2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4624587 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

Fener başlıgına çevirmek istemem ama bizi de ilgilendiren bir nokta: Ffp'ye uyamamışlar... açıktan söylüyor ; seneye avrupaya gidemeyebiliriz diyor ali koç.. 
Transfer yoksa , bu gece tek eğlence  :lol:

Biz iyi idare ettik ve sıyrıldık ffp'den.. Klüp cebinden para koymadan , sadece sattıklarının parasını bile kadroya gömmekten çekiniyorken

bizi ilgilendiren bir durum olamaz abi  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Fenerin 800 küsur miyonu önümüzdeki 3 ay içinde, 1.4 milyar tl de takip eden yakın zamanda olmak üzere ; 2.2 milyar tl kisa vadeli bu bütçe döneminde ödemesi varmış.

2023e kadar neredeyse tüm gelirler temlikli..

Ayrıca fener hisselerinon %30 kusuru da ipotekteymiş..

Vay anam vay..  bu ne para... ne borç...
iflas etmişler ama bundan daha kendilerininde haberi yok :D

Çevrimdışı celiker1

:nerd: anladım fenerlilerin gönlünü ferah tutmak istiyorsun sanırım :evillol:
Akkımda öyle kalmış abi :ebebe: Fb'nin seneye avrupadan men almaması için en az 30-35 milyon $ kar eetmesi lazımmış.Bu da Fb için imkansız.Bakalım yeni yönetim hesabı Gs gibi bunlarıda affedecekler mi?Sezona iyi başlamamız çok önemli.Gs geçen sene iyi başkayıp,bizim yokluğumuzda  taraftarı ile bütünleşebildi.Fb'ye bu fırsatı bu sene vermeyip son toprağı üzerine atmalıyız
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yıllarca Türkiye'nin en zengin, en elit kulübüyüz diye kendilerini kandırdılar.
Bize bisey olmaz zengin iş adamları arkamızda öderler dediler.
2023'e kadar herşeyleri temlikli, gelirleri yok deneecek kadar az.
Gitsin ebedi rakip ve dostları galatasaray yardım etsin şimdi.  :biggrinking:

🎙 Ali Koç: "180 milyon TL'ye veya 2021'e kadar tribün gelirlerimiz, 2023'e veya 185 milyon TL'ye kadar loca, 2023'e veya 815 milyon TL'ye kadar TFF yayın gelirleri, 2023 veya 79 milyon TL'ye gelene kadar Fenerium gelirlerimiz temlikli."

Koç: "2023 yılına kadar 1 milyar 360 milyon TL'lik gelirimiz, spor kulübünün kasasına değil, direkt finans kuruluşlarına gidecek. 400 milyon TL'si 2018-2019 sezonuna ait. Önümüzdeki yıllarda toplam 1.36 milyar TL'lik gelir elde edene kadar biz bu paraları alamayacağız."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi doganay

Çevrimiçi Necmi

Tamam kötü olsunlar ama olsunlar...  başakşehirle, bursayla mı kapışacağız...

Fenersiz rekabetin zevki olmaz..  dalgamızı geçelim ama... batmasın abi 3 büyükler..

Ali koç 50 milyon dolar hibe vermiş, 120 milyon dolar da uzun vadeli faktoring kredisine kefil olmuş..  ancak nefes alırız diyor.. bundan başka da bir şey yapamam diyor.  Daha ne yapacan..
üç büyük yok tek büyük var :bandit:

Çevrimdışı kyiv

:kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ospina - Kagawa - Aboubakar gelsin , sağbek ve Stoper almasakta olur Ersan gelsin başlasın yeterde artar bile

Negredo giderse stoper veya Sağbek te alabiliriz malum maaşı bir bonservis parası
Ersan işi zor diyorlar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yalnız adam kulüp rahatlasın diye 50 Milyon Euro hibe etmiş.

Yok ki şöyle Beşiktaş'lı bir iş adamı .  :D

Çevrimdışı savaş altay

o kadar da körler.. şimdi ciğer , böbrek satıyorlar  :yerlerde: Kampanya var  :kop:

Çevrimdışı caner.eryigit

Yıllardır 52.000 dedikleri stadları da 40.400 koltuk varmış vay zanım evladım vay..yalan makinasını patlatır bunlar.adam açık açık dedi seneye Avrupa’ya gidemeyiz diye ahahaha

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Fikret Orman kulübü ucurumun kenarindan aldi, stadi yapti ve ilk günden beri arkasinda olanlarin yüzünü kara cikartmadi. "Stad yapilinca nolacak sanki sampiyon mu olacaz Q7'yi gönderdi vizyonsuz baskan" diye aglayanlari yanina cekmek icin transfer yapmasin, eski akilci transfer politikasina geri dönsün istiyorum. Erdal Torunogullari ise olay onu da yönetime alan baskandir. Son sözü kendisi söylüyor ise oyuna gelmesin artik. Bu sezonki transferleri merakla bekliyorum. Baskana da güveniyorum potansiyelini biliyoruz sonucta :)

Çevrimiçi Necmi

torshavn 2. maç ful çeker mi ne diyorsunuz? Sıcak para lazım forma satışı bilet vs. Uzun zamandır toplu nakit girmiyor kulübe. Bir de gol rekoru çıksa şöyle 7-0 falan tadından yenmez.
:alala: iki ay önce kombineleri sattık yok üstünede 15 M€ ya oyuncu sattık :D
bunları nakit para  olarak görmüyorsan hangi ailedensin koçmu sabancımı :D

Aldım çayımı elime höpürdeterek tvde spor programı izliyorum  :sevinc
:You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Yalnız adam kulüp rahatlasın diye 50 Milyon Euro hibe etmiş.

Yok ki şöyle Beşiktaş'lı bir iş adamı .  :D

Rahmi Bey mirasindan bize de bir seyler ayirmistir belki. Ömrü uzun olsun.

Çevrimiçi Necmi

Zamanında yenilen hurmalar demekki bayağı fazlaymıs (hava atıyorlardı onu bunu aldık diye) simdi acı acı cıkacak.fb 5 sene kendine gelemez..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne 5 senesi birileri el atmazsa sittin sene kendine gelemez
bir sene içinde 2.2 m ödemeleri varmış bu ne krediyle ödenir ne gelirleki sıfır gelirleri var
hepsi temlikliymiş hiç bir banka yapı kredi dahil bunlara kredi veremez.
tek seçenekleri iflas :D adam gibi çalışsa spk bunları ayaklarından asması lazım

Çevrimdışı kyiv

:alala: iki ay önce kombineleri sattık yok üstünede 15 M€ ya oyuncu sattık :D
bunları nakit para  olarak görmüyorsan hangi ailedensin koçmu sabancımı :D

Gözüm doymuyor  :D bok gibi bize aksın istiyorum :evillol:

şaka bir yana hani maç günü nakitleri daha bir başka oluyor. Ramazan pidesi gibi sıcacık oluyor. Oyuncu satışları, kombineler lüks restaurant yemeği gibi ben illa sıcak pide istiyom :bandit:

Çevrimdışı Furkan Sarper

yok abi ödersiniz ödersiniz de önceki yıllarda olduğu gibi eksiye girerek ödersiniz.

cenkten fabriden tosicden gelen maaşlara gitti diyorsunuz

clden gelen gelir nereye gitti?
forma satışından gelen gelir nereye gitti?
süper lig primleri yayın havuzu?
kombine loca?
maç günü bilet satışı?

Çevrimdışı 'TaNeR'

bir sene daha gecikseymiş febeye kayyum atanırmış...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Rasim

@Necmi abinin dedigi hersey tek tek cikiyor hatta yillar önce stad kapasitesi konusu bile dogru cikti gecekondu stadinin kapasitesi 48.030 mus yillaca 52.000 diye atip tutuyorlardi :evillol: :evillol: :evillol:
Beşiktaş!

Yıllardır 52.000 dedikleri stadları da 40.400 koltuk varmış vay zanım evladım vay..yalan makinasını patlatır bunlar.adam açık açık dedi seneye Avrupa’ya gidemeyiz diye ahahaha

52.000 değil 50.000 koltuk kapasitesi olduğu söyleniyordu resmi olarak

Ama stadda kör noktalardan dolayı Avrupa maçlarında kapasite 45.000 e düşürülüyordu

50.000 olmasının nedeni de stadın eski tipte olması kale arkalarında eski tip plastik koltuk kullanmaları ve yanyana tıkış tıkış o koltuklar daha az alan kaplıyor

Şimdiki gibi açılır kapanır koltuk konsa 40.000 ı zor görür kapasite , zaten her anlamda bizim staddan daha küçük bunu burada Stad insaati döneminde çok konuşmuştuk enlem - boylam - uzunluk - Yukseklik rakamlarıni ortaya koyarak ve hepsinde de Vodafone Park daha yüksekti

Çevrimdışı levitate

🎙 Ali Koç: "180 milyon TL'ye veya 2021'e kadar tribün gelirlerimiz, 2023'e veya 185 milyon TL'ye kadar loca, 2023'e veya 815 milyon TL'ye kadar TFF yayın gelirleri, 2023 veya 79 milyon TL'ye gelene kadar Fenerium gelirlerimiz temlikli."

Koç: "2023 yılına kadar 1 milyar 360 milyon TL'lik gelirimiz, spor kulübünün kasasına değil, direkt finans kuruluşlarına gidecek. 400 milyon TL'si 2018-2019 sezonuna ait. Önümüzdeki yıllarda toplam 1.36 milyar TL'lik gelir elde edene kadar biz bu paraları alamayacağız."
:d

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

yok abi ödersiniz ödersiniz de önceki yıllarda olduğu gibi eksiye girerek ödersiniz.
ya bırak şimdi transferi bu gecenin eğlencesi başka :D
yarın düşünürüz onu yok yarından sonra düşünelim bu eğlence yarında sürer. :D

Çevrimdışı savaş altay

fb'yi tarihin sayfalarına gömen jenerasyon olmaktan mutluluk duyuyorum! 15/16 sezonu o yüreği yemeyeceklerdi.

Çevrimdışı levitate

fb'yi tarihin sayfalarına gömen jenerasyon olmaktan mutluluk duyuyorum! 15/16 sezonu o yüreği yemeyeceklerdi.
bizde onlara başka bişey yedirdik :d
bipbipbupbup

Etiketler: