2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 82 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4646238 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

serdar gürleriin son vuruşları kötüdür
karar kalitesi düşüktür

üstüne koymaz ise tutunamaz bizde.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Mehmet57

medya algısı diye oyuncuyu (GG) parlak gösterme çabası var lakin atlanan bişey var daha yeni hoca demedi mi gökhanın ağrıları vardı kötüydü verim alamadık istediğimiz gibi değildi bu sene ya daha iyi oynayacak ya da gidecek die.

bu da mı algı? hocadan daha mı iyi biliyorsunuz? geçen sene berbattı demediği kalmış hocanın ama arkadaşlar birazdaha gayret gösterse geçen yılın en iyisiydi diyecekler

adam 34 lig maçının 25inde oynamış bunlarında 18i 90 dk yani ligin yarısı sadece. durum bu kadar net iken GGye güvenerek yola çıkmak akılkarı değil daha eading maçında bile o dönemeyişleriyle yediği çalımları yeni gördük GGnin net dönüş problemi var ve bu nedenle kolay ekarte ediliyor.

👏🏻👏🏻👏🏻

Ilk sezonunda, hatta Fener’de son sezonunda da boyle idi. Ama artik tabiri caizse “öldü ama ağlayanı yok” desek yeridir. Bunu yine, ozellikle Moskova ile oynadigimiz hazirlik macinda gosterdi.

Çevrimdışı tuncaboylu

bu sezon bitseydi teklif gelmezdi uzatalım diye.600-700 bin euroya o futbol ikame edilir.
2 yıl daha kontratı var @MURAT
Onun son seneki kontratı imza parasına mukabil yapıldı zaten.

Normalde imza parası verilip 2019 yılında bitecekti, imza parası vermek yerine 2020'de bitirme kararı alındı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

serdar gürleriin son vuruşları kötüdür
karar kalitesi düşüktür

üstüne koymaz ise tutunamaz bizde.
Quaresma'dan kötü değildir herhalde

Kaleciyi geçtikten sonra boş kaleye yuvarlama konusunda sıkıntı yaşamıyorsa, daha iyidir zaten. :)

Çevrimdışı mylife1903

ferdinand, walsh, mcdonalds, wilson (iskoç olabilir) saunders (galli) atkinson kevin kempl başka ? :dontknow:
Venison ile mash vardi galiba
Bi de sanki kaleci hatirliyor gibiyim

Çevrimdışı tangaz

Yanlış okuduğun konusunda ısrarcıyım.

Arkadaş Gökhan Gönül her maç oyundan çıkarak değişiklik hakkımızı harcıyor dedi, ben de bunun seyrek olduğunu söyledim.

25 maç oynamış 18 adet 90 dk.sı var 7maçta sağbek değişmiş ister yedekten girsin isterse çıksın sonuçta GG.nin oynadığı 25 maçın 7sinde sağbek demişikliği yapılmış diyorum isme takılma mevkiye bak o mevki 25 maçın 7sinde değişiklik hakkını yemiş.

neden?

çünkü sağlam bir sağbekimiz olmadığı için. mesela sağlam bir sağbekimiz olmadığı için oraya medeli de koyduk o maç kayıp yazdı tahtaya. ilk devre puan kayıplarının bir nedeni de sağ bek durumları nedeniyle defansif kurgunun sağlıklı olmadı maçlar vardı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Harun geleceğine José sa gelsin bari yıne ölümü gösterip Sıtmaya razı edecekler galiba :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Q7 için gelen teklif 8 mio €.

Oyuncuya da 8 mio €.

via : badem.
Ohaaa sat sat sat
50 yasinda adama paraya bah
Gelen parayla lens negredo pekto veli ve arasi gondersen hala elinde para kalir hah o parada quaresmanin gercek bonservisi olur yuzyilin transferi

Çevrimdışı mylife1903

finally hehe

q7 gitti diye sevinirken hoca yeni gelen kanat oyuncusu üzerinden tekrar oyun kurarsa :ı
Ortalar lens ve ggden gelmeye baslayinca fena basagrisi yapar ama

Çevrimdışı tangaz

Quaresma'dan kötü değildir herhalde

Kaleciyi geçtikten sonra boş kaleye yuvarlama konusunda sıkıntı yaşamıyorsa, daha iyidir zaten. :)

lign ilk haftalarında gese maçında kaçırdıkları aklımda ve berbat vuruşlardı  quaresma bile o kadar kötü olamazdı hatta gesenin lige iyi girmesinde önemli katkısı olmuştur serdar gürlerin kaçırdıgı gollerin.

Çevrimdışı mylife1903

Net As'larımız                 x
                       x   Pepe      x    Adri

Medel
                                        x
                       Töre                   Babel
                                     x

x
Acı ama gerçek.
Maclar baslayacak
Ortada veli az onu de negredo santrafor pekto kalede tolgea ve sagkanatt aras

Çevrimdışı mylife1903

Evet onun kadar yeteneklisi ve fantasigi zor

Gençliğinde hatalar yapmasa kendisini takıma verse yani takım oyunu oynayıp kendini kanada hapsetmese , disiplinsiz olmasa şuan dünyanın en iyi oyunsucuyu olarak Messi - cr7 değil Net bir şekilde Quaresma olarak konuşuluyor olurdu
Golu yok adamin
Kendini takima verse nolur, ayagi yamik gol atamiyor
Bahsedilen paraya giderse kendisine pilaket veririm ben yaninda da 300-500 bisi sakal atarim

Çevrimdışı AigleBordeaux

sence ospina mı iyi ruffier mi? hangisi kalitemizi daha çok arttırır.
Ruffier tam bir cizgi kalecisi refleks ve çizgisinde  Fransa'nın en iyi kalecisi bence ama ayağı ve yan topları gerçekten zayıf, diğer yandan karakter olarakta biraz sıkıntılı.
Ospina ise ayağı düzgün, refleksleri iyi ama izlediğime göre biraz uzaktan gelen şutlarda sıkıntılı.
Tercihim Ospina olur kiralık opsiyonlu olsun parayı Forvete ve 10na kalsın seneye şampiyon olunca ordan gelen gelirle Ospinanın bonservisini alırız.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi murat

her tartışmanın bir kazananı olmak zorunda değil arkadaşlar.konuyu uzatıp ikili diyalog şekline dönüştürmeyelim.herkesin görüşü belli oldu kimsede görüşünden caymadığına göre aynı şeyleri tekrar etmeye gerek yok.@tuncaboylu  @tangaz

Çevrimdışı mylife1903

Aynen! Serdar Gurlerin kalifiye biri oldugunu  dusunmuyorum  ayrica oyn zekasi q7 kadar berbattir...q7 gitse de Gurler alinacagina eldekilerle idare edilemsi  daha mantikli olur...
Lens var zaten gurlerin komurle boyanmisi
Babeli de satip sistem degistirmek icin tam zamani

Karijma serdar gurleri ve lensi top diye oynar tam gereksiz kanat oyuncularindan kurtulmaya baslamisken gidip daha da almamak lazim
3-5-2 3-6-1 oynayak

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Cas Uefa nin kararını bozmuş Milan seneye Uefa Avrupa liginde..

kötü olmuş gs de men yemeyecek belli oldu bu kararla.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı AigleBordeaux

lign ilk haftalarında gese maçında kaçırdıkları aklımda ve berbat vuruşlardı  quaresma bile o kadar kötü olamazdı hatta gesenin lige iyi girmesinde önemli katkısı olmuştur serdar gürlerin kaçırdıgı gollerin.
Anadolu takımlarından bonservisle oyuncu alınmaz, alınmamalı.
Cenk Tosun'u nasıl aldıysak Anadolu takımlarından genç Türk oyuncuları aynı şekilde almalıyız,bu yaz Akbaba Gs'ye gitmezse aralıkta sözleşme imzalayım(hocada istiyorsa) başka ligde kaliteli Türk oyuncu Abdülkadır  var onuda Ts bırakmaz.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

6 mevkiye transfer yazmışsın ve bunları alırsak rahat şampiyon oluruz demişsin  :alala:

peki ya o 6 mevkinin 3-4 tanesi kötü çıkarsa?

6 mevkiye transfer yapıp rahat şampiyon oluruz demek mantıklı değil takımın yarıdan fazlası yahu

Kaleci gidiyor, 3 stoper sattik, sag bek ve forveti hoca istiyor hakli olarak, Quaresma gidici. Hatta 10 numarayi da unutmusum. 6-7 transfer lazim elbette kadrodan 5-6 oyuncu satiyorsak.

Tolgay ya da Oguzhan'dan biri gonderilmeliydi ama bu maaslari verdiler artik nah gondeririz. Yukaridaki butun mevkilere transfer yapilirsa yine bunlarin yetersizligi cok goze batmaz Aboubakar varken oldugu gibi ama ideal bir de orta saha alinmasi. Yani benim ekledigim sadece 2 mevki var zaten zorunlu olan ya da hocanin istedigi transferlere. Bir orta saha bir on numara gerekli diyorum. Tolgay ya da Oguzhan'dan iyi orta saha bulmak zor degil. Gerekirse biri takasta da kullanilir TS'den Abdulkadir de alinir.

Çevrimdışı tangaz

her tartışmanın bir kazananı olmak zorunda değil arkadaşlar.konuyu uzatıp ikili diyalog şekline dönüştürmeyelim.herkesin görüşü belli oldu kimsede görüşünden caymadığına göre aynı şeyleri tekrar etmeye gerek yok.@tuncaboylu  @tangaz

kazanan olma gayreti yok ki burada 2 farklı görüş var aslında @tuncaboylu kendince haklı 2-3 maç çıkmış diyor ama ben ise GG.den bağımsız o mevki o 25maçın 7sinde değişiklik hakkını gasp etmiş diyorum, 9 maçta zaten GG yok,  yanisi ligin yarısı 90 dk oynamamış bir adamdan bahsediyoruz girse ne çıksa ne, mevki GG.den dolayı bariz sıkıntılı vurgusu yapıyorum.

Çevrimdışı tangaz

Ruffier tam bir cizgi kalecisi refleks ve çizgisinde  Fransa'nın en iyi kalecisi bence ama ayağı ve yan topları gerçekten zayıf, diğer yandan karakter olarakta biraz sıkıntılı.
Ospina ise ayağı düzgün, refleksleri iyi ama izlediğime göre biraz uzaktan gelen şutlarda sıkıntılı.
Tercihim Ospina olur kiralık opsiyonlu olsun parayı Forvete ve 10na kalsın seneye şampiyon olunca ordan gelen gelirle Ospinanın bonservisini alırız.

refleksleri ve birebirleri muhteşem bence ruffierin ne defoso varsa kabul ediyorum gelsin başlasın  :D

Çevrimiçi murat

kazanan olma gayreti yok ki burada 2 farklı görüş var aslında @tuncaboylu kendince haklı 2-3 maç çıkmış diyor ama ben ise GG.den bağımsız o mevki o 25maçın 7sinde değişiklik hakkını gasp etmiş diyorum, 9 maçta zaten GG yok,  yanisi ligin yarısı 90 dk oynamamış bir adamdan bahsediyoruz girse ne çıksa ne, mevki GG.den dolayı bariz sıkıntılı vurgusu yapıyorum.
aldığı ile verdiği örtüşmüyor bende bu tarafından bakıyorum.o parayı alan 34 maçın 30 unda oynamalı ve katkı vermeli. bir maç var diğer maç yok yedeği de olmayınca takımın dengesi şaşıyor.

Çevrimdışı tangaz

Kaleci gidiyor, 3 stoper sattik, sag bek ve forveti hoca istiyor hakli olarak, Quaresma gidici. Hatta 10 numarayi da unutmusum. 6-7 transfer lazim elbette kadrodan 5-6 oyuncu satiyorsak.

Tolgay ya da Oguzhan'dan biri gonderilmeliydi ama bu maaslari verdiler artik nah gondeririz. Yukaridaki butun mevkilere transfer yapilirsa yine bunlarin yetersizligi cok goze batmaz Aboubakar varken oldugu gibi ama ideal bir de orta saha alinmasi. Yani benim ekledigim sadece 2 mevki var zaten zorunlu olan ya da hocanin istedigi transferlere. Bir orta saha bir on numara gerekli diyorum. Tolgay ya da Oguzhan'dan iyi orta saha bulmak zor degil. Gerekirse biri takasta da kullanilir TS'den Abdulkadir de alinir.

mevkilere itiraz etmiyorum gidenlerden sonra 6-7 transfer ihtiyacına doğru gidiyor gelişmeler buna da kabul.

itiraz ettiğim nokta şu 6 transferyapalım şampiyonluk garanti demen. 6 transferin yarısı tutmasın şampiyon falan olamayız zaten net golcü sıkıntımız var talişka sonrası 2.forvet/on numara sıkıntısı da var bu 2 mevkide patlamayı bırak ortalama performans alalım gene şampiyon olamayız. bu 2 mevki ciddi skorer olmalı. ben babelin de bu sene yeni sözleşme yapılmazsa salacağını düşünüyorum. bu nedenle ya satalım ya da devre arasını beklemeden kontratını yenileyelim.

Çevrimdışı tangaz

aldığı ile verdiği örtüşmüyor bende bu tarafından bakıyorum.o parayı alan 34 maçın 30 unda oynamalı ve katkı vermeli. bir maç var diğer maç yok yedeği de olmayınca takımın dengesi şaşıyor.

maç sayısı eksikliği kadar performans eksikliği de sıkıntı savunma katkısı çok iyi değil topa basıp çeken herkes ekarte ediyor hızlı adamlar zaten ekarte ediyor üstüne hücuma çıkıp yaptıgı ortaların çoğu önündeki rakibe çarpınca delirtiyor herkesi

Çevrimdışı tuncaboylu

"Quaresma gelen teklife sıcak bakmıyor" diye bir duyum okudum.

Başkan Quaresma ile görüşecekmiş.

Birisi ikna etsin şu adamı, Çin dünyanın yükselen gücü.

Çevrimdışı AigleBordeaux

"Quaresma gelen teklife sıcak bakmıyor" diye bir duyum okudum.

Başkan Quaresma ile görüşecekmiş.

Birisi ikna etsin şu adamı, Çin dünyanın yükselen gücü.

Quaresma sadece @Yunus Emre Dökmeci abiyi dinler 😂 direkt ilk uçakla yollayalım ikna etsin

Etiketler: