2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4626898 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

cenkten fabriden tosicden gelen maaşlara gitti diyorsunuz

clden gelen gelir nereye gitti?
forma satışından gelen gelir nereye gitti?
süper lig primleri yayın havuzu?
kombine loca?
maç günü bilet satışı?
Oku

Bu paralar borçlara , faizlere , geçmişten gelen pisliklerin temizlenmesine , tek tek kapatılan cas davalarına , her gün kulübün kapısına dayanan icra avukatlarına ve nicelerine gitti..Denizbank tan onaylanan 96 m dolarlık krediyi bile almaktan vazgeçti kulüp..İşte Cenk in parası buraya gitti..
Alacaklılara gitti..Kalan oyuncuların maaşlarına gitti..Personellere gitti..Gitti de gitti..Kaliteli kadroya bonservis ödemeseniz de maç başları , maaşlar , deplasman uçak paraları , otel de konaklamalar , Nevzat Demir’in aylık masrafları ve onlarcasına gitti..
Son açıklanan borçtan alcakları düştüğünüzde 1.6 milyar küsür borç var..
Son satışlardan gelen rakamlarda hesaba katılmış değil..
Artık kulüp kar gösteriyor..
Kur farkı tek sıkıntı..bugün Euro 5.7 yi gördü..
İşte para buraya gidiyor arkadaşlar..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Simdi beyler bizim borc 1.6 ok. Fenerin borc 3.5 ajsnsnsns. Cinconun borcu ne kadar alacaklari falan dusunce?
emin ol fenere yakın bir rakamdır tam anlamıyla bitiklerde onların böyle herif bir başkanı olmaz dobra dobra çıkıp anlatsın on yıllık şl gelirlerini ekleyip borçları düşük gösterip açıklıyorlar. arazi parasını bitirdiler hiç harcamamış gibi borçdan düşüyorlar.

Çevrimiçi Necmi

UEFA 2 dakika adam olabilseydi Galatasarayda bunların yanındaydı debelenip duracaklardı aynı bataklıkta. Mason kardeşliği sağolsun!
şl ye girmek falan kurtarmaz onları merak etme

Çevrimdışı Gökhan Kurt

2004 seçiminde Demirören değil de , Fikret Orman seçilseydi şuanda Beşiktaş'ımızın Altın Çağını yaşıyor olacaktık bunlar batakta iken.

Neyse buna da şükür.

Çevrimiçi Necmi

fenerin şu haline bakınca ve bizim yaptığımız satışlara bakınca diyorum ki; yönetim maliyeti düşük oyuncu tercihleri yapsın. Hala ffp varmış gibi davransın. Öyle 15m verip Aboubakar almaya falan hiç girişmesin. Sakatlık yaşamış kaliteli oyuncu olur, gözden düşmüş yıldız olur, boşa çıkmış oyuncu olur, düşük bedelli kiralama olur. Yönetim zaten pazarlık işinde iyi. Kalitesiz oyuncu alınsız demiyorum, biz zaten kaliteli kadroyu yüksek paralara kurmadık, aynı şekilde devam edilsin ama çok satış yaptık diye havalara girip yüksek bonservisli oyuncu almayalım. Borcu eritmeye çalışalım.
bizim başkan abouya 15 M bir şekilde verir eğer 50 ye satmayı kafasına koyduysa :D

Çevrimdışı kyiv

emin ol fenere yakın bir rakamdır tam anlamıyla bitiklerde onların böyle herif bir başkanı olmaz dobra dobra çıkıp anlatsın on yıllık şl gelirlerini ekleyip borçları düşük gösterip açıklıyorlar. arazi parasını bitirdiler hiç harcamamış gibi borçdan düşüyorlar.

Bu seneki şampiyonluk çok önemli. Bu senede şampiyon olduğumuzda resmen bittiklerinin resmi olacak.Elleri kolları kıçları herbiryerleri bağlanmış olacak. Yeniden şampiyonlar ligi yine para...1 adet quality  santrafor 1 de 10 numara reca ediyorum!

Çevrimdışı murat

Rakiplerimizin durumu bizim durumumuzdan iki kat kötü olduğu başkanları ağzından tescil edildi.Tamda bu zamanda şu banka borçlarını nasıl sıfırlayıp faizden kurtuluruzun çaresini aramalıyız.Artık bu Fulya mı olur,Akaretler mi yoksa uzun vadeli,düşük faizli devlet kredisi mi veya her sene kar edecek sportif başarı mı?Bilemiyorum.Son 4-5 senedeki gibi enerjiyle trübünde,kartal yuvalarında desteğe devam.Bunların üzerine son toprağı atmak için son sene :steamed:
mal satılmasına karşıyım.gideri biraz kıs geliri biraz arttır.gençleri uygunken bul, parlat sat.1 milyar gelirin 1.6 milyar borcun var.borç diyincede hepsi borç değil bunun yükümlülüklerde var.ortalama futbolcuların 2 sene kontratı olsa 50*2 100 milyon euro.içinde ödenmeyecek cemale olan borç var.aslında bizim borç gibi borcumuz görünenin yarısı.

Çevrimdışı f_madida

Tamam kötü olsunlar ama olsunlar...  başakşehirle, bursayla mı kapışacağız...

Fenersiz rekabetin zevki olmaz..  dalgamızı geçelim ama... batmasın abi 3 büyükler..

Ali koç 50 milyon dolar hibe vermiş, 120 milyon dolar da uzun vadeli faktoring kredisine kefil olmuş..  ancak nefes alırız diyor.. bundan başka da bir şey yapamam diyor.  Daha ne yapacan..

gs de fener de batsin, beter olsunlar.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

O zaman bizim durumumuz digerlerine gore cok cok iyi. Rehavete kapilmadan devam etmeliyiz..
herhalde yani boşamı konuşuyoruz kaç yıldır burda biz bunların şu anki durumundan döndük 5 sene önce 1 milyar yıllık geliri olan bir kulübün 1.65 borcu borç statüsünde bile değildir aslında biz direkden döndük şimdi top orta sahada rakip kaleye yönelmesi an meselesi. bu iki transfer için gömülmeye kalkan yönetimin neler başardığını belki birileri görür artık.

Çevrimiçi Rasim

şimdi anlayalım 48 mi 40400 mü kaç herkes başka bir şey söylüyor doğrusunu söyleyinde fenerlileri kızdıracağım mort olmayayım.
koc 48.030 diye acikladi güvenlik, misafir, sponsor ve uefa koltuklari cikinca 40500 bilet satabiliyorlarmis :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı kyiv

Bizim borcun içinde hiç stad inşaat borcu yok mu? Bir de önümüzdeki sene 3 yıllık loca satışı gerçekleşecek yeniden. Ligi şampiyon bitirirsek kapış kapış gider localar.

Çevrimdışı f_madida

Yalnız adam kulüp rahatlasın diye 50 Milyon Euro hibe etmiş.

Yok ki şöyle Beşiktaş'lı bir iş adamı .  :D

Rahmi Bey dikkat etsin, bunlar fenerin borcunu Koc ailesine itelemenin yolunu arayacaklar.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı cursedofdragon

Borçlar :

BEŞİKTAŞ : 1.7 milyar TL (Alacaklar Hariç )
Galatasaray: 2.5 milyar TL
Fenerbahçe: 3.5 milyar TL

@Ahmet Kömürcüler

Beşiktaş batıyor len :D

en çok Beşiktaş'ın borcu var len :D

via : Renkli Medya

Çevrimiçi Necmi

Bizim borcun içinde hiç stad inşaat borcu yok mu? Bir de önümüzdeki sene 3 yıllık loca satışı gerçekleşecek yeniden. Ligi şampiyon bitirirsek kapış kapış gider localar.
var ama çokda birşey kalmadı. bizim daha rahat olduğumuz taraf banka borcunun
az olması ve daha uzun vadelere çevirmiş olmamız. şampiyonlukla alakası yok loca satışının
nerdeyse tamamı şirketlerde ve prestij için elde tutarlar sırada bekleyenlere bile loca düşmez
localardan seneye 160 M civarı bir para girecek kasaya 200 de kombine vip 1903 satışlarından girer
önümüzdeki sene sadece tribün gelirimiz 350 olur minimum bilet satışları hariç vip ve 1903 lerin bir yıllık
olarak satıldığını varsayıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş batıyor len :D

en çok Beşiktaş'ın borcu var len :D

via : Renkli Medya
buda önemli değil iki renklinin bütün gelirleri ipotekli borçlar ödenebilir durumda değil yeni gelir kaynakları açamıyorlar bizim fulya hariç ipotekli gelirimiz yok bizim 5 sene önceki durumumuzdan iki katı daha zor durumdalar.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Borçlar :

@Ahmet Kömürcüler

Tesekkurler👍
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

bu forum açıldığında ne demişdim size bunlar şişirilmiş balon bunların büyüklükleri batırılacak bir iğneye bakar.
işde patladılar. 5 sene öncede bizden kötüydüler. Bizim onlardan farkımız bizim üstümüzü örtecek bir basın gücü yoktu.
hala onların durumunun vehametini örtebilmek için her borç konusuna getirip Beşiktaşında adını yapıştırıyorlar.
Beşiktaşın durumu hiçde basının yaygara kopardığı gibi kötü değil. ikisininde borcu bizim iki katımız ikisinin gelirinin toplamı bizim gelirimize yaklaşamıyor bile.

Çevrimiçi Necmi

Tesekkurler👍
orda ufak düzeltme yapayım Beşiktaşın net borcu 1.642 m alacaklar çıkmış haliyle bu mayıs ayındaki
durum. mayısdan sonraki gelirler bu borçdan düşülmemiş durumda bizim birde muhasebeleştirme durumundan dolayı ödenmeyecek borç var.
mesela bu seneki loca gelirleri şu anda borç hanesinde duruyor önümüzdeki sene mayıs sonunda borçtan düşülecek
yani 50 M gibi daha az borç aslında yeni satılan kombine geliride bu borca dahil olmamışdır 117 M tutmuş kombine geliri
yani bu hesaba girmemiş vidada satılırsa tahmini 350 M girdi olacak tabi yeni oyuncular alınacak o ne kadar çıktı yapar bilmiyoruz
feneri gördükten sonra Beşiktaşı bayağı zengin bir kulüp olarak görmeye başladım :D

Çevrimiçi Necmi

Bunlara gerçekten acıyanın Beşiktaşlılığından şüphe ederim. Bin beter olsunlar. Su veren itfaiyenin hortumunu silkeleyeyim.

İkisi de lisans alamayp küme düşürülecek hale gelsin, gitsinler bizden uzak özledikleri rekabeti yaşasınlar.

Olmayacak dua bu tabi. Vergi aflarının, uzun vadeli düşük faizli devlet banka kredilerinin yolu yapılıyor şu anda.
yok o üzülme timsah gözyaşıdır.  :D

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Borçlar :

@Ahmet Kömürcüler

Kahretsin yine 3. olmusuz, 3.luk Besiktas'in kaderi diyorlardi haklilarmis renkliler. :evillol: :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Bahse konu İstanbulsever yenge bu galiba
Gozluklu kaleci mi olur ya
2 seneye tavuk karasi falan cikar bunda, tolga oynasin

Çevrimdışı AigleBordeaux

Wernbloom Bedava is gormezmi?
@mylife1903  abi ne diyorsun ?hic izledinmi?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Ne yaptı?Ben gerçekten görmedim, duymadım. Şu var hata yapmış olabilir. Bu kulüp kimleri kabullendi. Mehmet Aurelioyu hatırlayın otoparkta Ricardinhoya uçan tekme atan adamı aldık ki Aurelioyu hiç sevmedim ve Beşiktaşta oynamasını istemedim geldi oynadı. Aurelionun yanında Harun zemzemle yıkanmış kalır.
Malzemecinin ustune iseyen, kadin calisanlara erkeklik organini gosteren quaresma da geldi oynadi

Problem bursadan gelecek olmasi, bursa bizden adam alirken bizim besiktasli gecinen hocalari alirken iyi ama bize satmiyor herifler, irdelenmeli

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Etiketler: