2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4647442 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

meksika milli kalecide seçeneklerimiz arasında imiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

Quaresma'nın çin'e transferi an meselesi.

Kaynak : BeinsportsTR
@underworld zafer bizimdir

yaşasın ortadan bağımsız beşiktaş
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma-Fabri-Vida'yı da gitti gözüyle bakarsak mevcut kadro.

Tolga
                                  Utku
                                  Ersin

Gökhan               Pepe         Fatih              Adriano
                                                               Caner

Tolgay         Medel
                         Oğuzhan     Dorukhan
                                           Necip
                                           Veli

Lens                       10 numara yok             Babel
Aras
Töre
Orkan

Negredo
                              Love
                              Larin
                              Pektemek
                              Güven

Çevrimdışı tangaz

iyi hoş gönderiyoz oyuncularıda ne zaman transfer yapcaz şuan ilk 11e net 5 adam lazım kale sağbek stoper forvet 10 numara vidanın gittiğinide sayarsak işimiz zor inşallah herşey gönlümüzce olur

katılıyorum bu kafayla ligin ilk yarısı geçen seneki gibi bolca kayıplarla geçer ve gesenin şampiyonluk yolunda ekmeğine yağ süreriz. yönetimin bu yaptıgı işlerde (plansızlık) , birilerini gene imparator ilan ettirir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

tolgayı gönderemedik yanarım ona yanarım. yeni zamlı kontratı da kaptı ki tövbe gitmez artık.

Çevrimiçi gokhans

harun alınır , son dk klassen gelir yada emre , bedava bi stoperle transfer kapanır. q7 kalır vida gider :) olacak olan bu bakın görün
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

katılıyorum bu kafayla ligin ilk yarısı geçen seneki gibi bolca kayıplarla geçer ve gesenin şampiyonluk yolunda ekmeğine yağ süreriz. yönetimin bu yaptıgı işlerde (plansızlık) , birilerini gene imparator ilan ettirir...

GS sampiyon mampiyon olamaz. Gecen sene de olamayacaklardi, sampiyon olmadilar, sampiyon yapildilar bu kadar basit. Lig baslamadan soyledik GS'yi sampiyon yapmak istiyorlar diye, ilk 5 haftadan iyi kesinlesmisti zaten. Bakin sampiyon oldular hic milletin gozune soktular, havalara girdiler, halaya durup dalga gectiler mi? Kendileri de biliyor sampiyonlugun bizden calinip kendilerine verildigini. Dedigimiz gibi, araziyi biraktilar, el etek opup yalvardilar sampiyon olamazsak iflas edecegiz diye ve sampiyon yapilmalari icin emir verildi yukaridan. Insallah su ceza gozden gecirilir katmerlisi dosenir de ustune bir keyif kahvesi iceriz.

Biz satislardan gelecek parayla bir forvet, bir sagbek,bir kanat, bir orta saha, bir stoper, bir kaleci alirsak rahat sampiyon oluruz. Bu GS'nin son yalvarmalariydi, son bir kiyak gorduler. Bu sene lige mudahale olmayacagini tahmin ediyorum. Hem FB hem GS FFP'de, beteri de gelecek bizi yavaslatmis oldular gecen seneki hileli ligle ama yonetim dogru hamleleri yaparsa hala butun kartlar bizim elimizde.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2018, 22:22:06 BesiktasTaraftari2017 ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

meksika milli kalecide seçeneklerimiz arasında imiş
Gelmesin, istikrarsız bir maç överiz 4 maç söveriz.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

Rajkovic'e bas parayı Harun falan boş iş.
tam tinerci tipi var gelsin yarın başlasın
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

GS sampiyon mampiyon olamaz. Gecen sene de olamayacaklardi, sampiyon olmadilar, sampiyon yapildilar bu kadar basit. Ligin baslamadan soyledik GS'yi samppiyon yapmak istiyorlar diye, ilk 5 haftadan iyi kesinlesmisti zaten. Bakin sampiyon oldular hic milletin gozune soktular, havalara girdiler, hayala durup dalga gectiler mi? Kendileri de biliyor sampiyonlugun bizden calinip kendilerine verildigini. Dedigimiz gibi, araziyi biraktilar, el etek opup yalvardilar sampiyon olamazsak iflas edecegiz diye ve sampiyon yapilmalari icin emir verildi yukaridan. Insallah su ceza gozden gecirilir katmerlisi dosenir de ustune bir keyif kahvesi iceriz.

Biz satislardan gelecek parayla bir forvet, bir sagbek,bir kanat, bir orta saha, bir stoper, bir kaleci alirsak rahat sampiyon oluruz. Bu GS'nin son yalvarmalariydi, son bir kiyak gorduler. Bu sene lige mudahale olmayacagini tahmin ediyorum. Hem FB hem GS FFP'de, beteri de gelecek bizi yavaslatmis oldular gecen seneki hileli ligle ama yonetim dogru hamleleri yaparsa hala butun kartlar bizim elimizde.

6 mevkiye transfer yazmışsın ve bunları alırsak rahat şampiyon oluruz demişsin  :alala:

peki ya o 6 mevkinin 3-4 tanesi kötü çıkarsa?

6 mevkiye transfer yapıp rahat şampiyon oluruz demek mantıklı değil takımın yarıdan fazlası yahu

Çevrimdışı tangaz

Gelmesin, istikrarsız bir maç överiz 4 maç söveriz.

katılıyorum sadece milli formayla iyi, kulüp kariyeri kötü.

Çevrimdışı balkan-kartal

yakinda joe hart haberleri de cikar
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı blackeagle35

Keşke bir mucize olsa da Pektemek,Veli ve Aras'ı da gönderebilsek..

Çevrimdışı İhsan

Quaresma'nın çin'e transferi an meselesi.

Kaynak : BeinsportsTR

Q7 nin haberi var mı bundan  :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Atiba degilde Marcelo diye hatırliyorum ben o pozisyonda olanı. Tabi aynı pozisyondan bahsediyorsak.

Gerci cokta onemli degil kim oldugu bosu bosuna yorum yapmiş oldum :)

Marcelo idi.
Kırmızı diyenler bile vardı.
Galiba patlamanın olduğu geceydi
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Hoaydaaa

Bu arkadaş kim , neci yahu böyle yönetici mi olur :alala:

Kim olduğu haftaya netleşir  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

arsenalin ben de 5-6dan aşağı bonservis istemeyeceğini tahmin ediyorum ospinada 3 civarı maaş ister. sence bu transferin maliyet analizi ne olur?

Ben 2.5 maaş'a tamam diyeceğini düşünüyorum. Fabri gitmeseydi sözleşme uzatılacaktı, çünkü son senesi. Fabri'nin 2 milyondan aşağısını kabul edeceğini sanmak saflık olur. Ospinaya Fabri'den 500 bin euro fazla ödemekte hiçbir sakınca yok bence. Ha eğer Ospinayı "ÇÖP" olarak görüyorsan elbette o parayı verme. Bazı arkadaşlar öyle düşünüyor çünkü. :) Ama ben öyle düşünmüyorum. Fabriden 500 bin 750 bin fazla maaşa Ospinayı oynatmak makul benim için. Bonservisi konusunda birşey diyemem. Buna oyuncunun kulübü karar verecek sonuçta. Ama 5 milyon euro verip Ospinayı almakta bir zarar görmüyorum ben. Fabriyi satıp gelen parayla aynı yaştaki hatta 1 yaş genç Ospinayı alıyorsun ekstra bonservis ödemeden kaleci kaliteni 1 gömlek yukarı taşıyorsun. Bunun karşılığında sadece bir tık fazla maaş ödüyorsun. Bu da gayet makul bir bedel.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma için aldığım bilgi 10 m üzerinde bir teklif var..Kulüp Quaresmaya teklifi iletmiş.Ve eğer isterseniz giderim demiş..Kulüp onaylamış..Oyuncu Çin kulübü ile görüşüp anlaştığı anda transfer gerçekleşecek..Yalnız söylenen rakama satılması kadar doğal bir şey yok..Söyleyecek sözüm kesinlikle yok..

Via Beşiktaş istihbarat
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yoruk

Ospina kağıt ustunde daha kalıte gozukse de işte mesele bu .”kağıt ustunde “ olması.Kaldı kı Ospina Fabrı den oyle cok ustun değil

Fabrı cepheden karsı karsıya mesela daha ıyı .Her transfer bır risk ..

Ospina 6 yıl önce bıze geliyordu Tolga alındı yerıne yabancı sınırı var dıye Şimdi 2 si bırden takımda olursa ne garıp olacak :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yakinda joe hart haberleri de cikar
Bak ona asla hayir diyemem keşke gelse

Çizgi kalecisi ama hemen gelsin başlasın
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Ben 2.5 maaş'a tamam diyeceğini düşünüyorum. Fabri gitmeseydi sözleşme uzatılacaktı, çünkü son senesi. Fabri'nin 2 milyondan aşağısını kabul edeceğini sanmak saflık olur. Ospinaya Fabri'den 500 bin euro fazla ödemekte hiçbir sakınca yok bence. Ha eğer Ospinayı "ÇÖP" olarak görüyorsan elbette o parayı verme. Bazı arkadaşlar öyle düşünüyor çünkü. :) Ama ben öyle düşünmüyorum. Fabriden 500 bin 750 bin fazla maaşa Ospinayı oynatmak makul benim için. Bonservisi konusunda birşey diyemem. Buna oyuncunun kulübü karar verecek sonuçta. Ama 5 milyon euro verip Ospinayı almakta bir zarar görmüyorum ben. Fabriyi satıp gelen parayla aynı yaştaki hatta 1 yaş genç Ospinayı alıyorsun ekstra bonservis ödemeden kaleci kaliteni 1 gömlek yukarı taşıyorsun. Bunun karşılığında sadece bir tık fazla maaş ödüyorsun. Bu da gayet makul bir bedel.

ospina çöp falan demek mantıklı bişey değil o nedenle onlara takılmadan önümüze bakmak gerekir. ben ospinanın epl etiketi nedeniyle 3den aşağı maaş kabul edeceğini sanmıyorum.  bonservisleri birebir fabriyle aynı oldugunu varsayalım ona da kabul. fabrinin elde tutulup dewre arası yeni kontrat yapsak 2den 3,5 yıllık gelecek 4 yıl maliyeti 7,55 eder. ospina ise 3den 4 yıl olsa 12 eder. yıllık 1 milyon gibi bir maliyet artışı olur.  bilemedim kararsızım. fabriyi beğeniyorum ben. doku uyuştu fabriyle.

Çevrimdışı saricasi

Fabrinin satılması çok gereksiz 2 katı maaş ver sözleşme yenile nasıl kalmak istiyor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi mayguntr

An itibariyle Kalecimiz, Sag Bekimiz, Stoperimiz, On Numaramiz ve Forvetimiz yok. Q7 de giderse extradan kanat oyuncumuz da yok. 6 tane 11 de oynayacak adam almamiz lazim. Temmuzun sonuna yaklasiyoruz iki tane 18 e bile girmemsi gereken yedek oyuncular aldik.

Cok ilginc gunler bizi bekliyor.   

Çevrimdışı caner.eryigit

Alacağımız santrafor tüm sezonun kaderini belirleyecek...Arka tarafı bir şekilde idare edersin de önde olmuyor...

Etiketler: