katılıyorum bu kafayla ligin ilk yarısı geçen seneki gibi bolca kayıplarla geçer ve gesenin şampiyonluk yolunda ekmeğine yağ süreriz. yönetimin bu yaptıgı işlerde (plansızlık) , birilerini gene imparator ilan ettirir...
GS sampiyon mampiyon olamaz. Gecen sene de olamayacaklardi, sampiyon olmadilar, sampiyon yapildilar bu kadar basit. Lig baslamadan soyledik GS'yi sampiyon yapmak istiyorlar diye, ilk 5 haftadan iyi kesinlesmisti zaten. Bakin sampiyon oldular hic milletin gozune soktular, havalara girdiler, halaya durup dalga gectiler mi? Kendileri de biliyor sampiyonlugun bizden calinip kendilerine verildigini. Dedigimiz gibi, araziyi biraktilar, el etek opup yalvardilar sampiyon olamazsak iflas edecegiz diye ve sampiyon yapilmalari icin emir verildi yukaridan. Insallah su ceza gozden gecirilir katmerlisi dosenir de ustune bir keyif kahvesi iceriz.
Biz satislardan gelecek parayla bir forvet, bir sagbek,bir kanat, bir orta saha, bir stoper, bir kaleci alirsak rahat sampiyon oluruz. Bu GS'nin son yalvarmalariydi, son bir kiyak gorduler. Bu sene lige mudahale olmayacagini tahmin ediyorum. Hem FB hem GS FFP'de, beteri de gelecek bizi yavaslatmis oldular gecen seneki hileli ligle ama yonetim dogru hamleleri yaparsa hala butun kartlar bizim elimizde.