2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4634375 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Fener'de oynaması Beşiktaş'ta oynaması için de referans olacaksa Fener'de kontratak oynarken , rakipler ona boş alan sunarken, rakibe rahat rahat omuz atıp kendisine faul verilmezken niye bu saydığım şeyleri Beşiktaş'ta da yapamadı? Fener'de oynamasını geçtim sorduğum soru Lens , Beşiktaş'ın aradığı özelliklere haiz dar alanda etkili, top tekniği yüksek bir oyuncu mu yoksa paldır küldür top kontrol eden açık alan bulduğunda driblinglerle sonuç almaya giden bir oyuncu mu? 

Lens, Alkmaar, PSV,Kiev, Sunderland gibi takımlarda 1-2 senelik sözleşmelerle mi oynadı? Yoksa uzun süreli sözleşmelerden sonra yatışa geçtiği için gönderildi veya kiralandı mı başka takımlara?

Ya adaş, biraz adamın transfermarkt tarihçesine bak da, ondan sonra yaz.

Alkmaar'da yatışa geçtiği için PSV 3.5 verip aldı.
Sonra PSV'de yatışa geçince, Dinamo Kiev 9 milyon verip aldı.
Dinamo Kiev'de de yatışa geçince, Sunderland 11.5 milyon verdi
Adamın tüm kariyeri yukarı doğru ilerlemiş.

Bana ne anlatıyorsun, gerçekten anlamıyorum.

Sana diyorum ki Fenerbahçe taraftarı isyan etmek üzereyken Fenerbahçe medyası böyle boş bir iddia ortaya attı. Referans olarak da bütün sene bunak dedikleri Advocaat'ı gösterdiler.

Taraftar artık patlama noktasına gelmişti, Caner, Gökhan Gönül üstüne Lens gidince ve yerine Dirar gelince. Gönül para için gitti diye uyuttular, Lens onların teklifinden daha ucuza bize geldi. Biz de inadına tüm detayları KAP'a bildirdik, son yıllarda hiç bir oyuncununkini bildirmiyorduk.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2018, 14:42:26 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Hoca sezon sonu bu dördüncülüğü kafaya takmış, yardımcılarıyla beraber istatistiklere, pozisyonlara her şeye detaylıca bakıp başta Negredo olmak üzere failleri bulup üzerini çizmiştir. Tolgay,Oğuzhan gibi ayar verilmesi gerekene de gereken ayarı vermiştir. Hoca Negredo, Lens gibi oyuncuları düşünmüyorsa Töre'ye umut bağlıyorsa bu öyle bir anda kafasına eserek alınan bir karar neticesinde olmuyor.

zaten geçen toplantıda daha çok pozisyona girmişiz gol atamamışız cümlesini boşa kurmadı hoca...

sizlerle bir duyum paylaşayım hoca negredo için "penaltı olsa topun başına geçse onda da pas verecek die korkuyorum" demiş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

bu kadar oyuncu ve özellikle genç ikinci takım mı geliyor dedirtiyor?
istanbulsporun ismi geçiyordu dün

Çevrimdışı f_madida

@Onur Küçük  Hem kanat ihtiyacımız vardı, quaresmanin gitmesi olasılığķ varxı ve töre sezona sakat giriyordu.. uyum surecine filan ihtiyaç duymadan oynayacak CL seviyesinde sağ açık olarak lens iyi bir anlaşmaydı.. üstelik aziz efendinin de iyi bir derse ihtiyacı vardı. Belki de o sayede gecen sene sustu oturdu yerine...

Quaresma gitmeyince ve iyi de oynayinca, lens yedek kaldı.. bence sorun bu...    skor anlaminda quaresmadan iyi , babele denk olacağını düşünüyorum.. yeter ki oynasın..  lens+töre  en az babel+q7  kadar skor üretebilir  ..  ama yedekleri yok.. özellikle de sol açıkta adam yok.. o sebeple trezege ve aminu önerip duruyorum ama begenmiyor @f_madida  bey.

@tuncaboylu   başkandan anladığım kadarıyla, bence de sagbek mevzusu dorukhan'in üstune kaldı.. adriano ve fatih aksoyun da sagbek oynayabildigini  belirtelim.. bu durumda medelin yedegi olsun diye necipin yanında musa  ile veya atibayla anlasmak fena olmaz.ben musa diyorum. madida bey musayı da beğenmiyor ama.....

merkez orta saha da sayısal bir eksiklik var tolgay ve oğuzhanin yanına bir cambaz lazım.. hele bi tanesi giderse 2 tane.. 10 numarayı başkan kesin alacağız dedi. Sanıyorum babelden gelen para kullanilacak.. forvet için ise yapacak bir şey yok eldekiler gitmeden bakamayız bile.. sayisal fazlalik var.. ha negredo,love,q7  elele giderlerse üçünün parası belki abubakar alır..

Şöyle bir kadro mümkün :

_____________abubakar____________
____________(larin/nayir)__________

Töre_____oguzhan_fernandes____lens
(Aminu)___(musa)___ (tolgay)____(orkan)

_____________medel_(necip)_________

Adriano____vida_____pepe____g.gonül
(Caner)____(ersan)_(fatih)___(dorukhan)

_______________fabri________________
______________(tolga)______________

2. lig kalitesindeki adamlari getirip Besiktas'in ilk 11ine yaziyorsun, neyini begenecegim?

Ayrica Trezeguet kimdir yahu? Altyapisi nedir, ne is yapmis bugune kadar da Besiktas ilk 11'i icin dusunulecek bir oyuncu olsun?

Babel Ajax'tan cikip Liverpool'da Sampiyonlar Ligi kupasi kaldirmis, yillar boyu Premier League'in en ust duzeyinde ilk 11 oynamisken, Quaresma yillar boyu Avrupa'nin en ust duzey takimlarinda Barcelona, Chelsea, Porto, Inter'de oynamis kupalar kazanmisken gelip de Aminu, Trezege, Lens bunlarla ayni kalitede demek gercekci mi yani?

Musa icin tek soylecegim, yedek icin dusunuluyorsa bakilabilir ama Besiktas icin ilk 11 oyuncusu olamaz. Veya tersten yazayim, Musa'nin Aminu'nun Lens'in ilk 11 oynadigi bir Besiktas sampiyonlugu hayalinde bile goremez.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

istanbulsporun ismi geçiyordu dün

darıca gençlerbirliği ismi de geçiyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı f_madida

İlk seneki düzene dönülürse, Lens Olcay'ın görevini yapabilir.

Quaresma gibi kullanılacaksa, uğraşmaya gerek yok.

Olcay'i alsak daha iyi. Lens'ten Olcay yaratmak yerine Olcay'i geri getirelim.

Çevrimdışı tuncaboylu

2. lig kalitesindeki adamlari getirip Besiktas'in ilk 11ine yaziyorsun, neyini begenecegim?

Ayrica Trezeguet kimdir yahu? Altyapisi nedir, ne is yapmis bugune kadar da Besiktas ilk 11'i icin dusunulecek bir oyuncu olsun?

Babel Ajax'tan cikip Liverpool'da Sampiyonlar Ligi kupasi kaldirmis, yillar boyu Premier League'in en ust duzeyinde ilk 11 oynamisken, Quaresma yillar boyu Avrupa'nin en ust duzey takimlarinda Barcelona, Chelsea, Porto, Inter'de oynamis kupalar kazanmisken gelip de Aminu, Trezege, Lens bunlarla ayni kalitede demek gercekci mi yani?

Musa icin tek soylecegim, yedek icin dusunuluyorsa bakilabilir ama Besiktas icin ilk 11 oyuncusu olamaz. Veya tersten yazayim, Musa'nin Aminu'nun Lens'in ilk 11 oynadigi bir Besiktas sampiyonlugu hayalinde bile goremez.
@f_madida dostum, daha önce de sordum.

Babel ne zaman Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı?

Bir de Premier League'de toplam kaç sene oynadı?

Çevrimdışı Necmi

Benim  hiç hoşuma gitmiyor bu kulüpler birliği başkanı olması. Resmen elini kolunu bağlıyor bu durum. TFF, Beşiktaş'a karşı haksız bir eyleme geçince zaten fazla bir ses edemezken kulüpler birliği başkanlığı da eklenince hiç ses edemez oluyorsun. Göstermelik bir fayda sağlamayan yapı işte. Adına bakınca sanki etkili yaptırım gücü olan bir makam zannediliyor da yok öyle bir şey.
aslında çay kahve içip sohbet etmek yerine doğru kullansalar etkili bir yapı olabilir Mesela süperligi bir şirket haline dönüştürebilirler süperlig sitesi açılır orda güncel kulüplerin haberleri transferleri maçları aldıkları cezalara kadar yazılan aktif bir site oluşturulabilir. Etkin olması etkin kullanmasına bağlı hem anadolu kulüplerinin sesi olur hem lige ayar vermek için kullanılır hemde insanların bilgi kaynağı olur. alınan kararlar paylaşılır. tff üzerinde baskı kurulur. her taraftarında desteğini alırlar orda.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ya adaş, biraz adamın transfermarkt tarihçesine bak da, ondan sonra yaz.

Alkmaar'da yatışa geçtiği için PSV 3.5 verip aldı.
Sonra PSV'de yatışa geçince, Dinamo Kiev 9 milyon verip aldı.
Dinamo Kiev'de de yatışa geçince, Sunderland 11.5 milyon verdi
Adamın tüm kariyeri yukarı doğru ilerlemiş.

Baan ne anlatıyorsun, gerçekten anlamıyorum.

Sana diyorum ki Fenerbahçe taraftarı isyan etmek üzereyken Fenerbahçe medyası böyle boş bir iddia ortaya attı. Referans olarak da bütün sene bunak dedikleri Advocaat'ı gösterdiler.

Taraftar artık patlama noktasına gelmişti, Caner, Gökhan Gönül üstüne Lens gidince ve yerine Dirar gelince. Gönül para için gitti diye uyuttular, Lens onların teklifinden daha ucuza bize geldi. Biz de inadına tüm detayları KAP'a bildirdik, son yıllarda hiç bir oyuncununkini bildirmiyorduk.

Tuncaboylu adamın tarihçesine baktım zaten. Bu adam sence niye bir takımda uzun süre oynayamamış. Hadi ilk seneleri kariyer seneleri diyelim. Sunderland'de bir istikrar yakalayabilmiş mi? Soruyorum Sunderland niye elinden çıkarmak için büyük uğraş verdi Lens için? Peki bana geçen sezonki aşırı kilolu rahat Lens'i anlatabilir misin? Bunu da geçtim bu sezon başındaki Lens'in fotosunu gördün mü? Yine kilo almış gelmiş. Bu adamdaki sorun nedir yatışa geçmek değilse? Tiroidleri mi bozuk metabolizmasında mı bir sorun var, sakatlığı olduğu için mi antrenman yapamadı son dönemlerde? Nedir bu Lens'in sorunu?
Adamın kariyeri de PSV sonrası Kiev ve Sunderland bu arada.Öyle şaha geçen bir kariyeri yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tuncaboylu adamın tarihçesine baktım zaten. Bu adam sence niye bir takımda uzun süre oynayamamış. Hadi ilk seneleri kariyer seneleri diyelim. Sunderland'de bir istikrar yakalayabilmiş mi? Soruyorum Sunderland niye elinden çıkarmak için büyük uğraş verdi Lens için? Peki bana geçen sezonki aşırı kilolu rahat Lens'i anlatabilir misin? Bunu da geçtim bu sezon başındaki Lens'in fotosunu gördün mü? Yine kilo almış gelmiş. Bu adamdaki sorun nedir yatışa geçmek değilse? Tiroidleri mi bozuk metabolizmasında mı bir sorun var, sakatlığı olduğu için mi antrenman yapamadı son dönemlerde? Nedir bu Lens'in sorunu?
Adamın kariyeri de PSV sonrası Kiev ve Sunderland bu arada.Öyle şaha geçen bir kariyeri yok.

Yahu Sunderland'a kadar hep daha iyi bir takıma gitmiş ve kulübüne de iyi para kazandırmış, bunu mu eleştirelim şimdi? Bunun neresi yatış?

Sunderland'da oynayamamış, zaten oynayabilse bir sonraki transferini sana değil Tottenham'a yapardı.

Kilo mu aldı, bilmiyorum. Ama muhabirlerden antrenmanlarda iyi çalışıyor haberlerini okuyorum şu anda.

Adam geçen sene bizde de yatmadı, oynadığı maçlarda sürekli defansa gelip yardım etti. Vurdumduymaz değildi, zaten esas eleştiri konusu iki kritik maçtaki tercih hataları.

Dediğim gibi, Fenerbahçe medyasının saçma sapan bir dezenformasyonunu getirip bize kabul ettirmeye çalışıyorsun

Çevrimdışı kyiv

Ise yaramaz adamlarin hicbiri gitmiyor, kazik cakmis gibi duruyor.

Takimda is yapan 5-6 tane adam vardi onlar da tek tek ayriliyor, bu isin sonu kotu olacak vallahi.

Tabii ki gitmeyecekler adamlar kötü performans sergiliyor ve yetersizler ama gerizekalı değiller  :D

Bu bolluğu hiçbir yerde bulamazlar. Onun için diyorum ki şu oyunculara performansı yükselince zam yapmayalım.

Performansı düşen indirim yapmıyor da çıkan için niye biz zam yapıyoruz. Elde tutmak için falan demesin kimse Beşiktaş kulübü hiç kimseyi

bedavaya oynatmıyor iyi kötü herkes torunun hayatını kurtarabilecek para kazanıyor bizde. Zaten sırf paradan ötürü biz de oynayacak hiç

oynamasın.

Çevrimdışı f_madida

@f_madida dostum, daha önce de sordum.

Babel ne zaman Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı?

Bir de Premier League'de toplam kaç sene oynadı?

Sampiyonlar ligi kupasi kaldirmamis. Fakat neredeyse 4 sezon boyunca Liverpool'da oynadigi gercegi degismiyor. Sampiyonlar ligi kazanmamis olmasi bu adami Kasimpasali cakma Trezeguet ile es degerde kilmaz ayrica.   

Çevrimdışı tuncaboylu

Lens töre orkandan babelin skor katkısını beklemek üzerine sezon planı yaparsak o soğuk suyu şimdiden içelim katılıyorum.

Talisca ve babelin boşluğu az buz boşluk değil. Skora yakın iki orta saha oyuncusu almak zorundayız bu durumda.

Bizim yönetime bu işlerde güven olmuyor. Aynı mevki için hem Chadli hem Aminu Umarın adı geçiyor olabilir hiç şaşırmam. Şapkadan ne çıkar görmeden bilemiyoruz.
Chadli geçen seneyi boş geçirdi, ilgilendiğimizi sanmıyorum.

Medyaya göre takımlarımız Dünya kupasında gol atan herkesi transfer etti.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

zaten geçen toplantıda daha çok pozisyona girmişiz gol atamamışız cümlesini boşa kurmadı hoca...

sizlerle bir duyum paylaşayım hoca negredo için "penaltı olsa topun başına geçse onda da pas verecek die korkuyorum" demiş.

Böyle mi  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Sampiyonlar ligi kupasi kaldirmamis. Fakat neredeyse 4 sezon boyunca Liverpool'da oynadigi gercegi degismiyor. Sampiyonlar ligi kazanmamis olmasi bu adami Kasimpasali cakma Trezeguet ile es degerde kilmaz ayrica.

Neredeyse 4 sene dediğin, 3 sene. Onun üzerinden de 8 sene geçti.

Ondan sonra oynadığı takımlar hep vasat.

Babel'i kelimenin tam anlamıyla çöpte bulduk. Kasımpaşa'lı Trezeguet'yi ben de istemiyorum, ama geleceğinin Babel'den daha parlak olduğunu düşünene kızamam.

Çevrimdışı Necmi

Evet kulüpler birliği ancak tavsiye verebilir, kamuoyu baskısı oluşturabilir.. Karar falan alma yetkisi yok.. Bildiğiniz vakıf bu.. Mesela Cumhurbaşkanından randevu alıp spor yasasına şu maddeyi eklemenizi rica ediyoruz falan derler. Ya da TFF'nin bir kararını eleştirip taraftarlarını da organize edip baskı oluşturabilirler. Maksimum yapabilecekleri bu..
aynen bu kadar ha yapabilecekleri daha fazla şeyler var daha etkili kullanmak içinde bunu istemek lazım
kb başkanlığınında avantajı var bir çok kapıyı bu kimlikle daha kolay çalabilirsin. Kendi avantajlarını kb avantajına dönüştürebilirsin

Çevrimdışı f_madida

Yahu Sunderland'a kadar hep daha iyi bir takıma gitmiş ve kulübüne de iyi para kazandırmış, bunu mu eleştirelim şimdi? Bunun neresi yatış?

Sunderland'da oynayamamış, zaten oynayabilse bir sonraki transferini sana değil Tottenham'a yapardı.

Kilo mu aldı, bilmiyorum. Ama muhabirlerden antrenmanlarda iyi çalışıyor haberlerini okuyorum şu anda.

Adam geçen sene bizde de yatmadı, oynadığı maçlarda sürekli defansa gelip yardım etti. Vurdumduymaz değildi, zaten esas eleştiri konusu iki kritik maçtaki tercih hataları.

Dediğim gibi, Fenerbahçe medyasının saçma sapan bir dezenformasyonunu getirip bize kabul ettirmeye çalışıyorsun

Simdi dezenformasyon diye hedef saptirmak yerine gordugumuz bildigimiz durumlar uzerinden yazsak daha iyi bence. Gozumuzle gordugumuze de mi inanmayalim yani. Adam ligin 2. yarisinda en az 6 hafta ilk 11 cikti, hangi macta iyi bir is yaptigini gorduk. Zaten yetenekli bir adam degil, bir de iyice agirlasmis, Anadolu takimlarinin tekduze bek oyuncularini dahi gecemeyecek kadar yavaslamis bir oyuncuydu izledigimiz. Ne yapalim, ne diyelim bu adam super mi diyelim? Kendimizi mi kandiralim?

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Babel efendi gitmeyi kafasına koymuş belli. Emekleri için teşekkür eder yolları ayırırız sorun değil. Skor katkısı yüksek olsa da genel oyun akışkanlığına negatif etki eden bir kanat oyuncusu benim gözümde. Zaten diğer tarafta çizgiye aşık Q7 varken oyunu iyice statikleştiriyor Babel'in tarzı. Kanat oyuncusu bence hızlı olmalı, çizgiye inmeli. Aminu gelsin başlasın. Parayı forvete basmak lazım. 

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sen kafayı Fener'e takmışsın. Bana ne Fener'den? Beni Fener medyasının ne konuştuğu değil, Lens'in bize ne verip vermediği ilgilendiriyor. Geçen sezon defansa yardıma geliyor dediğin Lens'in yardıma geldiğine oyun temposunun hızlı olduğuna emin misin? Oynadığı maçlara tekrar bir bak. Attığı her 60-70 metre sprintten sonra 2-3 dakika oyundan kaybolan bir oyuncuydu. Sprinter fiziğiyle 90 dakika futbol oynanmaz.  Oynamaya çalışırsan Sunderland'te de Beşiktaş'ta da 11 oynayamazsın. Muhabirler kampta çalışıyor demiş, -miş de kampa gelirken o kilolu fizik de başka şeyler söylüyor.
Sunderland'de oynayamadı. Beşiktaş'ta da oynayamaz aynı kafa yapısıyla. Nasıl oynayacak?

Çevrimdışı kyiv

Karamsar olmaya gerek yok. Golcü konusunda hiç endişem yok en iyisi en uygun koşulda en uygun fiyata alınacak bu 1.

Yine 10 numara içinde takımı sürükleyecek güvenilecek takımı oynatacak birinin alınacağı da bariz.Bu 2.

Genç ve geleceğe yatırım olarak transfer edilenlerden de en az 2 tanesi sürpriz şekilde formayı kapacak. Bu 3.

Ve de performansı düşük olan eskilerde mutlaka performanslarını arttıracaklar.Bu da 4.

Gidenler gidebilir. Kalıp performans vermeyeceklerse ve diğer gençlerin önünü tıkacayacaklarsa 1 ileri 1 geri yapacaklarsa gitmelerinde fayda

var. Babel,Tolgay,Atiba,Pektemek vesaire her kimse.

Özellikle golcü ve 10 numara doğru isimler olduğunda sistem çalışır. Hiçbir endişem yok.

Çevrimdışı f_madida

Neredeyse 4 sene dediğin, 3 sene. Onun üzerinden de 8 sene geçti.

Ondan sonra oynadığı takımlar hep vasat.

Babel'i kelimenin tam anlamıyla çöpte bulduk. Kasımpaşa'lı Trezeguet'yi ben de istemiyorum, ama geleceğinin Babel'den daha parlak olduğunu düşünene kızamam.

Uc bucuk sezon.

Neyse, ben adamin Besiktas'ta gosterdigi performansa bakarim. Ayrica copte bulduk dedigin oyuncu Ispanyol liginde iyi bir performans gosterdigi, o seviyede oynayabilecegini tekrar kanitladigi icin alindi.

Çevrimiçi Mehmet57

Babel yerine Chadli. Benzer ozellikli oyuncular. Iyi bir hamle.

Çevrimdışı sametbagan

Başakşehir, Spartak Moskova ile sözleşmesi sona eren Serdar Taşçı ile 3 yıllığına anlaştı. Serdar, Başakşehir'de yıllık 2 milyon Euro kazanacak.

Sonunda bunu da çaktılar Türkiye'ye bakalım üç büyük takımla da adı geçen bu arkadaşımız o kadar iyi miymiş görelim.

Bu arada Babel gitmek istiyorsa fernandes olayına dönmeden göndermeliyiz.Yoksa elimizde patlar.Keza q7 nin de talibi varsa gönderilmeli

Yerlerine genç ve bakambu tarzı oyuncular almalıyız.Hem takım gençleşir hem para kazanacak adamımız olur.

Çevrimdışı mehmetthedum

Babel kalıyorum , daha 1 sene kontratım var diyor.asporda canlı...

Saniyorum ne yeni sözleşmede ne de diger takımla bonserviste anlasamadık..  teklifleri de dogruladı ve gurur vericiymiş ama kalıyormuş.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2018, 15:20:28 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Etiketler: