2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4643097 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

belçika son 3 final pasında batırdı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Neymar nasıl 100 milyon euro ediyor? Oyunda hiç yok. Ulan bu takımın 1. yıldızı sensin göster biraz kendini.

Çevrimdışı kyiv

Eden Hazard nasıl güçlü nasıl çevik...Oğuzhan Oğlummmmm gör görrr :akuma: 25 oldun bir gram güçlenmedin :akuma:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

VAR diyoruz ama o geldiğinde bile eyyam olacağı acık ve net. Hakem pozisyona bakmasa devam dese bitti gitti.

Çevrimdışı kyiv

Nerede Romario, Bebeto nerede bu gerizekalılar!!!!

Çevrimdışı underworld

Artık kralıkların devri bitti

Çevrimdışı tangaz

Neymar nasıl 100 milyon euro ediyor? Oyunda hiç yok. Ulan bu takımın 1. yıldızı sensin göster biraz kendini.

ne 100ü 222 herif

sinirden nevrin dönmüş gibi  :D

bu arada favorilerimden 2si yarı finalde sırada ingiltere var  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Kapkarakartal

bu atletico madridin kaleci antrenörü kim merak ediyorum belçikanın kaleci atleticodayken daha iyiydi, şimdi jan oblak da muazzam kalecilik yapıyor atleticoda.

Yardımcı antrenörlüğünü yapan German Burgos olabilir eskiden kaleciydi.

Çevrimdışı tangaz

Yardımcı antrenörlüğünü yapan German Burgos olabilir eskiden kaleciydi.

eğer o ise sihirli dokunuşları olduğunu düşünüyorum

keşke bizim yönetimde bu ve benzeri tespitler yapsa da eğitici eğitimine özen gösterse

Çevrimdışı kyiv

ne 100ü 222 herif

sinirden nevrin dönmüş gibi  :D

bu arada favorilerimden 2si yarı finalde sırada ingiltere var  :bandit:

Belçika yenince Fenerbahçe kazanmış gibi oldum. Anla halimi  :D   :akuma:

Bu saatten sonra dualarım sonuna kadar Hırvatistanla...Bir menfaatim varsa (Hakaret Yasak)₅  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Belçika yenince Fenerbahçe kazanmış gibi oldum. Anla halimi  :D   :akuma:

Bu saatten sonra dualarım sonuna kadar Hırvatistanla...Bir menfaatim varsa (Hakaret Yasak)₅  :evillol:

çocukluğumuzun barneslı linekerli sonrada gascoigneli dönemlerinden beri ingiltere milli takımına sempatim wardır

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

VAR diyoruz ama o geldiğinde bile eyyam olacağı acık ve net. Hakem pozisyona bakmasa devam dese bitti gitti.

Hiç olmamasından iyidir bence.. Dünya kupasında gayet başarılı bir şekilde kullanıldı. Bizde yarısı kadar kullanılsa bile acayip fark yaratır.

Çevrimdışı kyiv

çocukluğumuzun barneslı linekerli sonrada gascoigneli dönemlerinden beri ingiltere milli takımına sempatim wardır

şiltın,vodıl,hodıl,piırs,des volkır, platt....o david plattin ne gıcık şımarık bir gol gülüşü vardı.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

unutmuşlardır şimdi hatırlattınız ya artık yazarlar bize :D
buradan görüp çok haber yapılan topçu oldu 2 güne mi 3 güne mi fanatik mi fotomaç mı yapacak bakalım göreceğiz  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

şiltın,vodıl,hodıl,piırs,des volkır, platt....o david plattin ne gıcık şımarık bir gol gülüşü vardı.

ama ben sewerdim :)

vodıl hodıl çok iyiydi favorimde sol bek pearcedı

Çevrimiçi murat

Şu Zeki Uzundurukan ne gıcık bir insan. Beşiktaş ile ilgili negatif şeyler söylerken zevk duyuyor adeta.

bende onunla ilgili negatif şeyler söylerken zevk alıyorum.takmaya değmez.

Çevrimdışı kyiv

ama ben sewerdim :)

vodıl hodıl çok iyiydi favorimde sol bek pearcedı

çok korkutucuydular 2 kere sekiz yedik kolay değil :) bir de butçır vardı adam harbi kasaptı  :D

Çevrimdışı mylife1903

Yahu Sunderland'a kadar hep daha iyi bir takıma gitmiş ve kulübüne de iyi para kazandırmış, bunu mu eleştirelim şimdi? Bunun neresi yatış?

Sunderland'da oynayamamış, zaten oynayabilse bir sonraki transferini sana değil Tottenham'a yapardı.

Kilo mu aldı, bilmiyorum. Ama muhabirlerden antrenmanlarda iyi çalışıyor haberlerini okuyorum şu anda.

Adam geçen sene bizde de yatmadı, oynadığı maçlarda sürekli defansa gelip yardım etti. Vurdumduymaz değildi, zaten esas eleştiri konusu iki kritik maçtaki tercih hataları.

Dediğim gibi, Fenerbahçe medyasının saçma sapan bir dezenformasyonunu getirip bize kabul ettirmeye çalışıyorsun

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Menejeri super, bu menejerle is yapilir ama sadece satarken

Çevrimdışı worns

Umut nayır işini hoca istiyor diye duydum. Bence istiyorsa 400 binlik kontratı tartışmaya bile gerek yok. Bir bildiği vardır alsın baksın durumuna.

Giresunsporun maçlarını takip ettiğüm zamanlar bir kaç kez canlı izledim umutu. O lige göre çok iyi bitiriciydi. Boylu poslu olmasına karşın ağır değil topla ilişkisi de fena değil. Hocanın oyun sisteminde Pektemek tarzı bir adamdan daha uygun 3. forvet olmaya mesela. Daha düşük de bir sözleşmeyle oynayacağını düşünürsek kötü bakmıyorum ben bu transfere.

Yaş 25 olduğu için çoğu arkadaş olumsuz bakıyor ama türk futbolcularında geç gelişme sorunu var zaten. Altyapısı mental olgunluğu geç oturuyor bizimkilerin. 24-25 yaşından sonra parlayan çok örnek sayılabilir. Onun için çok da olumsuz bakmaya gerek yok. Yol alabilir sonradan girerek vs. Alamazsa da ciddi bir kontratı yok.

Ayrıca Güven yalçın henüz yedek olacak seviyede olmayabilir. Prof lig deneyimi olmayan bir oyuncudan bahsediyoruz. Henüz kadroda düşünülmeyebilir. Kampta bakacaklardır durumuna.

Çevrimdışı tangaz

"metin albayrak şimdi "belçikanın 9 numarası" die notunu almıştır

vidanın yerine..."

via tvittir  :D

Çevrimdışı mylife1903

serkan rençberin listesi olamazmı bu iş için alındı.
umutun yaptığı anlaşılan oyunculara imza attırmak o olmayacakta kim olması lazım
başkanmı gitsin ayak işlerini yapmaya umutun nasıl bir transfer içinde olduğuna tanık oldunuz
adamın yaptığı pazarlıkları yürütmek bunu o yapmayacak kim yapacak yada başka bir yönetici.
ha dediğiniz gibi bunlar 5 yıldır burda ve transferleri bunlar yapıyorsa büyük iş yapıyorlar demektir
Beşiktaş tarihinin en iyi transfer sezonlarına imzalarını atıyorlar. tutmayan transfer olduğunda hemen bunların
ismi ortaya atılıyor peki tutan transferler allahtanmı iniyor tutmayanı bunlar yaparken tutanı yapmıyorlarmı
herkes kötü düşündükleri bir transfer olduğunda bunlara sövüyor ama kimseyide Babeli aldıkları için
teşekkür ettiğini görmedim şimdi absürt rakamlar konuşulan vidayı bonservis ödemeden aldıkları
için övgü düzen yok yada pepe yi psg nin elinden kaptıkları içinde kimseden övgü almadılar ne bileyim madem transfer
bunlarda cenki 23 M ye sattıklarındada kimse alkışlamadı iki M aldıkları marcelo yu 7 ye satarkende
tosiçi 4,5 a satarkende övgü almadılar. transferleri bunlar yapıyordu değilmi. nasıl sallıyorsunuz hep
kötü bir transfer olunca bu ikisine iyi bir transfer olduğundada alkışlayacaksınız o zaman diğer
türlü iki yüzlülük olur. bir adam ya transferleri yapıyordur yada yapmıyordur kötü bunlara iyi başkalarına olmaz
ya iyiyide kötüyüde bunlar yapmışdır yada iyiyide kötüüyüde bunlar yapmamışdır.
Besiktas icin ugrasiyor burda herkes, dusunduklerini yaziyor. Normal olmasi gereken oldugu icin tebrik mi edilecekler. Normal olagan tramsferler vardir, kotu transferler vardir.
Bunu aldik iyi cikti gibi biseyi ben kabul etmem, cuval icinde kedi mi aliyon, yillarin futbolcularini aliyon, ha transfer normaldir, tutmamis olabilir o ayri bir konu ha bide bile bile ladesler var o bambaska

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Hoca bu sezon öncesi mutlaka kontra atak çalıştırmalı. Her antremanda 15-20 dk çalışsalar yeter. Geçen sezon 20-30 kontra atağa çıktık belki attığımız gol 1-2 tanedir. Bırak kaleye gitmeyi taçla biten kontra atak bile gördük. Anadolu takımları 2 kere gelip 2 gol atıyor biz nal topluyoruz. Buna odaklanmak şart.
Negredo anca 3. Sorti kontraya yetisiyordu yahu
Kontraya cikiyon babel aliyor yardiriyor negredo efendi daha meydanda yok, bir iki bakiyor olmuyor donuyor sut stiyor, seken top bizim kaleye yonleniyor negredo bakiniyor orta alanda, kapiyoz dobu bu sefer sagdan karijma aliyor kafayi kaldiriyor icerisi bos, harmanliyor yatiriyor kaldiriyor kafayi bi daha kaldiriyor icerisi bos sonra bi orta arka diregi kaleci cikip aliyor kaleci eliyle oynuyor negredo ortadahadan hareketleniyor, medel ortada basiyor aliyor topu veriyor taliye tali saga oynuyor, karijma kafayi bi kaldiriyor negredo anca ceza sahasinin ustunde, tukururum icine oynayacaginizin diyir bi triibela top diregin yanindan disarda, hangi diregin korner direginin yanindan tac

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ben negredo işini merak ediyorum hâlâ. Hoca kadroda düsünmüyorum dedi ama bu adam satıldı mı? Yoksa 4 küsür( @mylife1903 abi küsüratını bilir  :)) maaşinı alıp genc takımla mı antrenmana cıkacak?

Çevrimdışı mylife1903

sen bütün yorumlarını suçlamalarını kişisel kanaatine göre yapıyorsun
şimdi senin onların futbolun f sinden anlamadığını düşünmen anlamdıkları anlamı çıkarmaz
sen inanmıyorsun diye böyle olmuyor.
Benim düşünceme gelince sizin umutun metinin oyuncu beğenip gidip sözleşme imzalayacağına
olan inancınızın bana çok komik gelmesi ha ne zaman kötü bir transfer olsa hemen umut metin lafları atılıyor
umutun tek günahı biten transferlerde imza attırmaya gitmesi adamı transferle ilgili bir tek sözleşme
masasında yüzünü görüyor adını duyuyoruz. birde bir oyuncuyla ilgili transfer pazarlığı yapmak için futbolu bilmeye gerek yok ticareti ve pazarlığı bilmek yeterli bir meziyet. bir oyuncu ile anlaşılırsa ikna edilme seviyesi pazarlık seviyesidir burda futbol bilgisi olan insan ihtiyaç yok adamlar pazarlığı penaltı atışıyla yapmıyor sonuçta ve tek değiller
onlar orda konu mankeni olarak sonunda imzanın atılmasını bekliyor diğer kısmı menejerler ve avukatlar hallediyor.
iş bittiğinde kağıtlar bunların önüne geliyor. bunlarda poz veriyor.
sizin tepkiniz tamamen kişisel husumet. tepkinizin onların futbol bilgisiyle falan ilgisi yok kişisel olarak gıcık gitmişsiniz
burda kin kusuyorsunuz çünkü tutarlı değil anlattıklarınız temeli yok tamamen söylediğin gibi kişisel düşüncenize dayanarak suçluyorsunuz herkesde böyle yapıyor çünkü kulüpten bilgi sızmıyor. metin scouttan sorumlu yönetici eyvallah bunun için futbol bilgisine gerek yokki bilenleri yönetsin yöneticilik yapsın adam sabah akşam oyuncu izleyip Beşiktaşa transfer yapıyormuş gibi bir tavır var herkesde. az gerçekci olmak lazım hiç bir yönetici Beşiktaşda transfer kararı veremez kararı veren başkandır onlar başkanın kararlarını uygular zaten oyuncu istemiş alınmamış diye papaz oldu metin  şimdide iyice pasifize edildi. bir oyuncunun alınmasında iyi de çıksa kötüde çıksa tek vebal başkanındır. Alınsın yada alınmasın kararını veren sadece başkandır. oda artık hocayamı danışıp karar alıyor uzman görüşümü dinliyor bilinmez. günahı vebali kendine serkan rençber kaç defa kendisinin arandığını bazı oyuncular hakkında görüşünü istendiğini söyledi kim bilir böyle kaç kişi aranıyordur görüş sormak için. hiç bir şey bilmeden sürekli atıp tutmak hiç hoş olmuyor
Ben metinide umutuda günahım kadar sevmiyorum sanmaki onları savunuyorum bugün yönetimle ilişkileri kesilse sizden fazla sevinitrim eminim sizin bilmediğiniz bir çok şeyide biliyorumdur haklarında ama bu benim olaya adil bakmamı engellemez kararlarınızı verirken kişisel husumetleri filtre etmeniz lazım yoksa doğru karar veremezsiniz. amacımız kendi düşüncemizi ne kadar yanlış olsada ifade etmek değil amaç Beşiktaşa fayda sağlayacak ortak görüş üzerinde toplanabilmek. ha bir demeç verir saçmalar gel birlikte gömelim o zaman çünkü ortada somut neden var hak ettiğini alır ama ihtimaller üzerine yorum yapıp Beşiktaş yöneticisi suçlanmaz yanlış bu.
Trabzonda uj bej kendini bilmez senol gunese saldirirken, yanda durup izleyen metin albayrak ile benim kisisel husumetim olur. Adam kafile baskani, coban falan degil orda, senol gunesi sevmedigi zaten belli de sebebi belli degil, kendi kisisel husumetini olaya yansiten metindir gozumde. Ulan senol gunesi sevmeyebilirsin, kilsindir da kafile baskanisin o da besiktas futbol a takimin teknik direktoru, koltuguna saygin olsun.
Bugun trabzonda senol gunese bu muamele olursa yarin baska teknik direktorunu doverler

Boyle bisi var mi ya, kulupte ne rezillik olsa altindan metin cikiyor

Çevrimdışı underworld

Etiketler: