Turk milleti sorgulayan bir millet degildir boyle algi ile deposunu doldurur agzina kekinincayini verirsen ohh mis

Tividen izlerken bile bakin stadlari bos 7-8binnadam var bizim stadtan cok ses geliyor tvye, milleti kurguluyorlar boyle boyle

Bizim yonetimin de bu mikrofon yerleri ile ilgilenmesi lazim ayrica stadtan iyi ses ciksrtan yerlere kucuk mikrofonlar koyuop sesi alip canli olsrak yerlestirilen hoporlorlerden tekrar vereceksin ki rakibi iyice hirpala, bizden cikani tekrsr toplsyip yeniden rakibe sokacaksin yani
yanlız bizim stadda boşken acayip bir ses çıkıyor maçın başlamasına bir saat kala tribünlere 5-6 bin kişi girmiş oluyor onlar stadı inletiyor bu akustikle alakalı stad dolunca insan bedeni sesi emiyor sanırım bizde ses direk sahaya çöküyor üst katta olanla alt katta olan aynı sesi duymuyor bizde ses bazen ciddi baş ağrısı yapıyor. çok kişi altta ağrı kesici bulunduruyordur yanında sahada kim bilir nasıldır ses
stadın yapısından dolayı ses alta iniyor çekim üstte olduğu içinde ses biraz gidiyor amaç tv başındakilere baskı yapmak değil sahaya yapalım yeter. gelmeni çok isterim o anda dersin zaten tv de böyle değil diye hele ıslık başladığında insan kaçacak yer arıyor. dikkat et ıslık başladığında rakip topu kaybediyor saçma sapan auta taça falan atıyor kendi oyuncumuzu şaşırtmamak için bize top geçtiği anda ıslığı kesiyor taraftar  boşa demiyor yabancı basın bir süre sonra top Beşiktaşda kalsın diye dua etmeye başlıyorsun diye :D

Çevrimiçi Necmi

bizim borç 1642 açıklandıgında kur ne kadardı acaba, muhtemelen bizim borçlarında bir kısmı dövizdir ve bu 1642 bir miktar artmış olabilir.
yok düştü :D 290 M euroydu şimdi 287 M euro döviz borcuda var ama gelir olarak döviz çok daha fazla
yanlış bilmiyorsam eski borçları toparlayıp uzun vadede düşük faizli kredilere çevirdiğimizde kredileri tl olarak almışdık
son dönemki krediler döviz olması lazım. en son çıkan 92 M dolarlık krediyide kullanmadık kullansak o sıkıntı yaratırdı

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş'ın toplam borcu
1 milyar 912 milyon TL

Galatasaray'ın toplam borcu
2 milyar 551 milyon TL

Fenerbahçe'nin toplam borcu
3 milyar 542 milyon TL
bizim net borcumuz 1.642 M tl 270 M alacak var
mayıs ayından sonraki alacaklarda dahil değil buna birde geri ödemesi olmayan borç var
bunun içinde

Etiketler: