2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 89 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4641749 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Quaresma için aldığım bilgi 10 m üzerinde bir teklif var..Kulüp Quaresmaya teklifi iletmiş.Ve eğer isterseniz giderim demiş..Kulüp onaylamış..Oyuncu Çin kulübü ile görüşüp anlaştığı anda transfer gerçekleşecek..Yalnız söylenen rakama satılması kadar doğal bir şey yok..Söyleyecek sözüm kesinlikle yok..

Via Beşiktaş istihbarat
Akıyor mübarek akıyor...

Çevrimdışı underworld

Ospina için 5 + 2 5 vereceksek o zaman fabri kalsın.

Çevrimdışı 38life

Transfer "kağıt üstündeki" verilere göre yapılır.

Çevrimdışı tuncaboylu

An itibariyle Kalecimiz, Sag Bekimiz, Stoperimiz, On Numaramiz ve Forvetimiz yok. Q7 de giderse extradan kanat oyuncumuz da yok. 6 tane 11 de oynayacak adam almamiz lazim. Temmuzun sonuna yaklasiyoruz iki tane 18 e bile girmemsi gereken yedek oyuncular aldik.

Cok ilginc gunler bizi bekliyor.   
Quaresma gitse bile kanat oyuncusu lazım değil. Yeterince alternatif var kanatlarda.

Sağ bekimiz de var, Gökhan Gönül neden yok sayılıyor anlamadım.

Kaleci, stoper, ofansif orta saha ve santrafor gerekli.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Alacağımız santrafor tüm sezonun kaderini belirleyecek...Arka tarafı bir şekilde idare edersin de önde olmuyor...

Katılıyorum
Sezonun kaderini forvet belirleyecek. Çok fazla 2. Forvetimiz var.
1. forvet adayım Larin. Larin den çok gol bekliyorum, ama bir net golcü kesinlikle lazım.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Mehmet57

Cok sukur gidiyor. Bikmistim su kaleden uzak, cizgide bekleyen, sacma sapan hareketler gosteren oyunundan.

Fabri’yi anliyorum. Londra mukemmel bir sehir. Craven Cottage’da ambians hos, Goodison Park ile geriye kalan o tipik Ingiliz stadlarindan. Dunyanin en iyi ligi, daha yuksek maas. Kaleci olarak daha rahat 5-6 sezonu var, belki iyi bir performans ile daha da yuksege cikabilir.

Vida’dan fazla bir katki gormedik. Oynadigi maclarda vasati gecemedi. Soylenilen rakamlar bildigin piyango.

Takima su an direkt lazim olan (bahsedilen oyuncularin gidecegini varsayarak)
- Kaleci
- Sagbek
- Bir veya iki stopper (ya da cok iyi bir as stopper-Pepe tandemini yedekleyen Medel/Fatih/Necip)
- Atiba yerine merkez orta saha, mumkunse fizik dominant biri.
- 10 numara
- Santrofor
- Quaresma yerine kanat

Çevrimiçi Sinan66

ben bayilacam artik bitsin su transfer sezonu  :duman:

Çevrimdışı caner.eryigit

Katılıyorum
Sezonun kaderini forvet belirleyecek. Çok fazla 2. Forvetimiz var.
1. forvet adayım Larin. Larin den çok gol bekliyorum, ama bir net golcü kesinlikle lazım.
Yardımcı erkek oyuncu gibi hepsi abi bize Oscarlık bir başrol oyuncusu lazım...

Çevrimiçi Mehmet57

Quaresma gitse bile kanat oyuncusu lazım değil. Yeterince alternatif var kanatlarda.

Sağ bekimiz de var, Gökhan Gönül neden yok sayılıyor anlamadım.

Kaleci, stoper, ofansif orta saha ve santrafor gerekli.

Ozaman santrofor ve kaleciye de gerek yok; 4 tane santrofor ve 2 tane kalecimiz var.

Sorun sayisal yeterililik degil; eldekilerin kalite acisindan yetersiz olmasi. Gokhan geldiginden beri yoklari oynuyor, oynamadiginda da sakat. Bu takimin stopper ihtiyaci kadar sagbek ihtiyaci var.

Çevrimdışı İhsan

Fabrinin satılması çok gereksiz 2 katı maaş ver sözleşme yenile nasıl kalmak istiyor.

Artık iyi fiyata satabiliyorsak satmalıyız. Kimin olduğu fark etmez.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

ben bayilacam artik bitsin su transfer sezonu  :duman:

niye ?

daha oyuncu bile transfer etmedik sadece satıyoruz şuan :)

Çevrimdışı 38life

ospina çöp falan demek mantıklı bişey değil o nedenle onlara takılmadan önümüze bakmak gerekir. ben ospinanın epl etiketi nedeniyle 3den aşağı maaş kabul edeceğini sanmıyorum.  bonservisleri birebir fabriyle aynı oldugunu varsayalım ona da kabul. fabrinin elde tutulup dewre arası yeni kontrat yapsak 2den 3,5 yıllık gelecek 4 yıl maliyeti 7,55 eder. ospina ise 3den 4 yıl olsa 12 eder. yıllık 1 milyon gibi bir maliyet artışı olur.  bilemedim kararsızım. fabriyi beğeniyorum ben. doku uyuştu fabriyle.

4 yıllık bir süreçten bahsetmeye gerek yok bence. Bukadar ucu ucuna getirmeye çalışırsan kaliteyi yükseltemezsin. Böyle bir ince hesap yerine Aras'ı Pektemek'i göndermenin bir yolu aransın. En olmadı maaşının yarısını ödeyerek başka kulübe kiraya verelim. Ospinanın maaşının farkını çıkartmış olursun :) Sezon boyunca "0" katkısı olacak bu isimlerin. Boşuna maaş ödüyoruz hayır kurumu gibi. Genç isimler kiraya verilsin. Ümraniyede antrenman yaptırıp tonla para ödüyoruz adamlara. Aldığımız futbolcularla 4-5 senelik sözleşmeler imzalıyoruz. 3 sene neye yetmiyor? kaç futbolcu 3 seneden fazla kalıyor Beşiktaşta biri bana anlatsın? Bukadar sirkülasyonun olduğu bir takımda Gidip Lensle 4-5 yıllık sözleşme imzalıyosun. Arasla 4.5 yıllık sözleşme imzalandı. Niye ya niye? Biri bunu izah etsin. Nekadar emindiniz Arastan? Wonderkid falan mı bulduğunuzu sandınız? Dediğim gibi bir mevkiide kaliteyi yükseltirken bile böyle yarım yılı, yarım milyonu hesap etmeden önce bu bahsettiklerim hesap edilmeli. Kalite yükseltmenin elbet bedeli olacak bu zarar değil.

Çevrimdışı İhsan

katılmıyorum
Kağıt üstüne göre yaparsan yanarsın.
Böyle olsaydı scout ekibine gerek kalmazdı ?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

katılmıyorum
Kağıt üstüne göre yaparsan yanarsın.
Böyle olsaydı scout ekibine gerek kalmazdı ?

Kağıt üstünden ne kastettiğimi düşündün bilmiyorum ama yanlış anlamışsın herhalde. Scout ekibinin yarattığı şey zaten kağıdın üstündeki verileri yaratmaktır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yeni kurulan Beşiktaş Esports Kadın CS:GO Takımımız 😍😍😍

Çevrimdışı balkan-kartal

keşke gelse ben isterim
sozmesmesinin son senesi guardiola onu istemiyor zaten cytide ederson la bravo var biryere transfer olucak
bence ospinadan daha iyi
ama o da cok maas ister
gecen sezon west ham da 175 paund aliyormus haftalik
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı tuncaboylu

Ozaman santrofor ve kaleciye de gerek yok; 4 tane santrofor ve 2 tane kalecimiz var.

Sorun sayisal yeterililik degil; eldekilerin kalite acisindan yetersiz olmasi. Gokhan geldiginden beri yoklari oynuyor, oynamadiginda da sakat. Bu takimin stopper ihtiyaci kadar sagbek ihtiyaci var.
Gökhan geldiğinden beri sakatlığından dolayı kaç maç kaçırdı?

Çevrimdışı 38life

Soru: Süper Lig'e şimdiye kadar kaç adet ingiliz futbolcu gelmiştir?

Çevrimdışı yoruk

Fabri için de fiyat düşmüş meğer
6 dediler 7 dediler 5.6 imiş meğer ! Yaw nıye böyle oluyor hep ! :evillol:

Çevrimdışı 38life

Gelecek sezonun kaderini büyük ölçüde alınacak santrafor ve 10 numaranın kalitesi ve bunların 'oynanacak sisteme ve sistemin elemanlarına uygunluğu' belirleyecek.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı yoruk

Orası öyle tabı ama ben risk aldığımızı söylemek istemiştim

Ama burada gitmek ısteyen Fabri olduğu ıcın bu transfer malesef mantıklı gorunuyor

Çevrimdışı tuncaboylu

4 yıllık bir süreçten bahsetmeye gerek yok bence. Bukadar ucu ucuna getirmeye çalışırsan kaliteyi yükseltemezsin. Böyle bir ince hesap yerine Aras'ı Pektemek'i göndermenin bir yolu aransın. En olmadı maaşının yarısını ödeyerek başka kulübe kiraya verelim. Ospinanın maaşının farkını çıkartmış olursun :) Sezon boyunca "0" katkısı olacak bu isimlerin. Boşuna maaş ödüyoruz hayır kurumu gibi. Genç isimler kiraya verilsin. Ümraniyede antrenman yaptırıp tonla para ödüyoruz adamlara. Aldığımız futbolcularla 4-5 senelik sözleşmeler imzalıyoruz. 3 sene neye yetmiyor? kaç futbolcu 3 seneden fazla kalıyor Beşiktaşta biri bana anlatsın? Bukadar sirkülasyonun olduğu bir takımda Gidip Lensle 4-5 yıllık sözleşme imzalıyosun. Arasla 4.5 yıllık sözleşme imzalandı. Niye ya niye? Biri bunu izah etsin. Nekadar emindiniz Arastan? Wonderkid falan mı bulduğunuzu sandınız? Dediğim gibi bir mevkiide kaliteyi yükseltirken bile böyle yarım yılı, yarım milyonu hesap etmeden önce bu bahsettiklerim hesap edilmeli. Kalite yükseltmenin elbet bedeli olacak bu zarar değil.
Aras Özbiliz yönetimin yaptığı en hatalı transfer hamlesidir.

Lens ve Negredo transferlerinin mantığı vardı, ama bunun yoktu.

Çevrimdışı 38life

Fabri için de fiyat düşmüş meğer
6 dediler 7 dediler 5.6 imiş meğer ! Yaw nıye böyle oluyor hep ! :evillol:

7 diyeni hiç görmedim. 5.6'ya muhtemelen bonus da eklenir. 6'yı bulur o.

Çevrimdışı kyiv

Soru: Süper Lig'e şimdiye kadar kaç adet ingiliz futbolcu gelmiştir?

ferdinand, walsh, mcdonalds, wilson (iskoç olabilir) saunders (galli) atkinson kevin kempl başka ? :dontknow:

Etiketler: