2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
×
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4634087 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Eskişehirspor, maaşının yarısını Beşiktaş'ın karşılaması koşuluyla Mustafa Pektemek'i kiralamak için teklif yaptı.

Pektemek, yıllık 1,7 milyon Euro (yaklaşık 9 milyon TL) kazandığı için talip olan hiçbir kulüp bu ücreti karşılamak istemiyor.
Tamam işte, Umut Nayır'ı tansferinin anlamı ortaya çıkıyor.



Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

400bin yuro mevcut borsada çok değil.

AMA

umut 2.lig topçusu ne olacağı meçhul tutmazsa elimizde patlar 1,6 milyon yuroluk oluruz.

önerim şu; bu profil oyuncularla kontrat yaparken kulüp istediği zaman tazminatsız tek taraflı fesheder maddesi koyacaksın beğenmeyen gelmesin. sonuçta Beşiktaşa geliyorsun kendini ispatlarsan önün açık ve ertesi sene zam isterim die mızıklanmayı zaten pek ala biliyorsunuz. öyleyse gelirken de bu koşulu kabul edecekler.
Cok iyi fikir ama bunu hicbir topcu kabul etmez.

Çevrimdışı tangaz

Bu forumda neyin fikir olduğuna ya da olmadığına ve yahut kimin neye haddi olduğuna ya da olmadığına karar verecek bir otorite varken bu otorite dışındaki taraftarlar kim ki değil mi ?

 :claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Lens i gömüyoruz ama babel de giderse mecbur kulanmak zorundayız lens'i..

Çevrimdışı mylife1903

o zaman adriano-caner'de lüks böyle saçma mantık olmaz.

UEL alıcaz ligde şampiyon olucaz diyoruz yine de oyuncu lazım.

Fazlalık olan kısım kanatlar orta saha santrafor oraları düzene sokmak lazım.
Adriyano caner luks bizim seviyemiz icin
Adriyano caner gg beck daha da lukus

Adriyano caner gg ucgeninde bu sene degil ama gelecek sene adriyano azicik rotasyona dusunce gg yerine de pahali bir bek gelince gene ayni olaylari konusacagiz.
Caner firsat transferiydi, yonetimi anlayabiliyorum.
Ama etin ne butun ne bazen biraz nefsine hakim olacaksinjz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fb 3 senelik sozlesme verirken biz 5 senelik verdik

"Jeremain Marciano Lens'in transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Sunderland kulübüne 2017-2018 sezonu için net 1.500.000 Avro kiralama bedeli ödenecektir. Oyuncuya, 2017-2018 Sezonu için 2.200.000 Avro garanti ücret ödenecektir. Ayrıca puan başı 4.000 Avro ödenecektir. Oyuncu 25 veya daha fazla resmi maçta (Türkiye Kupası hariç) oynadığında 100.000 Avro bonus 35 veya daha fazla resmi maçta (Türkiye Kupası hariç) oynadığında 50.000 Avro ilave bonus ödenecektir. Ayrıca UEFA şampiyonluğunda 200.000 Avro bonus ödenecektir. Oyuncunun transfer haklarının nihai satın alma opsiyonu 4.089.000 Avro olup şirketimize aittir. Şirketimiz satın alma opsiyonunu kullandığı takdirde oyuncuya, 2018-2019 Sezonu için 2.250.000 Avro, 2019-2020 Sezonu için 2.300.000 Avro , 2020-2021 Sezonu için 1.950.000 Avro, 2021-2022 Sezonu için 1.800.000 Avro garanti ücret ödenecektir."

Sikandal bir sozlesme ve para
2.5tan da cok almistir bu sene. Quaresma ile babel isyan eder tabi.
Calistiginiz yerde bile 1000$ maas alsaniz yaniniza patronun akrabasi gelse oturup cay icse isinize karissa raporlari falan filan size yazdirip altina imzasini atip boburlense ustune de 1500$ maas alsa, greve gidersiniz, isyan cikartirsiniz.
Lens alındığında Babel'den daha iyi durumdaydı, daha fazla para verilmesi çok garip değil.


Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı mylife1903

Bu arada Musa Çağıran'a Necip muamelesi yaptık da, adam geçen sene ligde 8 gol 2 asistle oynamış.
Ondan önce de 6 gol 1 asist.
Bir öncesinde de 3 gol 5 asist.

Anadolu takımında oynayan bir merkez orta saha için gayet doyurucu rakamlar bunlar.



Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senelerdir diyom musa musa diye
Gelsin baslasin muridi olacaksiniz
Benim hayalim musa atiba okay yapip bunlari birer birer atibanin yaninda isindirip 2 seneye okay musaya donmekti ama olmadi
Medeli falan aldik atibayi gonderip tolgay ve oguzhana yagli kontrat veriyoruz
Musa sertlik katar oyuna dinamo gbi calisir
Ayrica fbye falan 40mden cakarsa, muridleri artarmaya baslar

Çevrimdışı tuncaboylu

Lens i gömüyoruz ama babel de giderse mecbur kulanmak zorundayız lens'i..
Zaten kullanmak zorundayız, 4 senelik sözleşmesi var.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı tuncaboylu

Babel ve Quaresma satılırsa, Töre ile kontrat yenilemek lazım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı mylife1903

Son 2 senesinde 1.8 alacak , 5 senelik ortalama 2.1e geliyor. O bonuslar Babel ve Quaresma'da da vardır.

Lens'i (ya da başka bir kanat) almak zorundaydık, çünkü Töre sezonu kapatmıştı. Elimizde kala kala Babel ve 34'lük Quaresma kalmıştı, 3 kulvarda yarışacaktık.

Uzun süreli sözleşme yaptık, çünkü bu sayede senelik maaşını düşürdük.

Kontraatak oyununa uygun dediğin adam, o sene Fenerbahçe'nin en değerli adamıydı ve ligde bir araba gol atıp asist yaptı.

 Burada ve sosyal medyada onlarca kişi Lens gibi adam bizde olsa diye güzelleme yapıp durdu, Fenerbahçe'den 2 adam al deseler Kjaer ve Lens seçildi. Şimdi tutmayınca atıp tutmak kolay.

Kaldı ki şu anda Quaresma'ya 8 milyonluk teklif varken hemen satılsın diyebiliyorsak, bunda şu anda Lens'in kadroda olmasının da etkisi var. Deplasmanda Leipzig maçındaki gibi oynarsa, Quaresma'yı aratmaz bize.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdiklarim belli, oynadikca elestiriler daha da artacaktir.

Senol gunes gider aykut gibi bir td gelirse seviye de duserse lensten bisiler beklenenilir.
Senin takiminin taktigi
Solda 30sefer pas yapip saga quaresmaya 70m pas atmak, ayni pasa lense atsan lens kontrol edene kadar rakibe tac kazandiriyor, sansi varsa taci biz atiyoruz

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Negredo resim paylaşmış.
Garajda tek basına çalışıyor gariban gariban. Tam içim cız edecek aldığı 4.2 M € aklıma geliyor, vazgeçiyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Güzel söylüyorsun da quaresma vida neyse de bu adamın yeri dolmaz talisca da gitti topa vuracak skor yapacak adam elimizde babel kaldı santrafor harici
Lefter sesonu gol kirali 2 golle quaresma
Quaresmayi 1 golle takip edenler
Nejipjan veli pekto oguzhan tolgay pepe vida adriyano caner gg medel

Çevrimdışı mylife1903

Ise yaramaz adamlarin hicbiri gitmiyor, kazik cakmis gibi duruyor.

Takimda is yapan 5-6 tane adam vardi onlar da tek tek ayriliyor, bu isin sonu kotu olacak vallahi.
Daha pepe vida quaresma da gidince senol gunes de isyan bayragi ceker, kim oynayacahh diye

Çevrimdışı mehmetthedum

 @Onur Küçük  Hem kanat ihtiyacımız vardı, quaresmanin gitmesi olasılığķ varxı ve töre sezona sakat giriyordu.. uyum surecine filan ihtiyaç duymadan oynayacak CL seviyesinde sağ açık olarak lens iyi bir anlaşmaydı.. üstelik aziz efendinin de iyi bir derse ihtiyacı vardı. Belki de o sayede gecen sene sustu oturdu yerine...

Quaresma gitmeyince ve iyi de oynayinca, lens yedek kaldı.. bence sorun bu...    skor anlaminda quaresmadan iyi , babele denk olacağını düşünüyorum.. yeter ki oynasın..  lens+töre  en az babel+q7  kadar skor üretebilir  ..  ama yedekleri yok.. özellikle de sol açıkta adam yok.. o sebeple trezege ve aminu önerip duruyorum ama begenmiyor @f_madida  bey.

@tuncaboylu   başkandan anladığım kadarıyla, bence de sagbek mevzusu dorukhan'in üstune kaldı.. adriano ve fatih aksoyun da sagbek oynayabildigini  belirtelim.. bu durumda medelin yedegi olsun diye necipin yanında musa  ile veya atibayla anlasmak fena olmaz.ben musa diyorum. madida bey musayı da beğenmiyor ama.....

merkez orta saha da sayısal bir eksiklik var tolgay ve oğuzhanin yanına bir cambaz lazım.. hele bi tanesi giderse 2 tane.. 10 numarayı başkan kesin alacağız dedi. Sanıyorum babelden gelen para kullanilacak.. forvet için ise yapacak bir şey yok eldekiler gitmeden bakamayız bile.. sayisal fazlalik var.. ha negredo,love,q7  elele giderlerse üçünün parası belki abubakar alır..


Şöyle bir kadro mümkün :

_____________abubakar____________
____________(larin/nayir)__________

Töre_____oguzhan_fernandes____lens
(Aminu)___(musa)___ (tolgay)____(orkan)

_____________medel_(necip)_________

Adriano____vida_____pepe____g.gonül
(Caner)____(ersan)_(fatih)___(dorukhan)

_______________fabri________________
______________(tolga)______________

[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2018, 14:19:20 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı mylife1903


Lens Fenerbahçe'de frikikten de atıyordu (Manchester maçı), ceza sahasında da(Trabzonspor maçı) atıyordu. Şimdi Alanyaspor'dan alınmış muamelesi yapmaya gerek yok.

Fenerbahçe'de oynaması referanstı elbet, rakipler Kadıköy'e de 1 puan için gidiyorlar.

Uzun süreli kontrat aldığında yatışa geçme muhabbeti de, Fenerbahçe medyasının mundar demesi. Herifler Lens'i alamayıp Dirar'ı aldılar, Lens daha az paraya bize  geldi. Taraftarı da böyle uyuttular, arada beklemedikleri şekilde bizim taraftarı da gaza getirdiler.

Lens hayatında kaç kere uzun süreli kontrat alıp yatışa geçmiş? Adam 5 kere takım değiştirmiş zaten, ne ara yatmış?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alanyasporda yedek kalir lens, fernandesi falan mi kesecek

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Negredo resim paylaşmış.
Garajda tek basına çalışıyor gariban gariban. Tam içim cız edecek aldığı 4.2 M € aklıma geliyor, vazgeçiyorum.
Gariban gariban bizim 50 yılda kazanamayacagımız parayı kazandı kendisi :) :evillol:

Onur Küçük

  • Ziyaretçi



Lens Fenerbahçe'de frikikten de atıyordu (Manchester maçı), ceza sahasında da(Trabzonspor maçı) atıyordu. Şimdi Alanyaspor'dan alınmış muamelesi yapmaya gerek yok.

Fenerbahçe'de oynaması referanstı elbet, rakipler Kadıköy'e de 1 puan için gidiyorlar.

Uzun süreli kontrat aldığında yatışa geçme muhabbeti de, Fenerbahçe medyasının mundar demesi. Herifler Lens'i alamayıp Dirar'ı aldılar, Lens daha az paraya bize  geldi. Taraftarı da böyle uyuttular, arada beklemedikleri şekilde bizim taraftarı da gaza getirdiler.

Lens hayatında kaç kere uzun süreli kontrat alıp yatışa geçmiş? Adam 5 kere takım değiştirmiş zaten, ne ara yatmış?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fener'de oynaması Beşiktaş'ta oynaması için de referans olacaksa Fener'de kontratak oynarken , rakipler ona boş alan sunarken, rakibe rahat rahat omuz atıp kendisine faul verilmezken niye bu saydığım şeyleri Beşiktaş'ta da yapamadı? Fener'de oynamasını geçtim sorduğum soru Lens , Beşiktaş'ın aradığı özelliklere haiz dar alanda etkili, top tekniği yüksek bir oyuncu mu yoksa paldır küldür top kontrol eden açık alan bulduğunda driblinglerle sonuç almaya giden bir oyuncu mu? 

Lens, Alkmaar, PSV,Kiev, Sunderland gibi takımlarda 1-2 senelik sözleşmelerle mi oynadı? Yoksa uzun süreli sözleşmelerden sonra yatışa geçtiği için gönderildi veya kiralandı mı başka takımlara?

Çevrimdışı f_madida

Lens i gömüyoruz ama babel de giderse mecbur kulanmak zorundayız lens'i..

Lens ilk 11 dusunuluyorsa vay halimize. Bir sezon boyunca ne kilo verdi ne takima katki saglamak icin bir sistem icinde bir adim ileri gitti. Zaten cok yetenekli bir adam da degil, yani tek one cikan yonu fizik kuvvetiydi onda bile geriledi.

Bu kadar cok ust uste transfer hatasindan sonra tekrar ust duzey bir takim olusturmamiz hem de bonservis harcayacak bir butcemiz dahi yokken boyle bir hamle yapmamiz mumkun degil. Kagit ustunde yine zirveye oynariz ama ben acikcasi beklentimi azalttim, hele ki yonetimdeki Senol Gunes dusmanlari da devam ediyorken basarili olmamiz mucize olur.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı worns

Tam burda Babel'in muhtemel ayrılığıyla ilgili postlara bakarken telefonun üstünden beşiktaştan chadli hamlesi diye bildirim fırladı.

Babelin gitmesi üzücü olur kesinlikle hücumun en etkin isimlerinden biriydi. Hele de bir kanat oyuncusunun skor katkısı çok azken ikinci forvet rolünde başardıkları önemliydi. Dahası yaşına rağmen kendine iyi bakan bir adamdı 1-2 sene daha fiziksel düşüş yaşamadan devam eder diyordum. Giderse yerini doldurmak zor.

Ha gidip Chadli filan alabileceksek çok üzülmem tabi. Geçen seneyi sakat geçirmiş olsa da çok kaliteli futbolcu. Geçen japonya maçında girdikten sonra yarattığı etkiyi görmüşsünüzdür. Darmadağın etti o kanadı.

Biraz para bulsak buluştursak bir yerlerden ve küme düşen West Bromdan Salomon Rondon ve Nacer Chadliyi getirsek aslında her şey çok güzel olabilir bir anda. Bakalım.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Durumlar kötüye gidiyor bu Babel mevzusu kötü oldu. Tosiç ten 4.5 m geldi 4.1 i Lens e gitti. Bari Babel için o konuşulan 6.5 m eurolor a çıkılmış olsun. Çünkü zaten golcümüz yoktu. En skorer iki oyuncumuzu da kaybediyoruz. yeni gelecek 3 lünün ki elde kanat çok babel yerine adam alınmazsa Lens-Töre-orkan ın en az babel kadar skor yapması hatta geçmesi lazım ki toplam 60 golü bulmamız gerekiyor. Bu eldeki 7 m a yakın para (ffp yok ama oyunculara borç var elde para da yok demek) ile bu katkıları verecek oyuncular bulmak da çok zor. Transfer i yapanlara Allah kolaylık versin.

Vida-Q7-Pepe de satılmak zorunda kalınacak gibi duruyor. Umut Nayır vol 2 lerle dolduracaksak oraları işimiz var karamsar olmak istemem ama şimdiden soğuk su içebiliriz lige bu gidişle.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı worns

Durumlar kötüye gidiyor bu Babel mevzusu kötü oldu. Tosiç ten 4.5 m geldi 4.1 i Lens e gitti. Bari Babel için o konuşulan 6.5 m eurolor a çıkılmış olsun. Çünkü zaten golcümüz yoktu. En skorer iki oyuncumuzu da kaybediyoruz. yeni gelecek 3 lünün ki elde kanat çok babel yerine adam alınmazsa Lens-Töre-orkan ın en az babel kadar skor yapması hatta geçmesi lazım ki toplam 60 golü bulmamız gerekiyor. Bu eldeki 7 m a yakın para (ffp yok ama oyunculara borç var elde para da yok demek) ile bu katkıları verecek oyuncular bulmak da çok zor. Transfer i yapanlara Allah kolaylık versin.

Vida-Q7-Pepe de satılmak zorunda kalınacak gibi duruyor. Umut Nayır vol 2 lerle dolduracaksak oraları işimiz var karamsar olmak istemem ama şimdiden soğuk su içebiliriz lige bu gidişle.

Lens töre orkandan babelin skor katkısını beklemek üzerine sezon planı yaparsak o soğuk suyu şimdiden içelim katılıyorum.

Talisca ve babelin boşluğu az buz boşluk değil. Skora yakın iki orta saha oyuncusu almak zorundayız bu durumda.

Bizim yönetime bu işlerde güven olmuyor. Aynı mevki için hem Chadli hem Aminu Umarın adı geçiyor olabilir hiç şaşırmam. Şapkadan ne çıkar görmeden bilemiyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yazdiklarim belli, oynadikca elestiriler daha da artacaktir.

Senol gunes gider aykut gibi bir td gelirse seviye de duserse lensten bisiler beklenenilir.
Senin takiminin taktigi
Solda 30sefer pas yapip saga quaresmaya 70m pas atmak, ayni pasa lense atsan lens kontrol edene kadar rakibe tac kazandiriyor, sansi varsa taci biz atiyoruz
İlk seneki düzene dönülürse, Lens Olcay'ın görevini yapabilir.

Quaresma gibi kullanılacaksa, uğraşmaya gerek yok.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Onur Küçük

  • Ziyaretçi


Yazdiklarim belli, oynadikca elestiriler daha da artacaktir.

Senol gunes gider aykut gibi bir td gelirse seviye de duserse lensten bisiler beklenenilir.
Senin takiminin taktigi
Solda 30sefer pas yapip saga quaresmaya 70m pas atmak, ayni pasa lense atsan lens kontrol edene kadar rakibe tac kazandiriyor, sansi varsa taci biz atiyoruz
Hoca sezon sonu bu dördüncülüğü kafaya takmış, yardımcılarıyla beraber istatistiklere, pozisyonlara her şeye detaylıca bakıp başta Negredo olmak üzere failleri bulup üzerini çizmiştir. Tolgay,Oğuzhan gibi ayar verilmesi gerekene de gereken ayarı vermiştir. Hoca Negredo, Lens gibi oyuncuları düşünmüyorsa Töre'ye umut bağlıyorsa bu öyle bir anda kafasına eserek alınan bir karar neticesinde olmuyor.

Çevrimdışı worns

Lensi quaresma gibi kullanmaz zaten hoca. Taliscadan sonra oyun planının 15-16ya dönmeye çalışacağını düşünüyorum. Geçen seneki quaresma üzerinden oyunun ana etkeni quaresmada değil 2 orta saha artı taliscalı yapıydı. Ceza alanına top taşımak için sağ kanada mahkum kalmıştık. Yoksa quaresmada 15-16da sosalı orta sahaya daha uyumlu oynayabilmişti.

Bu noktada kritik olan hocanın eline pas oyununa yatkın oyun görüşü yüksek bir orta saha oyuncusu verilmesi. Bu durumda quaresmaya da rol bulunur, lense de.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Lens töre orkandan babelin skor katkısını beklemek üzerine sezon planı yaparsak o soğuk suyu şimdiden içelim katılıyorum.

Talisca ve babelin boşluğu az buz boşluk değil. Skora yakın iki orta saha oyuncusu almak zorundayız bu durumda.

Bizim yönetime bu işlerde güven olmuyor. Aynı mevki için hem Chadli hem Aminu Umarın adı geçiyor olabilir hiç şaşırmam. Şapkadan ne çıkar görmeden bilemiyoruz.

İnşallah iyi olur. gelecekler tutar 9 numara alınır 25-30 bırakır 10 numara alınır 15 gol 15 asist yapar. 11 numara alınır 15 gole yakın bırakır biz de şampiyonluğumuzu kutlarız da çok zor iş. hep bizi buluyor böyle işler. Kim o sene iş yapıyorsa ertesi sene gidiyor takımdan 15/16 Gomez-Sosa-Töre 16/17 Aboubakar-Marcelo 17/18 Talisca-Babel kadroyu korumak transferden çok daha önemli. Ama ne hikmetse işimize yaramayacak adamlar yıllardır değişmiyor. Ee her sene düşeş zar da atamıyorsun öyle olunca geçen seneki gibi patlıyoruz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal


Etiketler: