2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4648616 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sozkul

Ospina için 5 + 2 5 vereceksek o zaman fabri kalsın.

Tutmak için ne kadar maaş vereceksin pinti başkan 😀

Çevrimdışı AigleBordeaux

Satma Aulas kardeşim, Marcelo sana lazım.

Biz Vida'yı satacağız bunlara.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aulas direkt satar. Lyon gerçekten çok iyi bir takım yetiştirmede ve alım satımda.
Aulas'ın en büyük pişmanlığı Mbappedir verdi Monako'ya .
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Quaresma iyi paraya Çin'e giderse, yeni kalecimiz Jose Sa olur diye tahmin ediyorum.

Menajerlerine bakarak yaptığım bir öngörü sadece

Çevrimiçi murat

Fabri'nin gitmesi icime sinmedi. Mitrovic'in de oyle. Umarim Mitrovic icin sonraki satistan pay falan almisiszdir.

Fabri'nin yerine de adaylarim Sommer, Cillesen, Begovic, Ospina.
senin adayların çok iyide ben artık küçülmeye gitttiğimizi düşünmeye başladım bu isimler çok olası durmuyor.fabriden gelen 6 yetmez bu kalecilere.sanki pek piyasası olmayan bir kaleci alacağız gibi hissediyorum hatta boşta isimler varsa onları araştıralım tutma olasılığı daha faza olur.

Çevrimdışı tangaz

Hemen hemen her maçı tamamlayamaması ve oyuncu değiştirme sayımızı etkilemesine ne diyeceğiz ?

+1

ve oynadığı maçlarda yaptığı ortaların %80 oranında önündeki oyuncuya çarpıp taca gitmesi fiyaskosunu da eklemek gerek.

90 dk kaç maç oynamış acaba.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu fransız kaleci adayımız vardı costil die onun adı da ündeme gelir birkaç güne

fransız demişken ruffier gelsin başlasın  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

bu fransız kaleci adayımız vardı costil die onun adı da ündeme gelir birkaç güne

sirigu gelsin gözden düşmüşken.

Çevrimdışı tangaz

Yanlış biliyorsun diyeceğiz.

Gökhan geçen sene ligde sadece 2 maçta oyundan çıktı.

Bu medya algısı muazzam bir şey cidden.

yanlış bilgi!

34 maçın 25inde oynamış 18 tane 90 dakikası var

Çevrimiçi sozkul

12 mac, bunun yani sira (fizik) yetersizliginden dolayi sakat olmamasina ragmen Adriano’nun sagbekte oynadigi oldu.

Gokhan hemen hemen oynadigi her (zor) mac bu seviyeyi kaldirmadigini ozellikle gecen sezon, son olarak Rodrigues karsisinda gosterdi. Gokhan’in yetersizligi zaten kac zamandir sagbek aranmasinin sebebi, bunun polemigini bile yapmak yanlis. Ki, gorunen koy kilavuz istemez.

GG nin birçok pozisyonda beyninden gelen talimat ile fiziksel yeterliliği arasında bir boşluk olduğu net biçimde ortaya çıktı geçen sene. Kendisi top kontrolu ve pas yeteneği anlamında bir del piero olmadığı için bu sorun çözümsüz hale gelir bu sene artık.

Çevrimiçi sozkul

finally hehe

q7 gitti diye sevinirken hoca yeni gelen kanat oyuncusu üzerinden tekrar oyun kurarsa :ı

Çok fazla Q7 yok bu gezegende, korkma..

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ruffier pahalı gelir
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi sozkul

2 sezonda 100 maç oynadık ve 12'sini kaçırmış. Yani kronik bir sakatlık pozisyonu yok.

Sürekli aynı şey. Zor maçlarda oynayamadı. Hangi maçlar? Mesela Galatasaray maçı. Başka? Yok. Devamlı ve sadece Galatasaray maçı ile örnek veriliyor, o maça göre tüm takımı ve teknik direktörü değiştirmemiz lazım.

Neden Şampiyonlar Ligindeki Monaco ve Porto maçları örnek verilmiyor peki, onlar üst düzey maç değiller miydi? Ya da içerideki Galatasaray ve Fenerbahçe maçları? O maçlar zor değil miydi?

Gökhan hala bu ligin en değerli 2-3 sağ bekinden biri. Çok kurcalamaya gerek yok, yedek bir genç alıp geçelim

Ben her maç önümde yarım devre seyrettim @tuncaboylu , yetersiz artık.
Belkide ben hata yapıyorum, beklentim yüksekti bilmiyorum.

Çevrimiçi Mehmet57

Kagawa haberleri umarim dogrudur.

Sayisal anlamda cok kanat oyuncumuz olsa da, Lens’in gecen seneki sönük performansi, Töre’nin sakatlik riski ve Orkan’in yetersizligini göz önünde bulundurarak Quaresma giderse yerine bir kanat gelmeli.

Iyi bir kanat + Kagawa ile ofans hatti cok guclenir.

Çevrimiçi sozkul

Gaziantepten bonservissiz şekilde geldi Premier League ekiplerinden Everton'a gitti 22 milyon Euro
#Cenk Tosun

Bundesliga da küme düşmeden Lyon kaptanlığına
#Marcelo

1 yıl sakat olmasından dolayı klübü tarafından serbest bırakılmasından Premier League ekiplerinden Fulham'a
#Fabri

Bonservissiz ukraynadan büyük ihtimalle 20 milyona Premier League yolcusu
 #Vida

bonservissiz Gençlerbirliğinden geldi 3 yıl aslanlar gibi oynadı çok iyi müdahaleler yaptı o yaşta 5 milyon para kazandırdı.
#Tosiç

BU KALP SİZİ UNUTURMU

Boyko?  :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

yanlış bilgi!

34 maçın 25inde oynamış 18 tane 90 dakikası var
Yanlış okuyorsun.

Sürekli oyundan çıkıp değişiklik hakkını kullandırdığını söyledi. Bu da doğru değil, geçen sene ligde 3 kere olmuş sadece.

Çevrimdışı tangaz

medya algısı diye oyuncuyu (GG) parlak gösterme çabası var lakin atlanan bişey var daha yeni hoca demedi mi gökhanın ağrıları vardı kötüydü verim alamadık istediğimiz gibi değildi bu sene ya daha iyi oynayacak ya da gidecek die.

bu da mı algı? hocadan daha mı iyi biliyorsunuz? geçen sene berbattı demediği kalmış hocanın ama arkadaşlar birazdaha gayret gösterse geçen yılın en iyisiydi diyecekler

adam 34 lig maçının 25inde oynamış bunlarında 18i 90 dk yani ligin yarısı sadece. durum bu kadar net iken GGye güvenerek yola çıkmak akılkarı değil daha eading maçında bile o dönemeyişleriyle yediği çalımları yeni gördük GGnin net dönüş problemi var ve bu nedenle kolay ekarte ediliyor.

Çevrimiçi murat

çok iyi olduğu kadar çok kötü performansları da oldu bize daha stabil bir oyuncu lazım.sözleşmesi bittiği an yeni teklif gitmez bizden.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cas Uefa nin kararını bozmuş Milan seneye Uefa Avrupa liginde..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Ruffier pahalı gelir

sence ospina mı iyi ruffier mi? hangisi kalitemizi daha çok arttırır.

Çevrimdışı tangaz

Yanlış okuyorsun.

Sürekli oyundan çıkıp değişiklik hakkını kullandırdığını söyledi. Bu da doğru değil, geçen sene ligde 3 kere olmuş sadece.

yanlış okumuyorum 25 maç oynamış bunların 18i 90 dk diyorum veri net ister girsin ister çıksın oynadığı 25 maçın 7si 90 dk değil

daha da net olan ise sadece 18 tane 90 dk.sı var ligin yarısı sadece...

Çevrimiçi sozkul

çok iyi olduğu kadar çok kötü performansları da oldu bize daha stabil bir oyuncu lazım.sözleşmesi bittiği an yeni teklif gitmez bizden.

2 yıl daha kontratı var @MURAT

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fabri’nin bonservis bedeli bonuslarla birlikte 7.5M Euro civarında. (Hakan Gündoğar)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi kulvarında tek kalırsa yeterli değil haklısın. Eski Gökhan yok, önündeki adam destek vermese de tek başına idare eden.

Quaresma kalacaksa sağ bek alınmalı, ama geriye gelmekten gocunmayan bir kanat olacaksa önünde 1 sene daha götürür bence.

Çevrimiçi murat

2 yıl daha kontratı var @MURAT
bu sezon bitseydi teklif gelmezdi uzatalım diye.600-700 bin euroya o futbol ikame edilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

yanlış okumuyorum 25 maç oynamış bunların 18i 90 dk diyorum veri net ister girsin ister çıksın oynadığı 25 maçın 7si 90 dk değil

daha da net olan ise sadece 18 tane 90 dk.sı var ligin yarısı sadece...

Yanlış okuduğun konusunda ısrarcıyım.

Arkadaş Gökhan Gönül her maç oyundan çıkarak değişiklik hakkımızı harcıyor dedi, ben de bunun seyrek olduğunu söyledim.

Etiketler: