abi bende sizden bunaldım. Biz geçen sene cenkten gelen parayı bunlara verdik gitti kabul. Peki bu adamlar bir senelik mi maaş alıyor. Yani negredo geçen seneki yıllığını aldınca bu sene daha istemem mi diyor. Sizin bu hesabınız hangi mantığa sığıyor. Peki diyelimki cenkin parası ömür billah yetti bu adamlara. O zaman neden tranafer yapılmıyor. Bu fakir edebiyatı niye. Ha siz şimdi dersiniz ki borç kapatıyoruz. Bende bunu demenizden bıktım bunaldım işte.
Şefim
Üzerine alınma. Ben senden bunalmadım. Burada her olumlu hareketten sonra herşeyin ne kadar kötü olduğu yazılardan bunaldım.
Cenkin parası geçen sene gelmedi. Üstelik Tamamın geldiğinide düşünmüyorum.
Her kulübün / müessesenin / şirketin gelir gider tablosu var. Giderler belli ise gelirin artırılması gerekir. Biz bunu yapıyoruz. Fabri, Cenk, Tosiç, Vida fos çıksaydı bedavaya gönderilseydi eski günlerdeki gibi kalanların maaşı konuşulmazdı. Şimdi iyi satış yapıyoruz neden hep kötü tarafından bakıyoruz?
Cenk gitti yerine transfer yapılmadı mı? hatta iki transfer yapılmadımı ?
Trasnfer dönemi bittimi? herhalde birşeyler yapılır. Yavaş davranmanın tabiki bir nedeni var. Şu anda kulüpler ve oyuncular fazla talep ediyor. Transfer dönemin sonuna doğru fiyatlar düşecektir. Fazla ödendi eleştirisi olmaması için aceleci davranmamak doğru strateji