2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4627042 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Kimin nasıl bir adam olduğuna iyi bakın.

Dipnot : Üstteki muslera gol yiyince.

Çevrimdışı yoruk

Vida zaten as stoper henuz olamamıştı.Ama benim endişem satılınca gelecek olan paradan yine adam alamayacağız gibi ?
Pepe-Vida ikilisinden daha iyi bir ikili buluruz biz sıkıntı olmaz.Vida gidebilir isterim ama o para ile 2-3 net açık kapatılacaksa isterim.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

SON KURUŞUNA KADAR ALIRIM

Bireysel olarak çalışmalarını sürdüren ve form tutmaya çalışan Negredo bunun üzerine ülkesi basınına, “Benim Beşiktaş’la 1+1 yıllık daha sözleşmem var. Kaçan şampiyonluktan ben sorumlu tutuluyorum. Hiçbir yere de gitmiyorum. Bana git diyenler sözleşmemdeki miktarı ödemeli. Aksi halde Beşiktaş’ta kalır, paramı da son kuruşuna kadar alırım” açıklamasında bulundu.

Star

Çevrimiçi levitate

mitrovic sol stoper yapamıyor :)
sol ve sağ stoper olayını doğru bulmuyorum medel'de sağ ayaklıydı ama yargı dağıtıyordu

Okadar da değil. Şampiyonluk istiyorsak oraya A kalite bir stoper lazım.
sol bek ve orta sahadan stoper yapıp oynadık abi ne stoperi alacağımız adam büyük ihtimalle downgrade yemiş vida olur hoca beğenmez medeli oynatır

mylife abinin dediği gibi gol atacak adam lazım öhöm bkz. abou

bipbipbupbup

Bireysel olarak çalışmalarını sürdüren ve form tutmaya çalışan Negredo bunun üzerine ülkesi basınına, “Benim Beşiktaş’la 1+1 yıllık daha sözleşmem var. Kaçan şampiyonluktan ben sorumlu tutuluyorum. Hiçbir yere de gitmiyorum. Bana git diyenler sözleşmemdeki miktarı ödemeli. Aksi halde Beşiktaş’ta kalır, paramı da son kuruşuna kadar alırım” açıklamasında bulundu.

Star

:evillol:

sol ve sağ stoper olayını doğru bulmuyorum medel'de sağ ayaklıydı ama yargı dağıtıyordu
sol bek ve orta sahadan stoper yapıp oynadık abi ne stoperi alacağımız adam büyük ihtimalle downgrade yemiş vida olur hoca beğenmez medeli oynatır

mito'yu sol stopere koyduğumuz bütün maçlara bak dağıldı.

Sağ stoper olarak fena değil :)

Çevrimiçi levitate

sol stoper oynatıldığını hatırlamıyorum şu ana kadar hep yanında tosic vardı bi keresinde fatihle oynadı
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Geçen seneki sonuçtan memnunsak doğru bir yol haritası olur.

sol stoper oynatıldığını hatırlamıyorum şu ana kadar hep yanında tosic vardı bi keresinde fatihle oynadı

Beşiktaş'ımız 4 gün sonra Ukrayna temsilcisi Shaktar ile bir hazırlık maçı yapacak karşılaşma 19.00'da başlayacak, Maç Smartspor'da yayınlanacak.

#SAYFAÖZEL

Beşiktaş boşta olan Bernard’a yıllık 3.7 milyon Euro ve imza parası 1.5 milyon Euro teklif etti.

Bernard 5 milyon Euro yıllık 3 milyonda imza parası istedi görüşmeler sürüyor fiyatı düşürürse transfer gerçekleşir.

Çevrimdışı 38life

#SAYFAÖZEL

Beşiktaş boşta olan Bernard’a yıllık 3.7 milyon Euro ve imza parası 1.5 milyon Euro teklif etti.

Bernard 5 milyon Euro yıllık 3 milyonda imza parası istedi görüşmeler sürüyor fiyatı düşürürse transfer gerçekleşir.

Bu da Türkiyeyi arap ülkesi sananlardan galiba. 5 milyon nedir arkadaş. Kimsin sen Modric falan mı?

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Negredo dan kurtulaydık bi
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2018, 18:42:53 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı murat

Bu da Türkiyeyi arap ülkesi sananlardan galiba. 5 milyon nedir arkadaş. Kimsin sen Modric falan mı?
3.7 nedir arkadaş?

Çevrimdışı Erdem Ayaz

#SAYFAÖZEL

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Şu kulübe Fenerbahçe ve Galatasaray artıklarını sokmayın artık. 10 tane futbolcu geldiyse 1 bilemedin 2 tanesi iş yaptı gerisi MODERASYON.

Ahmet Yıldırım hariç hiçbiri bir işe yaramadı. Nobre de dahil.

Ben de alinmasina karsiyim ozellikle cok net adamlar degilse. Fakat gelip de oynayanlar gelip de yatanlardan cok, A. Yildirim, Rustu, Caner, GG, Nobre, Aurelio. Gidip rakibinin elinde patlayan Dany, Sezer gibi adamlari alinca sorun cikiyor.

Çevrimdışı savaş altay

pazar pazar küfür etmeyeyim diyorum ya sabır çekiyorum. Anlaşmalı olduğumuz kanal maçımızı yayınlamıyor spor kanallarına bakayım diyorum aspor Fenebahçe tv gibi olmuş kimse kusura bakmasın Fenerbaçe için kıç verecek hale gelmişler. 3 akşamdır transfer raporu programında Beşiktaşı izleyeyim diyorum her seferinde en son biziz.

Sizin Türk spor medyası olarak taaaaaaaaa....

Ne oldu arkadaş bu kumpasçılar? Ne oldu ?Ali Koçcu mu çıktı yoksa himmetçi₁ mü? Yoksa olan Beşiktaşa mı oldu?

Unutmadık unutturmayın...

Son sezonlar renklilerden gelen ''neden hep Beşiktaş ile başlıyorsunuz'' tepkilerine kulak asmayıp,
Programı açacaklarına kalkıp önce ''neden Beşiktaş ile başlıyoruz'' açıklamasına mecbur kalan sözde spor adamları bunlar.

Çevrimdışı savaş altay

Star
Doğru demiş. Oyuncu ile imzalayan düşünecek.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Oyuncunun fizigine bakacaksin once. Mitrovic'in avantajlari var, dezavantaji hizi ve top kontrolu. Demek ki ters ayakli mevkide oynatmayacaksin. Yaninda hizli stoperle oynar. Bizim icin ideal stoper mi dersen, degil. Bize Vida gibi iki stoper lazim. Ikisinden biri satilacagina gore ben aslinda Pepe iyi ucrete satilabilirse yerine Vida'yla oynayacak hizli bir defans alinmasindan yanayim. Fakat gorunen Vida'ya mevcut tekliflerden daha iyisi gelecek, dolayisiyla o satilacak Pepe'nin durumu belirsiz. Bana kalirsa Pepe gitmeli, yas 35 normalde ust duzey stoper 40'ina kadar oynar ama endisem artik hedefinin kalmamis olmasi ihtimali. Yeter lan Dunya Kupasi da bitti az Adana, baklava yiyem derse elimizde patlar onumuzdeki sezonun 2. devresi. Normalde bunu oturup oyuncuyla konusursun, seni kaptan yapmak istiyoruz, genclere ornek ol, elinden geleni yapmaya niyetli misin yoksa artik emekli olayim diyorsan sen de son kontratini Cin'den al gibi.

Mitrovic de parlayacagi bir takima kiralanabilir ya da yedek olur. Mesela Italya'nin orta ve alt sira takimlari icin bicilmis kaftan Mitrovic, tutup da hucum oynayan takimlara gonderirsen madara olur ozellikle kaliteli liglerde.

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimiçi tolga1903

Tez zamanda kapanmanız dileğiyle. 1 kuruşluk hakkım dahi varsa haram olsun.

Çevrimiçi Necmi

Hayır canım böyle şeyler görmezden gelinemez ki Burası beşiktaş fb değil veya bi baska takım değil bizden önce oynadığı takımda aldığı parayı da görüyoruz biliyoruz oyüzden geçecek bu işleri talisca yı adam sandık düdük çıktı
Babel de biraz aklını kullanıp Gomez ve Talisca nın yolundan gideceğine Necip in cenk in ersanın yolundan gitsin bu adamlarda beşiktaşlı kalkıp diyolarmı beşiktaş şöyle yapmalı böyle yapmalı şampiyonlar ligi için şöyle kadro kurmalı diye necip cenk oğuzhan töre ersan bilmiyormu bunları demeyi
bize böyle beşiktaşlılar lazım gomez talisca gibi dönekler değil
Babel işine bakacak babel topunu oynayacak.
.
dönek dediğin düdük dediğin adamlar sana iki şampiyonluk bırakıp gitti en azından buna saygı göster
hiç bir oyuncu futbol hayatını Beşiktaşda geçirmek zorunda değil. önemli olan Beşiktaşda olduğu süreçte
bize verdiği katkı. Laf ettiğin oyuncularında büyük katkıları oldu. Değer bilmekte önemli bir erdemdir.
senden ayrıldı diye bir oyuncu suçlanamaz sen senin formanı giyerken ne yaptığına bir bak önce.
hakaret etmedende eleştirin varsa yapabilirsin değilmi.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Töre nin transfer haberlerine tepkisi

2.resimde en alta gülerek cevap vermiş

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

1 milyoncuk verecekmişiz sadece. Sudan ucuzmuş. Bu türden haberler çıkıyor, sonra da doğal olarak sorgulamaya başlıyoruz. Şimdi gelmediği için 'Geldi mi? Gelmedi. O zaman mesele nedir' anlayışı hakim olur. Sorulacak soru bu değil halbuki. Sorulacak soru: 'Bu adamın bize gelme potansiyeli var mıydı; yok muydu?'
esas sorgulanacak böyle bir talep varmıydı yoksa menejer basın dolduruşunamı geldi taraftar

Etiketler: