2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 82 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4641857 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Birisi Ospina bizi aşar 10 milyondan aşağı gelmez diyor. Diğeri Ospina çöp yüzüne bakmaya bile değmez diyor  :lol: :lol: :lol: :lol:   İlla radikal bir laf söylenecek. Gerçek dünya fazla monoton ve sıradan geliyor herhalde :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Fabri nin yaptığı açıklamaları pektemek Veli love negredo ve lens tende bekliyorum.bu arada Babel seni de unuttuk sanma.Burası Beşiktaş!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Birader trollük mü var ospina çöp harun>ospina nedir allah aşkına? Sabahtan beri dikkat ettim değişik yazıyorsun ama yuh artık yani.
Koyduğu Başkan resmi de falso zaten .İncelenmeli
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Katılmıyorum.

arsenalin ben de 5-6dan aşağı bonservis istemeyeceğini tahmin ediyorum ospinada 3 civarı maaş ister. sence bu transferin maliyet analizi ne olur?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bi cilginlik yapip transfer mi yapsak :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma'nın çin'e transferi an meselesi.

Kaynak : BeinsportsTR

Bi cilginlik yapip transfer mi yapsak :)

boyna gidiyorlar :D

Giden var gelen yok :D

Çevrimdışı kyiv

Top Bursada eğer 2 hadi bilemedin 3 bonservis isterlerse bence Şenol Güneş etkisiyle Harun alınır.Hoca Türk kaleci ister/istiyor. Ha Bursa 5 falan isterse işimiz olmaz. Haruna da 1 verirler. Olay budur.

Çevrimdışı enesbjk

Çevrimdışı tangaz

fabri gittiğine göre sırada umarım quaresma babel ve vida da vardır. bu üçlüden 38-39 milyon yuro bekliyorum fabriyi de eklersek 45 eder tosiç ve mateji de eklersek düz 55 desek 4ünü negredoya 2 sini vagnere verip onlardan kurtulup lensi de biyerlere kiraladık mı tam bir detoks olur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı underworld

Harun, ospina dışında başka birine kanalize olalım

Çevrimdışı underworld

Olacak olacak haydi

Çevrimdışı tangaz

çin ikinci ligi deniyor

inşallah doğrudur ama konu quaresma olunca hiç inanası gelmiyor insanın

Çevrimdışı kyiv

Harun Fabri derken kaynayıp gitmesin. Krasnodar maçında özellikle 2. yarıdaki rakip sahadaki presi beğendim. Geçen sene böyle pres yaptığımızı hatırlamıyorum. Taliscasız oyunun + sı diyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

çin ikinci ligi deniyor

inşallah doğrudur ama konu quaresma olunca hiç inanası gelmiyor insanın
Olacak olacak haydi

Umutlandırıp utandırmayın.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

bu arada fulhamın kaleci antrenörü sambadeymiş fabriyi isteyen de o

Harun Fabri derken kaynayıp gitmesin. Krasnodar maçında özellikle 2. yarıdaki rakip sahadaki presi beğendim. Geçen sene böyle pres yaptığımızı hatırlamıyorum. Taliscasız oyunun + sı diyorum.

+ tolgay ve + oğuzhan'sız.fabrinin libero gibi ileri çıkmasını da unutmayalım önemi çok.ve çift santrafor.

Fabri

GG                    Necip                     Fatih                Adriano

Medel                    Dorukhan

Lens                                                                      Caner

Babel                     Love

Umutlandırıp utandırmayın.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beinsports umutlandırıyor.

Çevrimdışı underworld

Bein = fotomaç tır ama sinerjiyi bozmayalım

Çevrimdışı kyiv

+ tolgay ve + oğuzhan'sız.fabrinin libero gibi ileri çıkmasını da unutmayalım önemi çok.ve çift santrafor.

Fabri

GG                    Necip                     Fatih                Adriano

Medel                    Dorukhan

Lens                                                                      Caner

Babel                     Love

Fatih artık yedek olabilecek hale gelmiş. Bundan sonra kendini daha da geliştirmeli. Topla paslarında çıkışlarında iyi fakat savunmadaki sertliği artmalı vücut vücuda daha kuvvetli olmalı. Ayrıca oynadığı maçların sayısına göre hücumdada golü unutmamalı.

Dorukhanı da Tayfur Havutçuya benzettim.Onun da mutlak surette gelişmesi lazım.Bu halleri ilk 11 için halen daha yetmez.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Hadi umarim olur bu artik olsun be
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu arada fulhamın kaleci antrenörü sambadeymiş fabriyi isteyen de o
Simdi herşey netleşti işte..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi yaço58

iyi hoş gönderiyoz oyuncularıda ne zaman transfer yapcaz şuan ilk 11e net 5 adam lazım kale sağbek stoper forvet 10 numara vidanın gittiğinide sayarsak işimiz zor inşallah herşey gönlümüzce olur

Etiketler: