2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 89 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4617978 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

burada kritik konu.. kaç paraya oynamak istiyor... muslera yı falan baz alıp senelik en az 3-4 falan isterse sıkıntı olur..

o kadar istemez de fabri gibi 1.1'e de oynamaz herhalde.

Çevrimdışı mylife1903

Farbi konusunda sakalli ezik diyen yoneticiye bi tek laf edemem adam kendi istiyor 3 milyon da versen gider
Zaten 2.5 falan vermislerdir
2.5 ingiltere 5 milyon turkiyede

Kimseyi almasinlar hic riske gerek yok tolga reyiz oynasin parayi santrafora bazsinlar

Çevrimdışı mylife1903

Kardeşim kusura bakma da o dondurma da insan yavrusu değil nerde büyütmüşler nasıl bir fizik var adamda.
Domuz etiyle besliyorlar abi domuz gibi oluyor gavur sonra

Farbi konusunda sakalli ezik diyen yoneticiye bi tek laf edemem adam kendi istiyor 3 milyon da versen gider

Kimseyi almasinlar hic riske gerek yok tolga reyiz oynasin parayi santrafora bazsinlar

city farkınıda unutmamak lazım sonuçta ingiltere bu :)

Çevrimdışı alimm

hayal kurmakta parayla değil yaa... kadroyu dillendirilen isimlerden yaprımm... tabi ki favori ssistemim  3-5-2 caandır...

:steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

hayal kurmakta parayla değil yaa... kadroyu dillendirilen isimlerden yaprımm... tabi ki favori ssistemim  3-5-2 caandır...

:steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

bu kadro 3-5-2 den çok 3-2-5 değil mi yaw  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yoruk

40-50 milyon € luk satışı niye yapıyoruz biz peki oyuncu almıcaksak ?

Tolga ile devam edermi yönetim sence o kadar olaydan sonra ? (2 sene avrupada bizi yaktı en ufak hata da tüm oklar yönetime çevrilir kaleciyi gönderip takımı kalecisiz bıraktınız hesabı)

Şenol hoca fabri giderse eldekiler bana yeter demedi istiyorum dedi basın toplantısında.

Vida giderse 2 tane stoper isterim dedi pepe-medel yaparım demedi mesala ? neden kaleci için desin ?
Eee iyi de şimdi ben mi diyorum alınmasın diye ? Sadece öyle bir olay beklerim diyorum yani şartları düşündüğümde.Hoca kaleci için demedi ama kadro anlamında dedim. Yoksa o kadar adam sattıyoruz niye oyuncu gelmiyor nereye gidiyor / gidecek bu paralar ben de merak ediyorum tabi.Ama 8 oyuncu lazım bize bunlarda direk oyuncu olmak zorunda.Şu tabloda biraz soru işareti görüyorum hepsi bu.
Takım hep değişiyor.Yerine adam gelmiyor ya da geliyor.Geçen sene Beck satmak durumunda kaldık hoca acil sağ bek istiyorum dedi gelmedi.Halen sağ bek alınmadı.1 yıl olacak hoca sağ bek isteyeli.

İlk geldiğimizde 5 transfer yaptık. O zaman da takımın yarısı değişmiş oldu. İlk geldiğim seneden sadece 3-4 oyuncu kaldı. Oyuncu kayıpları oluyor ama eldekinden en iyisini çıkarmaya çalışıyoruz. Hep söylüyorum, ekonomik şartlar çok önemli. Ödeme sıkıntın varsa, para lazımsa, satmak zorundasın, ne yapacaksın ki.

Şenol hoca en son bunu demiş.

Olmuyorsa olmuyor yapacak şey yok diyor yani.

Hoca stoper için antremanda oynatacağım adam bile kalmıyor dediydi.Yoksa Pepe-Necip ile bile çıkar gerekirse.Ersan'ı sırf kadro derinliği olsun diye istedim dediydi.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2018, 16:40:35 yoruk ]

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

40-50 milyon € luk satışı niye yapıyoruz biz peki oyuncu almıcaksak ?

Tolga ile devam edermi yönetim sence o kadar olaydan sonra ? (2 sene avrupada bizi yaktı en ufak hata da tüm oklar yönetime çevrilir kaleciyi gönderip takımı kalecisiz bıraktınız hesabı)

Şenol hoca fabri giderse eldekiler bana yeter demedi istiyorum dedi basın toplantısında.

Vida giderse 2 tane stoper isterim dedi pepe-medel yaparım demedi mesala ? neden kaleci için desin ?

Ekonomik durum agir, gidenlerin yeri dolacaktir fakat ucuza yonelecegiz. Gecen sene iyi bir ders oldu yonetime. Sirf ismi var diye performansi dususte adamlar ve yaslilar alinmayacak.

Hoca da gec olsa da Medel durumunu gordu ve DMC'de oynayan bir Medel'in cok katki verdiginin farkinda. Dolayisiyla Medel'i defansta dusunmemesi normal.

Çevrimiçi Necmi

duyduğum kadarıyla beni satın demiş rıza göstermezsek 30 yaş ve üstü bir yıl kalan
oyuncular maaşlarının iki katını ödeyerek serbest kalabiliyormuş bunu kullanacağını söylemiş.
problem fiyat değil epl de oynamak rüyası tv dede söyledi bunu yani mecburi satış oldu.
seçenek yoktu demek 30 üstü oyuncularda bir yıl kalmadan anlaşma yapmak gerekiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ön elemede 6 maçımız var.6 galibiyet demek 6 puan demek.Bu nokta da önemli bence.6 galibiyetle gruplara kalırsak şampiyonlar liginden daha fazla puan kazanacağız.Hedef tur değil galibiyet olmalı ki avrupada ilk 20 de kalalim.
Burada alınan puanlar ikiye bölünüyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

negredonun karısı da arabistana gitmemi beklemiyorsun heralde demiş  :bawling:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Eee iyi de şimdi ben mi diyorum alınmasın diye ? Sadece öyle bir olay beklerim diyorum yani şartları düşündüğümde.Hoca kaleci için demedi ama kadro anlamında dedim. Yoksa o kadar adam sattıyoruz niye oyuncu gelmiyor nereye gidiyor / gidecek bu paralar ben de merak ediyorum tabi.Ama 8 oyuncu lazım bize bunlarda direk oyuncu olmak zorunda.Şu tabloda biraz soru işareti görüyorum hepsi bu.
Takım hep değişiyor.Yerine adam gelmiyor ya da geliyor.Geçen sene Beck satmak durumunda kaldık hoca acil sağ bek istiyorum dedi gelmedi.Halen sağ bek alınmadı.1 yıl olacak hoca sağ bek isteyeli.

İlk geldiğimizde 5 transfer yaptık. O zaman da takımın yarısı değişmiş oldu. İlk geldiğim seneden sadece 3-4 oyuncu kaldı. Oyuncu kayıpları oluyor ama eldekinden en iyisini çıkarmaya çalışıyoruz. Hep söylüyorum, ekonomik şartlar çok önemli. Ödeme sıkıntın varsa, para lazımsa, satmak zorundasın, ne yapacaksın ki.

Şenol hoca en son bunu demiş.

Olmuyorsa olmuyor yapacak şey yok diyor yani.

Hoca stoper için antremanda oynatacağım adam bile kalmıyor dediydi.Yoksa Pepe-Necip ile bile çıkar gerekirse.Ersan'ı sırf kadro derinliği olsun diye istedim dediydi.

Kaleci alınmama ihtimali hiç te az değil diyorsun ya neye göre diyorsun ? Hoca alıcaz derken kaleci 40-50 milyon € luk satış yapıyoruz giden olduğuna göre illa ki gelen de olucak.

Ondan sonra "ben mi alınmasın diyorum" diyorsun.Evet sen diyorsun b36 maçında tolga oynasın kaleci alınmama ihtimali hiç te az değil diyorsun neye göre diyorsun bunu hoca kaleci isterim demesine rağmen ?

8 oyuncu nereye lazım ? Direk ilk 11 diyorsun bi de ?

X
                                     Tolga
                                     Utku

x                   Pepe             X               Adriano
Gökhan G                  X             Fatih            Caner

Oğuzhan     Medel
                             Tolgay         Dorukhan

Gökhan T.                            X                       Babel
Quaresma                            X                Lens

X
                                        Larin
                                        Güven

İlk 11'e 5 tane oyuncu lazım hepi topu.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Ya sanki kendileri Arap degil. Ispanyol diye bizi kekliyorlar, zorla Hristiyanlastirilmis Endulus Araplari. Tiplere bak kara kuru adamlar, kendi kocasi Abdulcabbar bin Abdulaziz gibi dolaniyor ortalikta, hepsi sanki bir Ragnar Lothbrok da Araplar'i begenmiyorlar. :evillol: :lol:

Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları: "Transferdeki aktif görev sürem Atiba ile başladı, Fabri ile bitti. Güle güle Fabri, yolun açık olsun."

Çevrimdışı tuncaboylu

duyduğum kadarıyla beni satın demiş rıza göstermezsek 30 yaş ve üstü bir yıl kalan
oyuncular maaşlarının iki katını ödeyerek serbest kalabiliyormuş bunu kullanacağını söylemiş.
problem fiyat değil epl de oynamak rüyası tv dede söyledi bunu yani mecburi satış oldu.
seçenek yoktu demek 30 üstü oyuncularda bir yıl kalmadan anlaşma yapmak gerekiyor.
Bu madde bana pek inandırıcı gelmedi.

Eğer öyle bir şey varsa, Babel 4 milyon verip sözleşmesini feshederdi. Flamengo da bize vereceği 8'in yarısını imza parası olarak Babel'e verirdi. Doğru değil mi?

Çevrimdışı tuncaboylu

O kalsın burada.

Yenge bize emanet matador. Yan gözle bakanı keseriz. Sen yeter ki git.

Çevrimdışı yoruk

Ya ben öyle bir ihtimal var diyorum ,tahmin ediyorum.Yönetimin de düşüncesini daha önceki hareketlerini bildiğim için.Olursa şaşırmam diyorum.
Neye göre diyorum daha öncekilere göre diyorum işte.Tahmin sadece.Olabilir.Kaleci alınmazsa şaşırmam sadece bunu demek istiyorum.

Örnek verdim de ; hoca daha öncede istedi.Sağ bek istiyorum demedi mi ? Stoper istiyorum demedi mi ? Hatta geçen sene bir de orta alan istemişti sanırım ? Hoca istemiyor da demiyorum , istiyor doğal olarak ama sağ bek alınmadığı gibi kaleci de alınmayabilir ? Kaleci yerine diğer mevkilere öncelik verebilirler diye düşünüyorum ?

Kalmış şurada 1 ay durumlar ortada.Eksikler var alınması gereken net isimler var 11'i zorlaması gereken isimler var Ben bundan bahsettim sadece,niye bu muhabet bu kadar uzadı anlamıyorum ? O kadar satış yapıyoruz ama giderler çok fazla ?

Sadece bir düşünce öngörü tahmin yani benim ki.Kalkıp da yönetici falan karar verecek kişi değilim ki ? Bence de öncelik olarak forvet-bek-orta alan transferi.Bak yine fikrimi yazıyorum sadece.

Çevrimdışı kyiv

Ya sanki kendileri Arap degil. Ispanyol diye bizi kekliyorlar, zorla Hristiyanlastirilmis Endulus Araplari. Tiplere bak kara kuru adamlar, kendi kocasi Abdulcabbar bin Abdulaziz gibi dolaniyor ortalikta, hepsi sanki bir Ragnar Lothbrok da Araplar'i begenmiyorlar. :evillol: :lol:

:kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tabiki Tolga , Utku bizde ilk 11 oynayabilecek duruma gelebilecegini sanmiyorum, fizik olarakta cok yetersiz henuz. Bu demek degilki Tolga yeterli diyorum ama en azindan tecrubesi var.
Lig baslamadan bir kaleci bulmaliyiz yoksa isimiz zor.
Katılıyorum ama Utku bu seviyedeki maçlarda oynatilarak tecrübe kazandırilmali şu takıma karşı tam takır yedeklerle çıksak en az 3 atmamız lazım
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ekrembaser

Bu madde bana pek inandırıcı gelmedi.

Eğer öyle bir şey varsa, Babel 4 milyon verip sözleşmesini feshederdi. Flamengo da bize vereceği 8'in yarısını imza parası olarak Babel'e verirdi. Doğru değil mi?

Ben de bu soruyu sormuştum duyduğumda UEFA kulüpleri için geçerli gibi bişey söylenmişti bu seferde sosa milan olayı geldi aklıma doğru olduğunu sanmıyorum

Çevrimiçi murat

Orkanı bir daha kiralamak demek bu çocuk artık bizim işimize yaramaz demek.
Öyle olsa 3e 5e bakmadan satar veya takasta kullanırdık.bence kiraya veriyorsak beklentimiz olduğu içindir.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2018, 17:24:04 MURAT ]

:bawling:
30 yaşında daha bir kaleci için en iyi ve en olgun oldugu yaşlar 3 sene kontrat verebilirdik.. :bawling:

Orası İngiltere en az 3.5 milyon € alır tabiii vergi düşünce eline geçen kemiksiz para  ortalama 1.7 milyon € falan olur

Çevrimiçi murat

:bawling:
Adam 6-7 civarında bir rakama gitmiş ama değeri 4 milyon görünüyor.bu transfermakt parası beşiktaş için farklı çalışıyor vida kaç para acaba 2.29 mu?

Çevrimiçi murat

bu kadro 3-5-2 den çok 3-2-5 değil mi yaw  :D
kevgir taktiği

Etiketler: