2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4610883 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu nasıl yenge ? :o_o:

demek ki daha önce istanbula gezmeye geldi bildiği için istiyor :D

Çevrimiçi murat

Beşiktaş’ın resmi olarak istediği David Ospina, Beşiktaş’ın teklifini ilk başta geri çevirse de eşi Jesica, İstanbul’da yaşamak istediğini söyleyerek onu ikna etti. (Esporte Berdano)
bu kadın bir değişik galiba.

Çevrimdışı kyiv

demek ki daha önce istanbula gezmeye geldi bildiği için istiyor :D

hemen yengenin twittera come to beşiktaş jesica yenge yapmak lazım o zaman  :icool:

Çevrimdışı tangaz

bu kadın bir değişik galiba.

esporte berdano nedir? kaynak mı? google da hiç öle bişey yok. muhtemelen asparagas olabilir mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

estagfrullah neden kızayım benim öfkem bursaspora ve onlara 1 sent bile kazandırmak istemem

Bu abimiz, hocamız nereden geldi?  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Bu abimiz, hocamız nereden geldi?  :bandit:

ayrılmıştı ve onlara para kazandırmadı ki bu transfer aksine kudurtmuştur.  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kyiv

Bahse konu İstanbulsever yenge bu galiba

Çevrimdışı kyiv

ayrılmıştı ve onlara para kazandırmadı ki bu transfer aksine kudurtmuştur.  :ok:

Bonservissiz gelse?Çocuğu otobüste, tesislerde hırpaladı Bursalı ayılar.Çok da Bursaspor aşığı olduğunu sanmıyorum. Ekmek parası ne yapsın. Zorlaya zorlaya aldıracam Harunu inceden kabullen :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Kayseri'de bir çocuk vardı Deniz Türüç adında 10 milyon lira etmeyecek çocuğu 10 milyon avroya zorla sokuşturmaya çalışıyordu başkanları biz Cenk'i Everton'a sattıktan sonra. Bu Harun meselesi de sanki oralara kayıyor.
Öyle bir şey olamaz çünkü 3 milyon € mu ne serbest kalma maddesi varmış sözleşmesinde :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Bonservissiz gelse?Çocuğu otobüste, tesislerde hırpaladı Bursalı ayılar.Çok da Bursaspor aşığı olduğunu sanmıyorum. Ekmek parası ne yapsın. Zorlaya zorlaya aldıracam Harunu inceden kabullen :D

geçen sene 2-2 biten maçta yaptıklarını ne çabuk unuttunuz  :alala:

suni çim de çalışmış takım.

Torshavn stadı suni çim olabilir mi acaba :alala:

Çünkü takım son 2 senedir Vodafone da oynayaçağımız maçlar öncesinde Hibrit sahada antrenman yaparken deplasman maçları öncesinde normal çim sahada antrenman yapıyordu

Çevrimdışı celiker1

Torshavn stadı suni çim olabilir mi acaba :alala:

Çünkü takım son 2 senedir Vodafone da oynayaçağımız maçlar öncesinde Hibrit sahada antrenman yaparken deplasman maçları öncesinde normal çim sahada antrenman yapıyordu
Suni çimmiş
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Liverpool, Domagoj Vida için istenen 27 milyon euroluk bonservis bedelini düşürmek için Beşiktaş'a bu hafta içinde bir teklifte bulunacak. (The Sun)

Çevrimdışı savaş altay

Harun bonservissiz gelse okey olurmuyuz ey Beşiktaşlılar? Öyle bir ihtimal yok ya...Laf ola beri gele işte.
Olmaz abi sanki.. Harun şampiyon kaleci refleksleri taşımıyor. Bütçeyi zorlamamak adına biz yine şampiyon olmamış ama olabilecek kapasitede kalecilere bakalım.

Çevrimdışı tangaz

bonservissiz gelmeyeceğine göre bu olasııgı konuşmamıza gerek yok hemşom.

harunu alırsa yönetim katiyen desteklemem yönetimi ve icraatlarını, desteğimi çekerim harun gidene dek tek bir ürün dahi almam paramı bursaspora göndermek gibi bir niyetim yok

6 milyona Fabriyi satıp 3-3.5 milyona Harunu almak hiç içime sinmiyor ama yapacak çok bir şey de yok galiba..

Çevrimdışı kyiv

geçen sene 2-2 biten maçta yaptıklarını ne çabuk unuttunuz  :alala:

Ne yaptı?Ben gerçekten görmedim, duymadım. Şu var hata yapmış olabilir. Bu kulüp kimleri kabullendi. Mehmet Aurelioyu hatırlayın otoparkta Ricardinhoya uçan tekme atan adamı aldık ki Aurelioyu hiç sevmedim ve Beşiktaşta oynamasını istemedim geldi oynadı. Aurelionun yanında Harun zemzemle yıkanmış kalır.

Çevrimdışı tangaz

Olmaz abi sanki.. Harun şampiyon kaleci refleksleri taşımıyor. Bütçeyi zorlamamak adına biz yine şampiyon olmamış ama olabilecek kapasitede kalecilere bakalım.

son gese bursa maçında imPARAtore ile pozlarını da hatırlayın harunun...

Çevrimdışı celiker1

Seneye %100 yabancı oyuncu sayısı düşürülecekse Harun gelsin isterim.Yok böyle devam edecekse Ospina gelsin isterim.Uefa kupası için Harun yeterli mi?Gruplardan sonraki maçlarda penaltılara kalınırsa en iyisi :kop:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Seneye %100 yabancı oyuncu sayısı düşürülecekse Harun gelsin isterim.Yok böyle devam edecekse Ospina gelsin isterim.Uefa kupası için Harun yeterli mi?Gruplardan sonraki maçlarda penaltılara kalınırsa en iyisi :kop:
Yabancı sınırı 3 seneden önce gelmez. Yapılmış uzun süreli kontratlar var. Yabancı sınırı getirerek Fenerbahçe ve Galatasarayı batırmak ister mi federasyon?

Çevrimdışı savaş altay

6 milyona Fabriyi satıp 3-3.5 milyona Harunu almak hiç içime sinmiyor ama yapacak çok bir şey de yok galiba..
Nasıl yok ? Nerede bizim kaleci havuzumuz ? Demiştim , fiyasko bir kaleci durumunda ''Transfer bitmez'' felsefesinin içini oyacağım  :icool:

Çevrimdışı İhsan

Fabri 6 milyona gitmis((( kim ne derse desin çok ucuza gitmiş

KAP açıklaması geldi

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk

Bencede ....

ona atılan geri pasların yarattığı heyecan paha biçilemezdi  :D

Lİbero gibi oynaması en az 30 adet 100% gol pozisyonunu başlamadan önledi !

Çok özleyeceğiz, ama inşallah çok aramayız
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Öncelikle belirteyim benim gönlüm Ospina'da.Harun 'un ayrı bir avantajıda penaltılardaki  başarısı olur.Bu sene VAR sisteminden dolayı penaltıların önceki senelere göre 2-3 kat arttığını göreceğiz.Penaltı kurtarıp 1-2 maç çevirirse çok değerli olur.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

bu serdar sarıdağ ne mal bir adam ya

yok sis varmış vida satılınca dağılacakmış vs.

kısaca desene duyum alamıyorum :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı İhsan

Şimdi düşünsenize fabriden gelen para negredo, love, lens, pektemek, aras ve velinin maaşına gidecek.

bunaldım ! artık düşünmeyecem.

Cenkten gelen onlara zaten gitti diye yazıldı
Vidadan gelcek parada onlara gidecek diye yazıldı.
şimdi Fabriden gelen parada mı onlara gidecek?

Böyle hesap yapmak hangi mantığa dayanıyor anlamıyorum?

Hiç oyuncu satmasak onlara para ödenmeyecek mi?
Come to Beşiktaş

Etiketler: