40-50 milyon € luk satışı niye yapıyoruz biz peki oyuncu almıcaksak ?
Tolga ile devam edermi yönetim sence o kadar olaydan sonra ? (2 sene avrupada bizi yaktı en ufak hata da tüm oklar yönetime çevrilir kaleciyi gönderip takımı kalecisiz bıraktınız hesabı)
Şenol hoca fabri giderse eldekiler bana yeter demedi istiyorum dedi basın toplantısında.
Vida giderse 2 tane stoper isterim dedi pepe-medel yaparım demedi mesala ? neden kaleci için desin ?
Eee iyi de şimdi ben mi diyorum alınmasın diye ? Sadece öyle bir olay beklerim diyorum yani şartları düşündüğümde.Hoca kaleci için demedi ama kadro anlamında dedim. Yoksa o kadar adam sattıyoruz niye oyuncu gelmiyor nereye gidiyor / gidecek bu paralar ben de merak ediyorum tabi.Ama 8 oyuncu lazım bize bunlarda direk oyuncu olmak zorunda.Şu tabloda biraz soru işareti görüyorum hepsi bu.
Takım hep değişiyor.Yerine adam gelmiyor ya da geliyor.Geçen sene Beck satmak durumunda kaldık hoca acil sağ bek istiyorum dedi gelmedi.Halen sağ bek alınmadı.1 yıl olacak hoca sağ bek isteyeli.
İlk geldiğimizde 5 transfer yaptık. O zaman da takımın yarısı değişmiş oldu. İlk geldiğim seneden sadece 3-4 oyuncu kaldı. Oyuncu kayıpları oluyor ama eldekinden en iyisini çıkarmaya çalışıyoruz. Hep söylüyorum, ekonomik şartlar çok önemli. Ödeme sıkıntın varsa, para lazımsa, satmak zorundasın, ne yapacaksın ki.
Şenol hoca en son bunu demiş.
Olmuyorsa olmuyor yapacak şey yok diyor yani.
Hoca stoper için antremanda oynatacağım adam bile kalmıyor dediydi.Yoksa Pepe-Necip ile bile çıkar gerekirse.Ersan'ı sırf kadro derinliği olsun diye istedim dediydi.