2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4642843 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

kimdi peki ?
kim olabilir. Başkan ondan habersiz onaysız bir transfermi olur

Çevrimdışı Necmi

kuralların olması güzel  ama o  kurallar herkes için geçerli olması gerekmiyor mu
mesela bu sayfada renkli transferi ya da renkliler konuşmak yasak, ama   modun biri   2  veya  3 kez  mugdat transferini ileti olarak attı  dalga geçmek maksadıylada olsa   sonuçta renkli transferi, aynı  mod  başkası  renkli transferi konuşunca   renkli transferi yasak diye uyarı  veriyor
dogrumu  peki bu, kural varsa yöneticide uyacak  kendini  üstün görmeyecek   ben konuşurum  ama üyeler konuşamaz 
şimdi ben üye olarak  kalkıp renkli transferlerini dalga geçmek amacıylada olsa paylaşsam  uyarı alırmıyım almazmıyım,  bu kurala uymayan modu uyardınız mı  peki mesajını  sildiniz mi
biz son bir aydır kapanıp kapanmama sürecini yaşadığımız için başlığı zaten esnettik normal koşulda burda dünya kupasıda konuşulmasına izin vermeyiz. önümüzdeki bir hafta içinde sürec tamamlanacak ya düzen gelecek herşeyi sil baştan yapacağız ve forum kurulu forumun yeni sürecini şekillendirecek yada kapatacağız. o nedenle bir çok şey gevşetildi. sadece küfür hakaret gibi şeylere müsammaha gösterilmiyor. onun dışında bir çok şeye müdahil olmuyoruz. Bu demek değil tabi gelip burda renklileri ballandıra ballandıra anlatacaklar yada Beşiktaşın oyuncularıyla mukayese edecekler. Biz hala Beşiktaşlıyız ve filtremiz burdan geçiyor. Bilgi veriliyor eyvallahda vermekten vermeye fark var. Bazı şeylere bizden önce siz tepki vermelisiniz. Sonuçta bizden daha az Beşiktaşlı değilsiniz. Biri kalkıyor Beşiktaşın oyuncusuna hakaret ediyor tek bir kişiden tepki gelmiyor

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

http://kayserispor.org/baskanimiz-dr-erol-bedirin-ulkemizde-futbol-ve-gelecegi-isimli-yazisi.html

@Necmi

Dr. Erol Bedir başkanım gerekli açıklamayı yapmıştır.

Saygılar

Dedikleri dogru, ama adam hem doktormus hem de kulup baskani, kullandigi Turkce'ye bakiyorsun ilkokul 4 seviyesi. Hakikaten enteresan bir ulke. Haa, yalniz dedigi cok dogru, ben de bunlari surekli soyluyorum. Kuluplerin batmasi kacinilmaz bu gidiste. Ayrica acilen kuluplerin dernek statusu sona erdirilmeli ve sirketlesmeliler. Adam kafasina gore milyonlarca lira zarar sokuyor, sonra hadi eyvallah deyip ceketini alip gidiyor. Bu yapilirsa Basaksehir, Osmanli gibi 0 taraftari olan kulupleri de besleyemez sehirler. Yahu iyi planlanmis bir sehir yok, yagmurda sel depremde enkaz olur, adamlar paralari futbola gomuyor. Bu kadar akilsizliga pes.

Çevrimdışı tangaz

kim olabilir. Başkan ondan habersiz onaysız bir transfermi olur

iyi de başkan son sözü söylüyor sanki oyuncuyu mu izliyor önüne dosyayı koyuyorlar o da son noktayı koyuyor. seçenekleri belirleyip önüne koyan seçiciler baş suçludur. bunu şöyle düşün bir kıyafet almak zorundasın gün sonu son mağazaya girdin tezgahtar önüne 3-4 model koyuyor sen birini seçiyorsun oysa mağazada 5-6 model daha var. başkan işini son ana bırakan müşteri oluyor umut metin filanda mağazadaki tezgahtar. umarım bizimkilerde o tezgahtarların sattığı üründen prim aldığı gibi çalışmıyordur, umarım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

biz son bir aydır kapanıp kapanmama sürecini yaşadığımız için başlığı zaten esnettik normal koşulda burda dünya kupasıda konuşulmasına izin vermeyiz. önümüzdeki bir hafta içinde sürec tamamlanacak ya düzen gelecek herşeyi sil baştan yapacağız ve forum kurulu forumun yeni sürecini şekillendirecek yada kapatacağız. o nedenle bir çok şey gevşetildi. sadece küfür hakaret gibi şeylere müsammaha gösterilmiyor. onun dışında bir çok şeye müdahil olmuyoruz. Bu demek değil tabi gelip burda renklileri ballandıra ballandıra anlatacaklar yada Beşiktaşın oyuncularıyla mukayese edecekler. Biz hala Beşiktaşlıyız ve filtremiz burdan geçiyor. Bilgi veriliyor eyvallahda vermekten vermeye fark var. Bazı şeylere bizden önce siz tepki vermelisiniz. Sonuçta bizden daha az Beşiktaşlı değilsiniz. Biri kalkıyor Beşiktaşın oyuncusuna hakaret ediyor tek bir kişiden tepki gelmiyor

gösteriliyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

iyi de başkan son sözü söylüyor sanki oyuncuyu mu izliyor önüne dosyayı koyuyorlar o da son noktayı koyuyor. seçenekleri belirleyip önüne koyan seçiciler baş suçludur. bunu şöyle düşün bir kıyafet almak zorundasın gün sonu son mağazaya girdin tezgahtar önüne 3-4 model koyuyor sen birini seçiyorsun oysa mağazada 5-6 model daha var. başkan işini son ana bırakan müşteri oluyor umut metin filanda mağazadaki tezgahtar. umarım bizimkilerde o tezgahtarların sattığı üründen prim aldığı gibi çalışmıyordur, umarım.

'' Gökhan Keskin: "Lazio'dan Keita Balde önerilmiş. Metin Albayrak ‘Bunu seyredelim’ dedi. Bunun neyini seyredeceğiz? ‘Alabiliyorsanız, alın' dedim. 'Yok, yok seyredelim' dedi. Bazı oyuncuları takip etmeye lüzum yok''

Gökhan Keskin'in anlattığına göre yorumlayacak olursak menajerler, Umut ile Metin'e oyuncu ismi veriyor. Metin Albayrak verilen isimlerden kendi kafasına göre beğeniyor. Sonra bu isimleri Başkana sunuyor. Başkan olur verdikten sonra Umut Güner ve bazı kulüp çalışanları transferi bitiriyor. Taraftar doğal olarak sorgular menajer ile yönetici arasındaki ilişki nedir, hangi kıstaslara göre bir oyuncu beğenilip Başkanın önüne sunuluyor, bu düzen olması gereken normal düzen mi diye.

Çevrimdışı mylife1903

osmanlıda  kadroya girememiş   3. forvet olarak bile  kadroda tutmayıp  alt liglere 3 defa kiralık gönderilmiş  ve  her seferinde osmanlıya geri dönmüş  25 yaşında ki oyuncunun mu tutma ihtimalı var o kadar süper lig  takımı var  hiçbiri ilgilenmemiş  alıp   3  forveti  bile yapmamışlar
y. malatyada oynamış göztepe  ve ankaragücünde oynamış kiralık ve osmanlıya geri dönmüş  hiçbiri almamış  25 yaşına kadar  kimsenin göremediği hangi özeligini görüpte transfer etmişler,  bu transferi  savunmak  ve tutma  ihtimalı oldugunu düşünmek   tuhaf gerçekten
Bu ikinci ligden yukselen takimlar, super lige cikarcikmaz genelde hemen hocalsrini degsitirip 15-20 tane oyuncu transfer ederler, bu cocugun da menejeri kotu cikmis olabilir.
Izlemeden bisi demek ostemiyorum, duzgun iyi yetismis, akilli ve terbiyeli bir cocuga benziyor, cikip golleri siralarsa efsane bir transfer olur, tutmazsa bu maasla alici buluruz, yok futbolcu cikmazsa baska seyler konusuruz artik

Çevrimdışı mylife1903

şenol hoca çok değişmedi bulsa bir hakan şükür yine oynatır.gomez ve cenkte en sevdği şey kesin kafa vuruşlarıdır.santrafor kafa vurur kanat oyuncusu orta yapar.
Adamin ideal kadrosu
Soldan boyuk orhan sagdan yattara ortalarinda hami ya da yaya ohh mis forvettede camasir makinesi yamyam kempil

Çevrimdışı mylife1903

Nerede Romario, Bebeto nerede bu gerizekalılar!!!!
Ya abi berazilyanin kadro hoca falan arjantinin gerisinde bence. Mesela srjantinden cikar o hobiti bu berazilyayi yener.
Ronaldo bitirecekti tartismalari valla teknik direktor kirbani oldu, alanyaspor benzeri o tskimla maca mi cikilir ya

Çevrimdışı mylife1903

Umut nayır işini hoca istiyor diye duydum. Bence istiyorsa 400 binlik kontratı tartışmaya bile gerek yok. Bir bildiği vardır alsın baksın durumuna.

Giresunsporun maçlarını takip ettiğüm zamanlar bir kaç kez canlı izledim umutu. O lige göre çok iyi bitiriciydi. Boylu poslu olmasına karşın ağır değil topla ilişkisi de fena değil. Hocanın oyun sisteminde Pektemek tarzı bir adamdan daha uygun 3. forvet olmaya mesela. Daha düşük de bir sözleşmeyle oynayacağını düşünürsek kötü bakmıyorum ben bu transfere.

Yaş 25 olduğu için çoğu arkadaş olumsuz bakıyor ama türk futbolcularında geç gelişme sorunu var zaten. Altyapısı mental olgunluğu geç oturuyor bizimkilerin. 24-25 yaşından sonra parlayan çok örnek sayılabilir. Onun için çok da olumsuz bakmaya gerek yok. Yol alabilir sonradan girerek vs. Alamazsa da ciddi bir kontratı yok.

Ayrıca Güven yalçın henüz yedek olacak seviyede olmayabilir. Prof lig deneyimi olmayan bir oyuncudan bahsediyoruz. Henüz kadroda düşünülmeyebilir. Kampta bakacaklardır durumuna.
Top istop edip ayak ici al ver yapabiliyor mu bu cocuk?

Çevrimdışı mylife1903

Ben negredo işini merak ediyorum hâlâ. Hoca kadroda düsünmüyorum dedi ama bu adam satıldı mı? Yoksa 4 küsür( @mylife1903 abi küsüratını bilir  :)) maaşinı alıp genc takımla mı antrenmana cıkacak?
Senol gunes lsfini yemez, negredo isi bitti bizim icin keske baslamasaydi zaten.
Mevzoo baska suan, kanli mi bitecek kansiz mi bitecek bu is

Çevrimdışı underworld

Dedikleri dogru, ama adam hem doktormus hem de kulup baskani, kullandigi Turkce'ye bakiyorsun ilkokul 4 seviyesi. Hakikaten enteresan bir ulke. Haa, yalniz dedigi cok dogru, ben de bunlari surekli soyluyorum. Kuluplerin batmasi kacinilmaz bu gidiste. Ayrica acilen kuluplerin dernek statusu sona erdirilmeli ve sirketlesmeliler. Adam kafasina gore milyonlarca lira zarar sokuyor, sonra hadi eyvallah deyip ceketini alip gidiyor. Bu yapilirsa Basaksehir, Osmanli gibi 0 taraftari olan kulupleri de besleyemez sehirler. Yahu iyi planlanmis bir sehir yok, yagmurda sel depremde enkaz olur, adamlar paralari futbola gomuyor. Bu kadar akilsizliga pes.
Gümbür gümbür batıyoruz sonra kendimizi alamanla, rusla kıyaslıyoruz

Çevrimdışı underworld

Sukat ekibine önerim Alex Texiera yı izlesinler

Çevrimdışı Necmi

Trabzonda uj bej kendini bilmez senol gunese saldirirken, yanda durup izleyen metin albayrak ile benim kisisel husumetim olur. Adam kafile baskani, coban falan degil orda, senol gunesi sevmedigi zaten belli de sebebi belli degil, kendi kisisel husumetini olaya yansiten metindir gozumde. Ulan senol gunesi sevmeyebilirsin, kilsindir da kafile baskanisin o da besiktas futbol a takimin teknik direktoru, koltuguna saygin olsun.
Bugun trabzonda senol gunese bu muamele olursa yarin baska teknik direktorunu doverler

Boyle bisi var mi ya, kulupte ne rezillik olsa altindan metin cikiyor
katılıyorum zaten söylediğimde bu eleştiri yapacaksan bu nedenle yapacaksın ortada olan bir şey her lafı hakediyor densiz densiz konuşmaları adam kökten itici bir tip Beşiktaşa yakışıyormu kesinlikle yakışmıyor. yaptığı her hatayı kafasına kafasına vuracaksın ama hayali şeyler yaratıp kafanda bunu öne sürüp saldırmayacaksın. Bunun yaptıkları kötü iyi diyen yok zaten ama kalkıpda Beşiktaşdaki her olumsuzluğa bunu sürersen sen ondanda kötü olursun. bir kusura suçlu aramıyoruz yanlış giden şeyler varsa bunun ana kaynağını bulmak gerekiyor. yoksa birini suçlu ilan etmek çok kolay. ama astıktan sonra sorunun düzelecekmi intikammı almış olacaksın hoşlanmadığın kişiden yoksa Beşiktaşın sorununumu çözmüş olacaksın. Net söylüyorum transfer üzerinden Metine umuta yürümek sadece kin kusmaktır yoksa bir soruna parmak basmak değil. Belkide o yapıyordur ama bilmiyoruz bilmediğimiz konuda ahkam kesmek sadece tepkini zayıflatır. Haklı tepki gösterirsen amacına ulaşırsın. Haksız tepki onu güçlendirir arada haklı tepkilerinide siler. Beşiktaşlı adil olmalı dürüst olmalı birine tepki vermek için magatından birşeyler uydurmamalı tepkin haklı olacakki masaya yumruğu vurduğunda patlasın orda ezilsin o yumruğun altında.
Benim aylardır anlatmak istediğim bu metini sevdiğim falan yok ama adalet herkes için gerekli. Sevmediğim için ona yapılan haksızlığı görmezdenmi geleyim herşeyden önce yapana yakışmıyor bu.

Çevrimdışı Necmi

izlediğini kendi söylüyor ben onun yalancısıyım.

Çevrimdışı underworld

Türk futbolunda Düyun-u Umumiye 

Dönemi başlasın.

Çevrimdışı tangaz

Türk futbolunda Düyun-u Umumiye

Dönemi başlasın.

duyumcu umumiye ney önce bi onu da anlat malum tarihi sülüman, payitaht, diriliş gibi dizilerden öğreniyoruz ve bunların hiç birinde duyumcu umumiye diye bir karakter yok   :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Elinde Courtouis gibi bir kaleci varken, 70 milyon Euro'ya Brezilyalı bir kaleci almak için aptallıkta doktora yapmış olmak lazım herhalde.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mehmetthedum

Negredo ;

Sorun ve durum:  yılda 4,35 m ero garanti ücret alıyor.  Bu paranın karsılığı performansı veremiyor. Aldığı para hem bize, hem babel, q7, adriano vb  takımı sırtlayan diğer yıldızlara batıyor.. batar , haklılar, 2 katı para alıyor elde var sıfır.  Anlaşılan hiç bir başka takım kendisine bu parayı ve beşiktaşa bonservisi aynı anda vermiyor ve gönderemiyoruz. Adamı kampa almadık, sakat dedik ama neticede geçici bir sakatlık. Belki sakat bile değil.. şenol hoca çok sert girdi mevzuya, çevir şimdi çevirebilirsen.. pazarlık kozu da kalmadı. Adamın 1+1 sözleşmesi var ve en az 4,35 m ero kendisine ss vereceğiz..

Çözüm önerisi: adamı çağırıp,  bak kardeşim bu paraya ne sen bir yere gidebiliyorsun, ne takimda huzur kaldı... al sana yeni sozleşme.. 1+1 yıl 4,35 kesin+bonuslar  yerine ;  2 yıl kesin x yılda 2,25 milyon+ bonuslar deyip ; 4,5 kontrat vermek..takımdakiler ile aynı seviyeye çekmek.. sonrada hoca yine istemiyorsa istediği bir takıma 1 m ero karşılığı  satış opsiyonlu kiralik göndermek..  seneye gittiği takım opsiyonu kullanırsa 2-3  bonservise satıp işi bitirmek. Geçen sene kendisine verdiğimiz 4,5 milyonu da kira+bonservis olarak almış oluruz.

Haydi baßkan, yaparsın sen bunu..

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı underworld

Duyumcu umumiye işi @sosyalkartalın alanı
duyumcu umumiye ney önce bi onu da anlat malum tarihi sülüman, payitaht, diriliş gibi dizilerden öğreniyoruz ve bunların hiç birinde duyumcu umumiye diye bir karakter yok   :D

Çevrimdışı İhsan

Negredo ;

Sorun ve durum:  yılda 4,35 m ero garanti ücret alıyor.  Bu paranın karsılığı performansı veremiyor. Aldığı para hem bize, hem babel, q7, adriano vb  takımı sırtlayan diğer yıldızlara batıyor.. batar , haklılar, 2 katı para alıyor elde var sıfır.  Anlaşılan hiç bir başka takım kendisine bu parayı ve beşiktaşa bonservisi aynı anda vermiyor ve gönderemiyoruz. Adamı kampa almadık, sakat dedik ama neticede geçici bir sakatlık. Belki sakat bile değil.. şenol hoca çok sert girdi mevzuya, çevir şimdi çevirebilirsen.. pazarlık kozu da kalmadı. Adamın 1+1 sözleşmesi var ve en az 4,35 m ero kendisine ss vereceğiz..

Çözüm önerisi: adamı çağırıp,  bak kardeşim bu paraya ne sen bir yere gidebiliyorsun, ne takimda huzur kaldı... al sana yeni sozleşme.. 1+1 yıl 4,35 kesin+bonuslar  yerine ;  2 yıl kesin x yılda 2,25 milyon+ bonuslar deyip ; 4,5 kontrat vermek..takımdakiler ile aynı seviyeye çekmek.. sonrada hoca yine istemiyorsa istediği bir takıma 1 m ero karşılığı  satış opsiyonlu kiralik göndermek..  seneye gittiği takım opsiyonu kullanırsa 2-3  bonservise satıp işi bitirmek. Geçen sene kendisine verdiğimiz 4,5 milyonu da kira+bonservis olarak almış oluruz.

Haydi baßkan, yaparsın sen bunu..

Negredo neden kabul etsin?
Sen olsan eder misin?
Ben olsam etmem.
düşün Şanghaya, New York'a, Paris e veya herhangi bir yere transfer oldun. neden kabul edeyim ki?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mehmetthedum

Kendisi de bir yere gidemiyor çünkü.. yıllığı yüksek.. daha fazla para veren varsa buyursun gitsin. Yok işte gidemiyor..

1 yıl yerine 2 yıllık kontratı garantiye almış olacak.. kiralık gidebilme şansı olacak..

Çine katara gitmek isterse yuksek paraya  gene gider, hatta gitsin.. ama anlaşirsa bu sene avrupaya da rahat gider, kontratı daha uygun çünkü.. onlardan yine alır 2,5-3 .. ama 4,5 veren yok. Vergisiyle 7 yapıyor avrupada..
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2018, 11:27:39 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı mylife1903

Negredo neden kabul etsin?
Sen olsan eder misin?
Ben olsam etmem.
düşün Şanghaya, New York'a, Paris e veya herhangi bir yere transfer oldun. neden kabul edeyim ki?
HAyatta kabul etmez, pektoyu gonderemiyiz, negredonun sozlesmesi boru gibidir, gonderirsek zaten o opsiyondaki maasini da alir.
Cenki sattin da ne oldu
Parayi lens ile negredoya bagladin hatta daha cogunu

Iste hata yaparsan 500-600bin yuroluk yapacan 10milyonluk yaptin mi, bozusuruz.
Dunyanin hic bir takimi 30 milyom yuro civarlarinda taahhut verdigi transferlerde patlamaz arkadas.
Arap falan da degilz, menejerler sokustursun, bilerek, ksteyerek lades

Çevrimdışı AigleBordeaux

Elinde Courtouis gibi bir kaleci varken, 70 milyon Euro'ya Brezilyalı bir kaleci almak için aptallıkta doktora yapmış olmak lazım herhalde.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yıl sözleşmesi kalmış, imzayada sıcak bakmıyormuş diye yazıyordu.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kendisi de bir yere gidemiyor çünkü.. yıllığı yüksek.. daha fazla para veren varsa buyursun gitsin. Yok işte gidemiyor..

1 yıl yerine 2 yıllık kontratı garantiye almış olacak.. kiralık gidebilme şansı olacak..

Çine katara gitmek isterse gene gider, hatta gitsin.. daha rahat gider, kontratı daha uygun çünkü.. onlarda yine alır 3-3,5 .. ama 4,5 veren yok.
2.25 almayı kabul etseydi ve bu paraya kiralanma durumu olsaydı zaten istenmediği yerde durmaz giderdi. Adamın 2.25 alayım, az alayım ama futbol oynayayım gibi bir derdi yok. 2.25 alıp bizde kaldığını varsaysak bu adam 2.25 alınca sadece maaşı daha az göze batıyor olacak, oyunumuza negatif etkisi yine mevcut olacak. Hoca , net sert tutum takındı diye yakınan olabilir ama Hoca buna mecburdu. 

Etiketler: