2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4643912 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

kuralların olması güzel  ama o  kurallar herkes için geçerli olması gerekmiyor mu
mesela bu sayfada renkli transferi ya da renkliler konuşmak yasak, ama   modun biri   2  veya  3 kez  mugdat transferini ileti olarak attı  dalga geçmek maksadıylada olsa   sonuçta renkli transferi, aynı  mod  başkası  renkli transferi konuşunca   renkli transferi yasak diye uyarı  veriyor
dogrumu  peki bu, kural varsa yöneticide uyacak  kendini  üstün görmeyecek   ben konuşurum  ama üyeler konuşamaz 
şimdi ben üye olarak  kalkıp renkli transferlerini dalga geçmek amacıylada olsa paylaşsam  uyarı alırmıyım almazmıyım,  bu kurala uymayan modu uyardınız mı  peki mesajını  sildiniz mi

mod.lara ceza verilmiyor bu da bir kural belki özelden uyarılır ama ceza verilmez.
kurallar herkese eşit uygulanmıyor sayısız örneği war bunun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Kamp yeri tercihi rezilliği...

Çevrimdışı underworld

Zam yapmak zorunda değiliz, 4 sene boyunca 400 bine oynatma hakkımız var.

Hele biraz tutarsa, 2 sene sonra Avrupa'ya da satarız. O maaşın biraz fazlasını her ülkede verirler.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Derhal Tuncaboylu reyisin hesabını geri ver

Çevrimdışı kyiv

osmanlıda  kadroya girememiş   3. forvet olarak bile  kadroda tutmayıp  alt liglere 3 defa kiralık gönderilmiş  ve  her seferinde osmanlıya geri dönmüş  25 yaşında ki oyuncunun mu tutma ihtimalı var o kadar süper lig  takımı var  hiçbiri ilgilenmemiş  alıp   3  forveti  bile yapmamışlar
y. malatyada oynamış göztepe  ve ankaragücünde oynamış kiralık ve osmanlıya geri dönmüş  hiçbiri almamış  25 yaşına kadar  kimsenin göremediği hangi özeligini görüpte transfer etmişler,  bu transferi  savunmak  ve tutma  ihtimalı oldugunu düşünmek   tuhaf gerçekten

Dorukhan ve Güvene lafım yok gençler bir umuttur tutabilirler.Hatta benzer yaş kategorisinde geleceği olacağına inanılan ilave isimlerde alınabilir/alınsın. Fakat bu transferin bence pek bir açıklaması olamaz. Eğer bu seçimi Metin Albayrak yaptıysa normal, Serkan Reçber yaptıysa kötü bir başlangıç, Şenol Hoca yaptıysa vah ki vah. Mehmet Akyüz, Gökhan Süzen 2018 version. Nispeten bu ligi görmüş belirli bir tecrübedeki Gökhan Şişmanoğlu bile iş yapamadı bizde bu arkadaş ???? Hem kadro daralsın diyoruz hem de gereksiz futbolcularla kadroyu şişiriyoruz.
Halen daha olmadığına inanmak istiyorum.

Çevrimiçi Kartal Ç

istanbulspor yerine biraz taraftarı olan tada bir ilçenin takımı olsa keşke.istanbulspor sözde şehir takımı ama istanbul gibi sahipsiz.

şimdi sözü edilen istanbulspordan 2 adet varmış biri tmsf nin el koyduğu istanbulspor a.ş. birisi de yeniden kurulan, istanbul erkek lisesi ekolü bağlantılı ve amatörde oynayan istanbulspor klübü.
tüm hakları bizde olacaksa ben taraftarsız bir klüp olmasını tercih ederim. logo renk ve isim değişikliğinde gürültü patırtı çıkmaması açısından. şu koşullarda tmsf dekini almak daha mantıklı gibi sanki.

Çevrimdışı mehmetthedum

Dorukhan ve Güvene lafım yok gençler bir umuttur tutabilirler.Hatta benzer yaş kategorisinde geleceği olacağına inanılan ilave isimlerde alınabilir/alınsın. Fakat bu transferin bence pek bir açıklaması olamaz. Eğer bu seçimi Metin Albayrak yaptıysa normal, Serkan Reçber yaptıysa kötü bir başlangıç, Şenol Hoca yaptıysa vah ki vah. Mehmet Akyüz, Gökhan Süzen 2018 version. Nispeten bu ligi görmüş belirli bir tecrübedeki Gökhan Şişmanoğlu bile iş yapamadı bizde bu arkadaş ???? Hem kadro daralsın diyoruz hem de gereksiz futbolcularla kadroyu şişiriyoruz.
Halen daha olmadığına inanmak istiyorum.

Seneye pektemek, tolga, gökhan gönül ve canerin sözleşmesi bitiyor yanılmıyorsam.. belki birtek caner ile yenilenir ..

Turkiye kaynaklı transfer aramalarına itiraz eden arkadaşlar  uefa esame listesinde bildiğim kadarıyla en az 4 adet ülkede yetişmiş oyuncu olması gerektiğini biliyordur herhalde.. dolayısıyla bugunden aramak, almak, en az bir sene antrene etmek neden mantıksız geliyor anlayamıyorum.

Sanki ülkede tsl takımlarında ilk 11 oynayan ust düzey alinabilicek yerli oyuncu var da kulüp onları almiyor da bunları alıyor.

Guven,tolgay,ozzy,töre almanya kaynaklı geçiniz.. elde kalıyor utku,tolga,caner, pektemek,gönül..

Tolga, gönül,pektemek seneye gidici .pektemek belki bu seneden gider.  Dorukhan alındı.. en az 1-2 tane daha almak lazım ..  işte onlar da musa ,serdar gibi arkadaşlar olacak.. sayısal olarak şart yani..

Gel gör ki @f_madida arkadaşa anlatamıyoruz bir türlü.. yok 2.lig topçusu mu alınırmış.. danki ülkede herkes bana neymar..  dorukhan da, musa da, serdar da buülkenin milli formasını giymiş/giyen potansiyelli ve sayisal olarak almaya mecbur olduğumuz yerli statüsünde..

Daha iyisi varsa buyrun alın..

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

osmanlıda  kadroya girememiş   3. forvet olarak bile  kadroda tutmayıp  alt liglere 3 defa kiralık gönderilmiş  ve  her seferinde osmanlıya geri dönmüş  25 yaşında ki oyuncunun mu tutma ihtimalı var o kadar süper lig  takımı var  hiçbiri ilgilenmemiş  alıp   3  forveti  bile yapmamışlar
y. malatyada oynamış göztepe  ve ankaragücünde oynamış kiralık ve osmanlıya geri dönmüş  hiçbiri almamış  25 yaşına kadar  kimsenin göremediği hangi özeligini görüpte transfer etmişler,  bu transferi  savunmak  ve tutma  ihtimalı oldugunu düşünmek   tuhaf gerçekten
Yahu belki adam o dediğin takımlarda 3. forvet olmak yerine alt ligde yükselme mücadelesi veren takımlarda ilk 11 oynamak istedi.

Bu ülkede her takımın 14 yabancı hakkı var, artık bu tarz adamlara sıra gelmiyor kolay kolay. Bu yabancı kuralı 5 sene önce olsaydı, belki Cenk Tosun da benzer kariyeri izleyecekti.

Çevrimdışı tuncaboylu

Seneye pektemek, tolga, gökhan gönül ve canerin sözleşmesi bitiyor yanılmıyorsam.. belki birtek caner ile yenilenir ..

Turkiye kaynaklı transfer aramalarına itiraz eden arkadaşlar  uefa esame listesinde bildiğim kadarıyla en az 4 adet ülkede yetişmiş oyuncu olması gerektiğini biliyordur herhalde.. dolayısıyla bugunden aramak, almak, en az bir sene antrene etmek neden mantıksız geliyor anlayamıyorum.

Sanki ülkede tsl takımlarında ilk 11 oynayan ust düzey alinabilicek yerli oyuncu var da kulüp onları almiyor da bunları alıyor.

Guven,tolgay,ozzy,töre almanya kaynaklı geçiniz.. elde kalıyor utku,tolga,caner, pektemek,gönül..

Tolga, gönül,pektemek seneye gidici .pektemek belki bu seneden gider.  Dorukhan alındı.. en az 1-2 tane daha almak lazım ..  işte onlar da musa ,serdar gibi arkadaşlar olacak.. sayısal olarak şart yani..

Gel gör ki @f_madida arkadaşa anlatamıyoruz bir türlü.. yok 2.lig topçusu mu alınırmış.. danki ülkede herkes bana neymar..  dorukhan da, musa da, serdar da buülkenin milli formasını giymiş/giyen potansiyelli ve sayisal olarak almaya mecbur olduğumuz yerli statüsünde..

Gönül'ün sözleşmesi 2020'de bitiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yarı finaller Avrupa şampiyonası formatına dönecek gibi duruyor.

Çevrimdışı Jimexi

Babele acayip kıl oldum. yüzü gülmüyor kaşlar çatık. Sanki silah zoru ile oynatıyorlar takımda. Ayağa düşmüştü. Beşiktaş ona şans verdi duacı olması gerekir zam isteyeceğine. Umut Nayir iyi olur yada kötü olur hiçbir fikrim yok hiçbir maçını izlemedim. Videolarına baktım biraz forvet şansı var onu gördüm sadece. Verilen parayı çok bulmuyorum şahsen yurt içinden en kıytırık adamı alsan 1-2 milyon bonservis isterler anında. Diğer yandan sözleşmesini tek taraflı feshetmiş muhtemelen cebinden öder herhangi bir ceza alırsa. Yerli statüde futbolcuya çok ihtiyacımız var hem yabancı oyuncularımız yaşlı hemde önümüzdeki yıllarda yabancı sayısı düşürülecek. Pektemek'in 1 yılda aldığını 4 yılda alacak bu adam. Ön yargı ile başlamamak lazım önce izleyelim sonrasında karar verelim. Ben şahsen Negredo'yu sezon boyu izlerken rahatsız olduğum kadar rahatsız olmam bu arkadaşı izlerken.

Çevrimdışı kyiv

Kendi adıma Türkiye kaynaklı aramaya itiraz etmiyorum.Bir alt lig olan 1. ligi geçtim icabında 2. ligden futbolcu da alabilirler yalnız 25 yaşında bugüne kadar hiçbir başarı göstermeyen bir futbolcu olsa olsa biraz abartacağım " dostlar alışverişte görsün" transferidir. Hatta şöyle diyelim Dorukhanın takımı bir alt ligde ne şampiyon olabildi ne de bir başarı gösterdi bu çocuksa bir üst kümeye çıkan takımın golcüsü. Peki bu Beşiktaşta oynamaya yeter mi?Zamanında Şifo mehmet, Zeki,Şenol hiç bilinmezken alt kümelerden alındı lakin hepsi de 19,20 li yaşlarındaydı.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Kamp yeri tercihi rezilliği...
Sadece yağmurdan dolayı değil aynı zamanda yükseklik olarak da deniz seviyesinde.Ne kadar yüksek rakim o kadar yüksek kondisyon.Keske yüksek bir yeri tercih etdeydik.

Çevrimdışı tangaz

Kendi adıma Türkiye kaynaklı aramaya itiraz etmiyorum.Bir alt lig olan 1. ligi geçtim icabında 2. ligden futbolcu da alabilirler yalnız 25 yaşında bugüne kadar hiçbir başarı göstermeyen bir futbolcu olsa olsa biraz abartacağım " dostlar alışverişte görsün" transferidir. Hatta şöyle diyelim Dorukhanın takımı bir alt ligde ne şampiyon olabildi ne de bir başarı gösterdi bu çocuksa bir üst kümeye çıkan takımın golcüsü. Peki bu Beşiktaşta oynamaya yeter mi?Zamanında Şifo mehmet, Zeki,Şenol hiç bilinmezken alt kümelerden alındı lakin hepsi de 19,20 li yaşlarındaydı.

25de 20li olmuyor mu  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lukaku Brezilya orta sahası ve savunmasını darmaduman etti

Aynı Lukaku gibi rakiplerini sırtına alıp götüren Ayı boğan gibi bir santrafor istiyorum

Aboubakar...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kyiv

25de 20li olmuyor mu  :D

kastettiğim 19-21 aralığı hatta az daha genişletelim 22 olsun. Alt liglerden gelecek oyuncunun yaşı 25 olmamalı arkadaşlar.

benim fikrim.Alt ligden geliyorsa genç olacak umut verecek. şimdi bu çocuk eğri oturalım doğru konuşalım ne aşama kaydedecek?

Önünde 5 senesi var futbol hayatında. Şimdi geçmişte yapamadığı neyi bizde yapacak ki formayı kapsın.

yok ya bu transferi kafamda hiç bir yerde oturtamıyorum.

ha bu kadar yazıyorum ama çocuk imzayı atarsa bu yazdıklarımdan mahçup olmak için de can atarım yeter ki Beşiktaş formasıyla başarılı olsun.

Çevrimdışı tangaz

kastettiğim 19-21 aralığı hatta az daha genişletelim 22 olsun. Alt liglerden gelecek oyuncunun yaşı 25 olmamalı arkadaşlar.

benim fikrim.Alt ligden geliyorsa genç olacak umut verecek. şimdi bu çocuk eğri oturalım doğru konuşalım ne aşama kaydedecek?

Önünde 5 senesi var futbol hayatında. Şimdi geçmişte yapamadığı neyi bizde yapacak ki formayı kapsın.

yok ya bu transferi kafamda hiç bir yerde oturtamıyorum.

ha bu kadar yazıyorum ama çocuk imzayı atarsa bu yazdıklarımdan mahçup olmak için de can atarım yeter ki Beşiktaş formasıyla başarılı olsun.

takılıyoum sana  :D

yazdıklarına da tümüyle katılıyorum umalım ki çocuk iyi çıksın

Çevrimdışı tangaz

bu brezilyanın hoca da takıntılı tiplerden firmino ne zaman oynasa fark yaratırken gabriel jesus o kadar rezilleri oynadı ama hoca vazgeçmedi aynı 2002de şeol hocanın ilhan yerine şükürü oynatması gibi

Çevrimdışı kyiv

takılıyoum sana  :D

yazdıklarına da tümüyle katılıyorum umalım ki çocuk iyi çıksın

anladım canım :D sadece hararetlendim şu dakikalarda bir taraftan Fransa eledi şimdi de Brezilya elenecek gibi. :akuma:

Çevrimdışı kyiv

Maziç ne oluyor?kıçın başın oynuyorrrrr :akuma: :akuma:

Çevrimdışı mehmetthedum

bu brezilyanın hoca da takıntılı tiplerden firmino ne zaman oynasa fark yaratırken gabriel jesus o kadar rezilleri oynadı ama hoca vazgeçmedi aynı 2002de şeol hocanın ilhan yerine şükürü oynatması gibi

Turnuvanın başından beri aynısı benimde aklımda.. şenol hocanın bu camianın orta yaşlılarınca geç kabul edilmesinin sebebi ilhan mansız olayı..az mı söylenmiştik
.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi murat

belki şenol hoca bu çocuğu kendi istemiştir oyun sıkışınca q7 ye orta yaptıracak iki forvetten birini bu çocuk yapacak.sanırım boyu uzun ve havadanda etkili galiba.

Çevrimdışı tangaz

Turnuvanın başından beri aynısı benimde aklımda.. şenol hocanın bu camianın orta yaşlılarınca geç kabul edilmesinin sebebi ilhan mansız olayı..az mı söylenmiştik
.

"ahh abi bi de ilhan oynasaydı" sözü dilimize pelesenk olmuştu

Çevrimiçi murat

.
şenol hoca çok değişmedi bulsa bir hakan şükür yine oynatır.gomez ve cenkte en sevdği şey kesin kafa vuruşlarıdır.santrafor kafa vurur kanat oyuncusu orta yapar.

Çevrimdışı kyiv

Şu Zeki Uzundurukan ne gıcık bir insan. Beşiktaş ile ilgili negatif şeyler söylerken zevk duyuyor adeta.

Çevrimdışı tangaz

bu atletico madridin kaleci antrenörü kim merak ediyorum belçikanın kaleci atleticodayken daha iyiydi, şimdi jan oblak da muazzam kalecilik yapıyor atleticoda.

Etiketler: