2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4626342 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Lens...Lens...Lens

Bozuk saat bile günde 2 kere doruyu gösteriyor daha bu arkadaşın doğrusunu göremedik.
Yine ne yaptı ?

Çevrimdışı tangaz

Lens...Lens...Lens

Bozuk saat bile günde 2 kere doruyu gösteriyor daha bu arkadaşın doğrusunu göremedik.

f.orman döneminin en kötü transferidir lens, negredodan bile daha yanlış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Yine ne yaptı ?

Sorun hiçbir şey yapmaması. Ne adam geçebiliyor geçse doğru dürüst pas atamıyor. 5 dakikada notu verebilirsin.

Olmayacak işte zorlamanın alemi yok. Adamın Beşiktaşa birşey katamamak gibi bir endişesi yok. Rahat parasını alıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Sorun hiçbir şey yapmaması. Ne adam geçebiliyor geçse doğru dürüst pas atamıyor. 5 dakikada notu verebilirsin.

Olmayacak işte zorlamanın alemi yok. Adamın Beşiktaşa birşey katamamak gibi bir endişesi yok. Rahat parasını alıyor.
Bu adamı çözemedim ben antrenmanlarda en çok çalışan ve performansı en iyi olan oyunculardan bir tanesi maç içinde tam tersi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu adamı çözemedim ben antrenmanlarda en çok çalışan ve performansı en iyi olan oyunculardan bir tanesi maç içinde tam tersi.
Adamın sorunu laf dinlememesi, kafasının dikine gitmesi. %99 değil %100 eminim Hoca bunu defalarca kenara çekip 'Evladım aşırı kilon var. Kas kütlen bir futbolcuya göre fazla. Bir kanat oyuncusu maçta tempo yapabilmeli. Senin bu fiziksel halde bunu yapabilmen imkansız. Vereceğimiz programı uygulamalısın' dediğine .

Çevrimdışı kyiv

Şu kulübe Fenerbahçe ve Galatasaray artıklarını sokmayın artık. 10 tane futbolcu geldiyse 1 bilemedin 2 tanesi iş yaptı gerisi MODERASYON.

Ahmet Yıldırım hariç hiçbiri bir işe yaramadı. Nobre de dahil.

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hoca Love'dan verim alabilmek için formasyon değiştirmiş tek forvette Love'dan verim almak imkansız kontra atak futbolu oynamıyorsan.

Çevrimiçi Samet Ç

Babel penaltı kaçırdı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Babel penaltı kaçırdı. 1-0 üstünlüğümüz sürüyormuş.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Love golleri atmaya devam et seni yollayabilelim. Kimsenin gozunu boyamasin bu attigi goller.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Ç

D Smart ile hazırlık maçları için anlaşmamız var ama maçlarımız yayınlamıyor  Fener'in maçları yayınlanıyor bizim maç saatimizde ise tenis maçı özeti veriyorlar şaka gibi  :D

Çevrimdışı kyiv

bir daha bu dsmart veya demirörene ait herhangi bir medya kuruluşu ile anlaşılmasın. Adam külliyen zarar. Beşiktaşa en ufak bir katkısı yok.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı kyiv

pazar pazar küfür etmeyeyim diyorum ya sabır çekiyorum. Anlaşmalı olduğumuz kanal maçımızı yayınlamıyor spor kanallarına bakayım diyorum aspor Fenebahçe tv gibi olmuş kimse kusura bakmasın Fenerbaçe için kıç verecek hale gelmişler. 3 akşamdır transfer raporu programında Beşiktaşı izleyeyim diyorum her seferinde en son biziz.

Sizin Türk spor medyası olarak taaaaaaaaa....

Ne oldu arkadaş bu kumpasçılar? Ne oldu ?Ali Koçcu mu çıktı yoksa himmetçi₁ mü? Yoksa olan Beşiktaşa mı oldu?

Unutmadık unutturmayın...

Çevrimdışı 38life

Asist Tolgay yazıyor Beşiktaş muhabirleri. Tolgayın pozisyonla alakası bile yok.  :lol: Ah ulan ah. Şu adamlar bu işten para kazanıyor ya...

Çevrimdışı mylife1903

cok yazdim fbdeyken alinmasin diye
quaresmayi kesecegini sanan taraftar bunu deli gibi istiyirdu
quaresmayi dugunde ciftetelli oynarken bile kesemez bu, adam zaten cingene yahu yankis ornek oldu
45 yasinda halisahada tek ayaginalcidayken de kesemez
fbdeyken yazdimlarimizi koysak ban yeriz forumdan
bile bile lades
ama fbye iyi kapak oldu o konuda guzel

Çevrimdışı levitate

Love golleri atmaya devam et seni yollayabilelim. Kimsenin gozunu boyamasin bu attigi goller.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı 'TaNeR'

Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı levitate

ilgilendiğimiz zeki çelik lille ile  anlaşmış deniyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

Vagner Love'ın goller atması hayrımıza mı değil mi karar veremedim. :alala:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

ilgilendiğimiz zeki çelik lille ile  anlaşmış deniyor

İmza attı formayı giydi adam.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ouşan'ın hazirlik maci olsada gol atabilmesi❤

1 gol 1 asist ile oynuyor bugun.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: