2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4640646 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Yok anlatıyorsun. Doğru değil sadece. O yüzden anlatamamış gibi hissediyor olabilirsin.

Dogru olmayan ne? Gecen sene Oguzhan 37 maca cikmis 0 golle oynamis. Tolgay 43 maca cikmis 0 golu var. Tosic ve Pepe'nin goller attigi bir ligde tek gol atamayan iki orta sahayi basimiza kral yaptiniz. Ne hucumda varlar ne defansta.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Krasnodar macı skoruna yeni baktım ama yanlıslık yok degil mi? Lens ve negredo gol attılar yani?

Çevrimiçi Samet Ç

Rajkovic'e bas parayı Harun falan boş iş.

Çevrimdışı Eray

Ospina çöp bir kaleci. Neden bu kadar isteniyor?

Dunning-kruger sendromu var. @Orhan_

Yav he he, sen bu laflari ogrenirken biz o yollardan donuyorduk.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizim milletin abartma huyu. Bir de Rustu'den beri duzgun kaleci bulamadiklarindan. Riski az adam (Gomez, Talisca, Aboubakar) alirken kiralayip elden kaciran, riski cok adam (Lens, Love, Boyko) varken bonservis verip elinde patlayan transferleri tercih eden bir anlayis var.
Ne Rustusu yahu Cordoba dan beri Kalecisiz oynadık biz tam 12 sene adam gibi kaleci görmedik takımın kalesinde
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Harun gelmesin. Atiba ile olan pozisyonda taş yemiş kertenkele gibi yuvarlanırken birden kalktı hakemin üzerine yürüdü ve bunu hiç unutmam. @Yunus Emre Dökmeci karcemaskas ı isterdi o ne alemde acaba
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

fabri ve Vida’nın epl’ye satıldığını öngörürsek bir yılda ingiltereye 3 topçu satışı yapmış olacağız
Umarım gittikleri kulüplere büyük katkı sağlarlar

Çevrimdışı Eray

Harun gelmesin. Atiba ile olan pozisyonda taş yemiş kertenkele gibi yuvarlanırken birden kalktı hakemin üzerine yürüdü ve bunu hiç unutmam. @Yunus Emre Dökmeci karcemaskas ı isterdi o ne alemde acaba
Adam 35 yaşında ya bir zahmet almayalım artık şöyle fosilleri.

Çevrimdışı tuncaboylu

fabri ve Vida’nın epl’ye satıldığını öngörürsek bir yılda ingiltereye 3 topçu satışı yapmış olacağız
Umarım gittikleri kulüplere büyük katkı sağlarlar
Ben de bunu yazacaktım.

Töre ve Frei ile 3 yılda 5 olacak.

Bu bence büyük bir adım, artık Türkiye'den değil de Beşiktaş'tan aldıkları algısı yerleşse daha da iyi olur.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne Rustusu yahu Cordoba dan beri Kalecisiz oynadık biz tam 12 sene adam gibi kaleci görmedik takımın kalesinde

Rustu zirvesinde gelmedi ama en azindan yine guven veriyordu, lan acaba durduk yere gol yedirtir mi diye dusundurmuyordu. 15 yildir duzgun kaleci gelmedi demek istemedigimden Cordoba'ya kadar gitmedim, ama haklisin. Tas gibi kalecimiz var dedirten tek kaleci Cordoba'ydi 21. yy basadigindan beri. :lol:

Ondan millet Fabri'yi Courtuois, Lloris ilan etti. Giderse yine tutup bir Cenk Gonen, Myhre mi alirlar korkusu var herkeste.

Çevrimdışı Kuntz

Fabri EPL'de oynamak istiyorum dedi hayırlı olsun artık kalecimizde yok. Harun'u falan getirmeye çalışmazlar inşallah.

Şenol Hoca'yı hepimiz tanıyoruz. Takıntılı bir tarafı var. Yerli kaleci istiyorum diye tutturacak. Bu yüzden Harun hayırlı olsun diyebiliriz.

Bu arada Harun'u falan alacaklarsa da direkt Mrmic geçsin oynasın kalede.  :ebebe:
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2018, 20:50:03 Kuntz ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şenol Hoca'yı hepimiz tanıyoruz. Takıntılı bir tarafı var. Yerli kaleci istiyorum diye tutturacak. Bu yüzden Harun hayırlı olsun diyebiliriz.
Harun'u hangi önemli maçta izledik ki. Tolga geçsin kaleye  çok daha iyi. Tek bir şartla atanlarımız iyi olsun
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kuntz

Harun'u hangi önemli maçta izledik ki. Tolga geçsin kaleye  çok daha iyi. Tek bir şartla atanlarımız iyi olsun

Harun'u bende istemiyorum. Şenol Hoca'nın takıntıları bize bu transferi yaptıracak gibi görünüyor. Dediğim gibi Mrmic kaleye geçsin daha iyi  :evillol:

Çevrimdışı Eray

Harun > Ospina.
2019/2020'de yabancı kuralı tekrar geri gelecek. Kaleci yerli olmalı.

Bu iyiymis. :evillol:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Daha önce de yazdım ama yine yazayım. Bence harun ve fabrinin kalite farkı yok. Ayrıca harun ve senol hoca bursaspor da beraber calıstılar. Cok iyi transfer olur bence. Ama tabi uygun mali şartlara alırsak.

Keşke mathew ryan'ı falan alabilsek tabi ama mali durumlardan dolayı alamayız. Harun en iyi tercih. Üstelik yerli

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Atiba degilde Marcelo diye hatırliyorum ben o pozisyonda olanı. Tabi aynı pozisyondan bahsediyorsak.

Gerci cokta onemli degil kim oldugu bosu bosuna yorum yapmiş oldum :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Fabri gideceğini söylemiş. Aman aman bir kaleci değildi ama Tolga dan sonra iyi geldi ara ara yaksa da işini yaptı. Ondan daha öncelikli düzeltmemiz gereken mevkiler var. Burada yönetime laf edemeyiz adam endi gitmek istiyor ama maddi olarak karımız değil zararımız olacaktır bu işten yapacak bir şey yok. Tolga asla olmaz. Harun u alsak yerli diye onun da maliyeti aynı fiyatlara gelir zaten bir de ne kadar uyum sağlayacağı önemli.

Benim adayım her zamanki gibi Handanovic aratmaz asla fabri yi ama maliyet olarak zarar ederiz o kesin. Zieler de düşünülebilir ya boştaydı ya son senesiydi.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Harun > Ospina.

Harun'un Tolga'dan ne fazlasini gordunuz?

Çevrimiçi tolga1903

Harun > Ospina.

Birader trollük mü var ospina çöp harun>ospina nedir allah aşkına? Sabahtan beri dikkat ettim değişik yazıyorsun ama yuh artık yani.

Çevrimdışı tangaz

Allah bizi harun tekinden korusun hatta bursasporlu herkesten korusun.

yaşı da öyle 24-25 olsa neyse diyeceğim de 29a gelmiş görüp göreceği en iyi seviye bu gereksizin teki
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Eray

İnsallah gelir ya su Ospina. Hayatında PL izlememis ve Ospina'yı ısrarla isteyen adamlar da, burda sezon boyu söverler Ospina'ya, bende bakıp bakıp gülerim. :D

Çevrimdışı 38life

Kaç para vereceksin kendisine yıllık? 2 mi? 3 mü? Ayrıca Ospinanın bonservisi 10 dan aşağı olmaz. Öyle veya böyle Kolombiyanın 1. kalecisinden bahsediyoruz. Ospina hayal olarak kalır. EPLden Türkiyeye düşmesi için 3 veya üzeri para ister.

Katılmıyorum.

Etiketler: