2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 94 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4623926 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

q7 güle güle dedik o iş bitti.
meşaleleri çoktan yaktık  :flag:

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/KarakartalPasha/status/1021326600015613952
Yanlisikla fabri yerine tolga yazilmis

daha eksik bu liste negredo,love,pektemek,aras,veli bunların maaşı da düşecek :)

Çevrimdışı yoruk

Bilmiyorum katılan var mı ?

Ntvspor kapandı kapanalı başka spor kanalı kalmadı.Aspor harici izleyecek kanal yok ya. :D Düştüğümüz duruma bak !

Kuralar için kanal yok düzgün

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı kyiv

Beşiktaş'ın B36 Torshavn'ı elemesi halinde, bugün çekilecek kurada UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri;
📌Jagiellonia Białystok v Rio Ave
📌LASK v Lillestrøm
📌Dinamo Brest v Atromitos
📌Brøndby
📌U Craiova
📌Budapest Honvéd v Progrès Niederkorn

Çek ordan bi budapest :)

:ok:

Çevrimdışı kahyaoglueren

daha eksik bu liste negredo,love,pektemek,aras,veli bunların maaşı da düşecek :)
Keşke hemen olsa da o kotayi as oyunculara versek.

Çevrimdışı tangaz

lüksemburglular bi sürpriz yapsa budapeşteyi elese ve bizle eşleşse progres ismi bile güzelmiş adamlarım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

''bir çiçekle bahar gelmez ''
via Şenol Güneş

Şenol Güneş: "Quaresma, Türk futbolu için en iyi örnek"

Çevrimdışı tuncaboylu

gs nin borcunun daha düşük olduğunu kim söylüyor adamlar o kadar bitiktiki
oyuncu satarak en fazla al sat dengesini kurarsın tersi için 100 150 rakamlara oyuncu satman
lazım Türkiye içinde bu imkansız şu anda oyuncu satarak borç ödeyemezsin bir kere oyuncudan para kazanmak için oyuncu havuzunun
çok iyi olması lazım biz son kullanıcıya satıyoruz bizim gibi kulüplerin sponsor bulması lazım
kadrosunun iyi ve yarışmacı olması lazım kombine gelirimiz 117 M lira vip loca 1903 toplamıyla
250 M lira civarı oluyor. bizim ana gelirlerimiz tribün sponsorluk ve naklen yayın gelirleri
bu kalemlerle 700 M u buluyoruz işde diğer 300 de farklı gelir kalemleri ve oyuncu satışından geliyor
yada avrupa gelirindenmonaco oyuncuları sattıda şl de yarı final oynamasa zor satardı
başarı önemli oyuncu satmak için başarı içinde iyi kadro kurmak gerekiyor. birbirine bağlı yürüyor işler.
tabi en önemlisi iş bilen yönetici gerekiyor. iş bilmezlikleri yüzünden renkliler bu duruma geldi kazanmadıkları için değil
zaten bizdende hep kötü durumdaydılar eskiler bilir ben onların şişirilmiş balon olduğunu söylüyordum çok zordalar diyordum
batacaklar dediğimde kimse inanmıyordu.
Abi 2012-13 sezonundan bahsediyorum.

Herifler Telekom'dan, Pegasus'tan falan acayip sponsorluk alıyorlar, 197 locanın tamamını satmışlar, her maç 40 bin kişiye oynuyorlar, CL'de çeyrek final falan.

Ama gel gör ki battılar.

Çünkü sadece aldılar, hiç satmadılar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2018, 14:00:11 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim rakipler arasında Lilleström, Brondby ve Rio Ave hoşuma gitmedi.

Diğer 2 rakibi daha rahat geçeriz.

monaco-porto'ları geçtik bunlar kim yav :D  :evillol:

Çevrimdışı yoruk

Kuzey ekipleri hep sıkıntı ya. Lilleström , Brondby falan .Eğer bu kadro düzeni ile çıkarsak çok sıkıntı yaşarız.

Çevrimdışı tangaz

Kuzey ekipleri hep sıkıntı ya. Lilleström , Brondby falan .Eğer bu kadro düzeni ile çıkarsak çok sıkıntı yaşarız.

ligleri dewam ettiği için sıkıntı çıkarıyorlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı yoruk

Oğuzhan Aydoğdu ne durumda ? Yine kiraladık mı yoksa kurtulduk mu ? Her gelen genç isime umut bağlamamak lazım

Çevrimdışı İsmail Özyurt

yeni transferimizi yakından tanıyalım
Şu yapılan ayıptır, vicdansızlıktır.  :lol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Şu yapılan ayıptır, vicdansızlıktır.  :lol:

:kop:

çok iyiydi bu, çayı püskürttüm  :D

Çevrimdışı yoruk

ligleri dewam ettiği için sıkıntı çıkarıyorlar.
Aynen.Bir de fizik olarak daha diri oluyorlar.Hele hele sezon başındaki takımlarımıza oranla.Bunların üstüne daha motive olma rehavet falan olunca olan oluyor.

Adamlar 3.haftaya girecekler.Bizimle oynarken 6-7 maç birden oynamış olacaklar bile.

Çevrimdışı tangaz

Aynen.Bir de fizik olarak daha diri oluyorlar.Hele hele sezon başındaki takımlarımıza oranla.Bunların üstüne daha motive olma rehavet falan olunca olan oluyor.

Adamlar 3.haftaya girecekler.Bizimle oynarken 6-7 maç birden oynamış olacaklar bile.

ilk maç işi sıkı tutmak önem arz ediyor elemanlar ilk maç ülkelerinde ise epey sert oluyorlar rövanşta da katı savunma ile sürprize imza atabiliyorlar. o maça dek pepe quaresma da kadroya dahil olur 2-3 tane de transfer aramıza katılır.

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence kazandıklarını "hoca efendi" fonuna devrettiler (:
:D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık