Galatasaray'ın o dönemki borcu bizim şu anda olandan azdı ve o dönem dolar/euro düşüktü
Adamlar 5 sene CL'ye kaldı, borç neden düşmedi? Çünkü oyuncu satışı yapamadılar. Al al al, dipsiz kuyu. Satman da lazım. Biz geçen sene Cenk'i satarak CL'ye fazladan bir kere daha girdik. Bu sene Vida'yı satarsak, bir kere daha gireceğiz.
Artık CL gelirleri, oyuncu satışlarının yanında düşük kalmaya başladı.
Biz CL'de oynayarak piyasa yaptık, orası doğru.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gs nin borcunun daha düşük olduğunu kim söylüyor adamlar o kadar bitiktiki
oyuncu satarak en fazla al sat dengesini kurarsın tersi için 100 150 rakamlara oyuncu satman
lazım Türkiye içinde bu imkansız şu anda oyuncu satarak borç ödeyemezsin bir kere oyuncudan para kazanmak için oyuncu havuzunun
çok iyi olması lazım biz son kullanıcıya satıyoruz bizim gibi kulüplerin sponsor bulması lazım
kadrosunun iyi ve yarışmacı olması lazım kombine gelirimiz 117 M lira vip loca 1903 toplamıyla
250 M lira civarı oluyor. bizim ana gelirlerimiz tribün sponsorluk ve naklen yayın gelirleri
bu kalemlerle 700 M u buluyoruz işde diğer 300 de farklı gelir kalemleri ve oyuncu satışından geliyor
yada avrupa gelirindenmonaco oyuncuları sattıda şl de yarı final oynamasa zor satardı
başarı önemli oyuncu satmak için başarı içinde iyi kadro kurmak gerekiyor. birbirine bağlı yürüyor işler.
tabi en önemlisi iş bilen yönetici gerekiyor. iş bilmezlikleri yüzünden renkliler bu duruma geldi kazanmadıkları için değil
zaten bizdende hep kötü durumdaydılar eskiler bilir ben onların şişirilmiş balon olduğunu söylüyordum çok zordalar diyordum
batacaklar dediğimde kimse inanmıyordu.