2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4621920 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, Andre Ayew ile 1 yıllık kiralık anlaşmasına vardı. Ayew'in birkaç gün içerisinde İstanbul'da sözleşme imzalaması bekleniyor. (GhanaSoccerNet)

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Gana medyasına göre andre ayew Beşiktaş a imza atmak üzere İstanbul’a geliyor...

ayew geliyorsa babel yolcu mu  :alala:
Yada Quaresma ?
Babel in ukala tavırlarını kimse çekmez elimizde yeterince alternatif var olmasına ama Quaresma da gidebilir hatta satılmış bile olabilir.

Yada Quaresma ?
Babel in ukala tavırlarını kimse çekmez elimizde yeterince alternatif var olmasına ama Quaresma da gidebilir hatta satılmış bile olabilir.

ayew sol kanat ama  :alala:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaş, Andre Ayew ile 1 yıllık kiralık anlaşmasına vardı. Ayew'in birkaç gün içerisinde İstanbul'da sözleşme imzalaması bekleniyor. (GhanaSoccerNet)
Muhemelen doğru Yararlı olur umarım Fernandes nolucak bakalım

Çevrimdışı Karabay

bu sene bunları tekrardan yaşacağız.  :bandit:

üff acayip duygulandım yaa.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

ayew sol kanat ama  :alala:
Babelin satışına hocanın onay vereceğini düşünmüyorum Babel şenol hocanın kırmızı çizgisi bana göre
bellide olmaz

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Başkanımızdan ricam 36 yaşına gelmiş Atiba nın peşinden daha fazla koşup o güzel vaktini bunlara harcamaması
şampiyonluk lazım başkanım taze kanlar lazım bırak atiba yı felan tamam emekleri yaptıkları hoş ama Beşiktaş söz konusu duygusallık vakti değil büyük ciddiyet ve kararlılıkla yolumuza devam etmeliyiz

Çevrimdışı sosyalkartal

ayew kulubümüze hayırlı olsun
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Negredo Beşiktaş eşofmanını giymiş çalışıyor bu kare den ben baya korktum ne yapıp edip satmamız lazım negredo yu
love da aynı şekilde bu 2 oyuncuyu bi elden çıkarıp rahatlasaydık ya

Çevrimiçi Samet Demir

ayew kulubümüze hayırlı olsun
Hem aboubakar hem de ayew mi

İnşallah ikisinden biri gelir.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Hem aboubakar hem de ayew mi

İnşallah ikisinden biri gelir.

biri kanat diğer santrafor ?

karma yapmıslar formada.

Çevrimdışı tangaz

nie hala kanat alıyoruz ki  :icool:

ayewlerden jordan olanı daha iyi durumda kanada kaçabilen forvet tanımına jordan uyuyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Çevrimdışı tuncaboylu

3 gün önceki haber.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

opare bundesliga 2 ye gidiyormuş

bu adam bizimle anıldı şaka gibi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Beşiktaş-Gyor CANLI

Periscope:
https://twitter.com/fatihdogan_38/status/1015929845258149888

tüyo:
bilgisayarda sohbetleri gizlemek için 'h' tuşuna basın.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

1-0 Vagner Love - asist Tolgay

Tolgay'ın uzun arapası, Vagner defans adamına 1:1 çalım, şut ve gol.

4-4-2 oynuyoruz  :naughty:
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2018, 15:30:26 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ayew forvet pozisyonunda yararli olur mu? Yoksa sadece kanat forvet olarak mi faydalanabiliriz?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Onur Küçük

• Ziyaretçi

opare bundesliga 2 ye gidiyormuş

bu adam bizimle anıldı şaka gibi
1 milyoncuk verecekmişiz sadece. Sudan ucuzmuş. Bu türden haberler çıkıyor, sonra da doğal olarak sorgulamaya başlıyoruz. Şimdi gelmediği için 'Geldi mi? Gelmedi. O zaman mesele nedir' anlayışı hakim olur. Sorulacak soru bu değil halbuki. Sorulacak soru: 'Bu adamın bize gelme potansiyeli var mıydı; yok muydu?'

Çevrimdışı kyiv

Lens...Lens...Lens

Bozuk saat bile günde 2 kere doruyu gösteriyor daha bu arkadaşın doğrusunu göremedik.

Çevrimdışı Dr.Zeck

larin karsı karsıya kacırdı

Çevrimiçi Samet Demir

biri kanat diğer santrafor ?
Biri santraforda. Kanat dediğinin bence mevkisi yok.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

love karşı karşıya kaldı attı.

larin karşı karşıya kaldı atamadı.

Larin de bitiricilik konusunda sıkıntı var cidden.

Çevrimdışı tangaz

1 milyoncuk verecekmişiz sadece. Sudan ucuzmuş. Bu türden haberler çıkıyor, sonra da doğal olarak sorgulamaya başlıyoruz. Şimdi gelmediği için 'Geldi mi? Gelmedi. O zaman mesele nedir' anlayışı hakim olur. Sorulacak soru bu değil halbuki. Sorulacak soru: 'Bu adamın bize gelme potansiyeli var mıydı; yok muydu?'

transfer aklı varmı yok mu die soruyu daha kapsamlı hale getirmek en doğrusu olacak.

Etiketler: