2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4626889 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Boşuna tartışmayın.

Ahmet Bulut'un bir oyuncusunun adı bizle geçiyorsa, ilgilenmesek bile ilgilenmiyoruz demeyiz.

Adam bizim gayri resmi menajerimiz, biz de rolümüz geldiğinde onun oyuncularının piyasasını yükseltmekte rolümüzü oynuyoruz.

Başkan Arda Turan'ı Besiktaş'ta görmek isterim demedi mi 6 ay önce?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ortada bir tartışma yok.

başkan bunu diyebilir şef sıkat da diyebilir sonuçta ilgilenmiş de olabiliriz bunda bir sıkıntı yok ki. yönetim pek çok oyuncuyla ilgilenebilir taraftar kimisini över kimisini yerer.

mesela orkun die feyenordlu bir çocuk var fyenord altyapısının en iyisi olduğunu @Mehmet57 de açıkladı burada gelen duyumlara göre hoca gerek yok demiş yönetim arada kalmış 2 gün sonra alınmaz ve üstüne renkliye giderse taraftar yaygara da koparacaktır. ama olan birşeyi de olmamış gibi göstermeye burada yönetime boşuna tepki gösteriliyordu demeye de gerek yok.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yoruk

Bizim için kapıdaki sorun şu ; Vida-Q7-Adri-Larin (?) haricinde artık satacak adam da kalmadı ? Pepe-Babel bu sene olmazsa seneye bedava onları saymadım.Hadi Tolgay'ı da yazarım Ozi'yı de yazarım.
 Ama bu isimleri satman için de bu sene UEFA da iyi oynaman lazım ses getirmen lazım.Yoksa seneye transfer döneminde bu çok övündüğümüz oyuncu satışlarını da yapamayız.
 Bunu düzeltmenin yolu da belli.Ya altyapı "bu düzen uzun süreçli bir iş 4 sene önce bunu düzeltseydik çok iyi olurdu artık bu tren kalktı" ya da planlı sistemli transfer süreçleri.Başarı oranının yüksek olması."Açıkcası  sistemli,planlı bir şekilde yürüttüğümüzü sanmıyorum transfer olayını." 5 isim lazım ilk 11 'de direk oynayacak ve elimizde patlamayacak.3 isim lazım rotasyon olacak.Her transfer risk ve bize 7-8 adam lazım en fazla 1 ay içinde.Nasıl olacak çok merak ediyorum.Mutlaka bizim bilmediğimiz şeyler vardır.
 Bakın biz Abuş'u istiyoruz adam 1 devre neredeyse formsuz geçirdi sakat makat deniyor ama adamlar 20'den direk kapıyı açtı.Biz zar zor Cenk'i 22'ye satabildik ancak ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim için kapıdaki sorun şu ; Vida-Q7-Adri-Larin (?) haricinde artık satacak adam da kalmadı ? Pepe-Babel bu sene olmazsa seneye bedava onları saymadım.Hadi Tolgay'ı da yazarım Ozi'yı de yazarım.
 Ama bu isimleri satman için de bu sene UEFA da iyi oynaman lazım ses getirmen lazım.Yoksa seneye transfer döneminde bu çok övündüğümüz oyuncu satışlarını da yapamayız.
 Bunu düzeltmenin yolu da belli.Ya altyapı "bu düzen uzun süreçli bir iş 4 sene önce bunu düzeltseydik çok iyi olurdu artık bu tren kalktı" ya da planlı sistemli transfer süreçleri.Başarı oranının yüksek olması."Açıkcası  sistemli,planlı bir şekilde yürüttüğümüzü sanmıyorum transfer olayını." 5 isim lazım ilk 11 'de direk oynayacak ve elimizde patlamayacak.3 isim lazım rotasyon olacak.Her transfer risk ve bize 7-8 adam lazım en fazla 1 ay içinde.Nasıl olacak çok merak ediyorum.Mutlaka bizim bilmediğimiz şeyler vardır.
 Bakın biz Abuş'u istiyoruz adam 1 devre neredeyse formsuz geçirdi sakat makat deniyor ama adamlar 20'den direk kapıyı açtı.Biz zar zor Cenk'i 22'ye satabildik ancak ?

Her sene başında satacak adam kalmadı diyoruz, her sene de iyi satış yapıyoruz.

Geçen yaza dönelim.

O sırada Tosic'i bu sene satabileceğimizi tahmin edebilir miydiniz?

Mitrovic'i? Elimizde patladı deniyordu.

Vida'yı satabileceğimizi tahmin edebiliyor muydunuz? O zamanlar adam bizim oyuncumuz bile değildi.

Satarız diye tahmin ettiğimiz adamlar ise hala bizle, başta gelenler Oğuzhan ve Tolgay.

O yüzden çok umutsuzluğa kapılmaya gerek yok.

Çevrimiçi Necmi

İngiliz basını takip ediyorum abi ben de, Ospina'yı bedelsiz bırakmaz bunlar. Liverpool 3. kalecisini 15'e satıyor, geberik Skrtel'i bile 6'ya kitlediler. Oradan bedava bir şey satın almak çok kolay değil.

Kagawa içlerinde en mantıklısı, bedava kiralanabilir.

Brahimi + Aboubakar için 25 milyon makul bir teklif, ama ben başkanı tanıdıysam bu kadar bonservis vermez.

Bir de Brahimi gelirse Babel'i ne yapacağız?

ospinanın artık eski değeri yok bonservis ödense bile 2 M yi geçmez zaten alacaklarına sayıyormuş deniyor ingiliz gazetelerinde
bedava değil yani ama ingilizlerin oyuncuya borcu olacağını sanmıyorum maaşları saat bile şaşmıyordur. bakalım bekleyip göreceğiz
Başkan normalde o parayı vermezde bu satışlar olursa verir değer katacağı iki oyuncu sonuçta
ben harun riskine gireceklerini sanmıyorum fabri sattılar taraftarın genelinin en çok sevdiği oyuncu satıldı
harunla riskini almazlar hatalı bir gol yediğinde sıfır kredisi olur yönetiminde tatmin edici bir isim olmak zorunda
kredisi olsun. Fabriyi sattılar ama şimdi uefada tolga hatalı bir gol yiyecek diye yürekleri oynuyordur.
yumurtlarsa kıyamet kopar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Vida'nın satışını +30 M Euro olarak bekliyorum.  :money:
Öyle bir satıs olmalı ki renklilerin ağzının suyu aksın , rekor uzun süre kırılmasın.  :biggrinking:

Çevrimdışı sozkul

Bir de sağda solda "bu borçlar oyuncu satarak ödenmez" diye ahkâm kesen çok bilmişler görüyorum.
.....

Bende onlar gibi düşünüyorum @tuncaboylu , ama  futbolcu satılmasına karşı değilim.
Borç büyük, futbolcu satarak ödeyemeyiz, ama borcun daha kolay çevrilsmesine katkıda bulunur futbolcu satışları.
amaç kulübü çevirip borcu büyütmemek olmalı. Bunu bile yapabilsek  faiz maliyetini sıkıntısız ödüyoruz demektir.
5 yıl sonra gelirler artacağından varolan borç yükünün miktarı aynı bile olsa önemi biraz daha azalacak.

Çevrimdışı cursedofdragon

Vida'nın satışını +30 M Euro olarak bekliyorum.  :money:
Öyle bir satıs olmalı ki renklilerin ağzının suyu aksın , rekor uzun süre kırılmasın.  :biggrinking:

cenk'in rekorunu bile kıramaz ki onlar 23'ü :D

30'u hayatta kıramazlar :D  :evillol:

Çevrimiçi Samet Demir

Pepe ye karşı brahimi yersen...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

20 lik gençler şu vücuda bakıp ders alsınlar....
yeni transfer  :oha:

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

yeni transferimizi yakından tanıyalım
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2018, 12:51:03 underworld ]

Çevrimdışı murat

Bende onlar gibi düşünüyorum @tuncaboylu , ama  futbolcu satılmasına karşı değilim.
Borç büyük, futbolcu satarak ödeyemeyiz, ama borcun daha kolay çevrilsmesine katkıda bulunur futbolcu satışları.
amaç kulübü çevirip borcu büyütmemek olmalı. Bunu bile yapabilsek  faiz maliyetini sıkıntısız ödüyoruz demektir.
5 yıl sonra gelirler artacağından varolan borç yükünün miktarı aynı bile olsa önemi biraz daha azalacak.
şöyle desek daha doğru sanki borç tek başına futbolcu satarak ödenmez.bunun yanına spırtif başarı ve bunun getirisiyle futbolcu satışı daha iyi sponsor vs  vs ekleyebiliriz.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

tam gitti derken :(
Gitmicek Quaresma gelecek sene bizimle Lens gider töre ilk 11 oynar Q7 yedek  :bandit:

Çevrimiçi sefaköykartali

Quaresma öyle bir kaldı ki şu son fotoğrafla  :s20: :s20:

Çevrimdışı Ömer Kaan

Artık bir tane transfer nolur :bawling:

Çevrimdışı kahyaoglueren

[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2018, 13:04:37 kahyaoglueren ]

Beşiktaş'ın B36 Torshavn'ı elemesi halinde, bugün çekilecek kurada UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri;
📌Jagiellonia Białystok v Rio Ave
📌LASK v Lillestrøm
📌Dinamo Brest v Atromitos
📌Brøndby
📌U Craiova
📌Budapest Honvéd v Progrès Niederkorn

Çek ordan bi budapest :)

Çevrimdışı sozkul

şöyle desek daha doğru sanki borç tek başına futbolcu satarak ödenmez.bunun yanına spırtif başarı ve bunun getirisiyle futbolcu satışı daha iyi sponsor vs  vs ekleyebiliriz.

Sportif başarı konusnda bize çok fazla izin vermezler @MURAT , tekerimize taş koyarlar. Bunu önleyebilecek tek bir şey var. UEFA kupasını al getir ülkeye, onun hatırına bize bir beş sene dokunmazlar.

Çevrimiçi Necmi

Galatasaray'ın o dönemki borcu bizim şu anda olandan azdı ve o dönem dolar/euro düşüktü

Adamlar 5 sene CL'ye kaldı, borç neden düşmedi? Çünkü oyuncu satışı yapamadılar. Al al al, dipsiz kuyu. Satman da lazım. Biz geçen sene Cenk'i satarak CL'ye fazladan bir kere daha girdik. Bu sene Vida'yı satarsak, bir kere daha gireceğiz.

Artık CL gelirleri, oyuncu satışlarının yanında düşük kalmaya başladı.

Biz CL'de oynayarak piyasa yaptık, orası doğru.

gs nin borcunun daha düşük olduğunu kim söylüyor adamlar o kadar bitiktiki
oyuncu satarak en fazla al sat dengesini kurarsın tersi için 100 150 rakamlara oyuncu satman
lazım Türkiye içinde bu imkansız şu anda oyuncu satarak borç ödeyemezsin bir kere oyuncudan para kazanmak için oyuncu havuzunun
çok iyi olması lazım biz son kullanıcıya satıyoruz bizim gibi kulüplerin sponsor bulması lazım
kadrosunun iyi ve yarışmacı olması lazım kombine gelirimiz 117 M lira vip loca 1903 toplamıyla
250 M lira civarı oluyor. bizim ana gelirlerimiz tribün sponsorluk ve naklen yayın gelirleri
bu kalemlerle 700 M u buluyoruz işde diğer 300 de farklı gelir kalemleri ve oyuncu satışından geliyor
yada avrupa gelirindenmonaco oyuncuları sattıda şl de yarı final oynamasa zor satardı
başarı önemli oyuncu satmak için başarı içinde iyi kadro kurmak gerekiyor. birbirine bağlı yürüyor işler.
tabi en önemlisi iş bilen yönetici gerekiyor. iş bilmezlikleri yüzünden renkliler bu duruma geldi kazanmadıkları için değil
zaten bizdende hep kötü durumdaydılar eskiler bilir ben onların şişirilmiş balon olduğunu söylüyordum çok zordalar diyordum
batacaklar dediğimde kimse inanmıyordu.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Benfica vs Fenerbahce ehuehee
Yorgo

Çevrimdışı sozkul

Beşiktaş'ın B36 Torshavn'ı elemesi halinde, bugün çekilecek kurada UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri;
📌Jagiellonia Białystok v Rio Ave
📌LASK v Lillestrøm
📌Dinamo Brest v Atromitos
📌Brøndby
📌U Craiova
📌Budapest Honvéd v Progrès Niederkorn

Çek ordan bi budapest :)

Brondby istemiyorum, bizden korkuyorlar ama istemiyorum.

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/broendby-kan-moede-besiktas-og-leipzig/

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Etiketler: