Fener'de oynaması Beşiktaş'ta oynaması için de referans olacaksa Fener'de kontratak oynarken , rakipler ona boş alan sunarken, rakibe rahat rahat omuz atıp kendisine faul verilmezken niye bu saydığım şeyleri Beşiktaş'ta da yapamadı? Fener'de oynamasını geçtim sorduğum soru Lens , Beşiktaş'ın aradığı özelliklere haiz dar alanda etkili, top tekniği yüksek bir oyuncu mu yoksa paldır küldür top kontrol eden açık alan bulduğunda driblinglerle sonuç almaya giden bir oyuncu mu?
Lens, Alkmaar, PSV,Kiev, Sunderland gibi takımlarda 1-2 senelik sözleşmelerle mi oynadı? Yoksa uzun süreli sözleşmelerden sonra yatışa geçtiği için gönderildi veya kiralandı mı başka takımlara?
Ya adaş, biraz adamın transfermarkt tarihçesine bak da, ondan sonra yaz.
Alkmaar'da yatışa geçtiği için PSV 3.5 verip aldı.
Sonra PSV'de yatışa geçince, Dinamo Kiev 9 milyon verip aldı.
Dinamo Kiev'de de yatışa geçince, Sunderland 11.5 milyon verdi
Adamın tüm kariyeri yukarı doğru ilerlemiş.
Bana ne anlatıyorsun, gerçekten anlamıyorum.
Sana diyorum ki Fenerbahçe taraftarı isyan etmek üzereyken Fenerbahçe medyası böyle boş bir iddia ortaya attı. Referans olarak da bütün sene bunak dedikleri Advocaat'ı gösterdiler.
Taraftar artık patlama noktasına gelmişti, Caner, Gökhan Gönül üstüne Lens gidince ve yerine Dirar gelince. Gönül para için gitti diye uyuttular, Lens onların teklifinden daha ucuza bize geldi. Biz de inadına tüm detayları KAP'a bildirdik, son yıllarda hiç bir oyuncununkini bildirmiyorduk.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi