2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4622167 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Su tutan itfaiyenin hortumunu ......!

Ne istiyonuz hortumdan? Bunlara künk döşesen artık iflah olmazlar. :D :bandit:

Çevrimdışı mehmetthedum

Tamam kötü olsunlar ama olsunlar...  başakşehirle, bursayla mı kapışacağız...

Fenersiz rekabetin zevki olmaz..  dalgamızı geçelim ama... batmasın abi 3 büyükler..

Ali koç 50 milyon dolar hibe vermiş, 120 milyon dolar da uzun vadeli faktoring kredisine kefil olmuş..  ancak nefes alırız diyor.. bundan başka da bir şey yapamam diyor.  Daha ne yapacan..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı caner.eryigit

Kayyum is coming o değil de bunlar nasıl lisans almış.?

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Su tutan itfaiyenin hortumunu ......!

Ne hortumu kanalizasyon borularını.......  :kop:

Çevrimdışı İhsan

abi bende sizden bunaldım. Biz geçen sene cenkten gelen parayı bunlara verdik gitti kabul. Peki bu adamlar bir senelik mi maaş alıyor. Yani negredo geçen seneki yıllığını aldınca bu sene daha istemem mi diyor. Sizin bu hesabınız hangi mantığa sığıyor. Peki diyelimki cenkin parası ömür billah yetti bu adamlara. O zaman neden tranafer yapılmıyor. Bu fakir edebiyatı niye. Ha siz şimdi dersiniz ki borç kapatıyoruz. Bende bunu demenizden bıktım bunaldım işte.

Şefim

Üzerine alınma. Ben senden bunalmadım. Burada her olumlu hareketten sonra herşeyin ne kadar kötü olduğu yazılardan bunaldım.

Cenkin parası geçen sene gelmedi. Üstelik Tamamın geldiğinide düşünmüyorum.

Her kulübün / müessesenin / şirketin gelir gider tablosu var. Giderler belli ise gelirin artırılması gerekir. Biz bunu yapıyoruz. Fabri, Cenk, Tosiç, Vida fos çıksaydı bedavaya gönderilseydi eski günlerdeki gibi kalanların maaşı konuşulmazdı. Şimdi iyi satış yapıyoruz neden hep kötü tarafından bakıyoruz?

Cenk gitti yerine transfer yapılmadı mı? hatta iki transfer yapılmadımı ?

Trasnfer dönemi bittimi? herhalde birşeyler yapılır. Yavaş davranmanın tabiki bir nedeni var. Şu anda kulüpler ve oyuncular fazla talep ediyor. Transfer dönemin sonuna doğru fiyatlar düşecektir. Fazla ödendi eleştirisi olmaması için aceleci davranmamak doğru strateji

Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yıllarca Türkiye'nin en zengin, en elit kulübüyüz diye kendilerini kandırdılar.
Bize bisey olmaz zengin iş adamları arkamızda öderler dediler.
2023'e kadar herşeyleri temlikli, gelirleri yok deneecek kadar az.
Gitsin ebedi rakip ve dostları galatasaray yardım etsin şimdi.  :biggrinking:

Çevrimdışı kyiv

Yıllarca Türkiye'nin en zengin, en elit kulübüyüz diye kendilerini kandırdılar.
Bize bisey olmaz zengin iş adamları arkamızda öderler dediler.
2023'e kadar herşeyleri temlikli, gelirleri yok deneecek kadar az.
Gitsin ebedi rakip ve dostları galatasaray yardım etsin şimdi.  :biggrinking:

Bunlar kıçdaştır sahip çıkarlar birbirlerine sarının kardeşliği

Çevrimdışı savaş altay

Tamam kötü olsunlar ama olsunlar...  başakşehirle, bursayla mı kapışacağız...

Fenersiz rekabetin zevki olmaz..  dalgamızı geçelim ama... batmasın abi 3 büyükler..

Ali koç 50 milyon dolar hibe vermiş, 120 milyon dolar da uzun vadeli faktoring kredisine kefil olmuş..  ancak nefes alırız diyor.. bundan başka da bir şey yapamam diyor.  Daha ne yapacan..
Onlar Demirören döneminde bizim için böyle mi düşündüler sanki ? Ne var city ile kapışırız , her hafta bir eğlence programı da extrası olur  :lol:

Siz büyük değilsiniz diyen tiplemeler için fazla duygusal bir bakış açısı..

Çevrimdışı Karabay

Şefim

Üzerine alınma. Ben senden bunalmadım. Burada her olumlu hareketten sonra herşeyin ne kadar kötü olduğu yazılardan bunaldım.

Cenkin parası geçen sene gelmedi. Üstelik Tamamın geldiğinide düşünmüyorum.

Her kulübün / müessesenin / şirketin gelir gider tablosu var. Giderler belli ise gelirin artırılması gerekir. Biz bunu yapıyoruz. Fabri, Cenk, Tosiç, Vida fos çıksaydı bedavaya gönderilseydi eski günlerdeki gibi kalanların maaşı konuşulmazdı. Şimdi iyi satış yapıyoruz neden hep kötü tarafından bakıyoruz?

Cenk gitti yerine transfer yapılmadı mı? hatta iki transfer yapılmadımı ?

Trasnfer dönemi bittimi? herhalde birşeyler yapılır. Yavaş davranmanın tabiki bir nedeni var. Şu anda kulüpler ve oyuncular fazla talep ediyor. Transfer dönemin sonuna doğru fiyatlar düşecektir. Fazla ödendi eleştirisi olmaması için aceleci davranmamak doğru strateji

Kötü tarafından bakan kim ben esasen lüzumsuz verilen ücretlere ironi yapıyorum. Benden bunalmadıysanız bunaldığınız kişileri alıntılayıp gülerseniz çok daha isabetli olur.

Cenkin parası geçen sene gelmesiyse negredonun parası bir önceki sene satılan başka oyuncudan gelen ile ödenmiştir. Bu seneki parasıyla da bu seneki ödenir. Fabriden seneye gelecek parayla da nice nice negredolar ödenir. Buna niye alındınız anlayamadım.

Cenk gitti yerine transfer yapıldı evet. Onları şimdi bedava bile gönderemiyoruz.

Çevrimdışı kyiv

torshavn 2. maç ful çeker mi ne diyorsunuz? Sıcak para lazım forma satışı bilet vs. Uzun zamandır toplu nakit girmiyor kulübe. Bir de gol rekoru çıksa şöyle 7-0 falan tadından yenmez.

Çevrimiçi Necmi

Aldım çayımı elime höpürdeterek tvde spor programı izliyorum  :sevinc

Çevrimdışı savaş altay

:biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

bunaldım ! artık düşünmeyecem.

Cenkten gelen onlara zaten gitti diye yazıldı
Vidadan gelcek parada onlara gidecek diye yazıldı.
şimdi Fabriden gelen parada mı onlara gidecek?

Böyle hesap yapmak hangi mantığa dayanıyor anlamıyorum?

Hiç oyuncu satmasak onlara para ödenmeyecek mi?
yok satmasak ödenmeyecekmiş  :kop:
anlaşma öyleymiş başkan bu kadar oyuncu satacağımızı bilememiş :bandit:

Çevrimdışı arena_t2000

Zamanında yenilen hurmalar demekki bayağı fazlaymıs (hava atıyorlardı onu bunu aldık diye) simdi acı acı cıkacak.fb 5 sene kendine gelemez..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

son dakika duyumu paylaşıyorum yeni kalecimiz ospina oldu
Bak benim hassas tarafımda dolanma olmazsa fena püskürürüm :D
sevineyimmi son kez soruyorum :bandit:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ha buraya bi transfer yapaydınız ya  :D

sezon başında transfer konusunda seninle yazışmıştık.
galiba saat ya da kronometre resmi paylaşmıştın tam hatırlamıyorum.

transfer o resimde  :evillol:

Çevrimdışı Karabay

yok satmasak ödenmeyecekmiş  :kop:
anlaşma öyleymiş başkan bu kadar oyuncu satacağımızı bilememiş :bandit:
yok abi ödersiniz ödersiniz de önceki yıllarda olduğu gibi eksiye girerek ödersiniz.

Çevrimiçi yaço58

fbnin durumu gördükten sonra artık iki klübüde uçurumun kenarında bırakma şansı bizim elimizde onlar kurtulmaya çalışırken biz bu transfer dönemi sadece vidanın bonservisiyle bile sağlam transferler yapsak bu lige ambargo koyarız juventus gibi oluruz onlarda küme düştü çıktı geldiler şimdi bizde fedadan çıktık kader ağlarını örüyor herşey bizim elimizde şimdi sabrettik ve güzel isimler sisteme uyacak adamları alma vakti hem şampiyonluk için hemde avrupa için bu borç ancak lige ambargo koymak ve her sene avrupa vitrininde başarıyla olur ve böylece klübün girdisi artar bizden oyuncu alırken daha fazla bonservis öderler bunu yapmak başkan ve yönetimin elinde inşallah olur şu isimler alınsa jose sa yada ospina juan jesus abuş kagawa bence lig için yeterde artar yedekleri de genç oyunculardan oluşturursak önümüz çok açık ancak gidipte harunu alıp 29 yaşında avrupa görmemiş kendi önümüzü keseriz inşallah böyle hata yapılmazda ince elenip sıkı dokurlar ve güneşli günler bizim olur Allah yardımcımız olsun

Çevrimiçi Necmi

Fenerin borcu 621 milyon ero olarak ali koç tarafından açıklandı. 340 milyonu finansal borçmuş...

Aboooov...

Acaba bizim kaç?
1.642 M tl = 287 M€   mayıs ayı blançosuna göre son kurla hesaplanmış haliyle

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ali Koç: Türk futbolunda transfer yatırımları 'Bu sene şampiyon olayım, bakarız' şeklinde. Bu sarmaldan çıkan Beşiktaş oldu. Oyuncu satışında iyi işler yapıyorlar. Bizim son 13 yılda transfer ettiğimiz futbolcular, kulüpte bulundukları süre boyunca %33 değer kaybına uğramışlar

Çevrimdışı kyiv

Çok acımasızsın  :bandit: keyif almayalım durumdan ne de olsa güzide rakibimiz.Olsun güzel şeylerde oluyor 60 bin forma satmışlar 650 milyon euroyu forma satarak 100 sene de öderler artık. :D

Çevrimiçi Necmi

380 milyon du galiba
:nerd: anladım fenerlilerin gönlünü ferah tutmak istiyorsun sanırım :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ulan koskoca Ali Koç ağlıyor :D :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mehmetthedum

Fener başlıgına çevirmek istemem ama bizi de ilgilendiren bir nokta: Ffp'ye uyamamışlar... açıktan söylüyor ; seneye avrupaya gidemeyebiliriz diyor ali koç.. 
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı kahyaoglueren

torshavn 2. maç ful çeker mi ne diyorsunuz? Sıcak para lazım forma satışı bilet vs. Uzun zamandır toplu nakit girmiyor kulübe. Bir de gol rekoru çıksa şöyle 7-0 falan tadından yenmez.
Kombinelerde düşük olur katilim.Yuzde 50 olsa bile kombineler çok iyi.Tatil donemi.Devir sınırından dolayı insanlar devir de etmez.

Etiketler: