2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4626852 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

transfermarkt'ta değerimiz 70 milyon € düşmüş.
Talisca gidince 66'ya düşmüştü.

Kiralıklar falan geri dönünce 70'e çıkmış.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Talisca gidince 66'ya düşmüştü.

Kiralıklar falan geri dönünce 70'e çıkmış.

mitro yükseltti fiyatı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol hoca idmanda 4-4-2 oynatmış takımı.

Larin - Love 2'lisi beraber.

Çevrimiçi Kartal Ç

Şenol hoca idmanda 4-4-2 oynatmış takımı.

Larin - Love 2'lisi beraber.

hadi inşallah. ilerde tek adam zihniyetine karşıyım.
zaten ligdekiler de ezberlediler geçen seneki düzeni.

Çevrimdışı underworld

hadi inşallah. ilerde tek adam zihniyetine karşıyım.
zaten ligdekiler de ezberlediler geçen seneki düzeni.
Kanat ve orta saha oyuncu tiplemeleriyle  belki.

Çevrimdışı sosyalkartal

Quaresma seneye büyük ihtimalle takımdan ayrılıyor
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Rasim

bu günay güvenc su bizim eski yedek kaleci degilmi ne is bunu geri aliyoruz bence gerceklik payi yoktur :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Demir

İnşallah. Bu sene gitsin. İyi bir şekilde babelle de ayrılmak lazım.

Biraz defansı olan 2 adet çalışkan kanat oyuncusu da alıp 4-4-2 ye dönmek gerekli.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2018, 15:06:55 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Sedat yine balikesire kiralanmis..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

Babıl çift forvetli sistemin tek kanadı olabilir ama forvetlerin biri if gibi oynamalı.
Yeri geldiğinde ortayı üçlemeli, mücadele gücü yüksek biri olmalı

Karijma seneye gidecekse bu sene yedekten oyuna girmeli 60dan sonra. Orta acma oyunuyla olmuyor zaten artik taliscada yok iceri girip kafa vurucak. Seneye pepe ve karijma birlikte veda ederler bize..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

bu günay güvenc su bizim eski yedek kaleci degilmi ne is bunu geri aliyoruz bence gerceklik payi yoktur :bandit:
Olabilir.

Seneye Tolga ayrılınca yedek yerli kaleci aramamak için alınıyor olabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Detay var mı, iyi bir bonservis getirecek mi?

Çevrimdışı mylife1903

Detay var mı, iyi bir bonservis getirecek mi?

Ya kimse bonservis odemez bence, adama 6-7 milyon yillik verirler 3 senelik anlasma git bonsrvisini coz diye zehiri salarlar
Oturur ugrasiriZ

Bu herif gitmem de diyebilir ben temkinliyim. Sc

Çevrimdışı mylife1903

Olabilir.

Seneye Tolga ayrılınca yedek yerli kaleci aramamak için alınıyor olabilir.

Tolganin feda demesi lazim, ben severim tolgayi gayet yeterli ikinci kaleci icin ama maasi cok.
Dunya uzerinde bizden baska yedek kqlecisi askalecisindan cok alan takim var mi?

Carpiklik var diyorum bu konuda
Ustelik birinci kaleci yabanci.

Ya birinci kaleciyi gozunu kapatip aldin, iyi cikti maasi dusuktu
Ya bombaci tolgaya degerinden cok verdin
Ya tolgaya alternatif aldin ama o tolgadan iyi cikti
D:) hepsi

Çevrimdışı yoruk

Tamam, ama iyi teklif gelen herkesi yollamak ekonomik açıdan en doğru karar bence.

Kadromuz çok kalabalık, ilk 11 oynayacak kalitede 23-24 tane oyuncumuz var.

Ersan işi tamamsa, 10 numara ve sağ bek dışında her pozisyonda en az 2 oyuncumuz var.

O yüzden Pepe, Vida, Quaresma, Babel ve Oğuzhan satılsa bile çok çile çekmeyiz.

Şu andaki kampta bunların hiç biri yok ve 26 kişiyiz.

Tamam ama senin yazdığın sayısal yani.Nicelik olarak fazlayız.Nitelik yok.Kalite yok.Hoca Babel'den 3 farklı şekilde yararlanıyor hep.Babel tarzında oyuncular bizim için çok önemli bunun için. Töre-Orkan-Lens kaliyor ki bu adamlar mı sezona çıkacak ? Hadi çıktılar ,tuttular diyelim başarılı oldular yani.Yine yetmez.Bu adamların yedekleri hani ?

Onemli olan as rotasyonundan olmayan fazlalıkları göndermek.Babel değil fazlalık.Aras fazlalık mesela ? Zaten yönetim Lens Love göndermeye çalışıyor ee Babel-Q7 giderse biz kimi oynatacağız ?

Olur ki tak adamını buldun yerine ,elindekilerin de değeri geldi pat satarsın tak yerine ertesi hafta adamını alırsın.Bunun da çalışmalarını çok çok önceden yapman lazım bizimkilerin yaptığını hiç sanmıyorum ? Cenk satalı sene olacak neredeyse yeri boş  :D Negredo gidecek onun da yeri boş.. :D Talisca yeri boş ? Eee zaten senin geçen sene bile 2-3 nokta adam eksikliğin vardı bunun sıkıntısını çektin.Sana şu anda 2 orta saha 1 sağ bek 1 forvet kesin lazım ve bu adamların direk 11 adamları olması lazımken bir de Babel-Vida veya Pepe-Q7 giderse ne olacak bu takım ?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

talisca yerini nasıl dolduracaz merak ediyorum. öyle bir adam almalıyız ki sezonda en az 20 golü garanti olsun.

Çevrimdışı caner.eryigit

herkes herkesi yolluyor da kadroda şu kadar bu kadar adam var deniyor da nerede bu oyuncular ben mi göremiyorum  :alala:

dünya kupasını izlioruz işte babel gibi kanat adamı turnuvada yok.

2 sene de 3 maça çıkmış töreyi, konyada bile 11e giremeyen orkanı gol atamayan ozziyi tolgayı geçen sene saç baş yolduran sadece tese ve akhisar maçlarında kaçırdıklarını atsa şampiyon olacağımız ama sıfır katkı oynayan lensi toptan kaçan mitroyu sıfır tecrübe fatih aksoyu topla kavga edip tüm rakipleri çalımlamayı deneyen love ı veeee pektemeği sayıyorsanız evet muazzam bir kadromuz var değil 2 3 tane ilk 11 çıkarırız.
+1903

Çevrimdışı tuncaboylu

Tamam ama senin yazdığın sayısal yani.Nicelik olarak fazlayız.Nitelik yok.Kalite yok.Hoca Babel'den 3 farklı şekilde yararlanıyor hep.Babel tarzında oyuncular bizim için çok önemli bunun için. Töre-Orkan-Lens kaliyor ki bu adamlar mı sezona çıkacak ? Hadi çıktılar ,tuttular diyelim başarılı oldular yani.Yine yetmez.Bu adamların yedekleri hani ?

Onemli olan as rotasyonundan olmayan fazlalıkları göndermek.Babel değil fazlalık.Aras fazlalık mesela ? Zaten yönetim Lens Love göndermeye çalışıyor ee Babel-Q7 giderse biz kimi oynatacağız ?

Olur ki tak adamını buldun yerine ,elindekilerin de değeri geldi pat satarsın tak yerine ertesi hafta adamını alırsın.Bunun da çalışmalarını çok çok önceden yapman lazım bizimkilerin yaptığını hiç sanmıyorum ? Cenk satalı sene olacak neredeyse yeri boş  :D Negredo gidecek onun da yeri boş.. :D Talisca yeri boş ? Eee zaten senin geçen sene bile 2-3 nokta adam eksikliğin vardı bunun sıkıntısını çektin.Sana şu anda 2 orta saha 1 sağ bek 1 forvet kesin lazım ve bu adamların direk 11 adamları olması lazımken bir de Babel-Vida veya Pepe-Q7 giderse ne olacak bu takım ?

Nicelik olarak fazlaysak, elimizde kalanlardan faydalanacağız.

Elimizde şu anda 30 adam var ve en az üç transfer daha yapılacak.

As rotasyonda olmayan adamlara teklif gelmiyor, o zaman teklif gelenleri satıp eldekileri kullanacağız.

Bu ekonomik durumda aksini yapmak mümkün değil zaten.

Kaldı ki as rotasyondaki adamlar 32-33 yaşında, onlara iyi teklif gelirse geri çevirmemek lazım.

O kadar gurbetçi topluyoruz, belli ki bu seneki yatırım bu. Bu çocuklara şans vermek için de yer açmak lazım.

Çevrimdışı caner.eryigit

Babel kampa katıldı sıkıntı yok

Çevrimdışı admsngl898

Bizim ülkedeki topçularda sözleşme zamanları gelince dünyanın en profesyonel sporcuları oluyorlar

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Güzel haberler de var.

Habertürk gazetesi kapanıyormuş.

Beşiktaş düşmanı bir kurum daha tarihin tozlu sayfalarındaki pis yerini alacak

Çevrimiçi Özgür Gültekin

her sene süpper lige gelen ama bir türlü gelemeyen Serdar Taşçı boşa çıkmış.

aman diyorum, sakın ha diyorum.

Veeee beklenen haberler düşmeye başladı.
Aman diyorum, yağlı menajer kazığından başka birşey değil, gördüğün an hızla kaç

Yine Bony haberleri cikmaya basladi şu adam 4 senedir geliyorda geliyor. Valla artik gelsin de rahatlayalim ya da bu adamla ilgili haber yapmasinlar artik.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Quaresmaa

hep forvetten bahsediyorlar, biride çıkıp demiyor ki orta sahamız yok talisca gitti ne olacak  :busted_cop:
''La Vittoria Sara Nostra''

Etiketler: